Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tewe013
őstag
Hol írtatok a német storenak, ha nem akartak reagálni a fejes igénylésre?
-
marcarc
senior tag
na megmozdult az enyém is, mondjuk nem értem miért nekünk kell snapshotolgatni a dátumokat meg e-maileket amikor a rendelési azonsító alatt megnézhetnék, mikor lett leadva a rendelés. Mindegy, már meg sem lepődünk
jah és a számla is 26-ai, az miért nem elég? Miért kell nekik még kép arról, hogy 19-én rendeltem? Nem értem komolyan nem értem.
-
ezoltán
tag
Lehet valahogy egyszerre bezárni a futó alkalmazásokat?
-
sasa134
addikt
Megerősítő emailt az igénylés beérkezéséről azonnal (pár perc) kellett volna kapnod. Hívd fel a Store ügyfélszolgálatát, esetleg próbáld újra, mert ha sikerült az igénylés, akkor azt írja majd az oldal, hogy erre az készülékre már megigényelték a fejhallgatót. De emailt kellett volna kapnod.
-
qqzs
őstag
Bose igenylest leadtam hetfon de meg egy confirmation mailt se kaptam higy vettuk koszi hanem csak a kapott koddal latom hogy az igenyles elon de azert ot nap alatt eldonthettek volna egy uk Store rendelesrol.
-
válasz
bigrock #1378 üzenetére
A kivitelt németbe, és a visszahozatal felét (németből Mo-ra). Gondolom a GSM boltok nagyja is ezt teszi a garanciális telefonokkal (csak ott előre benne van az árban, meg nyilván több idő). Mindenki maga döntheti el mit preferál. Vidéki vagyok, én mindenképp futározok itthon is; nyilván ez nem 4-5, hanem 9-10k Huf.
qqzs: Nova-t szoktam használni, A12-vel jól működik.
-
qqzs
őstag
Xiaomirol jovok. Van valami modszer ami a launcher ikonokat athozza? Eddig ket launchert talaltam ami tudna importalni majd backup restotolni de egyik se tudja ezt xiaomirol.
Ha mar kezzel kell ujra berendeznem akkor mar olyan launcherbe csinalnam amivel kesobb tudok backuptestorolni de reviewek alapjan agyik komolyabb launcher sem megy meg rendesen a12-n.
Valakinek van jol mukodo launcher tapasztalata.
A google launcher meg egy vicc hogy nem lehet a keresot eltuntetni es csak 4x5 ikont tud kirakni. Kb mint az android egyes. -
bigrock
addikt
Aki külföldi (pl. Német, Angol) Google Store-ban rendelte a telefonját, annak MO-on hogyan lesz garanciája ? Egyáltalán, lesz ?
-
Dare2Live
félisten
amúgy kapott már vki fülest? Ha igen hány nap alatt jöt meg?
-
bbendre
őstag
válasz
ghiottone #1361 üzenetére
A számlát totál elfelejtettem mellékelni, de elküldtem a képet megrendelésről, a DLH általai kézbesítésről, egy képet a dobozról amiben érkezett és a szállítólevél, a telefon dobozáról, a dobozon lévő IMEI számról (a doboz így bontatlan) és a Google megrendelésről amin ugyan az az IMEI szám.
Most hagyták jóvá a megrendelésem. -
Bazsi84
aktív tag
Pont azert annyi,mert nincs hozza fules...Fules nelkul 600,azzal 850.de jelenleg 200-300 font a fules, ugyh az pont ugyanaz 😀 Ezert vettem en a simat.attol fuggoen,h mennyiert adom el a fülest,350-400 a telo.Best buy.Főleg,h az en felhasználói szokasaim alapjan semmi olyan hibat nem tapasztalok,mint masok.
-
gulb
senior tag
-
gulb
senior tag
válasz
assemble #1363 üzenetére
Szerintem tok korrekt bemutato a ket telefon kamerajarol.. mas kerdes,hogy andro utan en megorulok az ios ipdos tol...nem lehet megszokni 10ev androzas utan ahh...
rendeles saga.. elso ilyen alkalom,hogy ennyire hitvany a store experince nekem... UKben mindenhol van p6pro kiveve a storet
gz...
csak azert lett megis p6prom iden mert ee brutal jo aron adta... ( 600£) -
assemble
addikt
iPhone 13 Pro vs Pixel 6 Pro: 2000 Photos Later [link]
-
bbendre
őstag
Engem is a Bose füles igénylénylésének a menete érdekelne
Itt kell igényelni? https://pixel-offers.com/ -
ezoltán
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól, akik szintén Saturn-ban vették. Amikor előrendelték nekem, akkor kapott az illető egy papírt az előrendelésről. Amikor megérkezett a teló, akkor az előrendeléses papírt elvettél tőle és adtak számlát a telefonról, de már 11.02. dátummal. Szóval olyan számlám van amin a 2021.11.02. dátum szerepel mindenhol és az előrendelés dátuma pedig nem. Ezzel mit tudok kezdeni? Tudom ezzel a fülest igényelni?
-
Rotate
veterán
válasz
rankesz #1351 üzenetére
nekem szlovák eurós számláról csak egyszer terhelt a német Store 19-én, le is vette 26-án. Érdekes módon a telefont már 25-én kiküldték ennek ellenére.
Ezért lehet 25. dátum a szállítómon, és 26. a számlán. Aztán a teló 27-én volt a német címen, még aznap felvetettem DHL-el, és 28-án már nálam volt a telefon.Ennél simább nehezen lehetett volna.
Persze lehet, hogy csak mákom volt...
-
ezoltán
tag
Megérkezett végre! Kézben fogva nagyon prémium érzés az egész. Amúgy P6P fehér a készülék. Egy nap után kedveljük egymást.
Viszont két sim-kártyával akartam használni ami problémás. a Vodafone nem ad nekem e-simet mert flottás vagyok és kiemelt ügyfeleknek nem adnak. A Telenor pedig azt mondta év végére lesz náluk elérhető...
A kezdő képernyőről valahogy el tudom tüntetni a Google kereső ablakot?
-
Korábbannsose tapasztaltam ilyet, 10+ rendelés alatt.
Sztem ugyanaz van mint pl itthon az emagnál. Bruzál emberhiányra felvettek egy marék embert a várható nagy terhelés miatt, és sajna akad közte pár ilyan, akiknek még nagyon nem megy a dolog. Mert a GS sem mindenkinek minden rendelése jár így (bár nekem 2/2). Egyelőre most 1650€ lóg a levegőben... -
marcarc
senior tag
-
Most jött mail, próbálják rámkenni, hogy nem ment a második terhelés. Összegyűjtöttem a Revolutos és GS supportos beszélgetéseket, ahol jelezték hogy minden fasza; egy levelezésbe szedtem a két céget most(gondolom rohadtul örülnek nekem). Amíg lehet (munkaidőmbe belefér), elmegyek az eu-s fogyasztóvedelemig is.
K..a nem szeretem mikor átdobnak a palánkon. Vagy kapják össze magukat, és küldjék a telefont meg azt a ... fülest. Azt mondták utóbbi még nem kizárt, sírjam ki az illetékesektől. De hát csak az a biztos amit már megettünk... -
assemble
addikt
Durva h ennyire nincsenek keszleten a hivatalos store-ban. Voda uk-nal 27-en este rendeltem, 29 reggelre kihoztak (eredetileg 28-an hoztak volna). Jah tenyleg olcsobban hozza lehet most jutni, voda-tol is 441 fontert el lehet hozni, fuggetlenul. Persze igy nincs melle fules (amit tobbert el lehet majd adni valszeg), de ugy is eleg jo deal, ennel a 4a 5G is dragabb volt.
-
gulb
senior tag
válasz
MC Pite #1302 üzenetére
Nemet store torolte a okt 20. Rendelest...majd kozoltek jah nem volt gond semmivel csak hat....rendeljem ujra.de mar nem volt a storeba egyse😂
igy koszi rendeltem egy ee.co.uk tol akik azt mondtak simlockos...heheeh de nem. Igy most ee esim es holland sim mukodik hibatlanul a pro ban. Jahh es az ara meg mar most kevesebb volt mint a preorderkor.. persze nincs fules nah most az pont mind1 is nekem. -
Rotate
veterán
az enyem meg közben megint restartolt :/ remélem nem kell visszakuldenem, mert tegnap eladtam a 7T-t...
-
bbendre
őstag
válasz
redbiro #1336 üzenetére
Mint kiderült a Google véletlenül kiküldte újra az updatet a Beta időpontjában egy halom telefonra ...
Remélem a decemberi feature drop hoz egy halom javítást és helyre billen a (z Android) világ rendje
-
bbendre
őstag
Pixel 6-ra valaki kapott ma frissítést?
-
az természetesen áll, hogy mind az 5G, mind a vowifi/volte beállítások a Google oldalán pattognak, de az nem igaz, hogy csak ott kapcsolják be, ahol hivatalosan is forgalmaznak pixeleket. például Hollandiában tavaly ősszel a 12 publikus betajába, valamint nem sokkal később a 11 novemberi frissítésébe is belekerült minden. pedig itt sem kapni pixelt a storeban, csak mindenféle nest terméket, meg a stadiat. szóval némi remény azért van, hogy egyszer Magyarország is bekerül a kalapba.
-
bbendre
őstag
Itt van a lista a tamogatott országokról es a halozat tipusokrol:
https://support.google.com/pixelphone/answer/10082009?p=networkinfo&visit_id=637702617719924889-1641449426&rd=1#certified_carriers_table -
berkar2
csendes újonc
válasz
leslien #1326 üzenetére
igen nyilvan... Csak root utan... ugyhogy a google nem engedelyzi... Siman nincs benne a file ban a magyar beallitasok... Es az 5G sem!!!! csak mondom.. lassan az is tenyezo nagyobb varosokban...
Ugyhogy felesleges a szolgaltatokat hivkalni, millio forumot kovetek kulfoldon, google nem is reagal.. annyit ir nem tamogatott orszag igy nincs es kesz -
ghiottone
nagyúr
válasz
berkar2 #1323 üzenetére
Igen, ezt én is megerősítem. Üzleti telekommal egyeztettünk. Ők bekapcsolják, de attól még nem fog menni.
"Tisztelt Ügyfelünk!
A google hivatalos honlapján a következő bejegyzés található a Pixel 5-nél VoLTE / VoWifi / 5G kapcsán:
" Pixel 5 has a VOLTE and Wifi calling feature in it. Its from the network carrier end to support this feature. If you're using pixel device, where the device was not launched you may have issues with 5g, wifi calling , VOLTE"
Ez alapján sajnos a nem támogatott országokba ezek a funkciók nem fognak működni. Nincs információnk arról, hogy a későbbiekben hivatalos úton is elérhető lesz e a Pixel magyarországon, addig viszont sajonos a 3G cellák megszűnésével csak a 2G/4G lesz elérhető VoLTE, VoWifi nélkül, hiába engedélyezzük ezeket a szolgáltatásokat szolgáltató oldalról." -
berkar2
csendes újonc
Szia, bocsi de benne vagyok, semmi fele szoftver es bla bla nem nem keszult el, maga a google nem rakja bele a nem hivatalos ertekesito orszagok halozati beallitasait a volte nak es a vowifi nek...
Szoval ez rizsa, hidd el.. regebbi pixelekre be lehetett mar kapcsolni, azok qualcomm modemesek, de a mostani pixel 6 tensoros ra meg semmi megoldas..
Nekem iphone on samsungon megy volte vowifi, 6 pron nyilvan semmi.. de megegyszer ez a vilagon mindegy hol vagy sehol nem megy, csak hivatalos forgalmazoi orszagokban
Uk germany usa stb ....
(Csak gondolj bele hany markat tipust nem forgalmaz pld a telenor, es mindegyiken megy a volte.. oneplus vagy barmi) -
rankesz
veterán
Ez a töltő [link] jó lehet a pixelek "30w-os gyorstöltéséhez"?
-
kerxy
őstag
Telenor voLTE kapcsán az alabbikra jutottam az ügyfélszolgálattal:
1. "Tájékoztatjuk, hogy jelenleg a Google készülékekre még nem került ki az a Telenor specifikus szoftver, mellyel elérhető lenne a VoLTE technológia. Olyan mobiltelefonok esetében, melyek a fenti feltételeknek nem felelnek meg, sajnos nem áll módunkban elérhetővé tenni a technológia hálózatunkon keresztüli használatát."
Ezt követően megkérdeztem, hogy mi szükséges hozzá, hogy előrelépjen az ügy...
2. "Az általunk értékesített készülékekre készítjük el a VoLTE specifikus szoftvert. Az Ön által használt készüléket nem forgalmazzuk, így nincs lehetőségünk teszteli sem hálózatunkon."
-
qqzs
őstag
Nekem meg nem volt kepernyos ujlenyomat olvasom de nagyon idegesito hogy a lock kepernyon megjeleno ertesitesre tapizok akkor a pin-t kell beutni vagy visszat nyomok ujlenyomat es lehuzom fentrol majd ujra ranyomok, ez valami android bug vagy nem gondoltak erre? az oldalso vagy hatso ujlenyomatolvasora tapizok es feloldja, ki talalta ki ezt a baromsagot, csak hoyg ezt is meg tudjuk csinalni mi vagyunk a meno csavok, mert semmi ertelme sincs
-
qqzs
őstag
válasz
Just_Reboot #1270 üzenetére
Nekem nem jott be, vastag, eles bereme van a kepernyo szelein ezert nem jo kintrul csusztatni, es olyan selymes csuszos az egesz hoyg idegesito kezdben tartani, valami vegyszerrel megkezelem hatha tapadosabb lesz
-
bbendre
őstag
Van újra Pixel 6 Pro 128 és 256 is a Store-ban!
-
sub71
aktív tag
Annyi negatív komment jött a rendelés menetéről, leírom a saját tapasztalatomat az Angol Store rendeléssel kapcsolatban, fekete Pixel 6.
25.-én este 8-kor rendelés. 2 percen belül jött az email, hogy 28.-án szállítás. Pénzt csak 1x vonták le.
Másnap újabb email, hogy 27.-én kapom meg.
27.-én 10 órakor telefon kiszállítva.
8.-án telt le a 14 nap, este nyolckor fejhallgató igénylés, 1 perc múlva jött az email, hogy igénylés elfogadva! -
bbendre
őstag
válasz
MC Pite #1302 üzenetére
Én rendeltem és nálam is azt irta, hogy probléma volt a fizetéssel, 7 napod van újra fizetni különben törlik a rendelést. Közben az elöző fizetés reverted lett.
Egyszer használatos kártyával fizettem (Revolut).
Újra fizettem és minden rendben volt szerencsére. Ha nincs reverted status akkor tuti nem fizetek újra. A jelek szerint nagy szerencsém volt. -
Ellenben én meg úgy tűnik feneket törölhetek a supportosok álláspontjával, és törölték a preorderes rendelést. Várok a leveles ügyintézésre (múltkori chat és mai telefon után).
Tipp: Aki rendel, kétszer, vagy inkább háromszorosan hagyja a kártyáján az összeget, mert úgy néz ki törlik a rendelést. Aztán majd 16 munkanap után elvileg visszakapja a terhelések után a befoglalt összegeket (poén többször bukni a konverziót, ez itt már jól látható összeg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest