- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Nekem egyedi asztalom van a speciális igényeim miatt, de ha tudsz egy asztalost, aki anyaggal és munkadíjjal együtt kihoz egy asztalt 60 ezer forintból az általad felsoroltakkal, akkor kérlek add meg a számát.
Sajnos erős a gyanúm, hogy ha nem ilyen préselt fahulladékból készíted (mint az olcsó lapraszereltek), akkor a 60k nagy része el is ment a faanyagra. Akkor meg nem is beszéltünk az aprólékos pepecs fiókokról, meg törésbiztos (biztonságos), és fóliázott üvegről, egyéb szerelvényekről...Az én asztalom 180*100 centi, két oldaldoboz, és most készül rá a tetejére egy polc, ami körbefogja a monitort, és egy 180*35-ös polcot ad, meg két 55*35-öset.
Sajna kell a hely a tápnak, a forrasztóállomásnak, a nyomtató+scannernek, az erősítőnek...
Meg azon is gondolkozom, hogy odébb húzom a faltól és egy L alakra kiegészítőt is teszek az egyik végére.Amikor normál méretű asztalom volt, idegbajt kaptam, hogy semmi nem fért el. A gépet is külön polcon tartom.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nagybátyám asztalos, beszéltem vele ilyesmiről. Még csak meg se kell erőltetnie magát, csupán tervez egy "mezei" asztalt nagy sínes fiókkal, és a fiókra építi rá a szükséges alkatrészeket. Ennyi. Ettől eltekintve az asztaloktól megszokott bármely fícsör simán igénybe vehető. Lehetnek fiókok, tartók, lábtámasz, akármi. Ha kell azt is meg lehet oldani, hogy az asztal hátfalára fix kivezetések kerülnek, amik nem mozognak, így a fiók kihúzásakor nem kell a komplett kábelköteget is húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Számos modder készített már gépházként funkcionáló asztalt, de a Lian Li sorozatgyártásba viszi saját megoldását.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Corsair Hydro X series XD5 white bontatlan
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Eladó Aerocool Trinity Mini-Tower V1 / Montech AIR 100 Noctua ventikkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest