Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED TV topic
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lebowski
tag
válasz
lumesz #11532 üzenetére
válassz egy másik alapértelmezett csengőhangot, vagy azt hogy nincs. indítsd újra, majd próbáld meg újból. ha így sem megy, akkor marad a gyári állapotba visszaállítás, vagy pcc-ből a javítás, teljes gyalu és a legfrisebb rom telepítése.
tapasztalatom szerint akkor van mindenféle probléma rom frissítéskor, ha a felhasználó által telepített appok nem kompatibilisek az új rendszerrel. igaz ez a csengőhangra is, mert követhetetlen, hogy melyik alkalmazás mihez is kér engedélyt, aztán a valóságban mit csinál a háttérben. lehet, hogy valakinél jól működik az x tárcsászó, de másnál van telepítve egy doromboló macska app, ami még csak (stilszerűen) a kit-kat-et támogatja, lehet LP frissítés után összekuszálja a hangokat. én már sok frissítés végeztem, romokat próbálgattam, de még nem jelentkeztek ilyen problémák. igaz én inkább tiltok/eltávolítok gyári appokat, semmint belakott rendszerre frissítsek. szinkronizáláshoz ott a Google fiók, vagy my phone explorer.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest