- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Raspberry Pi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
norbert1998 #28399 üzenetére
Amelyikkel gondolod, van egy rakad play-n, battery temperature név alatt.
-
bagyusz
őstag
válasz
norbert1998 #28396 üzenetére
De megnézted, hogy hány °C az akku? Ha 45 plusszos akkor én a helyedben aggódnék a továbbiakban mert az akku hőlekapcsolása OS/firmware-től függetlenül lépközbe.
-
bajzal
őstag
válasz
norbert1998 #28396 üzenetére
Ja igen, összekevertem
fordítva.
-
Melafoto
senior tag
Esetleg valaki tudna linket adni nyitott bootloader hez Rom-ra és kernelre? Olyan jó lenne amit próbáltak is és stabil már ha van ilyen. Köszi
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Srácok, mi a legfrissebb hivatalos Android verzió az SP-hez, és van-e KitKat nemhivatalosan?
-
embe
nagyúr
válasz
counterbill #28388 üzenetére
Köszi!
Majd meglesem én is.... tetszik. -
bagyusz
őstag
válasz
norbert1998 #28386 üzenetére
Pedig annak 45°C-nál kikel kell kapcsolni, legalább is az akkut e-fölé nem engedi menni. SoC is e-körül kapcsol le, de ezt pontosan nem tudom. Android alatt csak a "throttling" mértékének vezérlése megy, többi mind elvan szeparálva.
Egyszer majd nézd meg egy akku hőmérséklet figyelő appal.
-
counterbill
senior tag
Ezt konkrétan ezzel.
Ezt még másik telefonon használtam de elveszti a fókuszt ezen valamiért.De egyébként a Camera fv-5 a legjobb ilyen célra. Igaz ott kell dolgozni pc-n ,de azzal lehet csinálni hdr timelapsokat is.
Első kettő egyszerűbb mivel egyből videóba dolgozik.Sajnos rövid lett a videó mert elkezdett esni és bekellet hoznom az állványt az erkélyről. Pedig kint akartam hagyni sötétedésig.
-
embe
nagyúr
válasz
counterbill #28380 üzenetére
Ezt hogy készítetted? Bizonyos időközönként fotóztál,vagy valami progival? A fotó alkalmazásban nem találtam ilyet.
-
andris811
tag
válasz
counterbill #28382 üzenetére
Bocsi, ezen átsiklottam.
(#28383) bajzal Köszönöm!
-
bajzal
őstag
válasz
andris811 #28381 üzenetére
C5303_T-mobile_HU_12.0.A.2.254 Flashtool-al.
-
counterbill
senior tag
-
Sordoran
addikt
válasz
#97246720 #28373 üzenetére
Egyik se normális, ha viszont nem cserélik akkor érthető ha megunod és inkább váltasz. De maga a telefon attól még jó, csak a legutóbbi frissítés(ek) jó pár készüléken (szerintem még mindig kisebb arányban vannak a rosszak) okoznak anomáliát (képernyő villogás) és az akadást, de a többségnek jó. Valamint pedzegetik egy javító frissítés közeledtét pár héten belül.
Viszont a 4.4-es dolgot nem értem. Hol írta azt a Sony, hogy megkapjuk? Weboldalukon igaz jelezték jövőbeni verzióként, de hivatalos hírként nem jelentették be ezt, ellenben a Z-kre, és aki kicsit is tudja, mennyire frissítgetnek a gyártók (kivéve a Motorola, és a Nexus széria pl.), az nem is kezelte tényként ezt.
A 70-80 fok meg enyhe túlzás, de még ha rendellenesen is meleg lett, az ritkább probléma mint a többi, mert eddig nem panaszkodtak rá. Nekem eddig max. 50 fok volt, de nyáron, tűző napsütésben volt a szélvédő alatti tartóban aktív navigálással, így az érthető. -
tomp
félisten
válasz
-Asphalt 8 nálam nem szaggatott, gyönyörűen futott amikor kipróbáltam, Dead Trigger 2 és GT Racing 2 sem szaggat max grafikán. App frissítésnél nem próbáltam, de nálam az update kb 10mp-ig tartanak.
-Fut a Chrome, Facebook, Google+, Viber és 200MB a szabad RAM. Soha nem volt még olyan, hogy 30-40mega maradjon.
-kijelző villogásra a Veletech Sony standja szerint jön a bugfix
-Villogás bugfix után én úgy leszek vele, hogy nem akasztom fel magam ha nem jön a hivatalos 4.4. 4.3 nálam gyors, fürge, fagyás mentes
-Ha túlmelegszik úgyis kikapcsol. Én már melegítettem úgy fel, hogy aktiválódott a védelem. -
oz82
senior tag
válasz
Hát ram pucolókat kerülöm, néha rányomok game előtt (ES task manager),de miért baj az, hogy nincs elég szabad ram? Le tudod rakni tálcára, elvan a hattérbe st.b. Ramból, nem 2Gb-unk van és nem egy PC az SP.
Teleffffon, ennyi. OK vannak opt. gondok, de nálam a 4.3 tökéletesen működik (bár tény hogy a 4-1 jobb volt picit),de "picit" gyorsabban merül, ma 19h 16 p volt akksi idő, ebből 19h 12p-t készenlétbe /3 perc beszélgetés volt/ töltött a telefon, mégis 13%ot (99%-> 86%ra, igazt 80 ig gyorsan lemegy) merült
Villódzás nincs.Sajna nem mindenkinek ugyanolyan a telefonja...
-
bagyusz
őstag
válasz
#97246720 #28374 üzenetére
"nekem volt hogy majdnem 70-80 fokra is felmelegedett"
Ahan,biztosan, te akkor nem írogatnál ide.
Másrészt, a teló 45°C-nál kikapcsol, és ez OS független.
Valamint, az android előtöltést használ, tehát az ilyen ram buzulós appok többkárt csinálnak mint hasznot, és egyuttal megölöd a multitaskingot, azt viszont aláírom, hogy a gyári 4.3 trágya.
-
törölt tag
marja jó
rányomtam hogy új és válasznak írta be
bocsi
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #28325 üzenetére
üdv fórumtársak!
lassan megválok a szép xperia sp-mtől, sajnos úgy vettem észre hogy ezt a telefont nagyon elszúrta Sony
sajnos azt kell hogy mondjam:
-teljesítmény vezérlése szar, ha egy alkalmazás frissül használhatatlan addig a készülék, a játékok szaggatnak rajta hiába az erős andreno 320-as gpu, a lumia 920-on zökkenőmentesen ment még az asphalt8 is pedig abba gyengébb a gpu, a 320-on meg szaggat!
-iszonyatosan sok ramot eszik a telefon, ha egy rampucolóval nem pucoltatom a ramot akkor max 30-40 mega a szabad
-ez a kijelző villogás is idegesít amit nem nagyon akarnak javítani
-nem tartja be a sony az ígéretét miszerint 4.4ig fogja frissíteni az sp-t, azt írja hogy megfontolás alatt!
-a túlmelegedés szabályzója hibásan megy, nem tiltja a proci frekit ha felmelegszik a teló, nekem volt hogy majdnem 70-80 fokra is felmelegedett
nagyvonalakban ennyi
További kellemes társalgást mindenkinek -
counterbill
senior tag
válasz
counterbill #28370 üzenetére
Na tárgytalan megoldottam. Most készül egy
Ha kész és tűrhető a végeredmény felrakom hátha valakit érdekel.
-
counterbill
senior tag
Tud valaki egy jó time lapse programot? A lapse it is szar mert a csöves telefon az első kép után elállítja valamiért a fókuszt és atom homályos marad. Camera fv-5 öt belehet állítani de ugye utána gépen kell összefűzőnőm a képeket stb. Fv-5 is ezt csinálta de ott van rá megoldás. Csak be kell pipálni egy dolgot a beállításokban ha ilyen gond van.
Az érdekes az ,hogy akkor is elállítja a fókuszt ,hogy ha rögzítem a fókuszt -
2o1i
senior tag
válasz
shaggy #28365 üzenetére
Külön van.
Ebay-en tudod a legolcsóbban beszerezni. -
David_DD
tag
szerintetek erdemes ebayrol micro usb vedo kis muanyag bigyot rendelni? vagy a zsebpiszok nem tud olyan szintu kart tenni a csatlakozoba h vmi hiba legyem?
-
Zolee11
senior tag
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Van egy SP-m és a hétvégén volt egy kis malőr találkozott a betonnal és a kijelző megrepedt két helyen.
Oldala is leverődött.a kérdésem az lenne ha a kijelzőt ki akarom cserélni az most egybe van az lcdvel vagy hogy műkődik?
hol tudok ilyen kijelzőt venni fehér a készülék.
-
benete
tag
Jó napot a sorstársaknak!
Magyar Vodás rom továbbra sincs senkinek? -
bajzal
őstag
válasz
trialboy #28359 üzenetére
12.0.A.2.254 a legújabb 4.1.2!
-
trialboy
tag
válasz
counterbill #28355 üzenetére
Köszönöm!
-
Zolee11
senior tag
válasz
Maacaw #28349 üzenetére
Szerintem ti abból indultok ki, hogy a rendszer azért lassul le, mert elfogy a memória. Nekem bőven volt mind ram, mind tárhely, és használhatatlanná lassult. Olyan, mintha a processzor nem indulna el rendesen, vagy azt valamilyen program fogná, nem hagyna mást futásidőhöz jutni. A P telefon sokkal gyorsabb mindenben mint most az SP-m. A P-n a programok telepítése sem fogja úgy le a rendszert, mint nálam.
Szóval itt a fölösleges fájlok valószínűleg a hibás működésre utalnak, annak következményei, és a gyári rom telepítése után azonnal megy a szemetelés, tehát maga a gyári rom, vagy az azzal telepített valamilyen alkalmazás hibás, hibásan fut, vagy a hibás működés valami komolyabb rendszerhiba következménye.
Ezért kérdeztem korábban, hogy nincs valami komolyabb diagnosztika program, hogy mi a rák fogja a rendszert, vagy az eleve nem is fut kellő sebességgel, vagy mi a rák van.
Én nem vagyok valami nagy linux szakértő, de az számomra magas, hogy egy teljes újratelepítés, ami hibás rendszer működés miatt szükséges, azt a SUS miért nem takarítja le rendesen. Miért nekünk felhasználóknak kell tákolni, hegeszteni, mókolni, hogy használható legyen egy nem olcsó telefon?
Majd megpróbálom a teljes formázást a cwm-el, hátha végre rendbe jön.
A főzött romok szintén jó sok hiányosságot tartalmaznak, a gyári 4.1.2. tökéletes volt, ha más nem akkor azt fogom visszatenni. Apropó, ha már itt tartunk, a sokak által visszatett 4.1.2. miért működik jól? Ha arra ismét ráhúzzák a 4.3-at az megint kuka, de a korábbi rom ismét jó... -
Maacaw
tag
válasz
norbert1998 #28356 üzenetére
Itt tudsz egyedi tokot csinálni Sony Xperia SP-hez :pitbullcase.hu
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Maacaw #28352 üzenetére
hát, tokot azért nem akarok, mert nem tetszenek, meg a fehér htlappal amúgy is nagyon ronda. nem életbevágó dolog, csak kíváncsi vagyok
jó szervizesekről lévén szó: volt egy nokia 5130-am, annak kétszer folyt be a képernyője, maga a panel 5k a munkadíj szintén 5k, de mivel a kezemből ötütték ki véletlenül, legalábbis először, a másodiknál már az én hibám volt, de a kezemből kiverték sztorival munkadíj nélül kicserélték a képernyőt, mindkétszer. így a két csere 20k helyett 10k volt. mondjuk azon az 5 perces munkán nem tudom mi került 5 ezer forintba
-
counterbill
senior tag
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Gyári 4.1.2 T-s szoftvert hol tudom letölteni?
-
counterbill
senior tag
válasz
Maacaw #28352 üzenetére
Nálunk tescoban (17ker) is jó fej nagyon a srác. Bár én csak Zte-t vittem oda (GXI). De ugye azért kicsit más tészta a te és az én esetem mert ZTE-t nem szerelnek itthon. Csak cseregarancia létezik
(#28342) embe: Igen ott van nagy szürke keretben ,hogy mit hogyan kell behozni
-
Maacaw
tag
válasz
norbert1998 #28350 üzenetére
Szerintem abból nem lenne nagy ügy ha feketét tennél rá, mert nem szerelted hozzá szét a telót, de szerintem inkább vegyél tokot. Egymillió meg egy féle létezik belőle, és azért biztos nem paráznának a szervizesek.
Egyébként nekem anno ZTE Skate-vel volt olyan hogy a kijelző és az üveg közé elég szép pormennyiség hatolt be, valamint nem tudtam normálisan telefonálni vele. Bevittem a T-hez, mondtam nem tudok vele telefonálni (nem a beporosodás miatt vittem be), szervizes srác kipróbálta, működött a telefon, kicsit ciki volt, de erre meg mondja hogy a készüléket cserélik egy vadonatújra, mivel beporosodott. Köpni nyelni nem tudtam a meglepetéstől, aláírtam a papírokat és már vittem is a vadonatúj Skatet. Azt azért hozzá kell tenni hogy hatalmas a különbség a T-mobile-os alkalmazottak között, mert mondta a srác hogy kicserélik, erre jön egy másik az meg mondja hogy csak emiatt nem, nincs-e valami más gondja a telefonnak, stb., stb. Szóval ha kifogsz egy jófej szervizest már nyert ügyed van szerintem.
-
-
norbert1998
nagyúr
Egyik ismerősöm leejtette a telefonom, nem nagy ügy, de a fehér hátlap elég ronda lett. Ha ezzel bemegyek a trébe, valószínű, hogy fizetős javítás lesz. Mennyi lesz, szerintetek? Azért parázna, hogy fekete hátuljat lennék rá? Volt rajta fekete, nem az enyém, de nagyon jól nézett ki úgy, még át nem lesz tele barna csíkokkal, ha kicsit karcos...
-
Maacaw
tag
Hát ott ha a Yes-re mész akkor esélyes hogy eltűnik a root jogod. A NO-ra kellene menni az a biztos, de persze lehet hogy a Yes-nél sem lesz semmi baj, csak volt már rá péda.
Zolee11:
De ha 0 bájt akkor hogyan tudja/tudná lelassítani a rendszert?
Egyébként oliwire jól beszélt, szerintem is mountolnod kéne mindent Recovery-vel, csak ahhoz vissza kéne tenni Flashtool-al a .254-es szoftvert, majd a .257-es kernelt, root, CWM, és aztán esetleg egy PureXPERIence-t vagy egy eXistenZ-et felflashelni CWM-ből. Ha jól tudom eXistenZ-hez nem kell .201-es kernel, PureXPERIence-hez viszont ha minden igaz kell.
-
-
oliwire
őstag
Akkor végül megvan a megoldás
(#28345) Zolee11
Igen, eltűnne minden. (illetve rá lehetne tenni wipeok nélkül is, de nem biztos, hogy stabil lenne) És a telefonodra bármilyen régiós szoftvert tehetsz, működnie kell, csak esetleg a hozzáadott programok száma lehet más, pl nem lesznek benne a Telekomos appok. Garanciáztatásnál meg csak simán ráflasheled a Telekomost, csak hogy biztos legyen.
-
Zolee11
senior tag
válasz
oliwire #28336 üzenetére
Igen, most már leesett miről van szó. Lehet ennél egyszerűbbel próbálkoznék először, ha így belenyúlok a lelki világába, akkor én már nem tudom, hogy mi hogyan lett módosítva. Illetve ha utána a flashtool-al felteszem a telekomos 4.3-at, akkor minden előző módosítás (root, cwm) eltűnik?
Esetleg megpróbálhatnám egy független rommal? Vagy mivel szolgáltatós telefon az nem menne fel, esetleg flastool-al?
Köszi!(#28337) Maacaw
Ahogy írtam pont úgy néznek ki, (két pont) ..file a kiterjesztés, és 0 byte, próbáltam megnyitni, de üres, azaz semmi adat nincs benne. -
Maacaw
tag
Biztos vagy benne hogy csak TWRP-d van? Mert lehet hogy pl lefelé gomb nyomkodására az jön elő, de meg kell nézni hogy a felfelé, vagy a kamera gomb nyomkodására előhoz-e esetleg valamit. Mert ezért vannak a dupla, vagy tripla recovery-k hogy az ember kedvére válogathasson. Nekem eddig a CWM-en kívül a PhilZ Touch tetszett, ugyanis azt lehet az ujjunkkal és a hangerő szabályozó gombokkal is vezérelni.
Közben "megelőztél", de ezek szerint igazam volt
-
embe
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek!
A kemar gomb a megoldás. Azt nem tudtam, hogy azt kell nyomogatni. Én meg ész nélkül nyomogattam a hangerő gombot. -
Zolee11
senior tag
válasz
oliwire #28330 üzenetére
Mi is pontosan ez a CWM? Nem ismerem, és elég sok találat van rá a neten. Nekem gyári telekomos telefonom van, eddig semmit nem mókoltam rá, ezt csak azért mondom, hogy ez nem lehet a probléma okozója.
(#28331) zotyesz66
Nos az az érdekes, hogy most összesen 8 ilyen fájl van, és csak 20-án, azaz amikor telepítettem a telefont, kb, ugyanennyiszer, és ugyanilyen időpontokban indítottam újra a telefont, azóta nincs. Viszont az arcoskönyvet, csak tegnap állítottam be, így akkor még nem naplózhatott, és azóta meg nem is naplózott, tehát ez is kizárva. Most kipróbálom, kikapcsoltam 10:55-kor, és bekapcsolom két perc múlva...
Na most meglepődtem, 22 fájl született, tegnapi dátummal illetve mai dátummal is...
A módosítás dátumok viszont olyan időpontokra mutatnak, amikor tudtommal használtam a telefont, csak valamiért újraindításig nem látszódnak. -
raziel01
veterán
válasz
molacika91 #28135 üzenetére
Devicemonitor system app jegelése okozta most nálam ezt. Akadt Mx playerben a videó.
-
-
andris811
tag
Sziasztok! Független 4.3-as rom van a telekomos SP-men, és vissza szeretném tenni rá az gyári t-s romot, mert szervizelni vinném. Valaki el tudja mondani, hogy ezt hogy tudom megcsinálni? Nincs rootolva, csak flashtool-lal független 4.3-at tettem rá. Hol találok t-s romot hozzá? Köszi!
-
Zolee11
senior tag
válasz
counterbill #28324 üzenetére
Nos az a szitu, hogy formázott, friss telepítés után, még semmit nem telepítettem, máris 3 db ilyen fájl született. Ergo, hogy lehetne vírus vagy bármi más, ha a SUS-al telepítés után az első indulás után azonnal gyártja valami? Csak ezek után kezdtem belakni, feltenni a benchmarkot, stb. De folyamatosan megvan az a lassúság ami az első másodperctől kezdve megvan. Én több embert ismerek (személyesen) akinek ez a frissítés lassulást okozott, mint akinek jól fut, szám szerint ez az utolsó egyenlő a nullával.
Minden program újra lett telepítve, és csak mentett adatbázisok lettek visszatöltve, ahol ez szükséges volt, illetve az üzenetek, kapcsolatok. De ismétlem, a telefon a szűz, formázás, telepítés utáni első és második, sokadik indulásnál is ugyanazt a laggolást produkálja. És azonnal gyártani kezdte a korábban nevezett fájlokat. Ha ez vírus, akkor a gyári telepítők fertőzöttek! -
David_DD
tag
-
Zolee11
senior tag
Akinek akad a telefon a 4.3-as androiddal, az legyen szíves megnézni, hogy a belső sd kártya gyökerébe neki is gyártja a friendsDBLog-V-ápr.-20-2014-9:54-de..file-hoz hasonló nevű fájlokat.
Még szinte hozzá se nyúltam a friss rendszerhez, már valami gyártja ezeket a fájlokat, és a párom Xperia P telefonjához hasonlítva, az SP lassú a 4.3-as droiddal. -
counterbill
senior tag
válasz
norbert1998 #28300 üzenetére
Gondolom totál sötét a kép azért lehet kicsi a mérete.
Egyébként amit linkeltem az nem a gyári sony kamerát tuningolja hanem minden képet programtól függetlenül. Én cm alatt csináltam meg ott ugye nincs is sony kamera. Tehát a KK kamerádat is javította. -
szab13
aktív tag
Nekem is kikapcsolt éjszaka telefon töltés közben
(T-s 4.3)
Majdnem sikerült elaludni -
Titi76
aktív tag
válasz
csabi+ #28243 üzenetére
Lehet hogy már megválaszolták de akkor leírom én is.
A töltő feszültség mindig ugyan az, mindegy milyen töltővel töltöd. A töltő áram viszont attól függ hogy max mekkorát tud leadni a töltőd. Hogy mennyit vesz fel ebből a telefon az meg attól függ ahogy a telefonba épített töltőelektronika illetve a töltő szoftveres része mennyit enged, szabályoz. Gagyi töltőkkel és más gyártók töltőivel illetve hibás darabokkal meg azért csinálhat érdekes dolgokat a telefon töltés közben mert ezek a töltők már mind kapcsolóüzeműek, és nem mindegyik töltő tud tiszta egyenáramot előállítani vagyis marad a kapcsolóüzemű működéséből eredően nagyfreqvenciás zavar ami kijut a telefon felé vagy akár az az egyen sem folyamatos egyen hanem us-ms-ént szakadozik.
Megjegyzem elég könnyen meghibásodnak ezek a pici töltők de a hibáktól még akár le is adhatják az egyenáramú töltőfeszültséget. Elég leejteni őket és ha szerencsétlenül esik, kiszakadhat pl egy zavarszűrő tekercs vagy kondi a helyéről (elég ha csak a forrasztás szakad körbe amit szabad szemmel nem is lehet látni) vagy az USB csatlakozó forrasztása elenged vagy vagy vagy... -
Micsurin
nagyúr
Az létezik , hogy Fóton (pestől 1km max) 1-2 es atérerő a frissités óta ? szilikon tok besegit a romlásba ???
-
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #28311 üzenetére
Akkor lehet hogy csak restart kellett neki, mert nem indult újra magától. Nekem magától indult mindig újra, amikor egy picit megütöttem a telefont, vagy durvábban tettem le valahova, megmozdult olyankor.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #28310 üzenetére
Nem tudom mi volt ez, kicsit gondoltam betolom, lekaptam a hátsó részt, semmi. Kivettem, egyből restartolt , most jó már,de hogy mi baja volt...?
-
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #28308 üzenetére
Nem csúszott kicsit kijjebb? Térerőd sincs, szóval nem találja a SIM-et. Mondjuk mikor nekem volt olyan gondom, hogy újraindulgatott, az a sim-kártya miatt volt, ki volt kicsit csúszva, de neked nem indult újra, érdekes...
Amúgy nem a bal felsőre gondoltál? Az hasonlít egy memóriakártyára, a jobb fölső az a sim-kártya -
blakey
titán
válasz
norbert1998 #28306 üzenetére
SIM-kártya nem aktív.
(#28308) norbert1998
Nézd meg, hogy az LTE be van-e kapcsolva vagy nem mozdult-e el a kártya, esetleg a szolgáltatónál nincs-e gond. -
norbert1998
nagyúr
Ez a jobb felső sarok, memória kártya ikon mi szösz?
-
tomp
félisten
Vaku hiba!
Valaki már találkozott azzal a hibával, hogy a vaku egyszer csak nem hajlandó teljes erővel villanni?
Amikor normálisan villan!
Fél erővel!
Érdekes bug!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest