Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
-
qqzs
őstag
válasz
sasa134 #1495 üzenetére
Nekem az a bajom hogy alandoan a telefon valaszol meg akkor is ha Google home mellett allok. Lehet a tensor chip teszi a dolgat picit jobban mint kene.
Most hangolom a Novat es nem megy benne a balrol huzasra az a google now vagy valami olyasmi amiben vannak hirek meg idojaras.l meg kereso. A settingsbe az van hogy a balrol huzasra a goggle app indul. De ha elinditom a google appot abban csak sima goigle kereso felulet van. Mi az pontosan ami balrol bejon?
-
sasa134
addikt
Nálatok nem indul el néha teljesen magától a Google Assistant? Utóbbi pár napban vettem észre... hall vmit a környezetben ami 'hey Google'-nek hangozhat?
-
bbendre
őstag
Itthon drágább külföldön olcsóbb. (Ne kérdezd).
A qc45 vezérlő gombos, a 700 touch-os. Másban kb ugyan az ha nem laboraroriumban méred az erdeményeit. (Ez merem úgy mondani, hogy aktívan használok egy Sony WH-1000xm3 és egy Sony WH-XB900N-t is és olyan hatalmas különbség nincs ha youtube, youtube music, spotify-t hallgatsz az utcán, edzőteremben, vonaton...) -
Rotate
veterán
meg kell dicsérnem a gyári töltőt...
az igaz, h a Pixel nem töltődik 30W-al, de gond nélkül tölti az összes itthoni type C eszközt:
Lenovo Thinkpad T480s
Lenovo X1 Tablet
HP Chromebook 13 G1
+ a telefonok.Most épp megyek el 3 napra, és elég ezt elvinnem az összes eszközhöz.
Szarabbul is el lehet költeni 29€-t.
-
Quattro
tag
Ha szeretnék zenét hallgatni youtube-on de közben a neten olvasnék híreket azt hogy lehet megoldani? Mert ha leteszem a youtube-os oldalt akkor a zene is abbamarad. Gondolom van erre már megoldás csak én le vagyok maradva. Mi a megoldás? 😊 Köszönöm előre is
-
coolrob
aktív tag
-
na én lepattantam a fejhallgatóról a mailboxde.com-os cím miatt. közben viszont találtam egy ismerőst aki németországban él, szerintetek adjam be újra az igényt? a 45 napon még bőven belül vagyok.
-
válasz
redbiro #1235 üzenetére
kis update fólia ügyben: a brotect üveg helyett ingyen megküldött sima tpu fólia hibátlanul felment és tökéletes vele a fpr is. a felrakása is fájdalommentes volt, küldtek hozzá alkoholos kendőt, sima kendőt, meg kis bankkártya alakú bizbaszt. a nem üveg fóliákat én eddig 10/10 elcsesztem mindig, ez sima ügy volt.
-
xhege
veterán
válasz
Dare2Live #1468 üzenetére
"Tényleg oda jutottam, hogy köv telóm vszeg egy Iphone pro lesz. ez van."
Sokan erre a követeztetésre jutnak előbb vagy utóbb azok közül, akik a középkategória feletti szegmensben keresnek telefont. Én tavaly nyáron álltam át az erő sötét oldalára, és a megszokást követően most már nem nagyon tudom elképzelni a kis zöld robot használatát újra.
-
Dare2Live
félisten
válasz
coolrob #1462 üzenetére
én sajnos sokadszorra futok bele ilyen "amíg a készlet tart" esetekbe.
nekem nincs kijelző problémám. Ahogy olvastam sima pixel 6ot nem is érinti a probléma. pixel 6 prora meg jön javítás. ha nem akkor ld más zöldölős eseteket (most a boe p20 zöldülése ugrott be de volt sok másik): gari vagy pénzvissza. vszeg ekkor füles marad. Tuti biznisz.
sajnos az andriodos jobb készülékek árai elképesztően elszálltak. utolsó olcsó vonal a xioami volt de 2év alatt sok esetben nem 50-60 de 100%al emelkedtek xioami árai. Miközben azért a supportjuk hát őőő. Tényleg oda jutottam, hogy köv telóm vszeg egy Iphone pro lesz. ez van.
-
bbendre
őstag
válasz
coolrob #1466 üzenetére
Én is láttam a pro és a több szín elérhetőségét. Nem is szenvedtem vele. Boritékolható volt, hogy a "készlet" ki fog fogyni a fülesből, ha nem az első napon vagy nem készletes telefont rendelsz. Nem a Google az első akinél ez "előfordul" ... Mondjuk a Google elég nagy hírverést csinált a telefonnak, be lett reklámozva és az elővásárlási ajándék is szuper volt. Erre meg volt nekik kb "100" db Pixel pro fehér
-
bbendre
őstag
válasz
coolrob #1462 üzenetére
Én az utolsó nap utolsó órájában rendeltem meg a P6-ot feketében mert csak az volt készleten, Nov 8.-án szállították. Két napra rá megigényeltem a fülest és jóvá is hagyták még aznap.
BTW én is gondolokozom, rajta, hogy eladom és megvárom a P7-et vagy a VoLTE támogatást.
Feleségemnek a Pixel5el a hanghivásokkal vannak gondjai. Néha elmegy a térerő (Voda), néha nem lehet felvenni vagy lerakni a hívásokat. Igaz más gondja nincs. -
Nem tudom most mi van az ingyenesben, pár évig azt használtam, de kb 2-3 éve már a fizetőst. Automatikus kategóriákat passzolom, nekem saját elrendezésem van, azt viszem telefonról telefonra.
Mappázni szerintem az ingyenes is tud, alkalmazáscsoportok (fülek) nincsenek az ingyenesbe ahogy nézem a cégesen. -
qqzs
őstag
válasz
MC Pite #1379 üzenetére
Nova launchert ajanlottad. Ha jol emlekeztem app katrgoriak vannak benne de csak a paid verzioban. Ott sikerult app drawerbe tabokat letrehozni es foldert is csinaltam de abbol nem latszik semmi. Refundoltam vagy elneztem valamit? Valahol olvastam automatikusan csoportositja az app kategoriakat ezt se csinalta. Neked latszik valami folder
-
coolrob
aktív tag
válasz
Dare2Live #1457 üzenetére
45 napig lehet igényelni a füles a rendeléstől számítva, tehát aki okt 27-én igényelte, annak január elejéig van lehetősége igényelni. Eleve akik nem az elején rendelték, azok december környékén kapják majd kézhez, és addig nem lehet a fülest se igényelni.
Én is rá voltam kattanva, de kb 10-15 féle hibajelenség van jelenleg a Pixel 6-tal, amelyből legalább a fele a kijelzővel van (zöldülés, lilulás, légrés a kijelző mögöt stb.), és akkor a szoftveres dolgokról, vagy VoLTE, ViWifi hiánya itthon nem is beszéltünk.
Az hogy best buy lett-e, szerintem egyre kérdésesebb, én erősen hajlok arra, hogy meghirdetem majd a telót, ha egyszer kézhez kapom. -
qqzs
őstag
Nov 8 ikan adtam be es meg mindig nem kaptam emailt. A support se valaszolnsemmire a claim check ezt mutatja nov 8 ota.
Good news! Your claim has been approved by our team. We're now preparing your reward for delivery.
You'll receive your reward within 60 days of the date you received your claim approval email. As soon as it's being dispatched, we'll let you know by email. -
gulb
senior tag
-
Dare2Live
félisten
válasz
coolrob #1455 üzenetére
tökre megértem de:
-nagyon elkéstetek az igény leadásával. még ha utolsó nap okt 27.én rendelted akkor is nov 10-11.én le lehetett volna adni az igénytlést.
-én biztos voltam ebben. okt 22.én rendeltem és a promos német boltok 80%át át kellett néznem, hogy zöldet találjak. Pár napra rá gondolkodtam egy pron magamnak az első 5 boltban semmilyen színben nem volt. Rákerestem német forum alapján egyértelmű volt az őrület.És végül. google kiad egy kategóriában ár/értékben egyértelműen legjobb pixel 6ot. Majd ezek után megpromozza egy 100.000Fts fülessel. Nem normálisak, anélkül is vitték volna mint cukrot így meg ez lett belölle.
-
coolrob
aktív tag
Elvileg elfogytak a Bose 700-as fülesek. Német ismerősöm most igényelte volna meg nekem a telefonhoz, és már csak Pixel buds + 75 eurónyi kreditet kapott a Google Store-ba. Hatalmas csalódás ez így, mert baromira nem ugyanaz. (a füles számomra is döntő volt, hiszen ennek eladásával olcsóbban jött volna ki a telefon). Aki esetleg még csak ezek után igényelné, az majd jelezzen légyszives, hogy neki is így van-e.
-
Van itt olyan a topikban, aki az előrendeléses fülest bukta, mert szivatta a fizetéssel a GoogleStore? Jöhet privátban is
-
bbendre
őstag
Igen, a fóliára egy nemzetközi netes adatbázisban keresnek rá és simán felrakják. A fólia jó minőség. A 6,3" colos Pixel3XL-re 8990,- volt a Pixel 4XL -re pedig 9990,- volt.
Tényleg jó minőség. Sokat kibír és elég jól visszanyeri az alakját.
Nekem egyedül a képernyő széléről behuzással volt gondom, éles és magas volt a széle.
A megoldás az volt, hogy az érzékenységet kellett állítani. Vagy használni a 3 gombos megoldást. -
válasz
h.robert #1449 üzenetére
Ez a kérdés engem is foglalkoztat.
Van aki próbálta ezt a fóliát innen?
Egyáltalán fel tudják rakni így, hogy Mo-n hivatalosan nincs forgalomban?
Leginkább az ujjlenyomatolvasó miatt kérdéses a számomra.
Én a jelenlegi Mate 20 pro készülékemnél nagyon meg voltam vele elégedve. -
h.robert
csendes tag
Az MM-es Clearplex fóliával van már esetleg tapasztalata valakinek?
-
MiniXD55
tag
Sziasztok!
Szeretnék én is beszállni a Pixel családba, azonban részletfizetésre szeretném venni, szerintetek akkor is meglehet oldani ezzel a szolgáltatással?
[link] -
Kulenov
újonc
Hello. Új vagyok itt és tulsok a komment. Valahol volt irva, hogy többször szedték le a pénzt. Ennek lett végül megoldása? Kell irni googlenek vagy várnom kell 15 napot hogy egyiket visszavonják? Nekem is 2x szedte le és OTP-sel fizettem
.
Nov 30-as dátum előrébb lett hozva 16-ra szóval addig nyugodtan várok I guess. -
ezoltán
tag
Arra van megoldás, hogy lezárt telefonnál ne lehessen kapcsolgatni a gyors menüben a Bluetoothot a zseblámpát és amik ott vannak? Rohadtul idegesítő, hogy amikor előveszem a zsebemből mindig más van be- vagy kikapcsolva.
-
TaylorPro
addikt
Van tapasztalat vezeték nélküli töltésről? Van ajánlott típus? Max mekkora erősségű pad jó hozzá?
-
qqzs
őstag
Nektek megvan a photos rossz kepek levalogatoja amit ez a legutolso frissites hozott?
We are introducing a new storage management tool to help you easily manage the photos that count toward your storage quota. This tool will surface photos or videos you might want to delete – like blurry photos, screenshots and large videos. -
ezoltán
tag
Ma utaztam kicsit és a wazze ment. Egyszer a teló úgy gondolta kikapcsol. Elég meglepő akció.
-
gulb
senior tag
Nah jo ez nagyon beteg!!!
Imadom ezt az uj kamera modot:
https://photos.app.goo.gl/3zsnnLj9NodHr7wm7
Brutal jo lett.
https://photos.app.goo.gl/FUu7cnG9yGJLyj2v5 -
qqzs
őstag
Mar meg is jott a uj amiben visszajot a magic eraser.
Viszont nem talalom azt a toolt amit az update hozott ami anregi fotok kozt segit megtalalni a hibasakat -
Quattro
tag
Bocsánat ha nagyon alap lesz a kérdés de sehol sem találom azt a funkciót, hogy: ne csak akkor frissítsen a telefon ha wifire tud kapcsolódni hanem bármikor folyamatosan frissíthet. Ezt hol lehet bekapcsolni? Korlátlan mobilnet van a telegfonon ezért nem számít.
-
bbendre
őstag
nekem a 2x meg mindig megvan valahol.
Amugy en is azt gondolom, hogy egy ekkora ceg ilyen nagy felelősséggel úgy, higy a photos kb fizetős lett ezt nem engedhetnek meg maguknak. Amíg ingyen volt megértettem ezeket, de ha valakinek van google one előfizetése nem hiszem, hogy örül ezeknek a lépéseknek -
Rotate
veterán
válasz
sasa134 #1418 üzenetére
következő update-nél visszakerül... ott is csak emberek dolgoznak...
ráadásul utólag is lehet vele cuccot törölni képekről, szóval nem az van hogy amit addig fotóztál az kuka... ha meg nem tudsz nélküle élni, apkmirrorrol allitsd vissza az előző verziot, es auto update off
kicsit már túllihegitek ezt a dolgot.
látom itt senkinek nem volt LG Optimus 2X-e :D akkor tudnátok mi az ha valami tényleg szar :D
-
sasa134
addikt
-
sasa134
addikt
Ööö....és pasztmek tényleg, nekem is 5.67 a verzio és eltűnt a magic eraser...
[link]Én alapvetően pozitív vagyok a Pixelekkel, ez a 3. készülék a háztartásban, de most komolyan, a Google-nél részegek? Vagy mi?
-
ezoltán
tag
Ez a kikapcsolt állapotban való zöld villogás mindenkinek van? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
-
sasa134
addikt
válasz
sasa134 #1400 üzenetére
Hívd fel őket, tudsz beszélni emberrel (5ös almenü), kell majd a házszám és az irányítószám, aztán addig ne rakd le, amíg live meg nem oldják. Én kaptam az ügyintézétől a beszélgetés alatt egy mailt, abban a linkre kattintva feltöltöttem a rendelésről a print-screent, és egyből jóvá is hagyta az igénylést a hölgy. 2 perc volt.
-
Rotate
veterán
válasz
Tewe013 #1399 üzenetére
felesleges irni, fognak reagalni. ha sokaig nem irnak, valami hianyzik, es majd írnak hogy mi.
en irtam a supportnak, 1 hetig nem jott valasz, kozben megjott a mail h a datum nem jo, visszaigazoltam, jovahagytak, eltelt 4 nap, majd irtak a supportrol, hogy bocsi a kesesert de mar jovahagytak, minden jot
-
assemble
addikt
válasz
ezoltán #1398 üzenetére
Jah, az ugy ertheto. Csak hallottam h valaki azert csinalt ilyet, hogy jobb legyen az aksi ideje (hogy ne fussanak a hatterben a cuccok) - ami android-on nagyjabol pont az ellentetes hatast tudja kivaltani. Jo tudni, hogy android-on a normal appok tulnyomo resze nem nagyon fut a hatterben egyaltalan, az hogy a listaban van egy app inkabb csak annyit jelent, hogy nemreg hasznaltad igy jo esellyel a memoriaban lehet, ergo gyorsan vissza lehet terni ra. Ha a listabol eltuntetsz egy appot, azzal kidobod a memoriabol, ami azzal jar, hogy a legkozelebb elinditanad, ujra be kell tolteni az appot (vagyis varni kell ra, es azalatt tobb aksit is megeszik). Tehat ha tul sok mindent kilosz a listabol, az azzal jar h mindig mindent ujra kell tolteni = nagyobb varakozasi ido es nagyobb aksi fogyasztas. Az, hogy egy program a memoriaban van, nem jar semmilyen plusz fogyasztassal, ezert is mukodik a gyari android igy, hogy a legutobb hasznalt appokat a memoriaban tartja, amig tudja. Ha nincs eleg memoria, a legregebben hasznalt appot kidobja a memoriabol, ezt a rendszer magatol csinalja, a felhasznalo altalaban eszre sem veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest