-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatsa
tag
Az ICS valóban nem rossz jól írod,csak nem ezen a telefonon és ez nem elfogultság hanem tapasztalat. Van ICS 4.0.3-as rendszerrel futó táblagépem amin tökéletesen fut, van a feleségemnek egy sgII-es telefonja amin korábban futott az ICS és ott is jó volt, azóta már JB van rajta és azzal is jó.
Rengeteg ICS alapú rom-ot kipróbáltam az U-n, eleinte csak zárt bootloader-re aztán mikor nyitottam arra is,de mindegyiknek megvolt az a jó tulajdonsága hogy amikor hívtak valami miatt nehezen vagy egyáltalán nem tudtam felvenni a telefont vagy ha felvettem még csörgött és rezgett tovább és a végén még nekem kellett visszahívni azt aki keresett. Kösz szépen ezt angolul csak így monják fucking shit. Persze az is lehet hogy én használok sok programot amitől lassul (használtam hibernáló progit is), de akkor kérdezném tőled minek az okostelefon??? ha nem tudod használni úgy ahogy kellene és amire kitalálták! Én örülök ha neked minden ok a telefonoddal meg azolnak is akik csendben használják mert elégedettek vele (vagy csak mindegy majd veszek jobbat alapon vannak mert fingjuk sincs mit kellene csinálni azon kívűl hogy visszavigyék a szervízbe) ,persze beszélhetünk azokról is akik nyaralnak de az már csak a szépítése a dolgoknak."Azért kevés az ilyen jellegű hsz, mert akinek nincs semmi gondja, nem jön fel, és nem mondja el hetente háromszor, hogy neki igenis jó az ICS"
A legtöbb ember nem foglakozik annyit egy telefonnal mint Te meg Én és még itt jópáran , így lehet fogalmuk sincs hogy létezik ilyen fórum, de ha tudnák sem biztos hogy aktívan itt lennének hanem inkább csak regisztráció nélkül olvasgatnának és csinálnák ők is szép csendben a telefonjukat.
(#13669) odrif Én tisztában vagyok azzal hogy Freemanone vágja a témát és adok a szavára is, de én a tapasztalatomat írtam le!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Filmvilág
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Tanuljunk angolul!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged