Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• fogtunder

nagyúr

válasz gabor.79 #57 üzenetére

nekem is jelentek már meg írásaim, sőt, olvasni is szoktam, mégsem érzem a késztetést, hogy nekiálljak egy hír alatt osztani az észt. nem, nem kerülte el a figyelmemet, hogy írtál a chip magazinba, amire direkt nem akartam kitérni, de elég messze volt az újságírás Mount Everestjétől. neked ellenben elkerülte a figyelmedet, hogy több ponton leírtad, te hogyan csinálnád (szerinted) jobban ugyanezt, én pedig erre hivatkoztam, azt sehol nem mondtam, hogy jobb újságírónak tartod magad. és szeretném kiemelni ismét annak a fontosságát, hogy egy hírről van szó, nem egy címlapos cikkről, elemzésről, aminek az elkészítésére nyilván több ideje van az embernek.

nyilván bárki kritizálhat bármit, mert erről szól ez a csodálatos internetnek hívott médium, csak kérdés, hogy mennyire megalapozott az adott kritika. véleményt persze lehet formálni, mint olvasó, csak hát arról tudjuk, mit szoktak mondani...

Új hozzászólás Aktív témák