-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
paxm
aktív tag
válasz
Szoszo94 #24521 üzenetére
"Olyan kérdésem lenne, hogy: lehetséges-e 5.1-es android alatt rootolni, CWM-et telepíteni? Mircinko féle rendszert szeretném felrakni, de ugye ahhoz kellene egy custom recovery is. Muszáj lenne downgrade-elnem ahhoz, hogy CWM-et varázsoljak a telefonra?"
Én már az első romját is feltettem, és most az újabb van fent a megjelenése óta! Nagyon elégedett vagyok vele, eddig semmi gond nem volt, szépen gördülékenyen megy minden. Jóval hangosabb mint a gyári rom, aminek kimondottan örülök ! Az aksi idő is nagyon jó, bár az új 5.1.1 gyárinál is javult állítólag, de az csak fél napig volt fent, úgyhogy arról nem tudok véleményt mondani.Érdemes kipróbálni !
Úgy tudom hogy nem lehet az 5.1.1-et rootolni.
Személy szerint, én flashtool-al felraktam egy 108-asCE3 romot, majd root+ TWRPdualrecovery-t. (Win10 van nekem is), és így raktam fel recocery-ből a Mircinko romot. Titanium-al vissza a programok, és kész.Ezeket a programokat használtam:
EasyRootTool v12.2 Z1C-lockeddualrecovery2.8.21-RELEASE.installer
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest