- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#48613632 #93 üzenetére
135?
Nagyon. Ilyen tömeggel tüzépen is lehetne árulni. : >
Szerintem most a testesebb egerek közül a Basilisk V2 és az új DeathAdder a nyerő. Vannak méretek, mégsincs elszállva az érték a mérlegen.
-
Csandi
őstag
válasz
#48613632 #93 üzenetére
Nekem a 80 a max, az a is a g pro wireless. Már egy deathadder is rohadt nehéz sztem(pedig vagy 1 évig nyomtam azzal) a maga 95-100 grammjával. Ultrakönnyűek közül probaltam az mm710-et, a a model o- -t, és az ultralight 2-t, azok tényleg egy más világ, de leghoszabb a ideig a a g pro wirelessemet használtam, bár annál a fő indok az az volt, hogy wireless. Aztán jött a viper ultimate, vettem egyet, hogy kipróbáljam, 1 hétre rá már adtam is el a gpw-t. Nekem jobban bejön a formája, hogy szinte ugyanaz csak laposabb. Fingertip grip-ben fogom az egeret.
Nekem szerencsére nem nagyok az ujjaim, és lenéznem sem kell, van annyi órám bill meg játékok előtt is, hogy menjen reflexből
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest