Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor.79
tag
válasz
fogtunder #52 üzenetére
Sehol sem állítottam, hogy jobb újságíró lennék bárkinél, ezt nem tudom, honnan vetted. Ettől függetlenül olvasok sok médiumot, és az alapján van elképzelésem arról, hogy mi az igényes újságírás. Az elkerülte a figyelmed, hogy publikáltam már jópárszor? Szóval van fogalmam róla elsőkézből, mik a követelmények. És nem, a rizsázás nem tartozik bele.
Szerinted csak az kritizálhat egy filmet, aki maga is színész vagy rendező? Szerinted az mondhat csak véleményt egy ételről, aki maga is el tudja készíteni?
Én egy olvasó vagyok, a prohardver tőlem közvetve vagy közvetlenül pénzt kap. Szóval ez nem egy egyirányú csatorna.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest