- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
Synthwave #130 üzenetére
Hmm, nem is rossz ötlet a "csomagolás" csak az egeret kel becsomagolni.
Kettészedni a felsőrészre ráhúzni egy kotongumit, majd össze, kész volna a csúszásgátlós, jól takarítható felület ..stb, gamereknek csak a "Extra Thin Extra Sensitive"-t ajánlanánk
A görgő használat. meg úgy is a puhák fegyvere. -
ncc1701
veterán
-
opr
nagyúr
válasz
Synthwave #125 üzenetére
Ahh, igen, az emlekek. Amikor eloszor jutottam arra a szintre, hogy elkezdjek szamolni jatek kozben... Eleinte az ember feje kettehasad a sok dologtol, amit folyamatosan fejben kell tartani, plane egy jo kis 1v1 dm-nel, ahol nincs tapasztalt csapattars, aki segitsen... Ha elfelejtesz valamit, igy jartal, sanszos, hogy nagy baj lesz es lehet utana dolgozni kemenyen, hogy visszahozd, amit elkefeltel.
Eltelt jopar honap, mire nem kellett tudatosan megeroszakitanom magam, hogy szamoljam a dolgot, hanem elkezdtem ugy igazan "erezni". Es mikor vegre ez megvolt, mar jol mozogtam, meg jol is lottem (ezek nyilvan jovan a szamolas elott mar mentek), akkor vegre johetett az, hogy akkor taktika is legyen benne, mert addig egy igazi topligas jatekos ellen semmi eselyem nem volt.Komolyan, akarhanyszor irsz a q3-rol, mindig feltamad bennem a nosztalgia, aztan mindig rajovok, hogy amennyit abba bele kellene tenni, hogy ugy elvezzem, mint regen, annyi ido csalados felnottkent a vilagon nincs.
-
DroneZ^
őstag
válasz
Synthwave #125 üzenetére
Esetleg egy aim mapon, deathmatch módban, 1 gyöngyöző korsó sörrel az asztalon... Még rakj zenét is mellé.... Na akkor tényleg csak a reflexről szól. Vagy még az se kell hozzá.. De ha teljesíteni kell, minden számít. Szószerint minden, és aki nem fárad el 1 vagy több war után, az igazából ott sem volt.... De én is csak egy buta cségós vagyok
A verseny lényege, hogy minden számít, hiszen minden versenyző minden lehetőséget ki fog használni, amiből előnye származhat. Ez a stratégiai gondolkodás nem csak az eSportban, hanem szinte mindenol jelen van
De elég az offból, a könnyű egereknek igenis van létjogosultsága. A másik, hogy ezt az egeret nem MS Office-ra szánták és nem is átlagos felhasználásra. Szóval úgy jó, ahogy van. Lambóval se szántunk az alföldön ugyebár...
-
laposonly11
senior tag
válasz
Synthwave #122 üzenetére
"Meg nem tudom, hogy jött (és miért pont) a 19-30 éves nő, de 35 éves férfi vagyok."
Nem is tudom miért jött? Talán az avatár?
A megugrik a pulzus és az adrenalinfröcss két különböző fogalom. Az egyik a vér nyomásának értéke, a másik meg egy hormon. Nem kell hozzá egyetem, hogy igyekezzünk kicsit érthetőbben fogalmazni. Az ilyen primitív játékokat, meg mihamarabb kukázni. Sem jobbak sem okosabbak nem leszünk tőlük, csak recsegnek ropognak az ízületeid ahogy írod. De a Jóisten áldjon meg!
Nem véletlenül írtam a helyes táplálkozásról, képzeld az ízületeidet sem a levegőből állítja elő a szervezeted, hanem abból amit megeszel.
Ajánlott ilyesmi: Ízületvédő táplálékkiegészítő"karatésokat hasonlítasz az egeret cibáló nerdekhöz. Érzed a paradoxont?"
Nem fejtettem ki elég világosan, de mindenféle hosszantartó teljesítményhez, akár agyi, akár izom alapú, az adrenalin egy kulcs fontosságú hormon.
"Érdemi szünet hiányában 3-5 óra után már rég The Walking Dead megy a képernyő előtt, ha nem lámákat szecskázok atomjaikra a legcsekélyebb gondolkodás nélkül."
Egy ilyen cségó, kuék, vagy kóllofdjúti, nem igényelnek összetett stratégiai vagy taktikai lépéseket, magyarul ott alapból nem kell sokat gondolkodni, tiszta reflexjátékok!
"Egyes feladatokat a gerincvelővel együttműködve végez az agy. Néhány viselkedést, mint például az egyszerű reflexeket és egyszerűbb mozgásokat a gerincvelő egyedül is képes kontrollálni..."
Nem véletlen egy macskának fényévekkel jobbak a reflexei az emberénél, és van hozzá egy kávéskanálnyi agya, ami a testéhez viszonyítva is legfeljebb öklömnyi. Az ember ennél több, ezért sem kéne önmagunkat primitív refexjátékok szintjére egyszerűsítenünk, hanem van itt még kultúra, tudomány, vallás, nagyon érdekes dolgok, amikhez agy és szív is kell, nem csak gerincvelő.
Na megyek is megnézek valami jó kis dokumentumfilmet, ez tök jó téma: Dinoszauruszok és a Biblia -
laposonly11
senior tag
válasz
Synthwave #114 üzenetére
"és már csak azért hagytam abba, mert a görcs határán nyillaltak a kezeim."
Ezek szerint jól tippeltem keveset eszel, és valószínűleg nem rendes minőségi ételt. Egy kis Tipp.: A magnézium felel a fáradtságért és a izomösszehúzódásért, a hiánya értelemszerűen fáradtságot és izomgörcsöket okoz. Egy 19-30 év közötti nő napi magnézium szükséglete kb.: 375 mg de stressz alatt akár 500 mg is a hivatalos adatok szerint. Pl. 100 g mandulában 170-250 mg magnézium van, egyéb olajos magvakban is sok. Magyarul ha bevágsz napi 3 zacskó diákcsemegét, akkor nyugodtan tolhatod mindennap 6-8 órában görcs nélkül. Persze nem látom értelmét ennyit játszani ezekkel a hülye játékokkal, csak felhívtam a figyelmet hogy megfelelő mennyiségű és minőségű táplálék mellett, tehát ha megadod a szervezetednek a napi vitamin, ásvány, olaj, szénhidrát és fehérje mennyiséget, akkor akár fél kézen állva is lehet pörögni egész nap, görcsök nélkül.
"Arról nem beszélve, hogy high skill teamplaynél optimális esetben szinte végig zen nyugalom van, nem adrenalin fröccsök jobbra-balra. Ezt nem valahol olvastam, se nem következtetés."
Pl. 3-5 óra játék után ha nem érzed a fáradtságot, hanem helyette zen nyugalmat,
azt is jelentheti hogy az adrenalin jól működik.Persze nem fogalmazol érthetően, és nem adtál meg kellő adatot, hogy helyes következtetéseket lehessen levonnni. így ez egy teljesen szubjektív vélemény! Melyik az a játék ahol te nyugalmat érzel, a játék jellege miatt vagy a csapattagok miatt, csak te érzed vagy más is stb. stb. stb... mert én még olyat nem láttam, hogy valaki alacsony vérnyomással, egy zombi nyugalmávall játszott volna fps-t, akár egyedül akár csapatban.
-
laposonly11
senior tag
válasz
Synthwave #110 üzenetére
Olvass már utána az adrenalinnak, azt a saját szervezeted termeli, nem pedig mesterséges vegyszerszer. Láttál már karate vagy boxmeccset, na ott sem érzed, a fáradtságot az ütések, törések fájdalmát, az adrenalin miatt. Csak miután leesik, a vérnyomás, lenyugszik a szervezet, na akkor aztán fáj mindenhol. Persze a ami generációra jellemző, hogy meccs előtt eszik össz-vissz egy zacskó csipszart, kokó - kólával (ami a nullával egyenlő), tehát nem kajál rendes mennyiségben és minőségben, akkor ne számíts arra hogy a szervezeted bármiből is termeljen eleget, hogy fenn tudjon tartani hosszú ideig tartó idegi megterheléssel, energiaveszteséggel járó tevékenységet.
-
törölt tag
-
Subi77
csendes tag
válasz
Synthwave #64 üzenetére
Ilyesfajta "objektivitással" utoljára az aranyozott kábeleknél, meg a CD korongok szélének feketére festésénél találkoztam. Ezeket is olyanok írták, akik "konyítottak" a témához (saját maguk és hasonló pajtásaik szerint). A kevésbé "profik" meg méla döbbenettel figyeltek...
Aki az egér kapcsán komolyan gondolja, hogy plusz néhány tíz gramm rettenetes különbség, annak érdemes a vizet is feles pohárból innia (műanyag feles pohárból, mert az könnyebb), hiszen egy vastagabb vizespohár már hatalmas terhelést ró a csuklóra, könyökízületre és a vállra is, miközben a bicepszet sem kíméli.Ha ezeket úgy írtad volna, hogy Te személyesen ezt meg azt érzel, azt elfogadnám. Hogyan is vonhatnám kétségbe, hogy személyesen mit tapasztalsz?
Én sem írom le tényként, hogy mindenkinek jobb a nehezebb egér (egy észszerű határig), csak mert én jobban érzem egy kardcsapásnál a kard irányítását.
Ami röhejes, hogy ezeket valamiféle objektív igazságnak próbálod beállítani. Meg átsiklasz olyan fizikai tények fölött, mint az ember karjának és az egér tömegének az aránya. De írtam már, ha a karod nulla tömegű, akkor jelentős lehet 60g és 120g mozgatása közti különbség. Ha viszont egy normál, néhány kilogrammos karod van - ami az egérrel együtt mozog -, akkor ez jelentéktelen.
-
Subi77
csendes tag
válasz
Synthwave #58 üzenetére
Úgy csinálsz, mint ez a kis leírás a valóságot tükrözné, miközben nem látok észérveket, csak annyit, hogy neked a 200g az egy betontömb... Most ezzel mit kezdjek? Csupa-csupa szubjektivitás.
Azt, hogy ezek esetlegesen nem a saját gondolataid, hanem esetleg másoltad őket, és csak kiegészíttetted a betontömbös résszel (erre adok a legnagyobb esélyt), nem sok mindenen változtat...
Na mindegy, szerencsére nem csak te vagy itt, majd mások hátha leírják, mitől olyan szuper egy könnyebb egér. Én, tekintettel a karok súlyának és az egér súlyának az arányára, inkább ergonómiai okokat tippelnék az esetleges fájdalmak mögött. Egy kellemetlen formájú egér tutira okozhat fájdalmat. -
Cyberboy42
senior tag
válasz
Synthwave #40 üzenetére
Hello. Na pont ilyesmi egér után leskelődök, És eddig az van hogy ez, vagy az MM710
Viszont érdekelne, mi a véleményed az ilyen, de alacsonyabb ár kategóriában induló egerekről, gondolok itt konkrétan a [connect-it battle air pro gaming] Egerkére. Esetleg iyenről egy teszt nem ésélyes gondolom. Vélemény láttatlanba? -
DroneZ^
őstag
válasz
Synthwave #21 üzenetére
Nálam ez már ilyen rögeszme... 2020-ban már ne kábelezzünk.. Nem akarok az asztalomon ilyen pecatartóhoz hasonló kábel-emelő alkalmatosságot sem... Már van technológia hozzá, hogy ne kelljen ilyenekkel szívni
Hmm, -6 grammért még nem válok meg a GPW-től, nagyon megvagyok vele elégedve
Ez a Viper Ultimate elég hasonló paraméterekkel rendelkezik amúgy. Vajon melyik volt előbb? Szerintem a Viper 'vagányabb', a Logitech-nek szerintem jobb lesz a fogása. Ki kéne próbálni ezt is
-
DroneZ
aktív tag
Jah nem azért írtam, hogy kifogásoljam, de tény az utóbbi időben nagyon megszaporodtak a különböző gyártók által szállított lyukas egerek.
Az biztos nekem, irtózatosan könnyűek. A hosszú-hosszú évek alatt kitapasztaltam, hogy számomra a "bestof" ideál a 92-96g közötti ambidextrous egerek. Ennek ellenére van egy Deathadder Elite is, amik az előbbieknek homlokegyenest ellent mond. Gaming-re nem is igazán használom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tesztünk végeztével kicsit fájó szívvel adtuk vissza a 60 grammos perifériát.
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest