Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Jah tenyleg egesz gyors az 5G, ezt buszon menet kozben mertem, szoval siman lehetne tobb is. Meg ugye meg csak nem is mmwave.
-
AaronOS
tag
Sziasztok,
Valaki le tudná nekem mérni, hogy dobozostul mintha bontatlan lenne, akkor kb. hány gramm a Pixel 6-os pakkja? Ill. hogy mekkora a doboza? -
bbendre
őstag
A sima Pixel6on nemzavaro ez a kepernyo "szivárványosodas" es colorshift ahogy forgatjátok? Vagy nekem van gond a szememmel?
-
Csepy
őstag
Alzás rendeléshez fejlemények: Múlt héten lrtesítettek, hogy változott a kiszállítás várható dátuma, megnéztem a rendeléseim között és 2021.11.19. volt. Majd tegnap (19-én) ez 2021.11.22-re változott. Ma már 2021.11.24. van megadva... lassan már feladom, hogy ebből idén legyen.
-
bbendre
őstag
Igen, ez a resz full bugos es néha működik néha nem. A háttér kép valasztoban kellene lennie kettő kategóriának. Living universe es a come alive (magyarul nem tudom, en angolul hasznalom a rendszert. Nalam az update utan eltűnt a come alive teljesen. Valami ilyennek kellene lennie. Itt a living universe es a come alive ami élő és elég színvonalas hattereket tartalmaz
-
qqzs
őstag
válasz
bbendre #1587 üzenetére
Ez a live hatterkep honna jon? Mikor probalom allitani se sima se live kepet nem latok csak ilyen bugyuta google artot udok kivalasztani hatternek. Tulajdonkeppen sajat fotokhoz van egy gomb aztan harom gyari kep majd apps&themes es live de ott nincs semmi.
Amit nem ertek miert osztja szaggatott vonallal kette fuggolegesen, az mire jo? -
bbendre
őstag
Nekem is tegnap/ma volt idom fotozgatni es sokkal jobb lett az eredmeny mint amire szamitottam a review alapjan. Ami nagyon hianyzott az a "motion photo" es a gyereknek tenyleg nincs olyan elkent feje mint a Samsungon. Nagyon korrekt kis telefon lett ez.
Vegre nagyon jo lett a haptic feedback es azt irjak, hogy a pro-n jobb.
Az ujjlenyoma olvaso nekem mindig felold, kb 98%-ban rendben van. Jobban megy most az update utan mint a Note20Ultra megoldasa. Igaz erezhetoen lassabb. Majdnem fel masodpercig is eltart a feloldas nehaborzalom.(Igen, az azonalhoz kepes tenyleg lassu, de nem borzalom)
Mint regi Pixeles sok-sok apro hibat talaltam. De kb olyanokba tudnek belekotni, hogy a Live hatterkep a Qualcomm -ra lett optimalizalva es hibas az Exynos procinvagy beallitottam egy hatterkepet es a fel rendszer osszemolott miutan frissitettem mert valamiert azokat a hattereket kivettek a frissetesbol.
Nalunk problemas egy kicsit a terero a Vodefone-nal. Sokszor gondok vannak a telefonalassal, neha megszakad vagy csak nem hallunk senkit. (P6 es P5) Ez a Samsungon nincs. VoLTE sem nem sajnos, de ezt mindenki tudja. De a 4G-n az internet viszont nagyon jo.
A Kamera tovabbra is pazar. Most sokaig hasznaltam egy Note20 ultra-t es azt mondam magamnak, hogy kb ez is ugyan olyan jo... de nagyon nem. Par foto utan azonnal visszajott a Pixel feeling. A kamera sebessege es a fenyek, a szinek, az arcok es az egesz... ahh.
A toltes gyors a Samsung Super Fast toltovel szerencsere.Vegre ismet Pixel!
-
berkar2
csendes újonc
Sziaaa, nekem is megerkezett a p6pro, a kerdesem inkabb, hogy olvastam a nord 2 nem tudott 5g t ez siman csatlakozik, de hogy???
Akkor nem magyarorszagon hasznalod gondolom, mert csak abban a par orszagban megy az 5g, volte,l stb.... ahol hivatalosan megveheto..
Neked hol mukodik? -
Rotate
veterán
vegre en is tudtam csinalni par kepet este, azert ez rohadt jól nez ki...
-
qqzs
őstag
válasz
saabonline #1578 üzenetére
Igen de ukban mar qc45 kapnak plusz 50 fontot, ha jol emlekszem mert elfogyott a 700-as
-
Dare2Live
félisten
Ma (végre) fotózgattam, videoztam úgy hogy egyszerre ment a fotó/video a 6on meg a 9t pron.
Egymás mellé rakva a videokat/fotókat sokkal jobb a pixel 6. Videoknál a stabija baromi jó. Ez volt a fő ok a cserére hát nincs csalódás.
Hétvégén át is állok rá. 99% nem automatikus szóval egy fél napot el fog vinni.
Viszont a feleségem iphonet akar. Az ő pixel 6a eladó lesz (zöld).
más: BOSE 700at megkapta vki már? Már 10napja elfogadták az igényt de azóta semmi reakció...
-
ShadowLac
addikt
P6 beüzemelve. Hibátlan. Eddig. Pár fotó sötét , gyenge fényben. Tetszik.
-
assemble
addikt
En 3 tokot rendeltem, mert early adopter-kent nem nagyon volt review meg egyikrol sem: Rugged Armor, Liquid Air, Caseology Vault. Csak egyet akarok megtartani (tobbit visszakuldom), de nehez valasztas, mindharom eleg jo szerintem, es mindegyik masert tetszik. Osszessegeben most epp a Liquid Air a kedvencem.
Tok nelkul biztos nem hasznalnam a telot, az elso napokban mar tele volt a reddit vele, ahogy a csuszos uveg hatlapnak koszonhetoen lepotyognak a telefonok latszolag vizszintes feluletekrol is, es tornek ossze-vissza. Fel nem fogom amugy, hogy miert eroltetik ezeket az uveg hatlapokat, sulyban nehez, torekeny, ujjlenyomat magnes, kb annyira jo hogy egy vitrinben jol nezzen ki, de nem arra van kitalalva, hogy az ember hasznalja is. Jobban ki lennek bekulve egy kellemes tapintasu muanyag hatlappal.
-
TaylorPro
addikt
-
Megjöttek a spigen tokok... na most lett igazán tégla a telefon.
Kíváncsi leszek mennyi idő lesz megszokni, az első benyomás mindenesetre negatív a külsőt tekintve. -
qqzs
őstag
válasz
saabonline #1561 üzenetére
azt irtak hogy mit kapsz vagy meglepi lesz? 700 vagy qc45
-
ezoltán
tag
Én, November 14.-én 15.49-kor kaptam a levelet a német oldaltól, hogy megkapták a feltöltött dokumentumokat az ajándék füleshez és elbírálják. 15:51-kor kaptam a levelet, hogy elfogadták az igényt. Úgy látszik ez szerencsés volt...
-
saabonline
csendes tag
okt.20-án vettem, azt hiszem 27-én kaptam meg, nov. 3 claim, semmi válasz email, nov. 8 panasz email, hogy hol a válasz, ok-e a claim, vagy kell még valami, semmi válasz, claim ellenőrző oldalon végig ok volt az igény nov. 3-tól, de megerősítő email nélkül nyugtalanított azért, tegnap meg jó hír felkiáltással jött egy email, hogy a szállítónak átadva, ha gar. probléma lenne, volt egy link a bose oldalhoz. Ja, és észak-Korea :)
-
qqzs
őstag
válasz
saabonline #1559 üzenetére
Nekem is elfogadtak ma reggelre.
Mennyivel az elfogadas utannadtak fel? Melyik orszag? -
saabonline
csendes tag
Feladták a fülest, pár nap és érkezik, azért jelzem, hogy végre történt valami, mert nekem visszaigazoló mail se jött a claimre, rájuk írtam arra se, viszont láttam, hogy elfogadták a claim ellenőrző oldalon.
-
válasz
ghiottone #1552 üzenetére
Nekem eszkalálták az ügyem, majd gondolom lefelé hüvelyujjat mutattak, és 101%ba hülyére próbálnak venni. Most se füles, se telefon (a pénz épp visszaért legalább). Naponta boldogítom őket. A kamuzásokkal, meg a korábbi logokkal próbálom szembesíteni őket, de úgy látom lepereg.
Amúgy annyira toppon vannak, hogy ezutáni 2. rendelésem elért a továbbítóhoz, google 16án tervezte feladni, de még mindig Bestellt a státusz. És ezt egyszer conták (eddig), bár az ezelőttit is duplán.
-
ghiottone
nagyúr
Nem, nem, azt nem írtam, de én csomagtovábbítóba kértem a 6-ost, viszont a fülest - mivel oda nem küldik ki a promóció szerint - már ismerős címére. Én se értem ez miért probléma. Vettem Pixelt az előrendelésbe? - Igen! - akkor nem jár az ajándék füles? Menjenek már a fenébe. Küldték volna ki rögtön a telefonnal, mint itt bohóckodnak.
-
qqzs
őstag
válasz
ghiottone #1552 üzenetére
Az ismeros cimere mondtak, hogy csomagtovabbito? Akkor ebbe is belekotnek amit irtam. Mondjuk nem ertem ez miert problema nekik. Azota talaltam reditten egyet amikor abba kotottek bele hogy ugyanarra a cimre kerte a fulest mint a telefont csak a felesege nevere....egyre cifrabb.
-
ghiottone
nagyúr
Nekem most az előzőleg már jóváhagyott igényemet azzal utasították vissza, hogy a promóció 2-es pontja szerint csomagtovábbító nem vehet részt benne. Na ezzel csak az a gond, hogy a Bose fülest a kint élő ismerős címére kértem. Leírtam nekik ezt, plusz a promóció világosan fogalmaz és a BOSE füles igénylésénél megadásra kerülő címre érti ezt szerintem, így a német illetékes fogyasztóvédelmi hatóságokra való finom utalással a végén küldtem egy levelet nekik. Kíváncsi leszek a válaszukra.
Nagyon kezd elegem lenni a Pixel 6 előrendelése körüli kavarásokkal. -
qqzs
őstag
10-ik napon mgerkezett a probleman a bose claimmel mi a bajuk.
For security reasons, please explain why the details on the claim do not match with the details on the proof of purchase.
Persze csak feltolteni lehet a magyarazatot igy elkuldtem nekik pdfben hogy bocs de januarig nem vagyok otthon ezert ismerost kertem meg hogy vegye at a fejhallgatot.
Ceges kártyával vettem ceges cimmel mar a telefont is mas cimre szallitottak. A fejhallgatohoz meg harmadik cimet adtam meg. De miert problema ez nekik? Az isszes gstoranmegrendelesem osszevissza megy az uk-ban. Ugy erzem ezt a claimet valami kulsos ceg intezi semmi kozuk az gstore-hoz -
válasz
TaylorPro #1547 üzenetére
Engem megvallom őszintén picit zavar ez a tégla forma a Mate 20 pro után. Szerencsére ott annyira rossz volt a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó, hogy ezen a téren abszolút előrelépés (más kérdés hogy ott volt face unlock, ami sokkal kényelmesebb). Most rendeltem 2 spigen tokot amazonról, remélhetőleg javít a helyzeten. Egyébként abszolút jó vétel ez a telefon ennyiért.
-
gulb
senior tag
Sracok Whatsup alatt neketek is pocsek a kep minoseg video call eseten? igazabol ha kepet csinalok fronface kamareval egy homalyos sz... - de csak Whatsup alatt amugy tokeletese a front cameram. p6 pro
-
TaylorPro
addikt
válasz
ShadowLac #1546 üzenetére
Ezt egyenlőre nem tudom megmondani. Egy napja nyüstölöm. Sokkal nagyobb darab. A 90Hz érezhető, és hogy nem GG3, nem invertálódik a szín. Nekem nagyon bejön ez a kijelző alatti ujjlenyomatozás is. Kijelző csodaszép, és nagyobb, én szeretem a nagy kijelzőt. Anyagminőség, összerakás fényévekre van a 6. A beszélgetés minősége szerintem még jobb és hangosabb. Egyenlőre mást nem tudok. Szerintem minőségi váltás abszolút.
-
TaylorPro
addikt
válasz
brainticket #1542 üzenetére
Tegnap pont a 18W-os Nillkin töltővel töltöttem a telefont amit még a 4a 5G-hez vettem és tökéletes hozzá. Kb 2 óra alatt feltölti nulláról és nem nyírja az aksit.
-
Tewe013
őstag
válasz
brainticket #1542 üzenetére
Érdekes, h az új iPhoneok is kb. ugyanennyire vannak maxolva.
"Fortunately, thanks to the long battery life, you will likely only have to charge when you’re sleeping anyway.”
Ez mondjuk nálam tényleg így van, a Pixel 4-et még rendszeresen töltöttem napközben, a P6-ot igazából már csak este töltöm, akkor is adaptív töltéssel.
De egyébként igazán kiírhatnák az oldalukra, h nincs 30W csak 21-23. -
brainticket
aktív tag
Google explains the tradeoffs that led to Pixel 6’s slow charging complaints
Google confirmed that the maximum power draw of the Pixel 6 and Pixel 6 Pro are 21W and 23W respectively when used with its 30W USB-C charging brick.
-
hYpErKe
tag
Sziasztok!
Szerintetek német storeban vagy német mm-ban fekete akcióba olcsóbb lehet a pixel 6 mint most? -
TaylorPro
addikt
Én azt mondom ez a Pixel 6 nekem így elsőre nagyon bejött. Főleg az ajándék fülessel és a kredittel. Ujjlenyomat olvasó frissítést nekem nem dobta fel, de gyors rányomtam a melóhelyen. Jó kis emberes teló ez, anyagminőség és összeszerelés patika!
-
gulb
senior tag
Meg se vettem volna ha az lett volna benne....nekem ez a lassu otvar ujjlenyomat olvaso tokeletes!
Amigy nexus 4 ben volt mar oprendszer szinten face unlock csak fenykeppel atverheto volt. De igazabol telefon kinyitasra jo lenne az is...majd utanna appokat korlatoznam ujjlenyomatra vagy pinnre. ( Oneplus ba ez tetszett nagyon, hogy appra tudtam lockot rakni..ez hianyzik most.) -
gulb
senior tag
válasz
brainticket #1532 üzenetére
Oneplus Node2 azt kell mondjam erzekenyebb de nem gyorsabb...csak nem kell ennyire pontosan oda helyezni az ujjad.. ez van De mukodik es nem kell a maszkot levennem, hogy belepjek a telefonoba ahh...es meg egy ora nem kell a kezemre hogy szinten belepjek a telefonomba.
-
qqzs
őstag
válasz
brainticket #1532 üzenetére
A xiaomi nem tudom milyent hasznal 10 noteba de ott is nyomkodni kell rendesen hogy mukodjon nem csak simogatni
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
Elojott egy uj hujeseg. Myfittnespalban kaja hozzaadaskot a barcode scanner gombra jobb felul neha otszor is tapizni kell mire bejon vegre.
Nem hasznalja valaki veletlenul? Regi telon poccre megy -
Rotate
veterán
akinek felment, valtozott a fingerprint?
-
ezoltán
tag
Bevallom a rendelés és a telefon megérkezése között sokat olvastam a készülékről és nagyon sok volt a negatív hír. Kicsit már kezdtem bánni, hogy lecseréltem a MI11 ultrát. Amikor kibontottam azt kaptam, amire számítottam. Nekem nagyon minőségi a telefon. A fehér színe vonzza a tekintetet és rendre elkérik megnézni mert nem tömegtermék. Az akksit érzem gyengének, attól többet vártam. A kamera pont elég, hiszen ez egy telefon.
Sajna az e-sim nem akar összejönni de ha az is megoldódik, akkor elégedett leszek.
-
gulb
senior tag
válasz
Just_Reboot #1525 üzenetére
Ahahah oreg vagyok en mar sidelodolni😁
-
gulb
senior tag
válasz
Just_Reboot #1522 üzenetére
Hehe nekem aug. 5 a play versio es nincs ujabb😁 UK...nice.
-
TaylorPro
addikt
Nekem kb egy óra alatt jóvá is hagyták a fülest.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
janika1988 #1520 üzenetére
Előrendeléshez járt.
-
ezoltán
tag
válasz
brainticket #1508 üzenetére
Én tegnap néztem, de ott nem találtam. Érdekes. Köszi azért a választ.
-
qqzs
őstag
válasz
brainticket #1504 üzenetére
Accubattery mit mutat? Az pontosabb mint egy kinai kutyu ami lehet korlatozza a toltest
-
Csepy
őstag
válasz
fredike2020 #1509 üzenetére
Nekem a sima 6-ra van egy 11.19-i várható időpontom.
-
Rotate
veterán
válasz
akkor gyakorlatilag ugyanazt tudja kábelen, mint majd a Pixel Stand 2-vel vezeték nélkül
-
TaylorPro
addikt
Na végre Pixel 6 a házban.
-
marcarc
senior tag
válasz
Engem nagyon idegesít ez a hazugság, hogy őszinte legyek. Még 30W al se lenne egy töltő bajnok de ez a kamuzás ez nagyon nem jön be.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
kriminális!
-
ezoltán
tag
válasz
Honnan szereztél saját töltőt hozzá?
-
Dead_slow
tag
Sziasztok,
Eddig semmi gondom nem volt a telefonnal (pixel 6), de a tegnapi Google carrier services update eltörte a telefonálást (senki sem hallott lényegében, csak hangfoszlányokat...). Letöröltem az updatet, azóta jobb a helyzet, de így sem acélos, mit érdemes meg megnézném? Tapasztaltatok hasonlót?
Telenoros vagyok.
-
állítólag jön egy update még a héten, ami javít a FPR működésén.
-
ShadowLac
addikt
[link] ezt is rendeltem . Nem tudtam eldönteni hogy melyik a jobb.
A gyorstöltéshez. Olvastam hogy PPS szabványu töltő jó hozza.
A PPS a Samsung szabványa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest