Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
norbert1998 #42999 üzenetére
Jó csak mert már megijedtem
-
vazulka2800
tag
válasz
norbert1998 #42995 üzenetére
Köszönöm! kiürürlt!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
norbert1998 #42995 üzenetére
you + is?
mond , hogy ez szándékos volt
-
darvinya
titán
válasz
vazulka2800 #42991 üzenetére
Ááááááááááááááááá…You aren't read change log.
-
HD5570
aktív tag
válasz
vazulka2800 #42991 üzenetére
Ez az új Fícsör a Slimkat-ben.
-
vazulka2800
tag
Ez mitől lehet,hogy a belső tárhelyet nem látja a telefon és a 16GB-os sd-m et látja belső tárhelynek?
Gépre csatlakoztatva sem más a helyzet.
(legújjabb slimkat)
-
oliwire
őstag
válasz
norbert1998 #42988 üzenetére
Nekem volt egyszer 6 és fél óra, közelített a 6,75 órához, de ez csak 1 nap alatt, viszont ritkán használom így, általában 2 naponta töltöm, 2 max 3 óra kijelzőidőt rakok bele egy nap. Azt is észrevettem, hogy csak 2G-re állítva jobban bírja, mint 4G-n (készenlét jó a 4G-nek, de adatforgalmazás közben tud zabálni) Ennél rosszabb a 3G tud lenni, ott készenlét meg a forgalmazás is rosszabb akkuidőben. A wifis böngészés viszont nem zabál annyit kb mint a 2G, csak gyorsabb.
-
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #42985 üzenetére
1 nap és 3 óra alatt ez jónak számít?! Néha én is szoktam nézni, de mindig 2 naphoz szoktam viszonyítani (pl. 1 nap 12 óra alatt 4 óra, az 2 naphoz képest jó v. rossz-e).
-
air
nagyúr
MediaFire tükör a népszerű romokhoz.
-
törölt tag
Nos, teljesen elégedett vagyok a slimkat rendszerrel ami a képernyőidőt illeti. 50%-os fényerőn 3/2G hálózaton 3G előnyben részesített wifi, kékfog, semmi töltés semmi számítógéphez való csatlakozás. Az eredmény:
majd megnézem 2G hálózatra állítva is, sztem elérhető 7 óra képernyőidő is.
bagyusz már nem is kocka inkább egy paralellopipedon vagy fullerén.
-
törölt tag
válasz
anderledani #42977 üzenetére
-
törölt tag
válasz
anderledani #42977 üzenetére
Megy fel megára. 32% Nekem még van másfél éven a következő telóig addig elleszek az sp és popc7-el.
-
törölt tag
válasz
anderledani #42974 üzenetére
A feltöltési sebességem ugyan pocsék de hova töltsem fel? Mondjuk nekem most is lejön 10 perc alatt IDM-el.
-
anderledani
őstag
Aki át tudja nekem küldeni a 1021-es slimkat telepítőt az írjon egy privátot vagy linkelje be ide
Nagyon megköszönöm -
törölt tag
válasz
norbert1998 #42968 üzenetére
Azonnal tessék eladni a Z-t !
Sajnálom, egy élmény volt veled .( nem félreérteni )
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #42968 üzenetére
Majd a következőm Z3c, vagy Z3 lesz, mert nagyon tetszenek.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
anderledani #42970 üzenetére
neki meg 32 kbps-es netje van
úgyhogy egylőre nincs
-
anderledani
őstag
Bagyusz nincs valami mirror a slimkat-hez? Mert kemény 17 kbps-al jön
-
mrbikerider
tag
uhh basszus sorry gyökér voltam
-
dave0825
őstag
válasz
mrbikerider #42965 üzenetére
Én finom leszek: Összefoglaló!
-
mrbikerider
tag
Sziasztok !
Valaki találkozott azzal a problémával hogy enm megy a hangszóró beszélgetés közeben ? (csak kihangosítva tudok beszélni ) ,stock androidon de most slim kat alatt is előfordult -
bagyusz
őstag
válasz
PAINfájdalom #42963 üzenetére
Ha nem megy akkor igen, de amugy a telepites igy is mennie kell.
-
bagyusz
őstag
Transmitter sikerult ugy meghekkelni, hogy tudja hasznalni a headset foldelest mint antenna. Hazon belul kb 15 meter a hatotav, sik terepen megtobb, szerintem.
Ma poenkodtam egykort, a helyi radio allomas helyere hangoltam a telot, majd mikor elhaladtam egy nagyobb keresztezodes elott beraktam az erre a celra letoltott dj rush hard techno mixet... (a vegkifejletet kepzeld hozza).. voltak meglepett arcok.
-
LeviTee
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi nokia wh-701 headsetem, még az a fajta, amin vannak lejátszó vezérlő gombok. Nagyon szeretem, jó hangja van, de az SP-vel nem kompatibilis (legalábbis ezt írja ki). Vettem egy Sony MDR-EX50LP-t, de túl sok a magas hangja még akkor is, ha leveszem, és nem igazán szigeteli a külső zajokat, ellenben a nokiával.
Szerintetek a kompatibilitási problémára van szoftveres megoldás, vagy csak a füles szétszedése és a kellő vezetékek átkötése járható út? (erre spec. már találtam leírást, de nem szívesen feszítem szét) Nem kell, hogy működjenek a gombok, csak a hangminőség miatt rinyálok.Gyári 4.3 rom (12.1.A.1.207)
-
Tamarel
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #42931 üzenetére
Már 3x futok neki a .207nek és most végre jónak tűnik. Indítás után 350 a szabad, most épp 270 (ezekkel: viber 24, helyalapú wifi 4, intelligens csatlakozás 9).
Lehet az új play store miatt jobb most, viszont korábban LTEn nem ébresztett 600x 10 óra alatt (wifi alapú helymeghatározás nélkül).
-
air
nagyúr
válasz
sirjan #42952 üzenetére
Most szükségem van a telefonra - fontos hívást várok - ezért, sajnos, nem tudok belépni a CWM és screenshotokat csinálni, de van valahol a menüben custom restore, ahol ki lehet választani, hogy melyik mentésből miket állítson vissza.
A bal oldalon vannak felsorolva a lehetőségek, system, data stb. a jobb szélén pedig (*) jelenti a kijelölést, ( ) pedig a kihagyást.
Rákattintással lehet aktiválni, vagy inaktiválni, és a menü elején van a Start Custom Restore parancs. -
sirjan
csendes tag
Sziasztok!
Bocs ha nagyon triviális a kérdésem, de inkább előbb kérdezek minthogy hülyeséget csináljak.
Feltettem bagyusz mester féle slimkat-ot. Csináltam előtte mentést sd kártyára. Ha az adataimat szeretném csak visszaállítani a mentésből (az egy gyári rom volt) akkor meg tudom azt tenni CWM-ben vagy az a teljes akkori állapotot a gyári rommal visszaállítaná?
Előre is köszönöm a választ! -
Shamy
tag
Én már letiltottam a gyári facebookot, meg a messenger is ment a kukába, döglődik tőle a telefon. Helyette van sok lite Facebook, igaz kis reklám sávval, de azóta egy pillanatra sem akadok meg sehol, minden szélvész gyors.
Az a két progi szétcseszi a telefont. Nevetséges.... -
törölt tag
Igen egy app vagy egy rom ha megengedi csak akkor tudom változtatni.Pont azt írtam én is, hogy benne van a rom-ban csak egy app-on keresztül lehet megváltoztatni. A negyedik állítási lehetőség nem szerepel a cikkben sajna
Más : ezt megnézné valaki más is ha szépen megkérem rá slimkat alatt fox 3g-re állítva közben meg ezt jelzi ki a beállításoknál.
Közben persze tudok vele hívni és fogadni is.
-
air
nagyúr
válasz
#22743424 #42942 üzenetére
Android CPU governors and you!
Felhívom a figyelmedet a NOTE részre:
"You cannot change your CPU governor unless your phone is rooted and you have a ROM or app that lets you make a change."Illetve itt egy részletes leírás az egyéb governor-okról:
Android CPU governors explained -
törölt tag
Nem fog fájni
Ez nem úgy működik, hogy alapból benne van az androidban rom szinten ezen beállítás és a programmal csak elő lehet csalni ezen beállításokat? Már csak onnan gondolom, hogy a gyáriban van 3 beállítási lehetőség a slimkatben meg 4. A program gondolom, hogy ismered most nézem még root jog se kell neki szóval az alap elixír program azokat a dolgokat hozza elő amik alapból benne vannak mint például a servise mód mi mennyit fogyaszt stb.mint például a winben az isteni mód.Tényleg őszintén kérdezem mert valószínűleg te többet tudsz az androidról mint én
-
norbert1998
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #42936 üzenetére
Slimkat,, vannak törölve gyariak, igen,
-
törölt tag
Van benne csak elő kell cssalni. Elixir2 alkalmazás root jog és ott benne. Ez egy nagyon jó kis app sztem bele kellene tenni az összefoglalóba is. Rengeteg mindent kiír és sok állítási lehetőség is van benne. Gyárin ondemadra állítva adta nekem a legjobb fogyasztás/teljesítmény hatást.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
norbert1998 #42932 üzenetére
Milyen romon?
Vannak letörölve gyári alkalmazások? -
törölt tag
Nem arról van szó, hogy úgy nem működik csak nekem például maradt a slimkat rendszerkiosztás.
IMIKE1998 az annyi gyárin. Nekem is annyi volt
Azt szeretném megkérdezni, hogy a rootolt gyárin volt 3 fajta cpu governor beállítási lehetőség 1. interactive 2: ondemand 3: permonmance A slimkat alatt van egy negyedik is és pedig wheatley ez mit takar esetleg tudja valaki?
-
darvinya
titán
válasz
IMIIKE1998 #42929 üzenetére
Én 10GRAM-ot próbáltam bele tuszkolni, de nem ment.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #42931 üzenetére
Ha mindent bezarok ::460-500
-
air
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #42929 üzenetére
Másfél kiló.
(Irreleváns infó. Romtól, alkalmazásoktól, felhasználótól és felhasználási szokásoktól függ.) -
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
Nektek mennyi szabad ramotok van? -
törölt tag
Nos most már tudom a különbséget a gyári, a herélt gyári és a slimkat között. A gyári modnjuk egy 1,4-es golf a herélt gyári egy M3-as bömös a slimkat meg egy bugatti veiron ami a sebességet illeti.Nekem legalább is. Hiába értem el a herélt gyárin antutuban a 27 ezret gyorsabb a slimkat.persze kompromisszumot kell kötni aki például sony szoftvert akar használni az maradjon a gyárin vagy a herélt gyárin. Most 7 óra alatt merült 6%-ot 3g hálózatra állítva úgy hogy nem nyúltam hozzá. Ezután jön a képernyő idő teszt amennyiben elérem az 5, 5és fél vagy 6 órát esetleg akkor marad a slimkat. Köszi bagyusz.
-
Becksman
őstag
válasz
norbert1998 #42923 üzenetére
szerda az utsó hatidő remélhetőleg addigra kész lesz.
Nokia 5230 elég tré SP után..
-
raziel01
veterán
-
Becksman
őstag
sziasztok amennyiben két hét letelte után se kapom meg a szervízből a telót olyankor mi van?
-
norbert1998
nagyúr
király. esett egy cseszettnagyot pofára a telefon. betonra (azon egy kis 5 millis kemény szőnyeg)... ismét nem rezeg
-
sgeza
veterán
Tudja valaki, hogy a CM-en (és Slimkaten) hogyan lehet eltüntetni a kis fekete árnyékolást a képernyő tetején és alján? Nekem nem tetszik.
Köszi!
-
sgeza
veterán
válasz
#22743424 #42885 üzenetére
Én felraktam a legfrissebb Bagyusz-féle CM-et, majd a gyári mentését simán vissza tudtam tenni minden további nélkül az új CM recoveryjéből. Mintha valami üzenetet kiírt volna, de a gyárinál használt recovery (Philz) indult el, ezért gondoltam, hogy megy rendesen. Azért a biztonság kedvéért innen indítva újra visszatettem a mentést, és azóta is tökéletesen működik. Szóval szerintem nem kell szórakozni az elejétől kezdve.
-
bagyusz
őstag
válasz
norbert1998 #42912 üzenetére
Nekem ez remlik, de akkor lehet, hogy 4.3 slimmel keverem.
-
Xlipton
csendes tag
Elképzelhető, hogy lesz valamilyen formában (cm, paranoid, PACman, stb.) fordítva android L sp-re?
-
Szmoki
senior tag
-
bagyusz
őstag
válasz
norbert1998 #42905 üzenetére
Nem.
-
bagyusz
őstag
válasz
Szmoki #42900 üzenetére
Az uj slimben van nativ fm app, ha spirit fm akarsz hasznalni akkor abbol a 2 verziot kell letolteni, ahogy irtad is, de hasznalatahoz root jogot kell adni, maskuloben nem hasznalhato. Root lehetoseg felajanlast a slimnel kulon kell beallitani mert alapbol nem jon elo. Beallitasok rendszergazda menuben megtalold, ha nincs ilyen akkor elotte a "telefonrol" menuben a build szamra ra tapcskolsz 4-5*.
-
oliwire
őstag
válasz
darvinya #42901 üzenetére
2G-re van nekem most állítva, rákerestem, de látja mind a 3 magyar szolgáltató 2G-s hálózatát. LTE-re kapcsolva, lát mindent, Telekom 2G, 3G, 4G, Telenor szintén, Vodafonnál van 2G, és 3G csak, de úgy tudom ő még nem épített ki LTE hálózatokat, vagy csak elég gyér lefedettséggel. Ezt most Kisvárdán kerestem, de ma délután meg tudom neked nézni esetleg, hogy Debrecenben mi a helyzet.
-
darvinya
titán
Nálatok hálózat keresés mindegyik szolgáltató hálózatát látja ami van a közelben?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest