Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Bármelyik fórumon nézelődsz,MINDENHOL lesznek olyanok akiknek gondjuk van vagy a vassal,vagy a szofttal,erre (is) vannak a fórumok,soha nem fogsz olyat találni ahol minden rendben.
Ja,de,ha mégis egy ilyenbe botlanál annak az lesz a neve hogy BlackBerry.
Nem azért mert tökéletes,hanem azért mert a fórumát fanatikusok kommentelik,akik bármit elnéznek kis kedvencüknek. -
ak76
senior tag
válasz
geccoblaze #3323 üzenetére
Pay pallal fizetted,vagy simán bankkártyával?
-
ak76
senior tag
Én is beszálltam a Z3C topicba,egy fekete Telenoros példánnyal,első pozitív benyomások,azon kívül hogy milyen kicsi & gyors,az az akkumlátor hű×××meg üzemideje,most tartok 1 nap 5 óránál,4 óra kijelzőidővel,és 40 százalékon vagyok,ha ez lesz a norma,röhögve összejön az 5 óra kijelző 2 napos üzemidővel.
Ez nagyon OK,Note3-ról jövök,az se tud többet,vagyis inkább egy kicsit kevesebbet. -
ak76
senior tag
Mondjuk pont nem értem mitől sértené a másik személyét az,hogy a közösséget nagy valószínűség szerint érdeklő,ámde privát üzenetét posztolta a fórumban,én eleve IDE tettem fel volna a kérdést.
Ha a PÜ személyes,intim,vagy a topic témáját nem érintő lenne,még indokolt is lehetne hogy sérti a dolog,de így?
Túl van ez egy kissé lihegve szvsz. -
ak76
senior tag
válasz
hucidafakk #2436 üzenetére
Mi a fenét lehetne neked segíteni?
Kijelented,nem tudom miféle tesztekre,"haverom mondta" "a neten olvastam" infókra alapozva,hogy az i4s mekkora császár,mert fullon megy rajta a GTA,és hogy az összes droidos csúcsvas szemét,mert nem tudja ugyanazt amit a te 3 éves telefonod,mindezt a Z3C topicban.
Mégis mit lehetne ezen megbeszélni?
Reagálni sem kéne rá,mert flamelsz,de most az egyszer:
Ordas nagy baromság úgy ahogy van,mondom ezt a Magyarországon kapható szinte összes csúcstelefon kipróbálása,használata után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest