Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
23-en kaptam meg a telot, a Jezuska kicsit elsiette, de megdicsertem erte
Azota probalgattam, hogy a decemberi frissites, de most mar hivatalos, hogy visszavontak. -
bbendre
őstag
Nekem tegnap érkezett meg a Bose füles. Azt hittem soha sem fog megérkezni de végül csak ideért.
-
TaylorPro
addikt
Nekem elvileg holnap érkezik a nap végéig a zöld 6. DHL Express egy napos 14651Ft. Ez volt a leggyorsabb én már hétfőig nem bírom ki.
-
Rotate
veterán
van ám #firstworldproblems :D
-
bbendre
őstag
Szerintem a teszt inkább azt hozta ki, hogy semmi értelme a sok megapixelnek. Kevés embernek van 8k kijelzője szín kalibrálva. Amin visszanezzük a képeket az a telefon meg valami monitor.
A Samsung fotók nem néznek ki valami jól az LG vagy Pixel kijelzőn és a Samsung fotók sokkal jobbak a Samsung telefonok kijelzőin. És ott az Apple is ott van. Ráadásul senki nem nézegeti a képeket 1:1ben hanem fit-to-screen általában. Ott meg algoritmus dobálja el a pixeleket.
Nekem a teszt tetszett. Azt mutatta meg melyik telefon állítja elő azt a képet ami a legtöbb kijelzőn jól néz ki.
-
Dare2Live
félisten
Én azonos körülmények közt gyerek fociedzésen teremben (relatíve kevés fény, mozgás) teszteltem volt hogy összefogva tehát uazt, uakkor fotóztam. Ide is raktam képeket. Az alany a pixel 6, S21U és 9T PRO volt. Pixel 6 nagyon keményen nyert. Meg lehet keresni.
Pár hét múlva lehet hozzájutok egy I13PROhoz ha igen lehet csinálok mégegy kört. Azt még nem tudom, hogy fogom egyszerre 4 készüléken nyomni az expo gombot.
@szkorhetz Amikor ekkora difik vannak sztem igen. Amúgy meg nem mert vkinek a meleg színhőmérséklet nem fog tetszeni a másiknak meg a neutrális. És ez igaz a szín szaturációra vagy épp arra, hogy a zaj/élesség vonalon milyen algot használ és mennyire.
-
ghiottone
nagyúr
Egy próbát megérhet. Én a Pixel 6-ot követően S20FE-t vettem, majd 1 hónap 8T után a sima 9-est szereztem be (a Pro az alacsony ltpo-s pwm-es panel miatt kiesek). Számomra, mint telefon összességében jobb választás, mint a Pixel 6 volt. A gyári kamerát viszonylag rendbe rakták, néha az jobb képet csinál, mint a gcam.
-
Dare2Live
félisten
milyen diszkréten fogalmazol. amúgy akkor már nemsokára itt a 1+10pro de azt is tilos tesztek elött megvenni. 1+ minden évben beigéri, hogy kamerán lesz a hangsúly aztán az se lepne meg ha 3éves szenzorral jönne az 1+10pro és swben még mindig ne lennének "annyira penge"k.
de akkor már az S22 / s22 ultra is pár hét és megjelenik. hátha idén samsung nem sporol az ultran és belekerül egy samsung GN2. Nem lepne meg ha nem.
-
Dare2Live
félisten
-
WiZARD
addikt
válasz
Dare2Live #2375 üzenetére
Engem 1 dolog érdekel a fotózás téren, hiába jó minden másban az i13p - közelre (de nem makró) nagyon kevés a részlet a képen.
1+8pro-ról szeretnék váltani, de amit eddig próbáltam az nagyon elmaradt. (igazából az elmúlt pár évben minden csere csalódás volt nekem, de a mostani próbákat konkrét visszalépésnek éreztem volna)persze ott a milc, de az meg nincs nálam...
-
-
WiZARD
addikt
Akit érdekel, az alza-nál van raktáron 128as pro
Remélem holnapra tényleg megjön, nagyon kiváncsi vagyok rá. (s21u és i13pm 1-1 nap után ment vissza, mert nem voltam elégedett a fényképezővel) -
stickermajom
addikt
válasz
TaylorPro #2369 üzenetére
Kiderült a turpisság: 26-án hajnalban próbálták levonni, erről viszont semmilyen értesítés nem jött a bank részéről, csak egy mail ma a Google-től. Gondolom ha sikerül nekem is ideért volna a héten. Próbálkoztam, mivel nem kéri a kétlépcsős azonosítást, hanem csak úgy levonogat, ezért a Revo és a Rafi is csípőből elutasítja.
Ha a külön érkezett és már eladott Buds miatt nem lennék egy minimális bukóban, akkor hagynám a francba az egészet, holnap úgyis jön az új telefonom. -
na kaptam egy mailt egy shipcloud-os címről, hogy jön egy csomag majd gls-sel. a címzésből kiindulva ez a Sennheiser füles lesz, de most már csak akkor hiszem el ha látom.
-
TaylorPro
addikt
válasz
stickermajom #2368 üzenetére
Nekem beterhelték a teló árát harmadjára is. Közel 700 ezret fogtak a számlámról mert a buds árát nem. Utána mikor véglegesítették a számlát már láttam a jó összeget.
-
stickermajom
addikt
-
kkoovvyy
friss újonc
Sziasztok! Véletlenül rendeltem kettő darab Pixel 6 PRO tokot, sima 6 helyett. Így ez a kettő minőségi tok bontatlan csomagolásban eladó: Ringke pixel 6 pro matte clear. Akit érdekel írjon. https://www.ringkestore.com/products/google-pixel-6-pro-case-fusion-matte Erről lenne szó.
-
TaylorPro
addikt
Kézbesítették is a telót, tegnap a töltő állványt, így van rá esély hogy péntekig ideérjen.
-
ezoltán
tag
Milyen reális áron lehet eladni egy fehér P6 Pro-t? Német vásárlás?
-
TaylorPro
addikt
Nekem a buds már rég kézbesítve, a Pixel Stand 2-őt ma kézbesítették. A telót szerintem ma. És akkor van rá esély hogy pénteken a kezembe kapom egyben mindet. De ha nem, jövő héten úgy is meg lesz, mindegy már. A Bose fülesről semmi hír de szerintem az is úton lehet már mert a kupont már elköltöttem.
-
TaylorPro
addikt
válasz
janika1988 #2360 üzenetére
Még ideérhet igen.
-
TaylorPro
addikt
válasz
stickermajom #2358 üzenetére
Tiéd még nem adták fel? Ha közben törlöd a rendelést, a zárolásból levonják a buds árát.
-
TaylorPro
addikt
Végre ma feladták a zöld 6-ot a Német Storból.
-
TaylorPro
addikt
válasz
stickermajom #2351 üzenetére
Már a Pro is rendelhető.
-
Quattro
tag
Oks, ki fogom próbálni Őket! Köszönöm szépen
-
qqzs
őstag
Ezt ismeritek? https://m.alza.hu/spigen-ultra-hybrid-clear-google-pixel-6-d6809281.htm?o=9 ez van raktaron alzava meg van uvegfolia is. Olyan letezik ami a kamera uvegreszet is vedi? Es petemes folia jo agyari tokkal?
-
Quattro
tag
Múltkor kérdeztem, hogy hogyan lehet Youtube videót nézni, hallgatni úgy, hogy közben neteznék és csak a háttérben menne. Elvileg ez csak a prémium előfizetéssel menne. De vhogy sikerült olyat csinálnom vmi véletlen "húzással" hogy letette kicsibe a youtube videót és közben tudtam mást csinálni a telefonon és közben ment a zene, video tovább. De hiába próbáltam előhozni, hogy milyen mozdulat kell hozzá, tudatosan nem sikerült csak véletlen mozdulattal de többször is már megcsináltam. Nem tudjátok mi kell ehhez?
-
TaylorPro
addikt
Nekem végre fixálódott a rendelés és látom normálisan a pénz mozgást, azt is hogy mennyi jön vissza. Nekem Dec 31-re van írva a kézbesítés.
-
stickermajom
addikt
Na már január 4-7 között ígérik a telefont. Lehet elengedem a francba, veszek mást ezt meg eladom ha megérkezik valaha..
Ezer éve Pixelt és Nexust használok, de az itt olvasott bugok és ez a balfasz webshop úgy néz ki elüldöz.
-
qqzs
őstag
Erdekes bug. Második alkalommal jon elo hogy mikor egy kulso eszkozt csatlakoztatok wifire, a wifi listaban a elso helyen van a legerosebb wifi ,tehat a sorrend jó de az ikonok meg forditva jelzik tehat a legerosebbnel minden vonal szurke a legyengebbnel meg minden vonal feher.
-
Kulenov
újonc
válasz
Ati.Inc #2297 üzenetére
Irj mailboxDE-nek. DHL csomagszám alapján be tudják azonositani. Érzésre a google nem tette oda az ID-dat a neved mellé. (szerintem nekem ez volt mert külön mondták hogy sok ilyen név van, legközelebb irjam oda az ID-t is, de ugye nem én cimeztem és elvileg jól töltöttem ki)
-
rankesz
veterán
válasz
KazaiLecso #2340 üzenetére
Android 6 marshmallow óta kiszedte a google az összes ilyen funkcióit ami nem chromecast, más mobil gyártók megoldása van csak, de azt a google hivatalosan nem támogatja
Próbáld meg valami miracast app-al a play-ről -
KazaiLecso
tag
Sziasztok, telefon tükrözést nem tudok csinálni, nem találja a tévét, Samsung 8 széria, mi lehet a baj? Valakinek valami ötlet, tapasztalat?
-
marcarc
senior tag
Szenteste jött az email a fulesről, az időzítés kiváló!
-
mjani1172
addikt
válasz
ghiottone #2327 üzenetére
Ha bármilyen cég így működne itthon,(mint a google,l pillanatok alatt tele lenne negatív értékelésekkel, eljárások indulnának ellene, és jogosan. Hihetetlennek tűnik számomra hogy így működik és ebből még sincs botrány.
Ha az utalás napján nem indítom el azt amit rendelnek, már felháborodott telefonok jönnek. -
ghiottone
nagyúr
válasz
janika1988 #2326 üzenetére
Úgy kellene csinálniuk mint az amazonnak. Ott csak akkor vonják le az összeget, ha átadták szállításra, addig nem.
-
janika1988
tag
válasz
TaylorPro #2325 üzenetére
gondolom bankfüggő, hogy melyik mikor oldja fel a zárolást. A revolut úgy is írja, hogy függőben, tehát ha a kereskedő nem igényli az összeget, akkor törlik a terhelést 8 nap után. Nem tudom, miért ilyen béna a rendszer, de lehet amíg nem tudják biztosítani a szállítást, addig inkább nem ülnek a pénzeden, hanem visszaküldik. Lehetne ez pozitív is, ha nem 2x terhelnének, bár engem eddig úgy terheltek be 2x, hogy addigra majdnem visszajött az első, de a 7 nap várakozási idő miatt belefért volna úgy is, ha megvárom a visszaküldést és azt terheltetem megint.
-
TaylorPro
addikt
válasz
janika1988 #2324 üzenetére
Nekem is de nekem még mindig duplán be van terhelve az összeg ami elég vicces. A Pixel stand is kétszer terhelődött be a kuponos összeggel mert rohadt béna az online felület és ez a német nem egy emberi nyelv.
-
rankesz
veterán
Nova launcher Prime 0,99 € [link]
-
stickermajom
addikt
válasz
janika1988 #2319 üzenetére
Nekem is így áll, szerintem a telefont külön fogják terhelni feladás előtt.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Akkor az cumi.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
A rendelést nézd meg mit ír. Ha ott nem törölték, akkor csak a korábban már párszor említett 2 hét utáni feloldás van. Majd újra terhelik + akkor a telefonnak csak 550 eurót fognak befoglalni, mert a számla is így fog szólni.
-
TaylorPro
addikt
válasz
janika1988 #2317 üzenetére
Milyen visszatérítés? Melyik füles?
-
maaniac
aktív tag
nem tudjátok véletlenül, hogy autóhoz csatlakozva, miért nem írja ki a zene címét és miért nem lehet a számok között váltani? yt music, samuval android 11el ment simán, a másik meg hogy a 6os pixel a watch gt 2-re pl whatsapp üzeneteket nem küldi át, meg konkrétan szinte semmi értesítés sem. már atneztem minden beállítást, de sztem valami felett atsiklottam
-
TaylorPro
addikt
Rendeltem egy Pixel Stand kettest a kuponból. Így megkaptam 1487Ft-ért.
-
TaylorPro
addikt
Most jött a mail a 75 Euro kuponkóddal.
-
ezoltán
tag
Most jött az üzenet, hogy úton van az ajándék füles. Az én német kontaktom pedig tegnap hazajött az ünnepekre.
-
qqzs
őstag
akkor aztmondjatok billenytuzetfuggo? en mar azt hittem oregszem es nem olyan virgoncak az ujjaim de a B es az N engem is megorjit space helyett foleg
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest