Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lumesz #20643 üzenetére
Hát ez nem jó hír, irány a Cordon...
(#20645) fattyu
Számomra nem sérülékenyebb mint bármely eddig máskor használt készülékem. Ha rákeresel megtalálod hogy többünknek esett betonra, repült csempén stb. apróbb karcolásokkal. Ha szerencsétlen szögből esik, más készülékek üveg részei is repednek.(#20648) BRIKLY
Nem megy szét a csatlakozó azért meg magadnak cseréled az LCD-t. Ha nem tudsz szakszerűen dolgozni, vagy nincs tapasztalatod, a készüléket érdemes ilyen esetben szervizbe adni. -
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
lumesz #13648 üzenetére
ááááááljunki meg egy pillanatra
NEm kell egyből a szervíz! Lehet szoftveres bug, először ezt kell kitapasztalni!
Először is: csinálj gyári visszaállítást.
Ha az nem segít, flashtoolal fel egy gyári ROM, leírásban a menete, de mi is segítünk ha kellHa nem jó, akkor szervíz.
-
Lebowski
tag
válasz
lumesz #11532 üzenetére
válassz egy másik alapértelmezett csengőhangot, vagy azt hogy nincs. indítsd újra, majd próbáld meg újból. ha így sem megy, akkor marad a gyári állapotba visszaállítás, vagy pcc-ből a javítás, teljes gyalu és a legfrisebb rom telepítése.
tapasztalatom szerint akkor van mindenféle probléma rom frissítéskor, ha a felhasználó által telepített appok nem kompatibilisek az új rendszerrel. igaz ez a csengőhangra is, mert követhetetlen, hogy melyik alkalmazás mihez is kér engedélyt, aztán a valóságban mit csinál a háttérben. lehet, hogy valakinél jól működik az x tárcsászó, de másnál van telepítve egy doromboló macska app, ami még csak (stilszerűen) a kit-kat-et támogatja, lehet LP frissítés után összekuszálja a hangokat. én már sok frissítés végeztem, romokat próbálgattam, de még nem jelentkeztek ilyen problémák. igaz én inkább tiltok/eltávolítok gyári appokat, semmint belakott rendszerre frissítsek. szinkronizáláshoz ott a Google fiók, vagy my phone explorer. -
-
Rossz USB port. Rossz USB kábel. Letiltott BIOS-ban az az USB port. Nincs rendesen összedugva valamelyik csatlakozás. Mágneses töltő kábellel akartad csatlakoztatni. Őskori XP-d van, amin nincs MTP driver. Nincs rendszergazda jogod a gépen és nincs driver. Active Directoryba beléptetett céges laptopod (és intelligens rendszergazdátok) van. Valami elherélt előző telefon driver beragadt. Vagy egyszerűen be van állítva a telefonon valami képernyőzár, arc alapú feloldás, minta, pin kód, jelszó stb, és miután összedugtad és felvillant a képernyő eszedbe se jutott hogy a zárást fel kellene oldani. Kb. még 20 ötletem lenne, akár az előzőek kombinációjával is.
Ezért nem válaszolt eddig a kérdésedre senki.
Pontosan mi történik ha bedugod? Minden részlet, eszközkezelőben megjelenik-e stb. -
-
Lasy
veterán
Egy utángyártott Dokkolót.
misi111
Nincsen benne a telefonkönyvben kétszer a név?
Pl sim, és telefon.
Akkor szokta ezt csinálni.couche
A fórum tökéletes erre.
Eddig mit próbáltál vele csinálni?-Valinas-
Érthető. Samsungot is van ilyen.
De Sony-n nem láttam.
Esetleg egy walpapper wizard az tudja, ha jól emlékszem. -
brazor
tag
Szia.
A szint azt neked kell eldönteni. A feketéről azt mondják hogy új lenyomat gyűjtő (nekem ez van csak tokba úgy hogy nem nagyon érzékelem ezt), a fehérről pedig azt írják a fórumon hogy ritkán de rózsaszín foltok jönnek elő a színeseket meg nehezebb beszerezni ,de ha azt akarsz akkor kicsit utána nézel hogy hol van kirakva és megnézed ,de ezt megtudod csinálni a fekete fehérnél is.
A hardver elégerős lesz 2-3 év múlva is. Nekem két hete van meg és még egyszer sem fagyot és minden jól működik. Az akkumulátor pedig legrosszabb esetebe is egy napot kibír nálam ez az első pár napba volt mert akkor egész álló nap nyomkodtam szinte aztán teltek a napok és mostanság már a 2napos üzem időnél járok
miközben egész nap megy a 4g a wi-fi a zene is 2-3 órát és azért játszok is. Ezt mind úgy hogy a stamina módot még nem is használtam. Úgy hogy szerintem elég megbízható készülék ajánlom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest