Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Ahogy az előttem szóló írja, sanszos, hogy telóval... De mivel én is
telón néztem kicsiben, úgy tetszett. Nagyban, gépen persze látom,
hogy szar az egész (már a fénykép!), de ezt írta is a kolléga.
Remélem lő majd róla szebb fotót. Nyilván gyenge fény mellett kell,
ha a világítást akarja megmutatni, akkor viszont hosszú záridő - és
állvány is kell a gép alá. Mondjuk én nem értek a lovakhoz... -
szab.tam
nagyúr
de a felbontással legalább nem spórolt.
tipikus telefonnal lőtt fotó.
a legtöbb júzernél a gyári beállítások vannak.
sem vakuállítás, sem semmi.
pedig tapasztalat, hogy érdemes visszavennia felbontást valami ésszerűre, pl. 2 mp körülre.
sokkal szebbek leszneka képek.
hacsak nem akarunk belőle posztert nyomtatni. az más kérdés.. -
-
DigitXT
félisten
Btw. ha már asztalba PC, akkor fórumtársunk is alkotott.
-
moli.hu
őstag
(az egész gép fiókszerűen kihúzható)
es mi akadalyozza meg, hogy az egesz asztal orra bukjon? hisz ha addig huzod ki, hogy kenyelmesen szerelhesd pl a tapot, akkor a sulypont nagyon durvan elol lesz, es az asztal laba nem nyulik tul az uveglap sikjan, raadasul meg lekerekitett is.
-
válasz
CyberPunk666 #23 üzenetére
Rétegelt lemezből is kijön, a 18mm-es nyír rétegelt lemez 5-6k/m2. Az én asztalom is abból van és a ~120 kilómmal arról vakoltam otthon a plafont két éve. Csak azért arról mert valamelyik kedves polgártársunk úgy érezte, hogy az alu létrámra neki nagyobb szüksége van mint nekem ezért magával vitte az elektromos szerszámaimmal együtt, hogy száradna le a keze.
-
bteebi
veterán
válasz
VaniliásRönk #55 üzenetére
Akkor már lehetne akár egy flippergép is. Az asztal teteje egy hatalmas érintésérzékeny panel lenne, és így sokféle pálya lehetne rajta, és fizikai gombok helyett taperolással lehetne irányítani. Sőt, akár Guitar Hero-zni is lehetne rajta, vagy azt a hülye "lépegetős"/ugrálós táncjátékot nyomatni - ez utóbbihoz mondjuk elég erős panel/asztal kellene...
Természetesen kapacitív kijelző lenne, ezért ha valaki táncolni akar rajta, akkor azt vagy mezítláb kell tennie, vagy pedig meg kell hozzá vennie a spéci, méregdrága "tánc"cipőt, úgyhogy még az árukapcsolás is lenne
.
-
d@minator
addikt
-
Lomha 8V
addikt
Atyaég, ez bűn ronda.
Inkább nekiugrok a 30 éves íróasztalomnak, abból tuti jobbat hozok ki.
-
GumisPeter
senior tag
válasz
Picturemaker #1 üzenetére
nem túl kreativ.....ellenben borzalmas.
-
waithEard
őstag
Szerintem nem csúnya ez, csak nagyon kicsit szép.
-
Kronos3000
senior tag
Szörnyű....
-
vellerd
tag
válasz
TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Kb hasonló véleményen vagyunk.
-
Silentfrog
veterán
válasz
VaniliásRönk #55 üzenetére
Végre valaki aki reagál az ötletemre!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Silentfrog #20 üzenetére
Ezt akartam írni, de biztos voltam benne, hogy valaki már elsütötte.
-
ONEFREE
aktív tag
Hasonló házat szeretnék venni oly régóta.....Nekem bejön....Bár csúnya...
-
bteebi
veterán
Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy jó vagy borzalmas ötlet-e ez. Úgy gondolom, hogy inkább az utóbbi. Praktikusnak lehet praktikus, de csúnya, ráadásul biztos nagyon drága lesz. Szerintem 100k-nál többe fog fájni
.
-
solaris17
aktív tag
Na jó, hát ilyet biztos, hogy nem szeretnék
-
Sz7Cs
aktív tag
Az ötlet valóban jó, de a Lian-Litől azért nem ezt várná az ember...
-
d@minator
addikt
Borzalom. Ha már asztalba épített inkább ez: [link]
-
Fr3eWar
őstag
Ez ebben a formában iszonyat gáz/gagyi.. Nem találok "szebb" leírható szavakat.
Azt mondanám hogy elmegy, ha esetleg csináltak volna a lábak helyett 15-20mm-es keretet a szélére (2-3mm vastagot) - (felső lappal egy síkba) és tettek volna rá 50mm-enként egy egy süllyesztett furatot. És akkor az ember beszerelhetné a saját asztalába vagy vágatna magának asztallapot lapszabászatban és kész. -
Zimmy88
tag
Maga az ötlet szerintem jó, az más kérdés, hogy csak egy 12 négyzetméternél nem nagyobb, de nagyon modern szobába/irodába tudnám elképzelni
De ha lehetne kérni nagyobb méretben (mondjuk 120x60, 140x70, 160x80-as lappal), más lábbal, és persze nem lian li féle horror árazással, simán elgondolkodnék rajta.
-
szab.tam
nagyúr
volt egy modder, aki igényesen megcsinálta.
[link]majd jöt egy neves gyártó, aki ízléstelenül, ízléstelenre lekoppintotta...
-
Troyan001
tag
Az a gond hogyha rárakjuk a moncsit, billt, egérpadot, akkor nem lehet látni a füstüveget, akkor meg minek. Ha meg minek a füstüveg, akkor meg az egész koncepció minek.
-
AAAgold
senior tag
ez borzalmasan néz ki, igazi gagyi bóvli kinézete lett attól a piros kempingszék lábtól
-
chipesz
őstag
Elég ronda. Ez a borzalom vajon milyen otthon berendezéséhez passzolna? Egy műhelybe talán jó lenne. De oda meg a kutya se vesz gépet. Legalább is nem ilyet, meg nem annyiért amennyibe ez kerülni fog.
-
afterwhite09
tag
Az elgondolás jó, a kivételezés kritikán aluli, sőt nem is... Borzalmas... Melyik elvetemült tervező és designer ötlete volt ez a láb...
Mindenkinek mások az igényei ezért van ennyiféle-fajta ház, de ebből top eladásnak minősülhet 10db is, de az is a 12éves korosztálynak maximum.
Egyébként ennél sokkal szebb megoldásokat látni a modder fórumokon.
-
ALBY
senior tag
ez jutott eszembe, ez már valami
-
ALBY
senior tag
Napközisasztal
Pistike! Üjjérendesen, nefészbúkozzál!
Keményebb tuningosok, használhatják majd partygrillnek is.
-
.mf
veterán
Pfej mi ez a borzalom? Ennél egy iskolapad is jobban néz ki. Remélem csak valami előrehozott áprilisi tréfa...
-
copass
veterán
válasz
ez gáz, nem is kicsit. cocis salgópolc jellegű vmi mutáns ez.
-
törölt tag
Ez egy grillsütő, amivel lehet netezni és játszani is
-
thomeef
őstag
Az ötlet nagyon jó, de a kivitelezés összecsapott. Sőt, szerintem ez nem asztal akar lenni, hanem egy állványozott számítógépház, just simple.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt hittem, hogy valami slim, rejtett multimédiás megoldásról van szó, de ez így borzalmas és nagyon barkács jellegű.
-
banhammer
veterán
Eleg pincurka az asztal lapja, nagyobbhoz vagyok szokva.
A kivitelezes meg nem valami meggyozo.
-
törölt tag
válasz
Csunya lenne ha egy árban menne a linkelt vas es a lián. Én is elfogadnám teny, de szerintem a luan 2-300k topp, a masik meg legalabb 1 Misi. Store is ures, áraik sincsenek fent, egyedi megrendelésre meg..
-
Tikakukac
titán
válasz
CyberPunk666 #25 üzenetére
Na ácsi. Nem arról volt szó, hogy a tömeggyártást oda tudjuk-e verni mindig kisiparral. Nyilván nem, ha így lenne, akkor kőgazdag lenne minden iparos.
De ez a csuda piros asztalka még szerintem nekem is meglenne egy hét alatt bőven kereten belül, és max 2 utcát kéne megtennem a hajlítógép a garázsunk és az asztalosunk között.
-
törölt tag
He he.. azt hittem eddig nem süllyednek le.
Kis sorozatban <1000db gyártva nem lesz akkora bukás mint aminek kinéz -
-
Tikakukac
titán
válasz
bandras0226 #18 üzenetére
Nem múlt el, max felétek
Továbbá de, jóval olcsóbb lenne ezt lehajtogatni csőből vagy rendes fából és aztán berakni egy mezei szerver házat a fiókba.
De ha szeretnéd kérek tételes ÁFA-s ajánlatot otthonról, állad leesne, szerintem 30%-a lenne az egész projekt, mint amennyibe kerül ez a csúnyaság.
-
CyberPunk666
senior tag
Nekem egyedi asztalom van a speciális igényeim miatt, de ha tudsz egy asztalost, aki anyaggal és munkadíjjal együtt kihoz egy asztalt 60 ezer forintból az általad felsoroltakkal, akkor kérlek add meg a számát.
Sajnos erős a gyanúm, hogy ha nem ilyen préselt fahulladékból készíted (mint az olcsó lapraszereltek), akkor a 60k nagy része el is ment a faanyagra. Akkor meg nem is beszéltünk az aprólékos pepecs fiókokról, meg törésbiztos (biztonságos), és fóliázott üvegről, egyéb szerelvényekről...Az én asztalom 180*100 centi, két oldaldoboz, és most készül rá a tetejére egy polc, ami körbefogja a monitort, és egy 180*35-ös polcot ad, meg két 55*35-öset.
Sajna kell a hely a tápnak, a forrasztóállomásnak, a nyomtató+scannernek, az erősítőnek...
Meg azon is gondolkozom, hogy odébb húzom a faltól és egy L alakra kiegészítőt is teszek az egyik végére.Amikor normál méretű asztalom volt, idegbajt kaptam, hogy semmi nem fért el. A gépet is külön polcon tartom.
-
Televan74
nagyúr
Jó asztal. Enni lehet rajta? A fiókba a taknyos zsepiket ne nagyon dobáljam be ugye? Must have! Best buy!
Úgy is jön a jó idő. Barkácsolásra fel!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FiachraBán #17 üzenetére
Volt nekem is akkora asztalom, és igen. A tartókkal együtt el lehetett férni rajta, bár nem éppen kényelmesen, de ezen nincsen, csak egy lap meg alatta a gép.
A mostani asztalomon sincsenek speciális tartók, ez egy sima fiókos asztal, de 120*60 centin elfér minden, nincs zsúfoltság, és van hova pakolni is.
-
Silentfrog
veterán
Még ha csocsó asztal lenne akkor még talán,de így?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
maga az otlet nem rossz, pc boltokba demo gepnek jo lehet, de otthonra nekem se kene.
(mind az otthoni, mint a munkahelyi asztal 2m felett van es kell a hely)
-
-
FiachraBán
tag
válasz
Az én asztalom is 80 centis és bőven elférek rajta. Max 90 centi lehetett volna az erkélyajtó miatt, így marad egy kis holtjáték az ajtónak is, meg simán elfér rajta 2 hangszóró, 1 monitor, egy wacom tábla és egy asztali dolgozólámpa, kihúzható billtartón a bill és pocok, a gépház meg bal oldalt lent duruzsol halkan egy 70 centis belmagasságú és 25 centi széles tartóban.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nagybátyám asztalos, beszéltem vele ilyesmiről. Még csak meg se kell erőltetnie magát, csupán tervez egy "mezei" asztalt nagy sínes fiókkal, és a fiókra építi rá a szükséges alkatrészeket. Ennyi. Ettől eltekintve az asztaloktól megszokott bármely fícsör simán igénybe vehető. Lehetnek fiókok, tartók, lábtámasz, akármi. Ha kell azt is meg lehet oldani, hogy az asztal hátfalára fix kivezetések kerülnek, amik nem mozognak, így a fiók kihúzásakor nem kell a komplett kábelköteget is húzni.
-
Annak sem kell kétségbe esnie. Egyeztetsz egy asztalossal aki adott méretre a te egyedi igényed szerint elkészíti neked ezt fából ugyanígy kihúzható tálcával üveglappal stb.... Fából elkészítve szerintem még sokkal mutatósabb is mint ez a műhelyasztalra hajazó izé. És nem egy előre összeállított kész terméket kapsz ami a valóságban olyan amilyen hanem a te egyedi igényeidre szabott asztalt, hajszálpontosan olyat amilyenre szükséged van. Legyen egy ilyen spec. asztal elkészíttetése faanyaggal fóliázással szerelvényekkel füstüveggel munkadíjjal mindennel együtt sacc/kb ~60k. Az sem pénz érte és a nyakamat rá, hogy stabilabb és tartósabb lenne mint ez.
-
XmoD
senior tag
figyeljetek lesz olyan aki megveszi. speciel szerintem az arabol sokkal szebbet hozol ki, egy kis barkacs erzekkel..
-
TESCO-Zsömle
titán
De most komolyan. Úgy néz ez ki, mint amin kényelmesen lehet dolgozni? Egyáltalán mi fér el rajta/benne, és hova lehetne rakni, hogy ne nézzen ki nevetségesen ez a fekete láda a piros lábaival?
Az én asztalom se számít nagynak a maga 120 centis szélességével, de ha belegondolok, hogy ez csak 80 centis...
Inkább egy RedHarbinger. Arról már el lehet mondani, hogy asztal.
-
g@bo
nagyúr
végree, fűűűtött asztallap.
-
vellerd
tag
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Nah, ja.
Kicsit olyan kemping szék jellege van. -
TESCO-Zsömle
titán
Tudom, hogy Lian Li, meg letisztultság, meg mittudomén, de ennél az asztalnál még egy iskolapadban is több fantáziát látok. Ezt így ebben a formában én nem tudom sehol elképzelni. Ez egyszerűen nem szép, csak van. Ez egy láda, amire raktak 1-1 lábat, és ráírták, hogy asztal.
-
vellerd
tag
válasz
Egyetértek. De a borzalmasban is van valami szépség.
-
XuChi
addikt
Na igen akinek van kézügyessége hozzá az megcsináltja magának, de mondjuk akinek fingja sincsen hozzá az mit csináljon ??? Ez meg készen van és működik. Nekem kéne, de biztos lesz vagy 300k
-
A macskáink lájkolnák. Egész nap ott hédereznének a meleg asztallapon én meg oda se férnék tőlük.
-
Malachi
addikt
ezer éve tervezek ilyet, de ennél sokkal szebbet. csak egy kis (sok) szabadidő kellene hozzá.
-
Picturemaker
őstag
Ez valami borzalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Számos modder készített már gépházként funkcionáló asztalt, de a Lian Li sorozatgyártásba viszi saját megoldását.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest