Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
válasz fredike2020 #1288 üzenetére
Én is megkaptam ugyanezt a kedves üzenetet.
Az előrendelést nem törölték, csak a dátumot tolták ki.Regards: Csepy
-
-
ghiottone
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
válasz ArsenalF #1246 üzenetére
"Érdekes, ha jól emlékszem tőled olvastam hogy a régi telódon mindig hibátlan volt az ujjlenyomatolvasás. Én is 9t Pro-ról váltottam és az egyik dolog amit gyűlöltem a 9t pro-ban az az ujjlenyomatolvasó volt. Eszméletlen megbízhatatlanul működött. Na itt sem tökéletes de sokkal jobb eddig. 10-ből 9-szer működik."
Nálam a 9T PROn 10ből 9.
Mindez fóliával.szerk: iphone 13 pro Nincs. Jön a karácsony sok az előrendelés lehet nem is lesz... pfü.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
MC Pite
veterán
Strapa teszt Pixel 6 Pro: [link]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
ghiottone
nagyúr
válasz fredike2020 #1288 üzenetére
GStore-nál se valószínű, hogy januárnál hamarabb befut újabb szállítmány
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
fredike2020
csendes tag
Alzától most kaptam :
...megrendelésével kapcsolatban keressük Önt, amely a Google Pixel 6/6 Pro terméket tartalmazza.
Az ezen termékekre leadott nagy mennyiségű megrendelések és a termék gyártásához szükséges csippek hiánya miatt nem tudjuk garantálni, hogy megrendelését ez év végéig teljesíteni tudjuk....
Az a fránya csipp-csipp.
A weboldalon 2022 február szerepel.... -
TTomax
félisten
válasz Szergely83 #1284 üzenetére
Hát szerintem 300ért vannak ennél jobb opciók is...
#1285 ghiottone
Hát igen , nem véletlen olcsóbb. Megvan annak az ára...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Szergely83
tag
Sajnos igen. Bő 50-nel több, mintha valahonnan külföldről rendelném, de itthoni garancia cserébe... Bravo Mobilnál van olcsóbban is, de kb fél éve kap értékeléseket a bolt. Az ilyenekkel szemben bizalmatlan vagyok, de ez az én hülyeségem.
A mostani telefonom erősen döglődik, hónapokat nem várnék, hogy több itthoni bolt is betárazzon. -
TTomax
félisten
válasz Szergely83 #1282 üzenetére
Elég húzós áron adják... jól látom 303K?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Szergely83
tag
Lemondtam a pro-ról, idén már nem valószínű, hogy sikerül beszerezni. Ellenben a sima 6-ra befizettem. Btel, igaz jóval drágábban, mint külföldről, de itthoni, 3 év garral. Remélem a "külső raktáron" nem google store-t jelent.
-
marcarc
senior tag
válasz MC Pite #1279 üzenetére
Ez borítékolható volt akármit mondanak, mert nekem elmondta, hogy mindig a legújabb block kerül végül levonásra ergo ha 3 szor halasztanak akkor a 3. block-ot próbálják levonni. De amúgy az amerikai store-ban ugyanez van szóval 1000 es nagyságrendben basztak ki emberekkel.
Más: A tap to wake funkciót nálam az rontotta el hogy az animation a scale-t azonnal levettem 0.5 re 1 ról. Most megy, hogy vissza raktam.
Az ujjlenyomat olvasóhoz 3 szor vittem fel a leggyakrabban használt újjam lenyomatát, valamit javított rajta - vagy csak whishful thinking - de most nem akarom földhoz vági.
Az előrendelős füleshez semmi visszajelzést nem kaptam, ha az nem jön össze nagyon csalódott leszek, mert nekem anélkül nem érződik megérősnek a kompromisszum halom amit kötöttem.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz bbendre #1211 üzenetére
Na, este jött a mail, hogy order canceled.
Elmentettem mindegyik supportos beszélgetést (miszerint minden ok a rendeléssel, ne izguljak, hogy a második vonás nem ment; plusz a revolutost is), és most megyek és letépem a fejüket.
Hihetetlen...
Meglátszik az alvásdiagrammnál a stresz szintnél mikor olvastam a levelet (felkelt a picur, én hülye meg ránéztem a Google Store-tól érkező levélre hajnalban)...[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Rotate
veterán
válasz brainticket #1276 üzenetére
szerintem ezek remek hírek egyébként.
ha ennyi gond van vele, ennyi fronton, muszáj lesz gyorsan lépniük... ha csak simán lassú lenne, akkor le se szarnák...
-
bbendre
őstag
válasz gattolino #1275 üzenetére
Ezzel az ujjlenyomat olvasóval és a félkész OS-el? Nekem a Note20 Ultra ujjlenyomat olvasója is alig működik. Száraz a bőrtipusom és mindig gondom volt ezekkel a cucokkal. A hátlapi mindig jó volt.
Only 3 delivery stops to go until your shipment is delivered. Mindjárt meg is vaniPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
brainticket
aktív tag
új fingerprint bug: [link]
ha teljesen lemerül a telefon akkor behal az ujjlenyomat olvasó, és csak a factory reset segít. -
bbendre
őstag
válasz Zsoltg4s #1273 üzenetére
De hiszen a Pixelek mindig is egy "beta" teszt volt es lesz is szerintem.
Gondolj bele mennyi funkció, technologi volt a telefonokban az elmúlt pár évben ami ment a kukába. A dupla előlapi selfi camera, Soli radar, Ikon formák és szinek választása, At-a-Glance Notification, stb... ezek mind 1 évig volt elérhetőek. Mivel a Google kiadta ilyen állapotban a Pixel12-t szinte látom, hogy ez sem lesz sokáig velünk ebben a formában. (Android 12L DP 27 October 2021)Ezért nem értettem az ujjlenyomat olvasót és fanyalogtam rajta az elején, mindenki írta, hogy nyugi nem lesz vele gond. Azt nem értettem, hogy mit akarnak ezen tesztelni mindig is volt vele gond és kizárt, hogy SWben lehet rajta sokat javítani... Sajnot it cost saving lett és már a Pixel vonal sem az igazi Beta vonal sajnos. Jó lett volna valami kisértleti nanomulekula olvasó ér szkenner Soli radar agy detectorral Az lett volna igazi Pixel
[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
Zsoltg4s
tag
Az iróniában nagy igazság van!
Tökéletesen egyetértek!
Nagyon vártam ezt a telefont. Huawei P30 prot akartam erre cserélni. De béta fázisban van a telefon is, meg az android 12 is. Szégyen a googlétól, hogy így kiadja mindkettőt. Biztos szuper lesz majd 4-5 frissítés után, de addig szívás és bosszantkodás lenne, hogy a stabil, jól működő telefont lecseréltem egy kísérleti példányra. De hardveresen sem látok nagy előrelépést részemről. Csak hát az újdonság varázsa![ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
minthogy 10 nap alatt 2 restart, mikor épp nem hasznalom... ijesztő, de még nem gáz...
de forumokon azt olvastam h 3XL-nel is random előjött a 12 frissites ota, szoval benne van a pakliban, h szoftveres hiba, ebben bízom en is.
hogy valami hasznosat is irjak, Google altal ajánlott, tutira jól működő kijelző védő fólia és üveg márkák: link
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
A gyári pixel tokok mennyire jók? Van valakinek tapasztalata velük? (a könnyed szilikon tokokat szeretem)
-
Rotate
veterán
másodszor restartolt spontàn, csak az asztalon hevert...
-
qqzs
őstag
válasz redbiro #1251 üzenetére
masik pixelrol? nekem xiaomirol kabellel nem ment at meg a appok filejai se, pl smart recorder hanganyagai mind a regin maradtak. mondjuk xiaomi elott pixelem volt csak a launcheret ugy megszoktam hoyg mar fent van a pixelen, letoltheto mint launcher. De launcherek kozt van ami tudja a backup restoret, lehet az lesz, nekem kell mindenkeppen az 5x6 ikon
Eladó: GTS450
-
Isaac76
tag
Nyilván nem az első vagyok aki ezt mondja,hogy örülne ha támogatva lenne a google által itthon a Pixel és "Meggyőzne"
... sajnos volte és a vowifi jelenlegi hiánya eléggé nyomós érv a telefon ellen
Ha csak O+ szintű online boltjuk lenne, de egyenlőre sajnos -
ghiottone
nagyúr
válasz TaylorPro #1255 üzenetére
Számomra 1 fontos dologban - a hangminőségben jobb. Emellett még a videóban, de a többi tulajdonságát tekintve számomra az 5-ös jobban tetszett:
- könnyebb, kevésbé behemót kialakítás,
- megbízható ujjlenyomat olvasó.
Aksit nem tudom, mert az 5-öst egy simmel használtam, a 6-ost pedig kettővel."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ezoltán
tag
Akkor egyetlen Vodafone e-simmel sem megy a teló? Ez nagy baj.
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5 | Huawei Mate 20 Pro | Samsung Note 20 Ultra | Samsung S20 | Xiaomi MI 11 Ultra | Pixel 6 PRO | Samsung S22 | iPhone 14 PRO
-
őstag
ha a felhőből hagyod visszarakni a backupod, akkor a home screent is visszaállítja tökéletesen. gondolom, ha másik telóról direktben másolsz, akkor is ez van, de azt még sosem próbáltam. nekem a restore még a widgeteket is visszatette.
it never gets easier, you just go faster
-
TaylorPro
addikt
Az én Pixel 6-om már a DHL-nél van, csak egyszer vontak. A virtuális kártyámmal fizettem, és jött reggel a mail hogy nem tudták vonni. És valóban, az összeg látszott de nem terhelődött és közben pénz sem volt rajta. Úgyhogy fizettem a rendes főkártyámmal hiba nélkül.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
bbendre
őstag
Ma reggel ez fogadott a Google hírfolyamában az első helyen
GhiottoneiPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
qqzs
őstag
En Kit simmel hasznalnam igy az egyiknek eSimnek kell lennie, tegnap elment ket oram amig a vodavon rajott hoyg nem fog menni . Subject code 8.2.6reason code 3.8 ot ad a telefon, kulfoldi forumok szerint a szolgaltato eSimje meg nem Pixel 6 kompatibilis. A masik O2 UK lenne, egesz veletlenul nincs itt valaki aki o2 eSimmel hasznalja?
Elso par nap tapasztalatai
- gyari tok nagyon csuszos olyan selymes muanyag. szep de nem kezbe valo plusz kicsit vastag is szerintem es eles pereme van ezert az oldalrol csusztatasok nem kellemesek
- feher kepernyon felul zoldesfeher. Rakeresve sotet kepernyon kene elojonni ennek ami ismert problema de nalam feherkepernyon jon ki. Az olvastam szoftverrel megoldjak igy addig atkapcsoltam dark modba
- a diktálás az nagyon szuper magyarul is meg a tensorhoz kotodo dolgok
- uj androidon nem birtam megszokni a lehuzos menuben a allapot ikonok nem karika hanem bazi nagy teglalap ezert egy lehuzasban csak 4-et latok. Mintha regebben ezt vissza lehetett volna kapcsolni ikonosraMeg egy kis offtopik. Nincs valami modszer hogy a regi telefonrol a home screen ikonjait folderjeit ne kelljen kezzel egyesevel ujra rakosgatni?
Eladó: GTS450
-
ArsenalF
aktív tag
válasz Dare2Live #1228 üzenetére
Érdekes, ha jól emlékszem tőled olvastam hogy a régi telódon mindig hibátlan volt az ujjlenyomatolvasás. Én is 9t Pro-ról váltottam és az egyik dolog amit gyűlöltem a 9t pro-ban az az ujjlenyomatolvasó volt. Eszméletlen megbízhatatlanul működött. Na itt sem tökéletes de sokkal jobb eddig. 10-ből 9-szer működik.
-
TTomax
félisten
IMEI szám alapján tudják mikor rendelted,és mikor kaptad meg.Így tartják nyilván a garanciát is... A többi az mind bürokrácia...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Robbertho
aktív tag
Írtak végül nekem is egy hét után a Pixel-offers-től. (Kétszer is küldtem nekik emailt tegnap meg ma).
Nálam is az volt a baj, hogy "komolyan vettem", hogy számlát töltsek fel, ezért leszedtem a Google Pay-ből az ÁFÁs számlát és csak azt küldtem be. Azon viszont sajnos a második terhelés időpontja van, Október 27, pedig a telefont 20-án rendeltem.
Ez teljesen megakasztotta őket, írták, hogy töltsek fel helyette egy rendelési visszaigazolást inkább, amin látszik a: bolt neve, rendelés dátuma, termék megnevezése.
Ezzel, ha Store-ból van, egy screenshot a legjobb megoldás (én mindenesetre feltöltöttem még a Google-től kapott emailt is PDF-ben, ami a rendelést erősíti meg és a küldést).
Még nem szóltak vissza, de remélem ez elég lesz. -
bbendre
őstag
Ez is erdekes lehet [link]
Tobben is random hivasokra panaszkodnak a Pixel6-al.iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
őstag
válasz ghiottone #1236 üzenetére
én se szeretem a sima fóliákat, és rendeltem is új üveget már, de csak az amcsi amazonról lehetett, az meg még vagy 3 hét mire ideér. szóval ideiglenesnek, külön költség nélkül jó lesz. mivel kettő van benne, még mindig vissza tudom tenni a másodikat, ha az amazonos is szar lesz.
-
őstag
infó azoknak akik esetleg brotect üveget rendeltek és befürödtek a FPR-rel, írjanak a gyártónak, nekem ma válaszoltak és küldenek egy másik fajtát ingyen.
"Thank you very much for your message. We regret that you habe problems with the scanner.
For a perfect all-round protection, we recommend you try our BROTECT FLEX Full-Cover protection film. This is made of an innovative material which was developed especially for curved surfaces.The high flexibility and strong adhesive layer of this material enables the perfect protection of your device. One packaging unit contains two protective films.
We will send you the recommended product as a no cost alternative. This material is thinner and should solve your problem.
We are sorry for the inconveniences caused."[ Szerkesztve ]
-
marcarc
senior tag
válasz bigrock #1232 üzenetére
én már meg reklamáltam, ők nem értik gyakorlati példán keresztül sem, hogy mi a baj azzal ha többször befoglalják az összeget. Csak azt szajkózzák hogy de visszakapod, csak az nem mindegy mikor, milyen árfolyamon. Most oké nem nagy cucc de elsőre 338-ra jött ki a rendelés a végén meg 350re.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz bigrock #1232 üzenetére
OTP-nél nincs a 649 eurós tétel könyvelés alatti státuszban? Nekem is van egy 4a rendelés, amin van külön 349 euró október 28.-ai rendeléssel "könyvelés alatt" és egy november 3.-ai magyar forintos, ami már "könyvelve" van.
Tokom lesz 2 a héten, vagy jövő héten miután a posta "vámkezelte".
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
MC Pite
veterán
válasz bigrock #1226 üzenetére
Nekem is ez volt, kétszer csökkent az egyenleg, mindkettő be lett könyvelve a GS-nak. A fel nem használtat 15 nap után visszakapjuk. De melyiket, és váltási ktg is bukó? Meg hát a tökömbe, egy éve rendelek a GS-ból, és idáig normálisan ment, nem kellett ezzel sz*pni.
Köszi, igen, ez az amikor működik adaptív töltés.
4a A11-el koppig töltötte már éjjel egyre, és tartotta 100%on végig. A12-vel a két próbából egyszer szintén 80on tartotta, és csak reggel tolta tovább (így kellene menjen), a másiknál megint koppig tolta már éjjelre.Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
-
Dare2Live
félisten
-
Bazsi84
aktív tag
válasz brainticket #1220 üzenetére
Vedd fel ugyanazt az ujjat tobbszor,ahogy irja,ugy..ha tettel rá foliat,akkor ujra mindet.Nekem is 10/8-9. Akkor nem szokta feloldani,ha vagy vizes/izzadt vagy tul száraz a bőröm.de ez fizikainal ugyanigy van.
-
Rotate
veterán
csak egy ilyen általános kérdés:
ti hogy veszitek fel az ujjlenyomat mintát?
most vagy ekkora szórás van, és nekem megy, nektek meg nem, vagy az ujjlenyomat felvitelének technikája nem jó...
holnap csinálok videót, hogy nekem hogy old fel, ha nem felejtem el
-
marcarc
senior tag
Reggel 7 kor indultam el, 100% al, most értem haza 12%. 5ò40p SOT. Szódával elmegy, semmi extra egy lightos nap. Cserébe az ujjlenyomat olvasó kezd nagyon felb*szni amikor fizetnék, de neki nincs kedve működni és a második próba után kiírja, hogy túl sok próbálkozás, próbálja meg később. lol. Nem vagyok maradéktalanul boldog a pro val, hogy őszinte legyek...
-
MC Pite
veterán
Nem használtad még Samu A41-en. 10ből 3, az is lassan.
-
Tewe013
őstag
-
bbendre
őstag
A feleségem A70-ében van volt ez és sohasem működött, cserében ott volt face unlock...
-
Tewe013
őstag
válasz brainticket #1215 üzenetére
Mondjuk a trétől messze van. Volt Xiaomi Mi9SE-m na abban tré volt.
-
MC Pite
veterán
válasz bbendre #1211 üzenetére
"Többször terhelték meg a számlámat ugyanazért a tranzakcióért:
Előfordul, hogy kereskedők által a kártyás fizetések feldolgozására használt módszer miatt két példányban jönnek létre a tranzakciók. Ilyen esetben a második tranzakciót automatikusan visszatérítik ekkorra: 23 november."Egyiket nem tudták beterhelni másodjára, mail alapján felfüggesztve, de support alapján okés. Egyelőre Noch nicht
versandt. A másikat betudták vonni másodjára. Persze a váltási díj az meg smafu . Ja, és kifogytak(?!) a 4a-ból (is). Remélem nem futatták ki .Pixel6 tulajok: Nálatok rendesen működik az adaptív töltés?
-
Rotate
veterán
az Apple szokta egy időben így eladni a bugokat :D
-
bbendre
őstag
Persze...
-
brainticket
aktív tag
na kiderült hogy a tré ujjlenyomat olvasó nem bug hanem feature
[link]
"Google Says the Pixel 6's Slower Fingerprint Sensor Is Due to 'Enhanced Security"[ Szerkesztve ]
-
-
bbendre
őstag
Bestellt Okt 27 - Versandt Nov 8 - Delivered by11.–12. Nov.
Most küldték ki a Okt 27-es megrendelésem. és itt van pár nap múlva.
Sima Pixel 6 fekete.iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
bbendre
őstag
válasz MC Pite #1210 üzenetére
Én egyszer használatos kártyával fizetek, 1x vont és mivel nem tudta 2x levonni igy visszadobta a fizetést és jóváírta a rendelést. De megmaradt a megrendelésem és egy hétig ugy nézett ki, hogy ingyen kapom a telefont.
-
MC Pite
veterán
válasz ghiottone #1206 üzenetére
Köszönjük a tesztet!
Most a 4a rendésem is kétszer vonták, és baromságot írnak, meg a rendelési státusz sem stimmel azzal amit a support ír .
Mi a f... van a Gs-al
Asszem nincs más mint a bank és gs egy levelezésbe rántása, a tököm már teli van[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
Na, nálad is ugyanaz volt a gond, mint nalam, egyik dokumentumon sem egyezik a dátum a vásárlás (= rendelés) datumaval. Erről nem mi tehetünk.
Mondjuk nem értem ez miert olyan fontos : a rendelési szám alapjan simán látja a tisztelt Google dolgozó, mikor rendelte az ember a telót, az alapján el tudja dönteni, hogy jogosult-e az illető a fejesre vagy sem. Nyilván ez +2 perc munka[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz ghiottone #1204 üzenetére
Vicces, de azon a dátum meg Okt 26, a telefont meg Okt 19 rendeltem / fizettem - tehát ugyanúgy nem stimmel rajta a dátum, mint a szállítlevélen (amin 25-e van...) Az meg külön érdekes, hogy később keletkezett a számla, mint a szállítólevél.Elcseszte ezt a Google: azt kellett volna írniuk, hogy töltsünk fel egy print-screent a Google Store-os rendelésről ahol látszik a vásárlás dátuma és kész. A számla és a szállítólevél dátuma nálam ettől mindkét esetben eltér.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning