- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
callmeakos #16397 üzenetére
Én 23.000 Ft-ért jutottam hozzá, remélem az alá nem megy..
-
callmeakos
veterán
válasz
toxicdog21 #16396 üzenetére
Én másfél hete cseréltem erre. Telekomnál a kisker ára még mindig 75k. Ott bezzeg tartja az árát.
-
toxicdog21
csendes tag
Hát gyerekek
én egy hete vettem használtan a telefonomat 60+postáért ಠ_ಠ
-
Van itt közülünk olyan is, aki 80k-ért vette. Ha most akarná eladni, kb. 40k-ért menne el.
Én szerintem nem fogom eladni a telefont fél év után (nálam annyi egy telefonciklus
), kibírom vele legalább 1 évig. Van benne akkora hardveres erő, hogy ezt abszolválni tudja. Ha elfogyna a hely, akkor majd veszek bele egy nagyobb SD kártyát. A zárt bootloader fájó pont, de majd a 4.4 talán lesz olyan stabil és gyors, hogy megérje hosszútávon is használni vele a telefont.
-
Bambi80
tag
Sziasztok!
Ez a reklám helye :-)
Aki venne szeretne: Webshopon keresztül a T-nél: 57.592,-
-
dudu5130
őstag
Erre valaki?
-
oliwire
őstag
válasz
kosaj177 #16384 üzenetére
Akkor próbálj meg a kamera tisztítása után a Sony Update Service programmal egy teljes újratelepítést, hogy kizárhassuk teljesen a szoftveres hibát, majd ha ezek után marad a pöttyös kamera, akkor szerviz, garanciáztasd le. De mondd nekik, hogy már újra lett téve a szoftvere, nem azzal van a baj.
(#16385) Zaiza
Szívesen!
Azért sok sikert!
-
oliwire
őstag
Hát sajnos pontosan nem tudom, árajánlatot kell kérni. Milyen garancia van a telefonon? Mert ha gyártói, akkor azt fogják mondani bevizsgálás után, hogy ez a hiba nem javítható garanciálisan, ennyi meg ennyibe kerülne a javítás, elfogadja-e. És elvileg, ha elfogadod, akkor kell csak fizetni. És utána tovább élne a gyári garancia, de sajnos nem érné meg kifizetni.
-
oliwire
őstag
Hát szerintem az alaplap ment tönkre, azt cserélni meg a telefon ára. Bármelyik telefonos szervizben bevizsgáltathatod, akár a Sonys Cordonnál is, mert ez amúgy is fizetős javítás lenne. De ha tényleg az alaplap sérült, akkor el kell búcsúzni ettől a telefontól, mert horribilis összeg lenne azt cserélni.
(#16380) kosaj177
Ilyen nem szokott lenni, nem normális eset. Nézd még, hogy a kamera előtti üveg, meg úgy minden a kamera körül tiszta-e. Óvatosan töröld át valami puha anyaggal, pl olyan textillel, amivel a szemüveget is lehet törölni. Ez az első dolog. Nem tudom, hogy ilyen lehet-e szoftveres hiba, de próbálj meg egy másik kamera programot. Ha ott is az a baj, akkor hardveres probléma.
-
kosaj177
csendes tag
Sziasztok! Mikor fényképezni szeretnék, pár helyen fekete pötty lesz a kijelzőn.. olyan mintha a kamera lencséje ott vak lenne és ezért lesz fekete.. elképzelhető ez? Másnál nem fordult még elő ilyen? Mit lehetne ellene tenni?
-
Zaiza
újonc
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy tudtok e jó szervizt.
A probléma nem hétköznapi... egy kés állt a telefonba, ha minden igaz kétszer, háromszor lepattintott hátlappal a hátuljába....
Bekapcsoló gomb megnyomásakor pirosan villog a szokásos sáv. A kijelző sérülésének külső nyoma nincsen, se repedés, se szilánkos törés, se zúzódás, egyáltalán semmi nem látható rajta.
Válaszaitokat megköszönöm.Sony Xperia SP
-
Mol7
csendes tag
válasz
Inikoo #16335 üzenetére
Üdv!
Nekem is ilyen problémám van az enyémmel, habár fagyni annyira nem fagy, de a felső rész nekem is szombat reggel óta érzéketlen. Nem kis szervezéssel megoldottam a holnapi napot hogy, el tudjam vinni a szervizbe, erre meg valami csoda folytán egy fél órája megjavult. Most nem is tudom mit csináljak vele mert így még hiába is viszem szervizbe úgysem látják mi baja. Ha valami okosat hallasz kérlek oszd meg velem is.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Smithy1986 #16268 üzenetére
Ujrainditottad?
-
dudu5130
őstag
Üdv!
Telefon csere előtt állok, szemezgetem ezt a sonyt is és szeretném véleményeteket kérni abban, hogy miért vegyem meg ezt a telefont vagy miért ne. Leginkább csak netezésre használnám. Böngészés, facebook, fb messenger. -
Maacaw
tag
válasz
AllTheBest #16368 üzenetére
Oks, kösz
És a procit lehet/érdemes felhúzni ha rootoltam?
-
oliwire
őstag
válasz
Sordoran #16367 üzenetére
Nekem rootolva van, és most kipróbáltam ezt a RAM managert, eléggé bejött
Ezúton is szeretném megköszönni anderledani kollégának!
Én is jobban örülnék, ha nem kéne ilyenekhez folyamodni, de amíg nincs 4.3, addig ez is megteszi. Viszont én meg bootloadert nem nyitnék a telefonon, a garanciához jobban ragaszkodom. -
Sordoran
addikt
válasz
oliwire #16365 üzenetére
Ez eddig is így volt, csak most kezdett el sok tulaj foglalkozni ezzel.
Nekem ez magasan az eddigi legdrágábban szerzett készülékem, így óvatos vagyok vele, és inkább azt várom, hogy a Sony "kiszolgáljon" a hibajavításokkal, fejlesztésekkel (ha már megfizettük érte). Ha majd azok abba maradnak és lesz valami olyan bug amit nem tudok elviselni, majd én is root meg hasonlókhoz nyúlok, de egyelőre nincs rá szükségem.
Kis X8-am viszont hamar kiderült, hogy nem kap további támogatást, és megvétel után 1-2 hónappal már custom rom csücsült rajta, később meg nyitottam BL-t is. Az SP most még marad gyári állapotban, aztán ha a Sony "végzett" a támogatással meglátjuk mi lesz, bízom benne, hogy buhera nélkül is jó lesz 4.3, vagy 4.4 után. Egyedül ez a gáz, hogy várni kell, sokat tesztelik meg ülnek rajta stb. -
Maacaw
tag
Amúgy rootolásnál nem tudom téglásítani a telcsit, vagy bármit elrontani rajta? Kicsit paranoiás vagyok ilyen téren
-
roland091
senior tag
válasz
anderledani #16360 üzenetére
csapd hozzá még ezt
én csak asphalt 8 meg RR3 hoz használtam h ne zárjon be -
maki12
senior tag
válasz
Én csak "More Multitasking"-ra raktam, a Hardnál már folyamatosan restartolt egy csomó appot, az meg szívja az aksit.
-
roland091
senior tag
válasz
hardmultitaskon kegyetlen xD kb mindent bent tart xD
úgy látszik valamit fejlesztettek rajta mert amikor legutóbb próbáltam nem volt ilyen jó -
SkiDev
őstag
Már megint megjelent ez a kifagyás nálam... Én nem értem miért jön ki állandóan..
. Egyszer az Antutu , másodjára a Deer Hunter 2014, végül meg az Eye-track v mi a csoda (Arról írtam a múltkor hogy Samus szem-megfigyelőt akartam az előlapi kamerára). Ezután a telefon megbolondul és minden netes videó, illetve a legtöbb játékból, valamint egyszeri eset volt a feloldási zár alól fagyott ki szépen elsötétülve. Nos ezt simán megoldja egy Hard reset, még nagyon SUS sem kell hozzá, de mi a francért csinálja ezt?
Utálom mindig újrapakolni... Az ilyen jó kis szervizes sztorik után meg még be sem vinném. A legrosszabb pedig az, hogy hiába törlöm le az esetleges vírusos appot a hiba fenn marad egy hard resetig...
Már nem tudom mitévő legyek, segítsetek, már félek használni is sokszor...
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Sikerült rootolnom a készüléket VROOT segítségével, nem volt bonyolult.
Megvettem a RAM Manager Pro-t is, szerintem nagyon megéri az árát! A készüléken most tapasztaltam elösszőr hogy a Chrome nem lőtte ki a zenelejátszót!
Elindítottam egy Albumot, egy fájlkezelőt, és 3 Chrome lapot, és a launcher futtatása sem okozott neki gondot. A Facebookot bezárta, de nagyon elégedet vagyok a telefon fejlődésével! Hálás vagyok aki szóbahozta!
-
krisz4b70
aktív tag
Értem, köszönöm a válaszokat
-
Crvsh3R
senior tag
Az mitől lehet, hogy nem találom az app drawerben az Album appot, holott fel van telepítve (Nova Launcher, alap, nem Prime tehát elrejteni nem tudtam)? Az összes többi Sony app megvan, kivéve ezt.
-
Hurkans
csendes tag
válasz
krisz4b70 #16352 üzenetére
1. Kérdésre: Én rendszeresen játszok nagy erőforrásigényű játékokkal: Real Racing 3, GTA, stb, stb (épp mi van fenn) és ahhoz képest, hogy mindenki írta, hogy melegszik én 1-2 óra játék után sem érzem, hogy hú de nagyon meleg lenne. Érzed, hogy dolgozik, de az előző telefonom (SE Neo) nagy kihasználtság mellett sokkal jobban melegedett. Hétköznapi használat alatt pedig semmiféle melegedést nem tapasztaltam!
-
Sordoran
addikt
válasz
1. Melegszik, de nem olyan vészes, nagyon erőforrás igényes játékoknál fordul elő (ha vagy negyed órát toljuk), normál használat nincs probléma vele. Szilikon tokban pedig nem is érezhető még terhelve se szinte.
2. Nekem fekete van, de akiknek fehér van is dicsérik a külsejét, nem nőies, de a legjobb az ha elmész boltba és mindkettő színben szemrevételezed. -
szasza87
tag
-
oliwire
őstag
válasz
Első kérdésre a válasz, hogy mindegyik erősebb telefon melegszik, ha nagyon terheljük. De ez a melegedés egyáltalán nem olyan mértékű (legalábbis én nem tapasztaltam), hogy zavaró lenne. Még a fórumon sem nagyon láttam, hogy panaszkodnak a melegedés miatt.
Második kérdés meg sajnos eléggé szubjektív. Én magamnak semmilyen telefont nem tudok elképzelni fehérben, de vannak itt más férfi fórumtársak, akiknek fehérben van. Nem néz ki rosszul amúgy úgy sem. -
krisz4b70
aktív tag
Üdv készülök új telefont venni és lehet ezt fogom választani, szóval lenne két kérdésem.
1. Olvastam 1-2 helyen hogy nagyon melegszik a készülék egy bizonyos idő után ha terheljük a telefont, ez mennyire igaz?
2. Férfiak közül van valakinek fehér színben, többieknek hogy tetszik fehérben? -
Sordoran
addikt
válasz
Inikoo #16350 üzenetére
Majdnem, elindítod a progit, kiválasztod a telefont, végigcsinálod amit mond, majd amikor rádugod kiírja, hogy legfrissebb szoftver van fenn és akkor lesz valami olyan, hogy újrarakás, vagy javítás. Azt kiválasztod és akkor újra rakja, de ezzel mindent letöröl a telefonról (SD kártyán lévő adatok megmaradnak). Ami fontos és telefonon van mentsd ki (telefonszámok, SMS-ek, appok adatai ha kellenek Helium-al).
-
Inikoo
csendes tag
válasz
Sordoran #16348 üzenetére
Rendben, köszi a tanácsot, azt hiszem akkor mégiscsak megpróbálkozunk az otthoni javítással. a sony update service progit már letöltöttem, és akkor a teendő: usb-vel összekötöm a telefont a géppel, felismeri, rányomok hogy frissítse magát, és reménykedünk, hogy miután megcsinálja jó lesz. Ennyi a folyamat igaz?
nem kell manuálisan külön letölteni egy szoftvert, mert az én telefonomhoz kellett amikor frissítettem. A segédprogi itt csinál mindent igaz?
-
Sordoran
addikt
válasz
Inikoo #16347 üzenetére
El kell keserítselek, nagy esély van rá, hogy beadja, 2 hétig benn lesz és vissza adják azzal, hogy szoftvert újrarakták. És ha nem ez a hiba akkor ugyanúgy rossz lesz. Nagyon erősen ajánlott mindig ilyenkor az, hogy előbb SUS-al rakjátok újra, azzal időt és talán magát a szervizt is megspóroljátok. Persze ha valóban hardveres hiba lesz nem segít, de akkor ajánlott jelezni is ezt szerviznek, hogy ti már megpróbáltátok azt és nem vált be, hátha tényleg megnézik és nem csak a sablon munkát csinálják vele.
Itt van Deniel példája, ott már egyértelmű a hardveres gond és látod csak szoftver frissítést csinálnak vele és vissza adják neki, szóval próbát megér nektek is a SUS és aztán már úgy lehet szervizbe menni, hogy az tiszta.
-
Inikoo
csendes tag
válasz
oliwire #16344 üzenetére
Nem lett belőle újratelepítés, mert kiakadt és feladta, szegényke nem igazán ért ezekhez a kütyükhöz, még az én szintemhez viszonyítva is....
aztán nem voltam ott mellette most, így csak távsegítséget próbáltam nyújtani, háát nem jött össze. mindegy visszaviszi, és talán kicserélik, mert valószínűleg vmi a kijelzőben nincs rendben, mivel egy bizonyos területen nem érzékel semmit. Arra legalább jó volt, most beleástam magam a témába, így talán a 4.3 ha kijön feltudom neki rakni.
köszi mégegyszer a segítséget! -
oliwire
őstag
válasz
Amalegro #16345 üzenetére
Az "Album" alkalmazás adatait töröld a Beállítások--> Alkalmazások--> Mind -ben, majd indítsd újra a telefont. És bánj óvatosan azzal a Clean Masterrel
el sem hinnéd mennyi probléma van amiatt.. Meg tudja hülyíteni az androidos telefonokat az őrületes használata
Szerk.: Elképelhető, hogy nem nálad olvastam a Clean Masteres dolgot, akkor viszont vedd semmisnek az első mondat utáni írást
-
Amalegro
újonc
válasz
dave0825 #16302 üzenetére
Ajjaj ;-) sikerült vissza szereznem a hangjegyet( valamit alaphelyzezbe visszaállítottam vhol #-/ )
Viszont a sokféle alkalmazas/mind basztatura közben eltűntek a kèpek a képek alkalmazasból ... Tc - vel megvannak viszont
Hogy mi törtènt dugóm sincs.
Szenzációs Telcsi az SP Minden telomat eddig felfedeztem kb 1 hét alatt ez viszont elszórakoztat remekül
SO képek vissza vhogy ? Thx -
Szmoki
senior tag
stock romon használ valaki modolt stamina app-ot? ezt már próbáltam,nem működött.
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #16334 üzenetére
Ja mégsem.
-
Inikoo
csendes tag
sziasztok!
Barátnőmnek van egy ilyen mobilja, panaszkodik, hogy sokat fagy, most pedig már a felül levő gombok nem reagálnak, pl a névjegyzékbe sem tud belépni. (újraindítani próbálta a telót, nem segített) lyen szoftver van rajta: 12.0.A.2.254, még a t-mobilenál vette decemberben. Ő arra gondolt, hogy visszaviszi t-mobileba, én meg arra, hogy előtte még otthon lehetne próbálkozni pl szoftverfrissítéssel, hátha az megoldja a problémát. Olvasgatva ezt a fórumot, úgy láttam, hogy a legfrissebb hivatalos szoftver ez: 12.1.A.0.263, de nem találtam sehol, hogyan lehetne letölteni. Segítsetek kérlek, hogy honnan lehetne letölteni a legújabb hivatalos szoftvert, illetve tömören, hogy hogyan kell felrakni. sd kártyán valahova femásol, és onnan? köszönöm előre is a válaszokat, és elnézést, ha olyant kédeztem, amiról már volt szó, használtam a keresőt is, de vhogy nem találtam meg a választ a problémára.
-
anderledani
őstag
Sikerült brickelnem a telót, flashtoollal újraraktam, de leformázta a külső sd-t is :S
-
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Tegnap kb.2 órán keresztül komolyan nyüstöltem gondolok itt viber,messenger,facebook,instagram....ezek a programok azért szeretik a ramot..de az SP-n nem fogtak ki ,mert tényleg pöpecül ment végig a készülék..a ram olyan 160-180 között mozgott! A ram kezelésre nekem tökéletes a clean master ,mert szerintem elég jól teszi a dolgát!
-
sylas
tag
Sziasztok! Arra tudtok megoldást hogy Viber face miért szakítja (ertesitesek) meg a zenét miközben hallgatom? Elég idegesítő hol lehetne ezt kikapcsolni?
-
w2
csendes tag
válasz
Deniel #16319 üzenetére
OFF
Olvasd at alaposan, es e szerint jarj el!
http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/szavatossag
En az SP elott, a Prestigio.szervizevel, es az Edigitallal."kuzdottem" , nekem sokat segitett, es igy mar nem tudtak "lepattintani"! Jo ha az ember tisztaban van alapveto fogyasztói jogaival, kulonben mindenhol megvezetnek! ON
-
bagyusz
őstag
válasz
anderledani #16320 üzenetére
Hogy jön ide az init.d? Gyári rendszer esetében alapból nincs ilyen támogatás. Ha lenne akkor csak elméletileg bekellene helyezni abba mappába és minden egyes indításnál lefut, de amit az előbbiekben írtam az is ezt teszi. A végeredmény ugyan az.
-
Matyika99
újonc
Ma rá kötöttem a Ps3 kontrollert a telomra viszont nem mindegyik játék kompatibilis vele. Nem tudna valaki mondani hozzá játékot??
-
blakey
titán
válasz
Deniel #16319 üzenetére
Vidd vissza, ez nem tipushiba, mindenképp egyedi és ha nem javítják akkor kérj cseretelefont, addig ne vedd át amíg nem működik és ne elégedj meg egy szoftverfrissítéssel. Írj a sony.nak mindenkinek akinek lehet. Elhiszem, hogy eleged lett a telefonból, de ha kicserélik netán tényleg megjavítják akkor ez egy jó telefon lesz.
-
Maacaw
tag
válasz
AllTheBest #16318 üzenetére
Azt én is tudom hogy az 1080p b@zi nagy helyet foglal, éppen ezért "csak" 720p-ben szoktam felvenni
-
anderledani
őstag
válasz
bagyusz #16306 üzenetére
Na akkor még erőt gyűjtök a CWM felrakáshoz, a root sem volt egyszerű menet. (Win7-et fel kellett szenvednem egy régi vinyóra)
Az Int2Ext.sh-t hol találom? Szerk.: Ja most esett le. Szóval: én az alkalmazást használom ez az init.d nem tudom mi szóval így írd le.
Köszi a segítséget!(#16319) Deniel
Nem tudom ezek után utoljára miért nem cseréltek alaplapot, vagy a panelt amin a csati van. -
Deniel
csendes tag
Ez csütörtökön írtam,ehhez írnám a további fejleményeket.
(Üdvözlök Mindenkit!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
A történet ott kezdődött hogy sokadik SE telefonom után beszerettem volna újítani egy új telefonra.
Netes tesztek után,és eleve a kinézete miatt nagyon megtetszett az SP,így november végén meg is vettem a legközelebbi T-ben.
2 hétig rendesen működött,semmi gondom nem volt vele.Mindent gyorsan kezelt nem fagyott sosem stb.
Egyszer csak hívni szerettem volna barátnőmet de nem szóllat meg a telefonom hangszórója nem búgott,süket volt.Többszöri próbálkozásra sem hallottam semmit.viszont engem hallott.Gyorsan menéztem a hangerő beállításokat,minden fullon de ugye mikor lejjeb vagy feljebb veszem a hangot akkor kéne zenélnie.Belementem a csengőhangokba azokat sem játszotta le sem pedig MP3-mat.Közben előjöttek valami Drpboxos hibaüzenetek,újraindulások stb.Van viszont hogy napokig hibátlanul működik Megjegyezném hogy semmi nem töltögettem rá,net meg telefonáláson kívül nem használtam másra a 2 hét alatt.
Ezek után visszavittem a telefont főleg ha már 2 év garancia van rá,ott bevették elmondtam a problémám a szervizes srácnak sem adott ki hangot.2 hét után visszakaptam a szervízből.3 napig hibamentesen működött utána megint előjött.Újabb 2 hét szervíz,már mikor vissza kaptam a boltban nem volt hang.
Ezek után visszavittem ismét,követeltem hogy vásárolják vissza,vagy cseréljék ki fogyasztóvédelemmel feljelentéssel fenyegetőztem de lepattintottak hogy be kell vizsgálni a gyártónak ők nem tehetnek semmit stb.stb. Újabb 2 hét után ma voltam érte ismét,nem cserélték ki.Újabb szoftver feltöltés a munkalapon megint semmi extrát nem csináltak.Cseréről hallani sem akarnak közben pedig lassan eltelt 2 hónap és 2-3 hetet nem tudtam használni a telefont.Azt szeretnék kérdezni hogy ilyen esetben kihez lehet fordulni?Más mit tenne a helyemben?Ja a fülhallgatós ki be húzogatás sem segített soha ha elmegy a hang.
Bocsánat hogy hosszú lett).----
Pénteken lett ismét 2 hét után kihozva a szervízből,úgy adtam be hogy végleges cserét kérek ha már 6 hetet volt szervízbe és semmi változás.Természetesen megint nem cserélték ki,munkalapon ismételten szoftver feltöltés.Szombaton neteztem vele meg telefon,semmit a világon nem töltöttem le rá direkt.Ma vasárnap,ugyan úgy elmegy a hang.Gyári fülesével ha videót nézek pár másodpercig van hang utána reccsen egyet és kussol.Kihúzom bedugom semmi,aztán csak úgy újra van hangom.
Belefáradtam a szervizelgetésbe,bevallom a telefont is meggyűlöltem ezalatt a 2 hónap alatt,megbízhatatlan.Egy ébresztő óra szerepét nem tudja betölteni.
Hogy tudnám elérni a sonyt?Mit tudok tenni hogy visszavásárolják? -
Maacaw
tag
válasz
AllTheBest #16315 üzenetére
Hát nekem pont SD-n nincs hely, telón van több 100 mega. Egyébként miután random leáll el tudom indítani még 1-szer, és azt is felveszi, szóval nem hinném hogy ez lenne a probléma forrása
-
Maacaw
tag
Az vajon miért lehet hogy mikor videót veszek fel, akkor pár MP után általában random leállítja?
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Az másnál is előfordul,hogy ha be akarom kapcsolni a telefont,akkor szürke kijelző fogad,csak másodjára villan fel a kijelző. Ez bug,vagy mi a fene?
-
maki12
senior tag
válasz
bagyusz #16307 üzenetére
Köszönjük, ez nekem is hasznos lesz.
Viszont lenne egy olyan problémám, hogy amikor Rootolom a telót ugye adb drivereket fel kell telepítenem elötte... Namost amikor kicsomagolom és futtatom a 32bites fájlt akkor azt írja hogy megbukott ez az illesztőprogram a Windows LOGO Xp kompatibilitási tesztjén, és azt ajánlja hogy álítsam le a telepítést.
Egyszer egy hasonló szituációba már befürödtem, és újra kellet húzni az egész gépet. Tudsz javasolni valami más Rootolási lehetőséget? Vagy ezt a problémát lehet orvosolni?
Köszönöm!
-
bagyusz
őstag
válasz
anderledani #16301 üzenetére
Int2Ext.sh scriptet bemásolod a system/bin mappába, ha zárt bl-s vagy akkor rakj fel egy cwm-t a busybox miatt, ha nyitott bl-s akkor elég, ha beszerzel egy busyboxot ami lehetőleg a system/bin tartózkodjon.
Ez script boot után fut le.
system/etc/init.qcom.post_boot.shkikeresed ezeket a sorokat:
# OTHERWISE) ARISING IN ANY WAY OUT OF THE USE OF THIS SOFTWARE, EVEN IF
# ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGE.
#A fenti sorok után meg bemásolod ezt:
export PATH=/system/xbin:/system/bin:/sbin/:bin
mount -o remount,rw /
mkdir /tmp/
cp /system/bin/busybox /tmp/
cp /system/bin/Int2Ext.sh /tmp/
cd /tmp/
for i in `busybox --list` ; do ln -s /tmp/busybox $i ; done
exec /tmp/sh -c /tmp/Int2Ext.sh.sh -
roland091
senior tag
válasz
anderledani #16304 üzenetére
én megvettem a pro verziót de nagy csodákat nem kell tőle várni
am nem rossz app
-
anderledani
őstag
Találtam egy ilyen alkalmazást: [link]
A Pro verzióban lehet optimalizációs profilokat beállítani.Kipróbáltam, hihetetlen jó!
Pörgettem le a Tumblr oldalon ami tele van képekkel, közbe nyomogattam a home-ot nézem: még mindig nem zárja be a launchert, még mindig. Belépek a beállításokba, megnézem megnyitva marad-e a Böngésző (Mire belépek a beállításokba, nem szokott.) és nyitva van, 215Mb RAM használattal. -
Huma
addikt
válasz
PAINfájdalom #16297 üzenetére
Tudtommal kezeli.
Én a samsungot venném. Lehet hogy drágább de legalább nem noname.Más:
Ma reggel hívtak és nem tudtam először felvenni a telót. Ez volt az első eset hogy hívásom volt a fél év alatt. -
dave0825
őstag
válasz
Amalegro #16281 üzenetére
Szerintem így, hogy nem a "Riasztás és óra" appal van gond, érdemes ugyanígy törölni az adatokat (#16300) e-newsee hozzászólásában említett Hangválasztó-ban. Viszont így gondolom a hangbeállításaid elvesznek, visszaállnak alapra! De nem vagyok benne biztos, hogy megoldja a problémát!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest