- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
P@ly
tag
Na ma jól felhúzott a .14-es ROM. Amint kész az összefoglaló (80% kb kész) megy vissza rá a 4.1 India ROM!
Azzal voltam a legjobban megelégedve. Kamerája meg nem érdekel a telefonnak.Azt csinálta, hogy hívtak és nem hallottam mit beszél a távoli fél... Kb 5-6X próbáltuk meg, sőt a másik fél még egy másik számról is felhívott. A jelenség ugyanaz volt... Restart megoldotta a problémát...
Talán a GPS válthatta ezt ki, mert voltam futni - sajnos muszáj vagyok az endomondot használni, mivel a sportstracker ismét elromlott a telefonon (újraindítja folyamatosan). De nem vagyok 100%-ig biztos benne.Aztán olyat is csinált ma, hogy a névjegyek befagytak.
Nem tudtam görgetni se fel, se le...Restart megoldotta a problémát...
Nektek csinált már ilyet? Az a fura, hogy 3-4 hónapig panaszmentes volt (ismert hibákat leszámítva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest