Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
A P6a nem fog tudni vezetékmentes töltést, ugye?
-
Zozo0525
őstag
Márciusi frissítéséről van valami hír mennyit késik?
-
NemMo
őstag
Van arra bármi remény, hogy hivatalosan megjelenjen a google a hazánkban? Egyszer szívesen kipróbálnék egy pixelt
-
Rotate
veterán
utolso beta update hozott par gondot a telefonálással :/ hívás közben időnként vagy nem hallanak engem, vagy én hallok hangos sípolást a másik fél helyett. aztán ha leteszem, és újrahívom, már nincs gond.
-
maaniac
aktív tag
Ez sok rootolt tulajdonosnak megkönnyítheti a dolgát
-
sasa134
addikt
Srácok, telefon képét hogyan tudom kitenni tv-re? (LG 4k smart ,2 éves). Samsungon egy gombnyomás volt, itt nem látja egymást a két eszköz... (Telefonon rányomok a keresésre de semmi). YouTube gyári app kiteszi a képet.
Kellene Chromecast? -
Rotate
veterán
FYI link
úgy rémlik, h itt használjátok páran...
-
aldebaran
addikt
Hogyan lehet az unlock-ot lock-á tenni?
megy a volte (telekom eSim, Digi sim), leszedtem a root-oláshoz szükséges alkalmazást, viszont az unlock-ot nem jöttem rá, hogy tudom lock-oltá tenni, hogy mehessen a banki app.
Ebben tud valaki segíteni?
Egyébként összefoglalót nem ír esetleg valaki, hogyha egyre több embernek lesz ugyanaz a kérdése, akkor azt ott megtalálná? -
Viper26
nagyúr
Már nálam is megy szerencsére, magától helyrejött.
-
polo5
tag
Kérdeztem itt tőletek hogy mi lehet a pixel 6 telefon hibája hogy fejjel lefele mutatja vissza a fotókat.
Próbáltam mindent amit írtatok , de nem működött.
Mert ugye néha mutat két vonalat és egy számot a képernyő közepén. Azt is fejjel lefele mutatja.
Aztán kérdeztem páromat hogy leejtette e a telefont valamikor és kiderült igen
Kb vádli magasságból.
Aztán keresgettem a neten mi lehet a probléma.
Aztán találtam a support.google.com oldalon ugyan ilyen hibáról író embereket is.
Kiderült hogy ők is leejtették különböző magasságokból a telefonjukat.
És azt mondták ott hogy beragadt a giroszkóp. És volt aki úgy csinálta meg hogy a telefon sarkait a tenyerébe ütötte 3 - szor ( elég fura egy megoldás) és működött sok embernek.
-
aldebaran
addikt
Melyik leírás alapján érdemes root-olni a P6P 12L-t? A Volte miatt szeretném megcsinálni.
Ha root-oltam a készüléket, utána a 12L-ről tudom update-elni a telót a véglegesre? Ha igen, a root el fog veszni az összes addigi adatommal? -
Viper26
nagyúr
Game dashboard másnál működik?
Be van kapcsolva, de nem jelenik meg. -
Viper26
nagyúr
AOD időzítés van esetleg?
-
Rotate
veterán
ez az uj update a betara javitott par apróbb idegesítő bugot.
érdemes felrakni.
-
bbendre
őstag
válasz
Tewe013 #3656 üzenetére
Bocsánat, én úgy tudtam, hogy ez lesz majd a 13 Beta.
Elvileg ez lesz bele "mergelve" a 13Beta1-be ha jól tudom. Vagy két beta lesz párhuzamosan? Egy a 13-nak és egy a "Quarterly Platform Releases (QPRs)"-nek?
Nem tudom...ezt találtam:
https://developer.android.com/about/versions/12/release-notes
Android 12 QPR3 Beta 1 (June 2022 Feature Drop) -
bbendre
őstag
válasz
szlaci888 #3652 üzenetére
Ez az Android 13 Beta/12.1 (12L) júniusi Feature Drop Betája (?) elvileg
Google releases Android 12 QPR3 Beta 1 to start previewing June’s Pixel Feature Drop
Today, the Android 12 beta continues with the next round of updates for our June feature drop starting with Beta 1. These are known as Quarterly Platform Releases (QPRs) and delivered to Google Pixel devices as part of Feature Drops.Viszont még mindig nincs 12L stabil a P6-okra? Ez nagyon érdekes...
-
bbendre
őstag
válasz
Just_Reboot #3650 üzenetére
Wow, 2,02Gb? Nekem csak 180Mb...
-
aldebaran
addikt
P6P:
Érdemes a 12L-ről a stabilra átváltani, szerintetek (Jelenleg legutolsó frissítés feb. 5)?
A pc-re csatlakoztatva valami nem jó. Az eszközkezelőben ugrál (Hordozható eszközként látszana): egyszer látszik, egyszer nem, ahogy a Bluetooth és egyéb eszközöknél is. (Mostmár nem ugrál, de nem látszik sehol a tartalma) -
ezoltán
tag
Akik benne vannak a béte programban. Jött már frissítés arra, hogy eldobálja a hívásokat a telefon?
-
bbendre
őstag
Tegnap kivettem a Pixel6Pro-ból a SIM et és ma reggel 7 óta 3% merült, úgy hogy elég sokat nyomkodtam. Ment a GPS, másoltam, töröltem alkalmazásokat.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
Drakmusz #3633 üzenetére
Teljesitmenyben biztos jobb a pixel az sem kerdeses,ugyanugy,mint a kamera.Nem is akarom en hasonlitgatni oket,hisz eltelt 4 ev,az egy oreg telefon. Csupan szembetuno volt,h erre tobbet kell varnom,egyszeruen masabb,lassabbnak tunik az egesz.ha nem egyik pillanatrol a másikra kell cserelnem,mert konkretan be sem kapcsol a kijelzo,valoszinuleg fel sem tunt volna.De felre ne erts,nem akarom en leszolni,szep,jo ez,csak ertetlenul allok elotte,h miért ereztem azt gyorsabbnak.
-
bbendre
őstag
válasz
Drakmusz #3637 üzenetére
Nekem a hálózati hibák megvannak van olyan akivel nem is tudtam beszélni, csak 4-5 hívás után. Vagy volt, hogy a gyerek orvosa hívott és nem tudtam felvenni bármit is nyomtam. Amikor visszahívtam pedig központi szám volt és nem tudtam, hogy ki miért keresett.
Az Akku nálam is tökéletes. Egyre jobb. Én csak adaptív töltéssel töltöm amióta elérhető.
Ami nekem nagyon fáj, hogy nem kapok meg egy halom értesítést. pl "ideje indulni", Minden Google assisstent értesitési beállítás hiányzik a profilomnál. Az összes egy üres oldal. Nyitottam rá hibajegyeket, de semmi. A Pixel 6 óta van.
Korábban egy halom értesítés volt, hírek, stb, most semmit sem kapok meg.Valamint nálam a Camera is szórakozik. Lassú fps, eldobált framek, néha nagy feketeség. Néha a viewfinder az utolsó képet mutatja és nem változik, de fotózni lehet. Sikerült fotózással túlmelegíteni a telefont annyira, hogy percekig semmire sem reagált. Van amikor csak random kilép. Lehet csak egy FR kellene neki.
Valamint az eltolt frissítések már egyre durvábbak. Volt amikor a Note10 előbb kapott frissítést mint a Pixel.
-
Drakmusz
addikt
válasz
bbendre #3636 üzenetére
Nálam is fent van, majd tesztelem.
Érdekes amit mondasz, valóban nagy a szórás az egyes készülékek között.
Az enyém egyelőre semmit nem produkál ezekből a jelenségekből.
Az akkut is egyre jobbnak érzem.
Egy hete mondjuk már az adaptív töltéssel etetem, nem tudom hogy ez számít-e valamit hosszútávon.
A hívás minőségén sem vettem észre változást a 4 XL-hez képest.
Mondjuk kicsit bosszantó hogy az már frissült, minket meg újra eltoltak.... -
bbendre
őstag
válasz
Drakmusz #3633 üzenetére
Jött Google camera Update! Jobb lett a kamera nekem. A Selfi sokkal sokkal jobb lett.
@Drakmusz: Igazából ami nagyon zavaró, hogy a Google már szerver oldalról állít be egy csomó mindent. Nagyon nagy az eltérés, hogy milyen hibák vannak egyes embereknél. Van akinek csak mondjuk kicsit laggol a telefon másnál meg sokkal jobban.
Nekem már a Pixel 3 idején egyszer csak átment a telefonom Battery Saving mode-ba: [link]
Aztán a Google küldött egy sorry-t.
A Google bevallottan kísérletezik mindenféle módszerekkel a Pixel telefonokon. Azaz ami valakinél hiba másnál meg minden rendben van. Ezért van, hogy valaki nem érti és irogatja, hogy nekem minden jó a másik pedig legszívesebben felgyújtaná a telefont. -
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
bbendre #3630 üzenetére
En egy Huawei Mate 10 prorol valtottam par hete.Eddig csak otthoni hasznalatra volt pixel 6,vartam,h helyrepofozzak.
Tapasztalatok egy 4 eves masik androidoshoz kepest:
Pozitiv:
-Kamera sokkal jobb,kerdes nelkul.
-Konnyu volt atkoltozni, mindent athuzott , jelszavaktol kezdve alkalmazasok , mindent
Ennyi volt a pozitiv....
Negativ:
-Lassabb.maga a rendszer , bongeszes , jatek , barmi ,egyszeruen lassabb az egesz telefon.
-lassabban tolt mint a 4 eves telo.
-akksija gyorsabban merul,pedig nem volt cserelve,az 1 negy eves akksi..
-sokkal nagyobb,erzesre lehetett volna belole meg faragni,tekintve,h 0,4 coll van a kijelzok között, akksi méretre pedig +500 mAh
-parom sosem panaszkodott a hivas minosegere a reginel,ennel mar elso hivasnal,azonnal.nagyon sok kornyezeti zaj szurodik be,alig hallja amit mondok
-radugom a megszokott fulest,nem kompatibilis,hasznalnam a megszokott minden massal mukodo toltom,nem kompatibilis...
-wifi veteli kepesseg sehol nincs a regihez kepest,ahol azzal siman telefonaltam,neteztem,ez meghalt
-allando elgepeles uzenetirasnal,szornyu..Mondtak sokan,h igen,nem tokeletes meg ez a tensor,nem tokeletes meg az android sem,majd reszelnek rajta. Nem adom el,mert tetszik es vegulis teszi a dolgat.De ugy van keseru szajizem,h osszehasonlitasi alapom mindossze egy 4 eves telefon ,ráadasul en szerencsere megusztam mindenfele tipikus halozateldobalos,hivasmegszakitasos,akarmilyen idei problemat.Plusz maximalisan ugyanugy használom mindkettot mert egy kijelzotores miatt kellett valtanom egyik pillanatrol a masikra. Ez gáz,ha ez ennyi,akkor ez egy szimplan rossz telefon.Ha reszelnek rajta,meglatjuk..
-
bbendre
őstag
válasz
kristoof92 #3629 üzenetére
- Nagyobb kulonbsegre szamitottam, minden mukodik ami kell a mindennapokhoz. 10 perc alatt mindent kb beallitottam. Kevesebb a felregepelesem ami feltunt
az Android nagyon IOS lett az IOS meg android
- Nincs AOD, Nincs Now Playing, megszoktam a Pixeles assisstantot, hogy a hangommal adok ki parancsot ezek nincsenek. Reggelete az ebresztonek azt mondom, hogy stop
- a kamera kozeleben nincs a Google kameranak. Siman csak kozepesen rossz. Videoban nagyon eros a telefon. De a fenykepek nem tul jok. A Lidar sem segit sokat. -
bbendre
őstag
Én ma átköltöztem 6 év Pixel után egy Iphone-ra
Eladtam a Note20Ultrát, a Pixel5 és most Pixel6 Pro-t is lassan.
Hirtelen minden jó, egy halom dolog hiányzik. Leginkább a kamera ami ...más... -
polo5
tag
válasz
bbendre #3615 üzenetére
Azt mondja pàrom hogy ha megfordítja a telefont akkor lesznek jók a képek . Ez fura ! Kipróbàltam azt is hogy eltàvolítottam minden frissítest is akkor sem jó.
Próbàlt másik kamera appal de qzzal is megfordítja a képeket fejjel lefele.
A fotók alkalmazàs viszont szól hogy pàr fotó nem jól van :)Nem tudom mit tudnék csinalni ! Lehet hard reset kellene neki. Nem tudom most márciusban mikor jön ki valami frissítés a telóra .
-
bbendre
őstag
válasz
HUNgaroczel #3619 üzenetére
Erre lesz javítás elvileg amint itt van a márciusi Patch
-
nekem ma dél körül elszállt a telekomos esim, azóta csak felkiáltójel. valakinek valami ötlet?
-
polo5
tag
Sziasztok !
Pixel 6 az alany!
A mai nap azt csinálta hogy amikor fotózok akkor mindig fejjel lefele mutatja vissza a fotókat , teljesen mindegy hogy hátsó kamera vagy szelfi mindig fejjel lefele vannak a képek :(
Hogyan lehet megcsinálni hogy ne forgassa el a képeket ?
Kitöröltem a kamera app gyorsitó tàràt is de nem segìtett !!Köszi
Polo5
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest