- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
válasz
raziel01 #24395 üzenetére
Én is még anno az első androidos készülékemmel csináltam meg. Azóta bármivel letöltöm vagy újra rakom a rendszert rakja is fel a képeket. Pont egyik nap cseréltem le pár képet és már azokat rakta vissza cmre.
Lehet belehet kapcsolni valami névjegyzék képek megjelenítését nem? -
raziel01
veterán
-
szilimi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: párom kapott egy ilyen telót, de sajna a hívó/hívott képét sehogy sem tudjom beállítani.
Alapból a gmailes címjegyzékben szerkesztettem meg a névjegyzékeket, utána volt szinkronizálás....semmi.
Ekkor jött a telefon memóriájába másolás és úgy kép hozzáadása....semmi.
Kezdek kifutni az ötletekből.
Szerintetek mit csinálok rosszul? Eddig 2.3-as androiddal mindent meg tudtam csinálni, ezzel meg szenvedek....
Köszi a segítséget! -
raziel01
veterán
[Tutorial][ROOT][4.3]Root your own stock 4.3 firmware
Saját régiós 4.3 rootolása. Ahogy látom mintha könnyebb lenne, mint az eddigiek.
---------
Én meg csodálatosan boldog vagyok a CM-el.
Jó mondjuk néhol csúnya de amúgy szuper. -
SkiDev
őstag
válasz
anderledani #24380 üzenetére
Már írtam ma, nálam is csinálja, viszont ha bekapcsolod a kapcsolóval meleltte a bluetooth-t utána rákattolhatsz...
(#24384) Logeeen : hát remélem sikerül megcsinálnom
Egyébként egy újabb furcsaság o.O
73%-on van töltőn az aksi és nem pirosan vagy narancsosan úgy ahogy az előbb csinálta, hanem beváltott ilyen zöldes-sárgás árnyalatba, pedig nincs is értesítésem, sőt még ezt a színt nem is tudtam h képes létrehozni : O -
Logeeen
senior tag
válasz
SkiDev #24376 üzenetére
Gravityboyban kikapcsolod teljesen a navbart. Ugye ilyenkor megkapod szabad képernyőként ezt a területet. Nos ez mindig így marad.
A PIE Vezérlők-el tudsz beállítani olyat, hogy a kijelző szélét kicsit "simogatva" bejön egy kis felület ahol nav opciók, home, vissza, task váltó. Ezeket is személyre lehet szabni, úgyahogy..Próbáld ki. Nekem nagyon bejön.
-
takika258
tag
Szerintetek érdemes felrakni a 4.3 rom egyikét a telomra ha még garis?(És hogy már ilyen sokat vártam a 4.3-ra)
-
roland091
senior tag
válasz
anderledani #24380 üzenetére
Nálam nem fc-zii
-
anderledani
őstag
AOKP-on ha rákattintok a bluetooth-ra, FC-zik a beállítások.
-
anderledani
őstag
4.3-on már valaki rájött hogy hogy lehet a belső és a külső sd-t megcserélni?
-
SkiDev
őstag
válasz
Logeeen #24348 üzenetére
Én nem találtam semmi utalást ott arra, hogy teljes képernyőnél eltűntethetők a gombok, amelyeket swype mozdulattal sikerülne visszahozni...
Mondjuk ami be lett linkelve GMD sem jön be, mert így meg kárbavész a gombok átalakítása.
A gyáriban el lehet tűntetni, de az az a baj, hogy mindig eltűnteti.
Nem tudom ,hogyan lehetne akkor megoldani, hogy swxpeolva telejs képernyőn el tudnám tűntetniEgyébként megtörtént az első fagyásom AOKP-nál, pedig tetszik nagyon... Hiába nyomoodtam a képernyőfeloldó gombot nem éledt fel, OFF gombbal sikerült újraindítani....
-
vika1010
tag
válasz
norbert1998 #24296 üzenetére
root expolerbe keresd ki a kártyán a vcard file-t és berakja magától
-
amisis
aktív tag
Sziasztok! MIUI van már LBL re ?
-
bala6120
senior tag
Tegyetek fel esetleg Xperia launchert
-
oliwire
őstag
válasz
predator00 #24370 üzenetére
Betűrend szerint van
én is jobban szeretem, ha van egyéni rendezés az app drawerben, de a Novában sincsen, és én CM mellett azt használom. Így a fontos appokat kitettem egy szomszédos kezdőképernyőre a főképernyő mellé
-
counterbill
senior tag
válasz
predator00 #24370 üzenetére
Akkor másik launchert kell keresned
-
predator00
tag
válasz
counterbill #24362 üzenetére
igen arra hogy én saját magam át tudjam rendezni az ikonokat, ezt az összevisszaságot fél percig bámulom mire megvan amit keresek, és még alig raktam fel valamit
-
Athes88
tag
Hát elég idegesítő hogy pofázik állandóan hogy kevés a hely pedig még van vagy 500 mega de azért persze még egy pár megás app-ot sem tudsz feltenni mert azt írja nincs elég hely. Frissíteni sem lehet az alkalmazásokat. Nem hittem volna hogy ugyanaz lesz ezzel a telóval is a probléma mint az előzővel - kevés a belső tárhelye. De hát ez van én meg nem rootolom meg még csak az kéne hogy elcsesszem...
-
raziel01
veterán
A normál CWM-nél lefagyott mikor ki akartam választani a külső SD kártyát. De vagy 3-szor megcsinálta.
A másik nyomkodós CWM meg hibát írt ki flashelés közben mikor rakta fel a CM10.2 zip fájt.Megy vissza az 1.257-es, root-olom aztán megpróbálom újra.
-
jety91
őstag
válasz
predator00 #24361 üzenetére
Sztem nem tud ilyet, csak az apex. Rakd fel helyette
-
counterbill
senior tag
válasz
predator00 #24361 üzenetére
Arra gondolsz ,hogy beállítod mondjuk legsűrűbben használtakra vagy méret vagy abc szerinti sorrendben? Gyári launcher ilyet nem tud ha minden igaz.
-
predator00
tag
cm-en hogy lehet átrendezni az ikonokat app drawerben? (nemtudom hogy hivják magyarul
)
-
roti86
őstag
válasz
counterbill #24357 üzenetére
Felraktam a kernelt is, nem tudom mi volt a probléma, de szerencsére megoldódott. Hátlap lekap- off gomb nyomva tart - CWM-be bebootol (CM után valamiért a hangerő le gombbal lehet CWM-be lépni) - factory reset - újra bebootol a rendszerbe. Tényleg 2 perc volt, ahogy bagyusz mester mondta
Eddig pöpec, most kezdem belakni.
szerk: remélem akkuidő is olyan lesz mint 4.1-en és maradok is CM-en egy darabig
-
norbert1998
nagyúr
válasz
működik, ezer köszönet
-
norbert1998
nagyúr
válasz
most restore-olok, mert kipróbáltam egy másikat, másik leírással, de az sem jó, ott viszont már a walkman leállt, az album leállt az üzenet, nem pedig az eszköz leállt, de mindjárt kipróbálom
-
norbert1998
nagyúr
válasz
counterbill #24354 üzenetére
oh, nagyon köszönöm
semmi apk-sat nem töltöttem én le, hanem cwm-es install volt -
roti86
őstag
Mennyi idő mire bebootol a CM elsőre? Már vagy 5 perce bootol, bagyusz szerint 2 perc. Kezdek aggódni
-
counterbill
senior tag
válasz
norbert1998 #24350 üzenetére
-
SkiDev
őstag
válasz
SkiDev #24345 üzenetére
Valaki még tud a kérdéseimre válaszolni?
Illetve osztálytársam most vett ilyen készüléket, de az a problémája, hogy Win XP-je van és mikor bedugja a gépbe a telót, már odáig juttotunk, hogy felismeri, de valami gyorsabb USB-be kéne dugni, de se elől se hátul nem akar vele semmit csinálni, pedig az Xperia-ban már adattárolóra lett állítva... Van valakinek vlmilyen ötlete?
Egy apró bugot leltem fel az AOKP-ban, tényleg semmiség... Beállításokban, ha rámegyek a bluetooth-ra akkor FC-zik a beállítások... Ha a kis kapcsolóval bekapcsolom a Bluetooth-t és utána megyek rá a nevére, hogy a beállításokat stb. elvégezzem, akkor működik
.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
counterbill #24349 üzenetére
nekm azt irja ki, hogy "sajnos az eszköz nem indult el." jelentés és ok van, de mire rá kattintanék eltűnik és bezárnak az appok
te melyiket tetted fel? -
counterbill
senior tag
válasz
norbert1998 #24347 üzenetére
Albumra meg walkmanra gondolsz? Én nem rég raktam fel de működnek szépen(cm van fent).
-
Logeeen
senior tag
válasz
AeSDé Team #24321 üzenetére
Miért nem próbálod ki Grativitybox-ban a Pie control-t?
-
törölt tag
válasz
counterbill #24343 üzenetére
sikerült kivadásznom a flash fájlt a SUS-ból, a flashtool gyönyörűen decryptelte és átvarázsolta ftf-re
, de inkább a régi rendszert teszem vissza
-
SkiDev
őstag
válasz
SkiDev #24339 üzenetére
Bebootolt az AOKP
Nagyon köszönöm a sok segítséget!
A menüben lépkedésben tényleg feltűnt, mintha a Sony romban olyan késleltett lenne a válasz.
Egyébként akkor átalakításnál érdemes az alap romot lementeni így tisztán vagy Wipe-pal meg lehet oldani?
A másik kérdésem, hogy bootolásnál felvillant kéken, ami a fastbootot jelöli, ha jól tudom , de ez szervíznél nem fog feltűnni, ha teljesen visszaállítom?Akkor az nem gond, ha eltűnt a SuperSU a menüből
Valamint hol lehet azt a fekete sávot eltűntetni a menü gomb és az átlátszó navbar között? Mert így kicsit csúnyácska az a fekete átmenet közte...
-
counterbill
senior tag
válasz
#97246720 #24333 üzenetére
Se baj kirakom újra. Beleírok mindent ahogy rálehet keresni hátha úgy mindenki megtalálja ha szüksége van rá.
Gyári Tmobile Telekom gyári 4.1 C5303_12.0.A.1.257_T-mobile HU.ftf T-mobile
Na így kb lényegtelen ,hogy keres rá az ember csak kidobja
-
roland091
senior tag
válasz
#97246720 #24337 üzenetére
ebben amúgy van logika, mert csak akkor csinálja meg a first boot setupot (kék progress bar az értesítéseknél)
ha flashtool-al csinálod, ezen felül a sus is jó megoldás egyszerűbb de az tuti h flashtools a legtisztább(#24339) Xperia.ZENO nem kell, integráva van a romba a root
-
Akve
tag
Sziasztok!
Korábban készültem ilyen készüléket venni, és megrendeltem kijelző védő fóliát, ezt most ingyen átadnám az első jelentkezőnek, felbélyegzett boríték ellenében, jó minőségűek /5db/
-
SkiDev
őstag
AOKP-hoz vagy CM-hez kell SuperSU.fix?
Majdnem elfelejtettem, ha el kezdek rajta külsőt átalakítani és véletlen elrontok már az elején valamit, akkor a CWm-ben egy Wipe-olással helyrehozható ha véletlen bootloopot kapok vagy le kéne menteni tisztán a az AOKP/CM-t?
-
nolika
senior tag
Egy normális gyári 4.3 romot keresek. Ami XDA-n található CE rom az nekem sajnos nem jó.
(valamiért szaggat ha felflashelem) -
törölt tag
Senki sem tudja hogy ha berepedt az üveg a kijelzőn akkor csak az üveget cserélik a kerettel együtt vagy az egész kijelzőt?
-
törölt tag
válasz
counterbill #8763 üzenetére
nekem ez is jó lesz amit ebbe a hozzászólásba belinkeltél :
-
se87tet
tag
válasz
counterbill #24325 üzenetére
Köszi, ezzel a kis segítséggel már én is megoldottam.
-
roland091
senior tag
válasz
norbert1998 #24324 üzenetére
én pont ezért szinkronizálom google fiókkal és akkor sose kell szórakozni ilyesmivel
-
counterbill
senior tag
válasz
se87tet #24320 üzenetére
A spirit fm egy cm és egyéb romokhoz készült rádió program. Régen ugye nem ment soha a rádió. Nem tudták portolni egyebek.
Itt van az xda-s link. Nekem megy faszán a rádió. -
norbert1998
nagyúr
válasz
roland091 #24297 üzenetére
nem raktam fel. de a simen rajta vannak a számok, de miért irja ki azt, hogy nem található?
dane12: osztálytársammal cseréltünk hátlapot, neki fekete nekem fehér van alapból, nagyon vadítóan nézett ki mindkét készülék
ZENO: tényleg jó az aokp, iszonyatgyors
csak a névjegyeket mentsd el valahova simről, mert azt nem látja
-
dane12
csendes tag
csak szerintem lenne rohadt jó így?
én lehet beszerzek az enyémhez egy szürke frame-et és fekete hátlapot (csak a kamera piros marad
)
http://i.imgur.com/gwpUnCc.png
-
AeSDé Team
őstag
Minden UI modolgató fórumozónak: találtam egy appot amivel eltüntethetőek a soft gombok, és egy swipe mozdulattal hozhatók elő. Nekem tetszik, sok beállítása van, témázható, használata elég egyszerű, és játékok közben nagyon jól jön, mert a teljes kijelző látszik. (full screen appoknál eltűnik a kis piros "trigger" is)
[link]se87tet: Na ezt nem tudom, én csak bemásoltam, de sosem hallgattam még ezen a mobilon FM rádiót.
-
se87tet
tag
válasz
AeSDé Team #24319 üzenetére
Oks, de most mi ez a spirit fm?Le kell tölteni az áruházból, vagy mi?Mert az áruházban van vagy 5 spirit fm nevü progi, akkor melyik kell?
-
Balázs1621
senior tag
Stock 4.3 alatt megy valakinek az átlátszóság állítás GravityBox-ban?
-
se87tet
tag
Bocs, már nem tudom szerkeszteni az előzöt, de valaki lenne olyan jó és elmagyarázná hogy hogyan kell a rádiót beüzemelni a Bagyusz CM alatt?
-
se87tet
tag
Nekem az AOKP-ban nem volt jó a wifi, illetve hiába raktam fel a recowery menüt, nem akarta behozni.
Ezután újratettem a 4.1-et, rootoltam, majd feltettem a Bagyusz féle CM-es verziót és ez nagyon jó eddig, igaz tegnap este tettem fel.Ami nekem nagy hiba volt a sony-s 4.3 ban, hogy ott is mindig kilépett az Asphalt-ból, de ez bent tudja tartani memóriában, ami sztem azt jelenti hogy sokkal jobb a memóriakezelése.
Egy előnye volt a sony 4.3nak, hogy az szebb volt és hiányoznak a sonys appok, bár azok egy részét tudtam pótolni.
Xda-n fent van a sony-s képnézegető, meg a walkman app, a többit sajna még nem találtam meg. -
roland091
senior tag
válasz
counterbill #24312 üzenetére
hát az alap gyárival elég érdekes képeket lő, én camera zoom fx-et próbáltam azzal vállalható képeket csinált (fogjuk rá), ha sony camera appot sikerülne integrálni az jó lenne
más: most látszik a különbség h a sony mennyire nem bírja megoldani a ram kezelést, ha az aokp-t ha a cm-et nézem ezekhez képest a sony stock rom egy tákolmány
-
counterbill
senior tag
Valaki fotózgatott már cm alatt? Van fent pár fotós programom. Lg appja,Lenovo super camera és egyebek.
Viszont valamiért olyan mintha homályos képeket csinálna. Mintha nem akarna rendesen fókuszálni.
Az alap appan volt valami remegés elleni dolog. Lehet ,hogy az nincs benne a romban és azért? Vagy csak szimplán én hülyültem meg
Csak kérdés szinten érdekel a dolog.Tárgytalan. Most nézem ,hogy valamiért le volt véve a fotó felbontása(640*480). Nem csoda ,hogy rosszul nézett ki visszanézve.
-
Hafy75
aktív tag
Sziasztok.
Használ vki Win 8.1 - en flashtool-t? Mert a drivereket nem tudja felrakni nálam..Az utolsó kettőt próbáltam, de hiba van..CM-et sztnék felrakni, 4.3 CE van...
Köszönöm a segítséget! -
huan
őstag
válasz
Gaberiellb #24305 üzenetére
Le tudod fényképezni?
-
Gaberiellb
senior tag
Üdv! Egy kérdésem lenne szervizzel kapcsolatban! Telekomos sp-m van, és észrevettem a kijelzőn ha elfordítom oldalra, hogy bizony illesztési hibás eléggé, szemből mondjuk nem nem látszik de attól az. Ezzel a hibával a cordonhoz küldik, vagy van rá esély hogy itt a szervízesek megoldják valahogy? Érdemes lenne ez miatt felkuldeni vagy sz@rjam le?
-
KukliN
csendes tag
Üdv!
Milyen az előlapi kamera minősége ahoz képest,hogy vga? -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest