Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Sajnos korai volt az öröm, a pár napos gyári telekomos rom megint lassul. Tegnap már 5 másodperces laggok is voltak, konkrétan először csak a Dolphin böngészőben, majd amikor kiléptem (volna) belőle, akkor az android képernyő alkalmazás vagy mi a **** nem válaszol... a szabad ram közvetlen utána 270 MB volt.
Egyszóval ez a gyári rom egy vicc, egyre mélyebben belemászva a témában erős a gyanúm, hogy hiába pakolok vissza régebbi romot, rootolom, wipe-olom a tárhelyeket és gyorsítótárakat, a gyári rom ugyanezt fogja produkálni. Ezt valaki meg tudja cáfolni?
Nem szeretnék tovább szenvedni, így azok tapasztalatára vagyok kíváncsi, akik hasonló cipőben járva a gyári romot többféleképpen is telepítették a telefonra, a főzött romok közt ugye a többség a gyári romra épül, ott megy is a panaszkodás pár embernél, hogy belassul, mint a gyári rom. Érdemes egyáltalán szórakozni bármelyik főzött rommal, pl. CM, vagy azzal is vannak egyéb problémák?
A 4.1.2-es gyári rommal nekem semmi, szó szerint semmi problémám nem volt, egy pindurkát villogott a kijelző, meg néha picit akadt a hívásfogadás, indítás azaz a telefon alkalmazás, de más semmi nem volt, pörgősen és akadás mentesen ment, bármit telepítettem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Battlefield 7
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest