Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Házimozi belépő szinten
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - OLED TV topic
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen notebookot vegyek?
 - SSD kibeszélő
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

XtremLor
őstag
 - 

XtremLor
őstag
válasz

Kolondrum

üzenetére
						Jo pap is holtig tanul,kovetkezonel mar neked is igy kell tenni,ott a kep az aida-rol latod nullas az elhasznalodas. Az hat persze, nesze fogjad vigyed, puszi pa! Nem vagy vele egyedul nekem is kevesebb turelmem van mint par eve, beleferadsz a sok marhasagba egy ido utan.
 - 

XtremLor
őstag
válasz

Kolondrum

üzenetére
						Ne haragudj, de ha en venni akarok valamit akkor ugy megyek oda hogy csak akkor nem hozom el ha rossz/hibas. Ez visszafele is igy mukodjon, nem fogom az idomet rabolni mas miatt, csak mert kivancsi vagy unatkozik. A napokban valtottam par privatot is itt apron, elszomorito, de lassan kb ugyan ott jarunk mint jofogason, tisztelete a kivetelnek, nem kepesek egy valaszt irni mar itt se sokan.
 - 

XtremLor
őstag
 - 

TheLázs
tag
válasz

Kolondrum

üzenetére
						(OFF)A propanol nem más, mint alkohol(/OFF)
Előttem szólóval értek egyet, ha nem reklámozod meg "megfelelően", akkor első ránézésre nem tűnik fel senkinek a törődés. Retail-ben eléggé sokat lehúztam, nagyon sokat számít a szöveg. Meg is becsülnek miatta...
Egyébként öröm volt olvasni, hogy ilyen notik is léteznek. Hiába nem tökéletes, de tényleg ezerszer szerelhetőbb (szerethetőbb) mint az újként kapható szekerentyűk. Vajon létezik ilyen komolyabb vga-val is?...
 - 

bignor
tag
válasz

Kolondrum

üzenetére
						Köszi a választ. Kapható ez a propanol spray kiszerelésbe is, már csak azért, mert nem szeretem üvegből öntözgetni, mártogatni. A fém felületeket sem bántja, nem marja, nem színezi el? Az én kedvesemnek is van egy elitje, egy kicsit rendbe kéne kapni, kívül, belül megtakarítani, mert megérdemli.
 - 

kmisi99
addikt
válasz

Kolondrum

üzenetére
						Műszöveg az lehet, de semmi hazugság nincs benne. A hirdetéssel is úgy kell bánni mint a gépekkel, hisz a szövegből derül ki a mégis mivel van dolgunk. És a legtöbb ember nem ért hozzá a bontott szó pedig arra utal, hogy ugye rossz volt de javítva lett. Aztán ugye Magyarországon mindenki profi autó szakértő és sokszor olyannak tekintik az IT cuccokat, ezért van minden IT hirdetésben, keveset használt, tokban tartott.... ami egyenlő a keveset futott, garázsban tartott, nem dohányzó kifejezéssel.

- 

kmisi99
addikt
Egyébként egy hibát vettem észre a bejegyzésedben. Úgy van a hirdetésben, hogy bontott? Nem nem, azt nem szeretik a vásárlók hallani.
Ezek a laptopok kérlek szépen, frissen felújítottak, karban tartottak, hardveresen teljes körűen felújítottak, új ventilátor, új pasztázás, kijelző zsanérok megerősítve. Sokkal jobb állapotú mint a cégek által leselejtezett tucatgépek.
Valahogy így kell eladni. Ugyan az mint a te szöveged, csak felhasználó közelibb. Ha ilyesmi szöveget látnék, és nem értenék annyira hozzá (azaz nem lenne tudásom a leharcolt gépet magamtól megcsinálni) Akkor szerintem kifizetnék mondjuk 5000 el többet, hogy ne a 20 egymáson porosodó gép közül egyet leemeljenek lesz ami lesz alapon.

Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép

- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
 - MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
 - Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
 - Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest