- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
darvinya #20430 üzenetére
Az volt,de hát úgy voltam vele,hogy dehogy adok 40k-t, mikor már csak 2 hónap a garancia.
Bekapcsoló gomb szalagkábelére gondolsz? Nem az a gond,mert érzékel,világítani világított a kijelző,csak fekete volta a kép (néha fehér,néha csíkos.. ) De Már az sincs,mert miután a régi kijelzővel se adott semmi képet,kicsit méregből raktam össze a telefont,most meg gyakorlatilag bekapcsol,újraindul,bekapcsol,újraindul... Természetesen fekete képpel.. Szóval erről ennyit, kuka. -
szbxvr
tag
válasz
darvinya #20401 üzenetére
Na erre nem gondoltam köszönöm! Nemrég kezdtem a teló mókolást úgyhogy nem voltam elég tájékozott.
Valahogy nem tudnám rendbe rakni hogy ne kelljen flash-el darálnom a jól belakott rendszerem?
Illetve twrp backuppal ha mentek akkor ezt a hibát is mentem vele együtt ugye?
Még annyi hogy a mégis backup kellene akkor az xposedet leszedjem?
Bocsi a sok kérdésért -
Lacka89
aktív tag
válasz
darvinya #18921 üzenetére
Hat ezen is vam "normalis" usb dugo az jon ki a hdmi reszebol a masik fele meg micro usb. Gondolom az hivatott adni a kraftot. Ugy toltam, hdmi reszet a TV- hdmi/mhl csatijaba, usb resz a TV- usb3 csatiba. Kiirta a tv, h uj eszkoz, de azt irja nincs jel.. A telefon meg semmit nem csinal. Ez auto modon kell tortenjen? Vagyis radugom es ott is a TV-n? Koszi
-
Armahun
addikt
válasz
darvinya #18712 üzenetére
A szerviz menüben lévő sajna nem fordul el, alternatív igen.
18700-ban látni is, hogy a sarok kimarad.
Ez kb egy 3-4 mm magas sáv a képernyő majdnem feléig.
A normál 48 pont magas gombsornál nem lehet nagyon észre venni, hogy valami nem jó mert az kb a gomb fele. viszont 28 magast használok, az kb pont olyan magas.Sajna lesz vele egy köröm.
-
fclub
tag
válasz
darvinya #18176 üzenetére
Azt tudom, hogy a Z3c-n hogy van, csak azon lepődtem meg, hogy az LG-s kollégám szerint amióta frissített 6.0-ra, nála nem működik.
Közben lementem hozzá megnézni, valóban nem állítható, de lehet, hogy 6.0 előtt sem lehetett, csak addig nem kereste...
Az előbb feltettem a kérdést a megfelelő fórumban, kíváncsi vagyok.Itt az volt a kérdésem, hogy a Z3c nem bukja-e ezt a funkciót a frissítéssel?
-
knuckle
aktív tag
válasz
darvinya #17941 üzenetére
nekem is piros volt mindkét indikátor annó a z1c-nél, mégis kicserélték z3c-re...
bár az esetem egy kicsit rendhagyó volt, mivel a nyomáspróbán elhasalt, nem volt más választásuk...
az én esetemben ugye nem az ajtóknál folyt be a víz, hanem a hátlapnál körbe...erre fel is hívtam a figyelmüket akkor, amire a válasz: " az jóvanazúgy, mert mindegyik olyan..."
amikor bevittem, közöltem hogy nem elég, hogy továbbra is szar, de be is ázott, és a nyomáspróbán biztos zakózni fog a teló, és ha korábban megragasztják a hátlapot ahogy kértem, akkor most nem ázott volna be a cucc...
mikor mentem a telóért, azért bennem is ott volt a foshcsi, hogy valakit lehet le kell öntenem némi hideg vízzel, hogy lenyugodjakde végül nem volt rá szükség
-
Dikri
aktív tag
válasz
darvinya #17524 üzenetére
Directx rendben.
PCC telepítést a xperia kapcsolat\usb-kapcsolat\szoftver telepítése résznél tudod kikapcsolni ugye? Egyébként próbáltám így is úgy is.
Kébelt kipróbáltam most másikat is.
USB hibakeresést is probáltam bekapcsolt és kikapcsolt állapotban is.
A fura az, hogy PC companion program sem találja a telefont, se adat se média üzemmodban.
-
válasz
darvinya #17075 üzenetére
"Mert hiába erős CPU, ha kevés a RAM, mert csak 100%-on pörög CPU, ráadásul gyorsan merül, és fűt."
Gondolkodtam azon hogy erre azt írjam hogy nettó hülyeség, vagy visszakérdezzek hogy ezek szerint arra célzol hogy ha kevesebb RAM van egy számítógépben, akkor a processzorra tevődik át a "munka". Teljes terhelést kap, ergo melegszik és emiatt a disszipáció miatt eszi az akkut.OMG...
-
válasz
darvinya #16977 üzenetére
Nem azt mondtam hogy minden szemét amit ebayen árulnak, hanem hogy ha nem megbízható a forrás (tehát nincs több pozitív visszajelzés a termékre és/eladóra), ne vegyél tőle.
(#16978) spiky03
+-os Nillkin. Ha a Nuglas is lekerekített, akkor mindegy, ha nem én elfelejteném. -
bzs73
őstag
válasz
darvinya #16537 üzenetére
értem én hogy azzal van problémád, én arra írtam hogy még sincs vele semmi probléma. Mit érdekel engem hogy kiírás szerint milyen, ha jól működik, nincs vele probléma. Elírás még lehet, mert ügye béta verzió. Van még benne 1-2 helyen fordítási hiba is, ill fordítási hiányosság is.
-
válasz
darvinya #15062 üzenetére
Biztos csak én rühellem mikor valaki hülyeségeket ír.
SanDisk
Nem ScanDisck hanem SanDisk. Hahó, a DOS 6.0-át már elhagytuk pár éve...
A SanDisk vállalatot 1988-ban alapították Kaliforniában. Éves forgalma 6.6 Mrd USD.
Annyira "gagyi" cég, hogy masszívan fut az amerikai tőzsdén.
Akkor az apple is szar kínai, meg az audi és persze az IBM is, mert mindegyik gyárttat kínában.Kingston
A Kingston vállalatot 1987-ben alapították kaliforniában.
A világ legnagyobb memória gyártója. Éves forgalma 7 Mrd USD. Szintén az amerikai tőzsdén fut.Transcend
Alapítva: Tajpej, Kína 1988, Kínai tőzsdén szerepel. 1,1 Mrd USD éves forgalom.Adata
Alapítva: 2011, Tajvan.
Friss pénzügyi adat nincs, a legjobb évük a 2008-as volt, amikor is 0.05 Mrd USD bevételt hoztak össze.Most ezek után olvasd el újra amit írtál, szerinted a két megbízható gyártó a kínai Transcend és a tajvani Adata (mert amögött nem "kínai izék vannak").
Az két piacvezető amerikai cég kerülendő, amelyek mellesleg folyamatosan brutál pénzeket költenek innovációra és az összes nagyobb technológiai újdonságokkal (pl. 200 GB MicroSD - SanDisk) ők jönnek ki.
Amúgy azt simán elhiszem hogy pozitív tapasztalatod van a két ázsiai cuccal, de ettől függetlenül orbitális marhaságokat írtál.(#15074) holozis_HUN
A1 SD Becnh:
Read 42,21 MB/s, Write 13,65 MB/s (SanDisk 128 GB)
Amúgy ha megnézed a Results oldalt, jól látszik hogy az első helyeken a 8 GB-os kártyák vannak elöl. A nagyobbak közül az első egy 64 GB-os SandDisk Class 10 van. -
-
demars
addikt
válasz
darvinya #14130 üzenetére
Ez komoly?? HP EliteBook-om van... mással nem is tudnám... Persze tudom, hogy ezen melyik a 2-es és 3-as port, végig próbáltam mindet!
Egyébként fent van az update service, de amikor elindítom kiírja, hogy: "Váratlan hiba történt! Az alkalmazás leállt! " Engedélyeztem a tűzfalnál is... -
levente222
tag
válasz
darvinya #13960 üzenetére
A keret teljesen új, tehát csak a hátlapi ragasztás hiányzik, amire azt mondják hogy vízálló.
(#13962) Janaboy:40-45 k ért cserélték, és igaz hogy garanciát vesztek, de mire Pestre postázom kész lesz stb.az +5 000Ft meg sok idő. Itt egy hét alatt megvolt, kiváló munkát végeztek, egyedül a vízállóságra nem mondtak 100%ot, de elméletileg annak kéne lennie.
Egyébként ki lehet szúrni hogy hozzányúltak? -
levente222
tag
válasz
darvinya #13956 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudom mennyire vagytok otthon a szervíz témában,de hátha tudtok válaszolni. Tehát cserélve lett a törött Kijelzőm gsm ben, ahol nem mondták biztosra hogy vízálló lesz e vagy sem. Gyári alkatrésszel pótolták,ami egy új készülékházat és egy már gyárilag hozzá ragasztott Kijelzőt takar. A hátlap ragasztással lehet probléma. Ha a cordonhoz beküldöm, megcsinálják olyan indokkal a garancia keretein belül, hogy az egyik sarokban elengedett a ragasztó(ez igaz is lenne, mert láthatóan mozog, csak megbontás után nem tudom hogy látszik e hogy hozzá lett nyúlva, mert ha igen ugrik a garancia )? Esetleg saját zsebből fizetős megoldásként van olyan, hogy "vízállóvá" teszik a telefont? -
Szirtimorc
senior tag
válasz
darvinya #12006 üzenetére
Csak ugye a Gmail szervereit nem én állítgatom...
Azt azért még nem teljesen értem, hogy mi köze a csatományméretnek a POP3/IMAP beálításhoz, vagy félreértettelek?
Nem is értettem, mi a fenének egy telefonra két levelező app, a Gmailost (piros) letiltottam, állandóan zaklatott a hülye szinkronizálásával. Mikor írtad a beépítettet, nem is gondoltam rá. Főleg hardveres meg windowsos informatikusként a Droid néha nekem teljesen idióta. A Sony-s levelezőben meg semmi érdemi beállítás sincs. Akkor jól gondoltam a végén, hogy az 5 megás korlát csak a Sony kliens hülyesége (számomra teljesen érthetetlen, hogy ez miért volt jó nekik), hiszen az első, szinte véletlenszerűen letöltött levelező is jó ebből a szempontból, ugyan arra a fiókra .Köszi
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
darvinya #12003 üzenetére
Azt tudom mi a pop3 meg az imap (mondjuk azt nem, hogy mi köze a csatománymérethez), de ugyanezen a fiókon (...@gmail.com) pc-n nincs méretkorlát (csak a gmail 20 v. 25 MB-ja), akkor a droidos app miért korlátoz 5-re? Elvileg ez csak egy sw korlát ha jól értem.
Vagy létezhet, hogy a XXI. században nem tudok elküldeni egy 15 megás csatolmányt egy csúcstelefonról gmailos fiókról? (mindenféle felhős tárhely nélkül)
Mikor a "Beépített"-et írtad, akkor gondoltam, hogy külső app nem korlátoz jobban, mint amit a szolgáltató ad -
Szirtimorc
senior tag
válasz
darvinya #11969 üzenetére
A beépített levelezővel próbálkoztam.
Nem szoktam mailozni a telefonnal (nem is nagyon szeretnék), a céges mailom böngészőből meg nem működik android alól (széttörik az oldal), gmail-om meg nincs a kötelező telefonos regisztráción kívül (eddig 3 levelet küldtem róla úgy 4 év alatt az előző telefonomat is beleértve). Csak csináltam pár fotót, és kérte valaki küldjem el, gondoltam akkor nem másolom föl szgépre, hanem elküldöm a telefonról közvetlenül. Egyébként kipróbáltam, működik a levelezés, csak a csatolmány méretére sikoltozik. 8 megás képet már nem volt hajlandó csatolni. Még a 4.4.4-es verzió rootolva van fönt. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
darvinya #11980 üzenetére
Nem éppen bug, hanem maga új droid ilyen
Az általános csengőhang is a kártyáról jön. Az egyéniek ugyanonnan, ugyanabból a mappából nem. Illetve be lehet állítani onnan, csak épp nem játssza le. De mint mondom az alap csengőhangot igen.
Tehát de. Ez egy bug. Ami kikerülhető. -
laolaj
aktív tag
válasz
darvinya #11944 üzenetére
csak IGO amit így tettem fel.
Ezt én sem tudom hogy hogyan csinálja hogy ha törölve van a port. Tegnap töröltettem a szolgáltatóval az Internet adatforgalmat szolgáltató szinten.
Az adatforgalmat csak pár nap után tudják megnézni hogy mi mikor hogyan fogyaszt és folyik. Holnap megpróbálom lekérni hogy akkor mi lehetett az utolsó fogalmi adat. -
luciferc
őstag
válasz
darvinya #10686 üzenetére
Én nem szaroztam (egyelőre
), pont annak adtam hangot, hogy nem hiszem, hogy a kapott magyarázat valós, mert akkor valóban szar lenne a telefon.
Végig fogom nézni a felsorolt dolgokat, azzal kezdem, hogy Titanium Backuppal jegelem az összes általam feltett programot. Egyéb ötlet, hogy melyik alkalmazásnak töröljem még az adatait/gyorsítótárát? A telefon alkalmazásoknak már megtettem.
Nem ráfrissítés történt, hanem rootolás, pontosabban a rootolt 5.0.2 helyére került egy rootolt 5.1.1.
Mit értesz rendszer belső hiba alatt?
Nem csak egy földrajzi helyen csinálja.
A csengés a hívó fél oldaláról egyébként olyan, hogy kicseng párat, aztán szó szerint mintha újra kezdené. Ezt abból gondolom, hogy az első kicsengés (a hívónál) mindig rövidebb, és a néhány nálam (hívott) még nem észlelt csengés után amikor a hívónál az újrakezdés jelleg csengés jelenik meg, akkor kezd nálam is kicsengeni. Ez esetleg utalhat valamire, hogy a Telenornál van a gond, vagy inkább nálam? Sajnos más szolgáltató nanosimje nincs most elérhető közelségben, hogy kipróbáljam.
mod: ja, és továbbra sem értem, hogy minek lóg a telefon a hangátvitelre alkalmatlan LTE hálózaton a telefon, amikor ki van kapcsolva a mobil adatforgalom.
-
vicze
félisten
válasz
darvinya #10688 üzenetére
Igazad van, de ez ugye a hanghívást nem befolyásolja hisz egyből levált 3G-re(ami konkrétan UMTS, HSPA és HSPA+ se tud hangot), adat esetén a váltás max. annyiban merül ki, hogy esetleg pár csomag kiesik. Mint korábban írtam beszéltem már végig VOIP-on sok-sok váltást, és a minőség romlik illetve nő a késleltetés, de a kapcsolat sose szakad meg a váltástól.
-
vicze
félisten
válasz
darvinya #10686 üzenetére
Azt megjegyezném, hogy a 4G-3G-2G váltás teljesen észrevehetetlen(adat szinten), na jó lassul mint a fene, és semmilyen problémát nem kellene okozzon. 3G->2G(illetve vissza) hanghívás esetén minőségromlást vonhat mag után, de a szolgáltatás megszakadása nem fordulhat elő.
A valós hiba forrásokat 100%-osan lefedted.
-
-
FAQtyA
tag
válasz
darvinya #10528 üzenetére
Szia!
Köszi, 5.0.2 volt rajta eredetileg. Némi vergődés után végre siker! Igaz egy csöppet öregedtem közbenWajk topiktárs féle ROM végre működik. Ezúton is köszönöm a munkáját!
Néhány extra azért hiányzik belőle. Pl.: Exchange mail, kiterjesztett valóság, stb. Azokat fel lehet valahonnan lapátolni? Vagy ki tudom őket csalogatni egy gyári ROM FTF-ből?
Üdv! -
vicze
félisten
válasz
darvinya #10487 üzenetére
"System felülírás nem egyenlő a újabb Op.-pal.
Mert bizonyos partíciók változnak, törlödnek."
De egyenlő(sokadszorra Nexuson kénytelen vagyok így frissíteni).
Alapesetben a partíciók(méretek) egyáltalán nem változnak. Az újra particionálás elég ritka eset, manapság a system alapból igen nagyra van hagyva pont az esetleges updatek miatt is. Z3C estében a system 2,45GB, most a 5.1 nekem 2,19-et foglal rajta. Sőt az újraparticionálást elég kevés gyártó vállalja be OTA-ból.
Az meg végképp hülyeség hogy partíciók törlődnének, nagyon nem így működik a dolog még újraparticionálás esetén se."Ilyenről még soha nem hallottam."
Használtad már a PCC-t frissítésre?
Konkrétan az utolsó lépésnél magyarul hibásan feliratozott(utolsó képhez hiányzott a felirat) ábrák voltak ehhez, sajnos nem gondoltam rá, hogy lementsem. Tök mindegy mit nyomtam nem kapcsolt be, hangerőset is próbáltam direkt erre gondolva. Ha gépre kötött USB-t dugtam rá, akkor se, de mikor sima töltőt akkor egyből indult.
Konkrétan én se értem hogy "WTF?", de így működött. Egy darabig néztem is hülyén, hogy ez most tégla?"Próbáltál már vinyot megtöltve újraparticíonálni?"
Igen többször is, gond nélkül megy.Nem éppen varázslat alap informatika, csak a lapokat kell ide oda pakolgatni időigényes lassú dolog de működik. Sőt Windows "on the fly" tud partíciót növelni és csökkentei bizonyos feltételek mellett. (van üres hely a tárolón/üres a csökkentei kívánt hely a partíción)
"Ha túl feszt kap"
Bocs ezt a részt abszolút nem értem, mi szeretne lenni.
Én arról beszéltem, hogy egy system image flash estében megszakad a kapcsolat(PC->teló) akkor az a teló egy darabig nem fog működni. OTA estében minden telón történik jóval kisebb a hibalehetőség. Az aksi dolgot nem is értem, hogy van idekeverve, nem engedi OTA-n frissíteni 50% alatt."Valódi OTA-hoz eleve 2.5x annyi tárhely kell, hogy adatok kiírásával újraparticiónáljon mindent."
Nem kell újraparticionálni, ez tök hülyeség. Szerintem 1 kezemen meg tudom számolni, hogy egy OTA hányszor csinál ilyet. -
vicze
félisten
válasz
darvinya #10480 üzenetére
Azért gyorsabb mert nem 1,5GB-t kell letölteni, hanem pl. 300MB-t, maga az update valóban lassabb valamivel, mint a system felülírása, de ha most a PCC frissítés vs. OTA-t nézném komplett folyamat szintjén, akkor jóval gyorsabban végzett volna z OTA. + Nem nézek a végén hülyén, hogy mi a *****-nak kell úgy bekapcsoljam a telót, hogy áram+ gyorsan bekapcs megnyomása.
"Amit te mondasz az gyalulásnak hívják"
Nem a gyalulás az az ha minden partíciót felülírsz. Amíg a Data partíciót nem bántod, gond nélkül felülcsaphatod az alatta lévő systemet(meg a többit), minden appoddal és beállításoldal együtt visszakapod a rendszert új verzióval. Mint írtam elég rendszeresen csinálom ezt."Külső eszköz flash-nél nincs gyorsabb, max. system felülírás."
Pont ezt csinálja a PCC. Mondjuk elég veszélyes is így csinálni mert a legkisebb kapcsolat hiba hazavágja a telót, míg a ha csak egy update.zip-et másolna fel, ez mindegy lenne teljesen. -
vicze
félisten
válasz
darvinya #10461 üzenetére
Technikailag az OTA 1 szem update.zip amit a recovery telepít, az hogy hogyan kerül a telefonra tök mindegy. Letöltheti a teló felmásolhatom én rá, vagy a PCC is felmásolhatta volna.
Lényeg hogy nekem a teló nem jelzett frissítést, de a PCC igen.
"OTA állomány minek"
Mert az egyik rendes android update, valós rendszer frissítés, amit a PCC csinál az nem az, köze sincs hozzá, pusztán csak a system felülírása. Nem érzem túl szép megoldásnak ezt a fajta frissítést pusztán ennyi, szebb és nem mellesleg gyorsabb lenne, ha PCC is egy szimpla update.zip-et másol a telóra és a többit a recovery elvégzi. -
vicze
félisten
válasz
darvinya #10457 üzenetére
Szerinted nem vagyok tisztában mi az OTA?
Azért kérdeztem korábban mit csinál ez a szerencsétlen, mert PCC-t még sose használtam ilyenre. Másolhatott volna fel OTA-t és recovery-t ugyan így triggerelhette volna(-1,5GB letöltés
), láttam már ilyet is, rengeteg más mód mellett. Azt azért látom, hogy Sony se a fastboot híve ebből a szempontból se.
Azt szeretném kiemelni, hogy semmilyen nemű frissítést nem csinál a PCC hanem egyszerűen felülcsapja a system partíciót 1:1-ben, ennek sok köze nincs egy frissítéshez, nagyon problematikát azért nem okoz. Nexus-on root miatt mindig így csinálom, hátrányát nem tapasztaltam eddig 1x se. -
FhRossi
tag
válasz
darvinya #10457 üzenetére
Mennyi idő után érkezik általában egy adott frissítés OTA-n, a megjelenés napjától? Egyszerre kapja mindenki aki az adott regioju Romot használja? A CE Romot használom, ha minden igaz, láttam már a flashelhető verziót belőle, várnék inkább az OTA-sra ha nem kell sokáig várni.
-
vicze
félisten
válasz
darvinya #9891 üzenetére
Azt írtam, ami a töltőre névelegesen van.
Moto névleges kimeneti max.-ja 1,6A és ezt teljesen le is adja, nem tud többet. Sony 1,5A és a Samsung 2,6A. Még egyszer a Moto a speckó technológia miatt tölt gyorsabban.
A legnagyobb töltő a Samsung, mivel az az elég bika 9000mA-s aksit kell feltolja a N10-ben, azt esetenként 2A felett tölti.
A kábel meg a N10-hez használt volt, mivel annak a legnagyobb a "keresztmetszete" 2A felett is simán bírja. -
-
vicze
félisten
válasz
darvinya #9813 üzenetére
Made in China max a csomagolás. Kínában gyakorlatilag nincs modern félvezető gyár ahol NAND készül(Tajvanon van), talán csak Hynix és TSMC-nek van 1-1. Szóval gyártani 100% hogy a Samsung gyártja, csak Kínában csomagoltatja. Mondjuk az én kártyám dobozán Main in Korea állt. (South-ot sose írnák ki szerintem politikai okokból.)
-
forgonati
őstag
válasz
darvinya #9813 üzenetére
Tárgytalan a Samsung is már, végül egy Sandisk Ultra lett a befutó. Német Saturn oldalán találtam akciósan 22 Eur-ért, ettől jobb áron nem volt (legalábbis megbízható eladótól). Voltak olcsóbban is, de azokba nem mertem beleugrani. A német Saturn rajta van a Sandisk authorized seller listáján szóval jó eséllyel nem fake. Ahogy láttam a neten, a Sandisk-et különösen szeretik hamisítani. Az ész megáll hogy milyen technikákkal dolgoznak már ezek
B.F.G.:
Szerintem úgy értette hogy a Samsung telefon (mivel írtam hogy beleraktam próbára egy S4-be is) ír valami bejegyzést a kártyára (mindegy milyen márkájúra) és emiatt a Sony nem fogja szeretni. Én így értettem, persze lehet hogy rosszul. Amit mondjuk nem értek, hogy a Samsung mi olyat írhat az SD-re amitől egy másik telefon nem "fogadja el", ilyet még nem is hallottam. És az én Sonym is elfogadja, csak lassú vele.
-
-
vicze
félisten
válasz
darvinya #9811 üzenetére
Mármint úgy érted, hogy a Samsung bérgyártásban készíti, vagy hogy nála készítik bérgyártásban?
Mert a Samsung magának gyárt, ugye az EVO az TLC-es NAND."Samsung bejegyzést ír az SD-re, amiatt Sony nem fogadja el."
Ez pontosan mi szeretett volna lenni, vagy hogy kell értelmezni? Épp 128GB-s SanDisk és Samsung között nem tudok dönteni... -
forgonati
őstag
válasz
darvinya #9806 üzenetére
Már vissza is léptem, mert gyanús volt a dolog, a dobozáról csak nagyon homályos képeket rakott fel a tag, és tiszta csirkelábbal volt tele. Amikor kértem tőle élesebb fotókat hogy meg tudjam nézni a szériaszámot, jött a szöveg hogy most nincs módja lefotózni, de hogy ő garantálja hogy eredeti, már százat eladott és senki nem panaszkodott, blabla.
Valószínű egy Samsung Evo lesz Amazonról, valami megbízható bolttól. Nem tudod, ezt is le lehet ellenőrizni szériaszám alapján? Én csak ezt találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged