Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Ezek nagyon rossz hirek amit irtok, nem lesz 3G...
yettel: https://www.yettel.hu/3g-kivezetes
Tcom: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/3gvaltozas
Voda: https://www.vodafone.hu/mobilcsere -
spect80
senior tag
-
deva
tag
Ehhez frissítés, úgy tűnik, hogy a 2G kikapcsolása teljesen* megoldotta a hívás problémákat, azóta nem droppolnak a callok.
A topicban látható többi problémához, nálam kb semmi nem jelentkezik. Reggel 8-kor leveszem a (slow wireless, 7.5W) töltőről 100%-on, rendesen használom napközben, éjfélkor 30-40%-on teszem töltőre, gond nélkül kihúz egy napot. Pixel 3-at napi 2x is kellett töltenem ugyanilyen felhasználás mellett.
Vannak kisebb bugok, néha a home gesture például nem működik rendesen appok háttérbe tételénél, és 5x (igen, 5) kell felfele rántanom, amíg megjelenik home screen, meg ilyenek... De ezekkel együtt tudok élni, bár nem feltétlenül 900 euros flagship experience ez se.
*: callok elején simán átvált 3G-re például, ami nyilván szuboptimális, de szakadás, akadozás, semmi ilyesmi nincs azóta. Lehetne jobb, de ez már elfogadható szint.
-
aldebaran
addikt
Pixel 6 Pro: Ma reggel vettem le a töltőről 9:00-kor 100%. Most 71%-on áll. Állandó wifi, netezés, yt egy óra, nem telefonáltam ezzel ma. Kíváncsi vagyok, meddig bírja.
Egyébként hívásokkal semmi probléma root, volte után. -
brainticket
aktív tag
Ma megjött a két füles a barátnőmhöz németországba, amit 4 hónapja az előrendelési akcióban igényeltünk. Már nagyjából lemondtam róla hogy valaha lesz belőle valami.
-
bbendre
őstag
Nagyon jó olvasni a kommenteket így van még remény
Arra gondoltam, hogy visszaküldöm a telefont gariba, hátha kapok egy hibátlan példányt
-
gulb
senior tag
válasz
bbendre #3975 üzenetére
Nekem NL UK sim van a telefonba hol itt hol ott rooming es meg Danibol os hivogattam rola semmi megszakadas. Viszont en nagyon keveset telefonalok sima gsm en;) minden neten megy mar..
Navigalni pedig Android auto miatt kabelen toltve log szoval n tudom mennyire merulne.. De meg az android auto is frankon mukodok - neha kehes a hivas felvetel🤣Abban egyetertek, hogy ez a p6pro eddigi legnagyobb bukoja a google pixel lineup-nak.
-
TaylorPro
addikt
Nálam is oké minden. Egyedül a visszavont frissítésnél volt gond, de azt orvosoltam a radio.img cserével, és az egyik Béta L verziónál a hívás szakadásos dolog. De gyári romon lényegében nekem semmi hiba. Ettől még elfogadom, és megértem ha más szenved a hibáktól. Mint ha a Pro Telekom simmel lenne a legproblémásabb nekem ez jött át.
-
sub71
aktív tag
válasz
bbendre #3975 üzenetére
Naponta ingázom Ausztriába meló miatt. Sem itthon, sem külföldön nincs soha gond, sem térerő, sem gyors merülés, sem navigáció hiba, sem hívásproblémák....4 Pixel van a családi körben, Pixel 4a, Pixel 6 és pro, de egyikkel sem volt eddig semmi probléma, csodálkozva olvasom az itteni anomáliákat....
szerk.: csak azért írtam le, mert néha az az érzése az embernek, hogy valami kínai "dzsunkamobil" topikot olvasgat... -
Bazsi84
aktív tag
Tudom,en sem ertettem.Ezt mar anno emlitettem Drakmusznak is itt.Egyszeruen az volt a tapasztalat,h a pixel lassabb,akadozik a weboldalak betoltese.h nativ sebessegben jobb,lehet,de a felhasznaloi elmeny sokkal simabb volt azon.lehet,h ott az evek alatt belenyultam vmilyen felhasznaloi beallitasba,mar nem emlekszem.
-
deva
tag
válasz
bbendre #3975 üzenetére
Kb 13 éve (Eclair volt a csúcs) vagyok android fejlesztő, és legutóbb én is erősen elgondolkoztam, hogy most iPhone lesz, csak a Pixel 6 széria nagyon megtetszett, és maradtam. Nem mondom, hogy nem kezdtem el megbánni
Viszont, ha a fenti beállítások működnek, ésvagy áprilisi update netán megfixálna mindent, akkor azért nem lesz gond... és amilyen barom vagyok, ugrani fogok Pixel watchra is...
-
bbendre
őstag
Kicsit off. Pixel 6 Pro-val mentem ki külföldre nagyon sokszor, navigáció, megszakadó hívások és a térerő gondok miatt gondolom délután már lemerült és töltenem kellett a telefont. Most az Iphone13Pro Max délután 2kor még 75%on nézett rám, hogy akkor lesz ma valami? Navigálás, fizetés, telefonálás, millió arcfeloldás, stb után is. Nagyon meglepett a valóban hatalmas különbség
Csak a kamera hiányzik nagyon nagyon nagyon.
Btw azóta is nekem megszakadnak a hívások a Pixelellel bármit csinálok bármelyik ország SIMjével... -
deva
tag
válasz
HUNgaroczel #3973 üzenetére
Dettó ezt csináltam, volt 2 fontos hívásom ma (amiből az egyik már 2x szakadt, harmadjára nem engedhettem meg megint...), vissza is tettem Pixel 3-ba a SIM-et. Ezek után vissza 6 Pro-ba, próbálgattam, 2G nélkül talán most tényleg jól működik, így legyen.
-
HUNgaroczel
tag
Nekem most úgy tűnik hogy a 2g letiltása hozta meg az áttörést...
Frissítéskor 1-2 napig jó volt, aztán most hétvégén 1 hívást nem tudtam lebonyolítani. Annyira felcsesztem magam hogy vissza raktam egy fontos hívásnál gyorsan átraktam a simet egy másik telefonba.
Szintén telekom... -
Bazsi84
aktív tag
válasz
bbendre #3970 üzenetére
En pl naponta beszelek eleg sokat.Kezdetben hivasminosegre panaszkodott parom,sok a kornyezeti zaj,erthetetlen a beszed.aztan mostani frissites megoldotta.Erdekesseg,h elvileg ezt legutobbi beta frissites javitotta,de en nem is betazom..
Amugy problemamentes,kezdeti akksi merules megoldodott,tanul,vagy csak en "tanulok",passz. Viszont a wifi baromi gyenge rajta.lassu meg egy 4 eves huaweihez kepest is. -
brainticket
aktív tag
szerintem én csak azért nem panaszkodom a telefonálásra mert havonta egyszer kétszer használom a normál hívást
-
bbendre
őstag
-
deva
tag
válasz
bbendre #3968 üzenetére
Azóta:
- megcsináltam a resetet ( [#3835] )
- áttértem Carrier Services bétára
- LTE preferredre állítottam
- kikapcsoltam a 2G lehetőséget... és most úgy tűnik, hogy használható a dolog, telefonálás elején hajlamos átugrani 3G-re, de nem droppol, kicsöng, és mindkét fél megfelelően érti a másikat. A kérdés az, hogy ez csak random/átmeneti/szerencsés javulás, vagy ténylegesen meg is oldotta a dolgot. Telekomon vagyok, ha ez még számít valamit.
-
-
deva
tag
Sziasztok,
Németországból, Google Storeon vásárolt Pixel 6 Pro, márciusi update óta kb lehetetlen telefonálni. Az első 1-2 call mindig droppol, ha egyáltalán kicsöng, és ha megy a call is szakadozik, stb. Mobilnet is hol van, hol nincs.
Próbáltam már teljesen kikapcsolni 5G-t, ha az amúgyse működik, próbáltam visszaállni 3G-re is, de semmit nem segített egyik sem.
A márciusi update előtt nem volt ilyen problémám. Másnál is van ilyen? Esetleg van valami, amit ha megcsinálok, segíthet megoldani?
Köszi!
-
TaylorPro
addikt
-
bbendre
őstag
válasz
Dare2Live #3961 üzenetére
Nagyon nehez kerdes ez. Mi teljesen mast keresunk a fotokon mint egy atlag ember.
A Pixel valahol egy etalon. De valoban annyra eles kepeket keszit, hogy az mar van akinek kegyetlen. A finomabb arcbor erheto okokbol pl a noknek jobban tetszik.Az iphone tenyleg borzalmas ha mar megszoktad a jot.
De azota tobbet videozok.
-
Dare2Live
félisten
válasz
bbendre #3947 üzenetére
akkor lehet iphone lesz.
Iphone algoritmusa röviden sztem: túlélesít, túlzajtalanít, mos a részletek elvesznek. Az algoritmusának meg fogalma sincs mi történik a pixelé meg varázslatosan belövi az iso/záridő kombót de úgy hogy én se tudnám jobban. De még így is az iphone 13pro nekem messze jobb mint a samsung S21 ultra.
-
TaylorPro
addikt
Unalmamban mondom kipróbálom a root Volte párost. De az OTP, Voda mobil appot nem sikerül működésre bírni.
-
qqzs
őstag
A 16.6 megas frissites ota nem volt zugas es az ujlenyomat is biztosabb lett. 12 beta
-
TaylorPro
addikt
Volt valami PC program amivel lehet mókolni a Pixeleket ha jól emlékszem. Aki tudja belinkelné? Köszi!
-
bbendre
őstag
válasz
Dare2Live #3945 üzenetére
A Pixelek csak Tensorral jönnek. És sajnos csak ISOCELL lesz a fő szenzor ami szerintem nem annyira jó mint a Sony. Vagy csak még az ML-nek kell idő.
Valamint feldolgozni HDR+ egy 50Mpx képet is hatalmas számítás kell, szerintem ezért van csak Pixel binning és nem lehet teljes méretben menteni.
Csak érdekesség képen kinn a játszótéren csináltam egy vak tesztet az anyukák között. A Pixelek lemaradva a Samsung és az IPhone között végül az IPhone került ki győztesen.
Szóval az anyukákkal elég sok mindent megnéztük, de lényegében nekik nem számít a Dynamic range, meg, hogy kiégett a háttér vagy az ég (észre sem veszik) a Samsung színesebb volt, de számukra nem volt annyira jó. Az Iphone lett a befutó mert a bőrt és a gyerekek/anyukák arcát ez kezelte a legjobban. A Pixel kihozott minden pórust, az anyukák arca meg ráncos volt és megmutatott minden kegyetlenül. A Samsung porcelán fejes emberek hozott.
Az Iphone volt az ami egy kb egyensúlyba rakta ezeket. Tetszettek is maguknak és nem is volt porcelán fejük. Kb ennyi számított nekik.Én a iphone kameráját nem tartom semmire. Van pár jó funkció, de ez minden. Mindig meglep a feleségem is amikor neki is Pixele volt és azt mondja az iphonos képekre, hogy milyen szépek
Nyilván mást keresünk a képeken, na de akkor is
-
Dare2Live
félisten
válasz
bbendre #3925 üzenetére
Én már megvárom az új IPhonet, gosip alapján kamerában lesz előrelépés. Az létkérdés.
De ha google az új pixelt TSMCs Snapdragonnal hozza (sokkal jobb aksi idő, nincsenek hívás anomáliák) még az is lehet. Exynos/samsungból ezen a vonalon egy életre elegem van, soha többé.
-
spect80
senior tag
Elkezdtem aktívabban használni megint a telefont.
Visszaálltam stabil romra, factory reset, majd feltettem a legfrissebb stabil update-et: SP2A.220305.013.A3
Kamerát elindítottam csináltam vele kettő fotót, át akartam állítani selfie kamerára. Úgy kifagyott a kamera alkalmazás, csak a telefon újraindításával tudtam kilőni. A hiba alatt ezt csinálta
-
maaniac
aktív tag
válasz
Zozo0525 #3917 üzenetére
nem is lesz vita, teljesen igazad van, nagy gyorsan nem fogalmaztam pontosan, ők kezdték el a többi meg majmolja (érthető, profit orientált minden cég), ugyanúgy a kiegészítőkkel, alma adta a bt fülest arany áron aztán kezdte a többi is stb. objektíven nézve jól csinálják (márka építés, profit) csak engem ezzel nem nyernek meg
-
Tewe013
őstag
válasz
bbendre #3925 üzenetére
A kamerán én is “kiakadtam”, amikor el kezdtem használni csináltam egy képet idebent (már este volt és villanyfény) és akkor értetlenül néztem a képet, h ez ennyi? ennyit tud? Még a lencsét is megtöröltem még1szer, ugyanolyan maradt. Jó fényviszonyoknál nyilván jó képeket csinál meg jó a makró és a zoom is, de kevesebb fénynél nagyon felhúzza az isot hiába van night mode, ahol a Pixel 6 60as ISO-val fényképezett, ez 400-600zal és mossa össze a részleteket, h ne legyen zajos, amit kiköp.
Ami még nagyon hiányzik az egy jó billentyűzet, mert a gyári kő buta, a tobbi pedig nem működik jól. -
bbendre
őstag
Tesom most ment Azsiába utazni pár hetet. Vitt két Samsungot, és egy Pixel 1 és egy Pixel 5-t szuper kepeket keszitettek. Verzik a szivem
-
köszi az összefoglalást, azért még gondolkodom
-
bbendre
őstag
válasz
redbiro #3908 üzenetére
Nagy Pixel fan vagyok. Nálam a gondok a P4-el indultak el. Nem volt korlátlan Photos tárhely. A kamera gyengébb lett (nem volt benne már pár "Marc Levoy" féle megoldás pl)
A Pixel5 nekem kicsi volt és végleg eltűnt pár dolog pl a AOD wallpaper ami nekem hiányzott ÉS a P6 .. hát igen. Nekem nem volt szerencsém sajnos. A születésnapomon kb senki sem ért el és rám haragudtak.Szóval elegem lett amikor a Márciusi update ismét késett és elmentem venni egy Iphone 13 Pro Maxot hozzá egy Apple watch 7et, egy Iphone13 és hozzá egy Apple watch SE-t.
100 odalt tudnék írni, igyekszem röviden:
A feleségem kicsit kiborult
A fő oka, hogy neki P5 volt 90Hz kijelzővel és a IPhone13 csak 60hz. Azonnal észrevette, hogy ez most meg mi akar lenni...
Rájöttem, hogy a Pixel sok mindenben Iphone akar lenni. Már csak azért is mert onnan akar sokakat átcsábítani. Az átállás és költözés nem volt nehéz. Amúgy is mindenem a felhőben volt.
A Biometrikus feloldás egy álom. Amikor maszk van rajtam, Pl Ausztriában még kell akkor az óra vagy már a maszkos feloldás is megy.
Azt hittem, hogy az AOD jobban fog hiányozni. Azóta kevesebbet nézem a telefonomat
Van beépített Shazam. Amit érdekel 1 gomb nyomás.
A rendszer faék egyszerű, de azért valamelyest testre lehet szabni. Amit szerettem a Pixelen az az App Suggestions Ez is van, csak Siri App suggestions a neve
.
Ami meglepett, hogy elővettem a P6-ot és felraktam az új update-et. A telefon érezhetően melegedett. Ilyet az Iphone nem csinált.
Navigálás és utazáshoz végre nem kell vinnem Powerbank-ot. Ha külföldre megyek a I13ProMax simán navigál 3 órát és még marad benne 80-85%. itt a Note20 Ultra meg a P6Pro is már szépen merült. A Pixel a kocsiban navigálás + zene + fényképezés és megszakad Bluetooth.
Nagyon fáj gyengébb kamera. Hiába a legjobb Iphone a kamera gyengébb. Az összes teszt hazudik, hogy milyen közel vannak. Nem igaz. A Pixel sokkal sokkal jobb. Videoban nem
Ott nem remekel. Igaz rájöttem, hogy bármit le tudok fényképezni, az, hogy az ég kiégett a képen az itt olvasókat érdekli max
akinek mutattam nem is értette. A long explosure meg egy halom dolog régóta benne van az iphoneokban. A loop meg a társai nagyon jók.
A feleségem is kezdi megszokni a telefont. Neki nehezebb volt. De minden megy, sőt már ott van minden hűség kártya, védettségi igazolás, gyógyultsági minden a telefonon és az órán.
Előtte mindkettőnknek Samsung volt de az az óra számlapokon kívül elég gyenge volt, azaz ennyit nem tudott.A véleményem, hogy nagyon Pozítiv volt a váltás. Nem bántam meg. Minden meg rendesen. Nincsenek szívások. Pl a Pixel a Sony 1000es fülesemre mindig az írta ki, hogy 50% van feltöltve. Lesznek 7 évig updatek. Szuperul megy minden végre.
Néha azaz érzésem, hogy mindenki elsősorban Iphon-ra fejlesztene.Hozzáteszem NEM éri meg az árát, de tekintve, hogy a S22Ultra már drágább ...
-
szab89
csendes tag
sziasztok!
Tegnap beállítottam a LTE/WCDMA-t. Parádésan működött egészen eddig
most megint meghalt a hálózatom.... Valaki esetleg olvasott vmi megoldást? Számomra hihetetlen h kiküldenek egy ilyen frissítést...
-
qqzs
őstag
Most kaptam egy beta 12 beta updatet 16.6mb miutan beallitottam ezt a szerviz menube
This update will install a beta version of Android 12 Quarterly Platform Release (QPR) (S3B1.220218.006) on your device. -
spect80
senior tag
szerviz menü. Az LTE/WCDMA beállítás kiválasztod, akkor a telefon csak 3G és 4G hálózatokra akar és tud csatlakzoni. 5G-re meg sem próbál.
Screen on time. képernyőidő. a kisebb fogyasztás miatt megnőhet az akkuidő.
Ja nekem is ezek a bug-ok voltak p6p-n, de most yetteles kártya van benne meg a fenti beállítás, legfrissebb stabil rom és azzal most jó. -
qqzs
őstag
Mit csinal ez a Dial *#*#4636#*#* pontosan? Mi az a SOT ani 8ora?
Egyre jobb. Hivasrol sms-t kapok kimenu hivas fel perc mulva megszakad. Kocsivan szet kell nyomkodni mindent hogy bt negszolaljon. Ujlenyomatbolvaso napi egyszer jon ossze. P6 voda. -
brainticket
aktív tag
a márciusi update után továbbra is hulladék nálam az ujjlenyomat olvasó, illetve talán még szarabb lett.
-
aldebaran
addikt
válasz
bbendre #3913 üzenetére
Köszi
Na, kikapcsolt valahogy, miközben nyomogattam.
Nagyon lefőttem, közben, mert volt olyanom is, hogy no command...
Majd szétvetett az ideg. Aztán googliztam egy kicsit és rátaláltam erre az oldalra. Végigcsináltam mindent és a buildszámom sp2a... És minden beállításom megmaradt...
How to unbrick pixel 6 and pixel 6 pro -
bbendre
őstag
válasz
aldebaran #3911 üzenetére
Nyomd hosszan a hangerő le + power gombot.
Elvileg eltűnik a Logo és restart jön
Itt power gomb + hangerő le ujra ameddig nem jön be a menu. Itt a Recovery mode (hangerő választás után power gomb)
Itt jön a droid és a felkiálltó jel. Ezen a képen tarts lenyomva a power gombot és egyszer hangerő fel-t. Innen tudsz ADB-vel újra flashelni. Vagy reset. stb.... -
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #3907 üzenetére
Na, besz.ptam. Egy ideig ment, aztán kiírta, hogy too many links és kilépett. Mikor újra akartam indítani a telót, a Google feliratnál megállt. Hiába nyomom egy-két percig a kikapcsoló gombot, vagy a kikapcs+hangerő le gombokat, semmire sem reagál.
És melegedik, mint a fene.
Mit tudok tenni? -
bbendre
őstag
válasz
redbiro #3908 üzenetére
Egyik nap hazajöttem és mondtam a feleségemnek, hogy kell a telefonja (Pixel5):
- Miért?
- Mert el fogom adniDe itt van egy Iphone 13
- Ugye csak viccelsz? Ezt most felejtsd el ...
Hamarosan leírom mi történt a két hét alatt. Iphone13ProMax nekem és sima 13 a feleségemnek -
aldebaran
addikt
válasz
szlaci888 #3792 üzenetére
Szóval, csinálnám ezt a sideload-ot és egy uccsó kérdésem van, aki már csinált ilyet.
Pixel 6 Pro -n csinálom, tehát a raven kell nekem.Ez így jó lesz a flash-all.bat-ba?
PATH=%PATH%;"%SYSTEMROOT%\System32"
fastboot --skip-reboot update bootloader-raven-slider-1.1-8118264.img
fastboot reboot-bootloader
ping -n 5 127.0.0.1 >nul
fastboot flash radio radio-raven-g5123b-97927-220225-b-8226700.img
fastboot flash boot magisk_patched.img
ping -n 5 127.0.0.1 >nul
fastboot update image-raven-sp2a.220305.013.a3.zip
echo Press any key to exit...
pause >nul
exit
Ez volt benne eredetileg:
PATH=%PATH%;"%SYSTEMROOT%\System32"
fastboot flash bootloader bootloader-raven-slider-1.1-8118264.img
ping -n 5 127.0.0.1 >nul
fastboot flash radio radio-raven-g5123b-97927-220225-b-8226700.img
ping -n 5 127.0.0.1 >nul
fastboot -w update image-raven-sp2a.220305.013.a3.zip
echo Press any key to exit...
pause >nul
exit
-
bbendre
őstag
Én 6 év Pixel után (meg még 100 másik Android, Iphone közben) végül átraktam a családot Iphone-ra. Ha valakit érdekel leírom milyen volt az első két hét totálisan Android, Pixel és nagyrészt Google nélkül.
-
Zozo0525
őstag
válasz
spect80 #3903 üzenetére
szerintem nincs sok csak hangosak, (nem azt jelenti hogy nem értek egyet velük, ha nekem sem menne a telefonom akkor én is hisztiznék....) azért ne felejtsük el vannak itt is furcsa emberek, aki abba kötött bele nem lehet testreszabni a kinézetett ahogy ő akarta de launchert sem volt hajlandó letölteni inkább eladta és visszament samura....
Drakmusz szokásos minőség tőled.... gratulálok -
Drakmusz
addikt
Nálam egyelőre problémamentes a készülék, 1,5 hónap után.
Lehet hogy valamiféle különleges változatot fogtam ki, de a fórumon jelzett hibákból még egy sem jelentkezett.
Tudom hogy a többséget ez nem vigasztalja, mindenesetre durvák ezek az anomáliák.....
Mondjuk én elsősorban fotózásra vettem, ebben pedig abszolút hozza azt a szintet amit megszerettem az évek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest