Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Köszönöm a válaszokat, akkor holnap belekezdek!
Lenne még valami bár ez nagyon OFF, bár reménykedem, hogy kapok segítséget!
Eléggé kihalt az Xperia Ion topic már manapság szerintem:
helyzet az, hogy egyik haverom adott egy ilyen készüléket a kezembe, mivel probléma van vele. Először laggolt, majd folyamatosan olyat művelt, hogy 100>1%-ra esett az aksi és kikapcsolt, ezt követően felrakta töltőre és nem kevesebb, mint 5 perc alatt megint 100-on volt. Majd pedig néhány napra rá fogta magát és kikapcsolt. Bekapcsolni természetesen nem lehet, mivel a bootanimációig sem jut el, sőt nem csinál semmit. Feltettem töltőre pirosan világít a led, egyelőre várok holnapig, mert gondolom mélymerülése van. Mit tudnék ezután kezdeni vele? A készülék független nyitHATÓ bootoloaderrel (nem tudom veszélyesebb-e így)? Illetve hogyan lehet ilyen állapotban a cuccait a belsőről lementeni? Nem porbléma-e ha gépházra kötöm az USB-t, nem pedig alaplapira?Szerk: Azóta ha töltőre raktam most azért, mert nem jól kapcsolódik v a szoftveres gond miatt, de úgy 10mp-ként felvillant, majd kicsit megmozgattam és befejezte. Azelőtt hagytam tölteni, de úgy 3 óra elteltével kikapcsolt a LED
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest