Új hozzászólás Aktív témák
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
Becksman #17699 üzenetére
nekem 6-ot visz mindig, fullon. ha játszok, akkor nyílván kevesebb, de filmezéssel, meg wifi, chattel megvan 6-6.5
a PCC az fos, és szerintem csak egy gyári visszaállítást csinált, tehát leszedte az alkalmazásaid, és törölte a cache-eket. a superuser rendszerbe épül be, ezért maradt meg. a SUS teljesen legyalulja a rendszert és újratelepíti, ezért jobb
-
Becksman
őstag
az eXistenZ rom akkuhasználatban jobb? nekem 7 óra volt a legjobb kijelző idő... :-/
más:
Ugye javítottam a telefon pc companionnal, végigment a frissítés ahogy a telot bekapcsoltam megmaradt a super user :-o -
embe
nagyúr
válasz
PAINfájdalom #17697 üzenetére
Köszi!
-
attrax
aktív tag
Ma valahogy elkezdett normális telefon módjára működni a telefonom.Kínomban mindent nyomkodtam már.Akkor ide is leírom hátha valakinek segít: Smart launcher fel, szoftver fejlesztés ki, Stamina mód be, Cleanmaster fel, SD kártya csere, Memóriazabáló programok le.Képernyőfeloldás mintával. Restart és halad.Minden műxik.Csak a net ne menjen, mert akkor vagy netezek vagy telefonálok.
-
-
apuc
őstag
válasz
#19784448 #17672 üzenetére
Igaz lehet.Dörzsölt pénzvadászok, valljuk be, van aki meg is veszi emiatt..ha jobban keresnék, én is vennék egy Z1 Compackt-ot, ha nem lenne olyan "kicsi" a kijelzője. Megszoktam és szeretem az SP méretét, súlyát, kisebbre, könnyebbre nem cserélném.
(Na jó, szőrén azért nagy nyafogva lehet.. -
Maacaw
tag
Igen, van benne magyar nyelv, nekem eddig stabilabb mint az alap T-s, jobban is tetszik, talán egy kicsit a Z1 alap ROM-jára hajaz, de nekem eddig még nem fagyott, és egy leheletnyivel talán gyorsabb is mint az alap
És ráadásul így nem kell megvárnod amíg a T kiadja a 4.3-at, rögtön teheted fel mintha független készüléked lenne ha jól tudom
Egyébként nyugodtan kísérletezhetsz a ROMokkal, az egyik majd csak elnyeri a tetszésedet
qamu74: Én köszönöm ha segíthettem
-
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
Készen vagyok a ROM-os írással, hatalmas köszönet PAINfájdalom-nak!
eXistenZ ROM felrakása Sony Xperia SP-re
Ha valamit nem értetek, nem működik, vagy nem jó kérlek írjatok hsz-t vagy Üzenetet. Köszönöm!
-
tutuhawer
őstag
aki bizonytalan /szavazó/, azt meggyőzik, hogy megvegye /rá szavazzon/. Aki márkahűségre esküszik /fanatikus/, annak mindegy, milyen szar ez vagy az éppen /bukik a rendszer vagy sem/, akkor is megveszi legközelebb is /rá fog szavazni/. Magamból indulok ki telefon terén, nekem japán cuccok kellenek, főleg Sony, mindegy, most mi hogy alakul. türelmetlen vagyok, meg minden, de akkor is sony
-
Tin
veterán
válasz
#38464487 #17681 üzenetére
és gondolod hogy a sonynak aki évi tizenakárhány új modellt kidob, nincs normális tesztelési forgatókönyve?
csak mert ezek a tesztesetek nem bonyolultak hogy leteszteljék őket. a tesztelők a legújabb firmware többszáz vagy többezer tesztesetén végigmennek, és kész.
ha valamiből 4 verziót dobnak ki és 4 bukik meg, akkor ott nem végeznek jó munkát. de nem kell beijedni, szerintem a firmware-ek nagy részét összecsapják.
-
válasz
#19784448 #17675 üzenetére
Elég szomorú, ha ezt viccnek gondolod. Inkább használnál egy bugos és instabil 4.3-at? Miért lenne az jó neked? A Z-vel kezdődő telefonok 4.3-as szoftvereiről sorban jöttek a panaszok, és úgy döntöttek a Sony-nál, hogy így nem adják ki az SP-re. Itt azt is meg kell jegyezni, hogy az SP nem Z vagy Z1, más hardverek építik fel, talán erre nehezebb fejleszteni. Én nagyon örülök neki, hogy már egy stabil és használható 4.3-at fogunk megkapni.
-
törölt tag
válasz
MrSealRD #17676 üzenetére
Nagyon nem vicces csak éppen furcsa hogy pont az sp-re nem tudják megcsinálni. Z-k kaptak egy frissítést és megszüntették a bugokat. Akkor az sp-hez miért kell ennyi szoftver verzió hogy jó legyen? Lehet én látom hülyén de én akkor váltottam S-ről SP-re mikor azzal is eljátszották ugyanezt. Ne legyen igazam de itt arról van szó amit írtam korábban. Vedd meg az ùjat ha nem tetszik.
-
MrSealRD
veterán
válasz
#19784448 #17675 üzenetére
Amíg nincs belső információnk a pontos tesztmetodikáról addig kár találgatni...ne úgy képzelje ezt senki, hogy csak fogják és nekiállnak nyomkodni...Módszertanok vannak a tesztelésre...meg egy raklapnyi egyéb feltételrendszer. Ráadásul azt sem tudjuk, hogy a szolgáltatók pontosan milyen buggal küldik vissza...
Nem egy vicces dolog elhiheted. -
törölt tag
válasz
Superhun #17673 üzenetére
Legyen igazad de azt ne mondja senki hogy 4 verzió után sem tudták bug mentesen kiadni. Ez egy vicc
meg a másik hogy biztos a sony-nál is tesztelik a szoftvereket és miért adnák ki a szolgáltatóknak tesztelésre ha tudják hogy bugos?? A szolgáltatók annyit csinálnak hogy beleraknak pár plussz app-ot. Ennyi. Melyik sony volt ùgy hogy már a sokadik sw-t utasítják el a szolgáltatók? Itt arról van szó hogy vedd az az ùjat ha nem tetszik. Mondom ezt S-nél is eljátszották már. Üzletpokitika
-
törölt tag
válasz
dave0825 #17664 üzenetére
Azért mert most jönnek ki az ùj telcsik és vegyék azt ahelyett hogy várnak a frissítésre. Direkt nem adják ki amugy sajnos szerintem. Vegyed az ùjat ha nem tetszik hogy késik a frissítés. Ez a sony üzletpolitikája. Ezt anno S-nél is eljátszották mikor jöttek az ùjak (pl SP)
-
qamu74
őstag
válasz
counterbill #17665 üzenetére
-
qamu74
őstag
válasz
counterbill #17661 üzenetére
......Ezt hogy kell
-
qamu74
őstag
-
qamu74
őstag
sziasztok!
Én is mag vagyok alapjában véve elégedve a telefonnal(paraméterek stb), csak az a fránya belső tárhely lehetne nagyobb!
Én nem használom játékra stb a telefont,lás csodát telefonálásra és HS moddingra használom.
Most van 800mb szabad tárhelyem és nem enged már telepíteni(ikon packot)....
Úgy hogy én csak a belső tárhely kis méretével vagyok elégedetlen(ja, a frissítés halasztásával is, de ez most lényegtelen)
Üdv!
-
törölt tag
válasz
counterbill #17657 üzenetére
Debrecenben jó az LTE, még olyan helyen is, ahol meg ADSL gondja volt anyám élettársának (túl messze volt a DSLAM-től) így kapott a T-től egy LTE-s modemet, lol azzal meg hasít a nete.
Szóval itt elég jó.
-
counterbill
senior tag
válasz
#40935168 #17655 üzenetére
Én is tökre örültem mikor megvettem ,hogy na 4g-s mobilom lesz atom. Ellőfizumba van is 4g net. Elhoztam néztem nyáron h milyen gyors a letöltés stb amig 2. nap haveroknál ülve másik telefonon hivnak h nem vagyok elérhető. Nézem nincs térerő. Jó mondom biztos eldobta valami de csak nem jöt tvissza több újra inditás után sem. Beszartam rendesen ,hogy meeht vissza . Simet kizártam mint hibát mert ott helybe kaptam az újat hozzá (westelest megtartottam
) . De rájöttem egy két sör után cimborákkal 4g ide vagy oda még pesten is szar a lefedettség sajnos. Maradt a 3g.
-
juan88
tag
válasz
counterbill #17654 üzenetére
még mindig a másodlagos kivetítések komolytalan útvesztőiben barangolva: ha a bl miatt nem megy a 4.3, akkor nem megy a 4.4 se.
-
törölt tag
Na gariban az SP-m. Kijelzőcsere lesz. Kaptam egy fekete "S"-t cserébe addig. Ez sem rossz amúgy, de azért az LTE az SP-ben ütősebben tölt.
-
counterbill
senior tag
válasz
predator00 #17653 üzenetére
Z1 compact jó de kicsi xd Akkor ugorják át a 4.3 at és adják a 4.4 et xd
csak troll relaxvan még idejük
-
juan88
tag
válasz
counterbill #17647 üzenetére
vaaaagy kapunk egy közleményt, hogy "no 4.3 guys"... és mint már említettem, a nyuszi baszhatja.
-
törölt tag
válasz
counterbill #17647 üzenetére
Vagy adnának egy xperia z1 compactot .
-
juan88
tag
Én kezdek egy kicsit bedarázni.
Tény: A Sonynál vélhetően nem a fizetetlen gyakornokok készítik az updatet, tehát biztos érhetik a dolgokat.
Tény: Az update a szolgáltatói teszteken rendre elbukik.Annyira a Sonynál se lehetnek balherék, hogy ennyiszer elrontsák. A végén kiderül, hogy az update faileknek köze van a zárt bl-hez, aztán a nyuszi baszhatja.
Persze ez csak ilyen agymenés nem kell komolyan venni.
-
picstike
tag
Én a kimenő hívásokat akarom korlátozni! A bejövők nem érdekelnek azt nem én fizetem,de a kimenőket igen
-
Lasy
veterán
PÉn úgy veszem észre, hogy az SP kelendőbb volt mint a T, és mégis ahogy nézem a topicot a T-sek nem panaszkodnak.
-
juan88
tag
válasz
picstike #17623 üzenetére
flottás, üzleti csomagot kanyar nélkül le tudsz korlátoztatni. Onnan tudom, hogy az enyém is le van.
Pszichológusként viszont az lenne a javaslatom, hogy a legjobb igenis 2500 Ft feltöltés egy hónapra és tanulja meg beosztani. Akármilyen a percdíj. Ha érdekel hogy miért,priviben kifejtem.
Van még ötletem. -
SkiDev
őstag
Nekem is megtetszett, de én is csak 2015 július végén cserélhetek, de egyet megtanultam: Karácsony előtt nem érdemes venni telefont
Összeszorult a gyomrom, mikor az LG G2-t 95k-ért hajigálták kifele, az SP meg volt 76k. (Tudom meg sem szólalhatok, mert ígyis van, aki drágábban vette....
)
-
embe
nagyúr
válasz
roland091 #17630 üzenetére
Két havit??? Fenéket! A mai bérem nem költöm el, és megveszem belőle.....
Ez vicc volt.
Igen meg van az utódja. Majd két év múlva...legfeljebb. Decemberben hosszabbítottam, pedig megfogadtam, hogy inkább egy kínai telót veszek, de szerződést nem hosszabbítok. Csak az a fránya pénz. Egyben nem volt rá 60eFt., így részletre vettem meg. Mindjárt kettőt, egy fehéret a feleségemnek is.
Mint már írtam, a megjelenése óta bejön ez a teló, és már szeptemberben megvolt előre véve hozzá a tok, és a fólia. Benéztem a hosszabbítást.
Azért még most sem olyan rossz ez hardverileg. Alcatel teszt:
"Az Xperia SP még mindig ott van a szeren, " -
embe
nagyúr
Jajjjj! Tetszik.
-
picstike
tag
Ez egy üzleti előfizetés 2000ftbruttó havonta másodperc alap és bruttó 12percdíj és egymás között ingyen.
Nem szeretném lecserélni másra. mert ilyen lehetőséget nem 1xü szerezni. Inkább progival oldanám meg.
A nevelésről inkább ne beszéljünk,ez mindenkinek egyéni és a legrosszabb,ha tanácsot ad valaki ezm ügyben,mert minden család más és más. és nem tudni milyen állapotok viszonyok uralkodnak benne. -
counterbill
senior tag
válasz
picstike #17610 üzenetére
Szolgáltatóhoz menj be ott is lehet korlátoztatni ,hogy miből mennyit tudjon használni (sms,perc stb). Egyébként a legegyszerűbb az lenne amit írtak ,hogy átmenni előfizetéses csomagba ami bizonyos összegig megy minden hónapban. Utána rá kell tölteni mint féltöltősnél. Programokat törli kijátssza stb.
-
anderledani
őstag
Kijött a .136 Z1-re és Z Ultrára.
-
oliwire
őstag
válasz
picstike #17613 üzenetére
Nem akarok nevelési tanácsokat adni, mert nem érzem úgy, hogy közöm van hozzá, csak esetleg javaslatot, ami nálam bevált vagy már másnál esetleg. Ha nem hajlandó keveset beszélni telefonon, és mégis a szülőknek kell a számlát kifizetni, el lehet szerintem a gyereknek mondani, hogy most ez volt a születésnapi ajándék, hogy ennyit beszélhetett. Ha máskor visszafogja magát, akkor lehet szó más "ajándékról'. Ráadásul a mai világban annyi dolog van, amivel ingyenesen lehet kommunikálni, hogy butaság lenne kihagyni. Ott van a Viber, a Skype, a WhatsApp, a Hangouts. Ezekkel ingyen lehet vagy telefonálni, vagy üzenetet küldeni, vagy mind kettő. Híváshoz érdemes WiFit-t használni.
-
Sordoran
addikt
válasz
Erre a legegyszerűbb, ha vagy feltöltőkártyás díjcsomagra váltotok, vagy olyan előfizetési díjcsomagra, ami adott összegig használható, a fölött pedig fel kell tölteni. Ehhez persze kellene az is, hogy melyik szolgáltatónál vagytok.
Biztos van olyan program is, amivel korlátozható, de szerintem root a minimum hozzá, és ugye a mai fiatalok megtalálják a kiskaput azon is.
Ha pedig máshogy nem megy, akkor el lehet még mindig venni tőle a telefont, vagy csak a SIM kártyát. Ha jól be van állítva a Call meter 3G akkor azzal te is meg tudod nézni, hol jár adott hónapban az egyenlege (vagy talán a szolgáltató honlapján is lehet ellenőrizni) és amint túllépi eltiltás, de ez már nevelési kérdés. -
picstike
tag
válasz
oliwire #17612 üzenetére
Mondjam a lányomnak,hogy ennyit én a fölött meg ő fizet? És mibőőőől? Azt is én fizetném!
Céges telefonja van általam 2eft előfizetés és másodperc alap. Nem fogok feltöltöst venni ilyen konstrukció mellett. 1 progi mindent megoldana csak rokonokat és a családot hivna . -
oliwire
őstag
válasz
Nem biztos, hogy van magyar, és nem bonyolult.
Javaslat: Ilyenkor lehet átváltani feltöltőkártyás csomagba akár. Vagy nekem anno fater azt mondta, hogy x összegig fizeti a számlámat, ha a fölött beszélek, akkor a különbözetet én fizetem. Be is vált, nem beszéltem sose fölötte. Azóta más a helyzet, amióta van keresetem, én fizetem. De programmal nem biztos hogy érdemes is lenne bármikor is, mert azokat ki lehet játszani akár.(#17611) Dzsolo
A Call Meter 3G-vel úgy tudom csak nyomon követni lehet, de tiltani nem.
-
picstike
tag
Tudtok olyan programról,amivel be lehet állítani hogy mennyit lehessen beszélni,vagy kiket lehessen hivni.Sajna a lányom ismét 18eft os számlát csinált igy sürgős lett a kérdés.
Olyan kéne ami nem nagyon bonyi,mert a Magyart is töröm :-) -
jety91
őstag
Mondtam én hogy a szolgáltatóknál vérzik el valamiért a firmware...
-
powerwade
senior tag
válasz
hirsch4700 #17602 üzenetére
Igy van. Viszont pontos verzioszamokat nem irnak ezekben a reportokban, de megis latszik, hogy pl. ok hogyan dolgoznak. Rendesen kommunikalnak az userek fele, nem ugy mint itt az alvegen
-
e-newsee
addikt
válasz
hirsch4700 #17602 üzenetére
A T-nél nincs valahol ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest