-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dedehu
aktív tag
Nem jár garivesztéssel
1. mert visszabtudod állítani úgy, hogy senki nem veszi észre.
2. Hivatalosan az eu jog miatt nem vehetik el a garit sztoftvermódosítás miatt (ismétlem hivatalosan=elméletileg) (bővebb info samsung knox-hardvers zár-gariveszés probléma, mivel sonyd van ez nem fontos)
3. Ha hardveres a probléma (alaplap, kijelző, [se kép se hang semmi]) senki nem fogja megnézni meg van-e rootolva.
Egyáltalán nem para ha rootolsz mert
A) vissza tudod állítani a rendszert totál alapra
B) ők se fogják tudniA rootjog megszerzésének leírását megtaláloda kiemelt posztban (lehet mobilnézetben nem látod, most megpróbáltam belinkelni, de lehet csak asztali nézetben látod.)
A folyamat kicsit talán bonyolultnak tűnhet, de nem vészes legrosszabb esetben pedig flashtoollal visszarakod az eredeti rendszert és megy a telefonod.Ha valami gáz van itt vagyunk, segítünk. Az első lépés úgy is flashtool. A legfontosabb, azzal tudod helyreállítani, lenullázni a rendszered. Ha ez megy akkor a sima roottal nem tudsz kárt tenni a telefonnal.
Fontos megjegyeznem hogy azbadataid veszni fognak. Ami kell másold át sdre.
-
bojan
tag
Innen sem biztos, hogy jó ami érkezik. Én is innen rendeltem egyet asszonynak, és ami jött nem tölti a telót, hanem még néha ki is fagyasztja, mintha zárlatot csinálna. Mondjuk a mágnes az tény, hogy erős volt
Z1C és Z2 amin tesztelve volt. Dokkolóval (meg később az abból kiszedett kábellel
) viszont tökéletesen tölt kb 2,5 óra alatt maxra.
Ezt csak azért írom, mert gondolom ő is ebay-ről szerzi, és szerintem bárhogy is de mindenképpen egy kicsit lutri, hogy milyen jut el végül az emberhez (töltési sebesség, mágnes erősség, töltés/nem töltés)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- TP-LINK routerek
- Tesla topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Autós topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest