- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. A telefon leesett és a kijelzője betört. Kép van csak az érintést nem érzékeli. Szeretném elvinni szervízbe de úgy, hogy előtte leresetelem a telefont. Sajnos a Sony programot rádugva kéri, hogy az MTP módról váltsak el és érintsem meg a kijelzőt. Sajnos ez nem megy. Van valamilyen billentyű kombináció ami az androidos recovery menübe visz, hogy lereseteljem a tartalmat?
üdv
-
-
cseppelcs
csendes tag
Flind:
Sajnos semmilyen beállítási lehetőség nem volt ahol lehetne kalibrálni a kijelzőt így maradt az, hogy hardveres hiba.€uro
Telenornál vásároltam a telefont így gondolom eredeti a készülék.trickymoon
Nem volt beállítva a kesztyűs lehetőség. Bekapcsoltam hátha ha azt gondolja, hogy kesztyűs kézzel bánok vele akkor megjavul. Sajnos nem jött be, ugyan olyan. -
cseppelcs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Z3 compact készülék a családban és olyan hiba jött elő, hogy néha azt érzékeli mintha az alsó három gomb közül megnyomnék valamit. Mondjuk böngészek valamit és olvasás közben görgetek és egyszer csak kilép a főképernyőre. Az alsó gombtól kb. 4-5 cm-re vagyok így biztos, hogy nem nyomtam meg azt a gombot. AZt vettem észre, hogy azt a gombot "nyomja meg" ami felett éppen vagyok. Ha a visszalépés felett akkor azt. Az a másik furcsaság, hogy nem tudom minden alkalommal előidézni. Van amikor órákig nem jön elő és van amikor 1 perc alatt 10-20x megcsinálja. találkozott már valaki hasonló problémával? Esetleg van valamilyen képernyő kalibrálási lehetőség? A gyári beállítások visszaállítása nem oldotta meg a problémát.
Köszönöm előre a segítséget.
bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged