Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetsuo
őstag
válasz
MikeRenton #27 üzenetére
Persze, mert kiritika nem érheti a B&O-t, ha mégis, az csak "proli zúgolódás".
Érvelés a köbön. -
MikeRenton
tag
Na, a proli zúgolódás újfent menetrendszerűen érkezett. Minden B&O cikk alatt ez megy.
-
tntmax
aktív tag
Ennek a cuccnak a dizájnere kezet foghat az apple cuccokéval. Förtelmes.
-
Joshi
titán
válasz
antikomcsi #23 üzenetére
Te kis csóri.
Mészi kredenc ajtaja is B&O faborítású hangszóróból van. Majd ha te is a hierarchia megfelelő fokán leszel, akkor tudni fogsz ezekről a cuccokról.
-
antikomcsi
veterán
Kicsit elszégyelltem magam, mert eddig azt sem tudtam, hogy létezik ilyen márka.
-
Tetsuo
őstag
válasz
Polarstar #20 üzenetére
"Ne feledjük el, hogy a régi TV-k is tudtak olyant, hogy amerről bekapcsolod - a teljes TV feléd, illetve a távvezérlő felé fordul.
Vagy a több mint tizen éves giga-LCD, ami a bekapcsoláskor a földről optimális látószögbe emelkedik."Hát, ezeknek legalább volt valami értelme.
-
Ez de király!!!!
A régi B and O tévékbe volt egy széthúzúdó színpadi függöny fícsör. Az LCD-nél ez elmaradt.
Ellenben ez az opció végre hoz valami remek látványt.
Én úgy érzem, hogy ennek a közönségnek kell ez a színház. Én is szívesen elfogadnám ezt a látványt minden nap.
Ne feledjük el, hogy a régi TV-k is tudtak olyant, hogy amerről bekapcsolod - a teljes TV feléd, illetve a távvezérlő felé fordul.
Vagy a több mint tizen éves giga-LCD, ami a bekapcsoláskor a földről optimális látószögbe emelkedik. -
hemaka
nagyúr
Ennek mi értelme van amúgy? Persze azon kívül, hogy a haveroknak tudsz mutatni valami vagány dolgot.
-
Vtwo
senior tag
Ez a parasztvakításnak az a szintje,amin már csak röhögni lehet.
Pedig Én kifejezetten csípem a cég cuccait. -
ripla
addikt
Parasztbolondítás a szó, amit kerestek.
-
törölt tag
Akkor úgy írom, hogy van aki számára nem esztétikus ez a fajta látvány. Nekem is tetszenek ezek az eszközök, ugyanakkor dominálják a pártíz négyzetméteres helyiséget, az meg nem tetszik bennük. De idén végre alakítok a helyiségen is.
A B&O tévé kapcsán az jutott eszembe, amit egy YouTube komment is ír. Dizájnos, de ha ezt rendszeresen végig kell várni, akkor hamar tele lesz vele az ember töke:
"Waiting for the speakers to move everytime gonna get real old... In 2004 (I think) my dad bought Bang and Olufsen TV that could turn by it self... Everytime you turned the TV on, you had to wait for the tv to rotate to its position.... It was a cool gemick for the first couple of days but after, got real old..."
-
-
törölt tag
Pedig egy nagyméretű tévé, főleg ha központi helyre kerül (és jellemzően oda kerül, mert úgy kényelmes nézni), kikapcsolt állapotban is vonzza a tekintetet. Ugyanakkor nem a legesztétikusabb látvány a helyiségben terpeszkedő feketeség. Nekem is ezért tetszik a feltekerhető tévé, de első blikkre a Samsung Ambient Mode-ja is szimpatikus.
-
scdlsc
senior tag
Megvenném, ha megtehetném. A feltekerhető tv is azért tetszik, mert kikapcsolt állapotban nem kell egy nagy fekete téglalapot bámulni.
-
Chaser
legenda
jól látom, h a hangszórók a kijelző előtt vannak csukott állapotban? anélkül is elég gyászos, de úgy meg no comment
-
-=MrLF=-
senior tag
Tisztára mint a régi projektoros TV-k
[link]
-
törölt tag
Ez ilyen vakuljparaszt edisün?
-
Gicz
addikt
Hihetetlen, hogy ezekre van kereslet
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest