Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daniel_229
üzenetére
Nem lesz folytatása, mert nincs értelme, meg ez nem üzletszerű dolog.
kmisi99! Akkor máshogy vagyok programozva.
Volt (fél órája még) egy 2016.04-ig garis darab, de mint a sicc beontottam szét, mert nem volt rendben gar ide vagy oda. Volt acer gépem hibás, új volt, már úton volt a futár, de én úgy kezeltem a dolgot, hogy ha egy mód van rá nem vitetem el, addig kutattam még a Speed Step bugot megoldottam magam és menet közben fordítottam vissza a futárt. Nekem senkit ne bontsa szét ha nem kell. Sőt el se vigyék. Miért? Mert bennem még él, hogy vigyázunk a dolgainkra és onnantól, hogy elvitték nem én kezelem. A fenti garis gép is ezért lett bontva. Tartósabb és szebb.MineFox54! Ezt nem szeretném kiadni, de olyan emberektől jön akiknek ez nem érték, ezért piaci ár alatt vannak. Kalibrálatlan akkutól kezdve a cigiszagú házig én találkoztam mindennel. Csk az utóbbi miatt is kellett már házat cserélni és napok alatt múlt el az alaplap szaga.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Volt (fél órája még) egy 2016.04-ig garis darab, de mint a sicc beontottam szét, mert nem volt rendben gar ide vagy oda. Volt acer gépem hibás, új volt, már úton volt a futár, de én úgy kezeltem a dolgot, hogy ha egy mód van rá nem vitetem el, addig kutattam még a Speed Step bugot megoldottam magam és menet közben fordítottam vissza a futárt. Nekem senkit ne bontsa szét ha nem kell. Sőt el se vigyék. Miért? Mert bennem még él, hogy vigyázunk a dolgainkra és onnantól, hogy elvitték nem én kezelem. A fenti garis gép is ezért lett bontva. Tartósabb és szebb.