-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Ki tudja,min dolgozhatnak?
-
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #11096 üzenetére
ok semmi gond meg rootoltam köszönöm
-
dokee78
félisten
válasz
Steve198310 #11094 üzenetére
-
dokee78
félisten
válasz
Steve198310 #11092 üzenetére
Melyik build verzió?
-
Steve198310
őstag
Sziasztok!
Gyors infó kéne hogy is megy most a L ROOT
Köszönöm üdv
-
bgyg1
aktív tag
válasz
dave0825 #11087 üzenetére
Szia!
Nem normális, igaz nekem P-m van, ott úgy kellett a SUS-al megoldani, hogy elindítod a sus-t, kiválasztod menüből melyik a telód, majd amikor letöltötte a legújabb ROM-t, akkor úgy dugod a telót a gépre, hogy köben nyomod a telón a hangerő lefele gombot. Persze a telónak kikapcsolt állapotban kell lennie.
-
dave0825
őstag
Föltettem barátnőm L-jére a 0.26-os ROM-ot (itt ajánlották többen, hogy abban még nincs benne a szenzor bug), és ha újra akarom húzni SUS-sal (biztos ami biztos...), akkor csak frissíteni tudja, azt írja. Nem engedi a mostani szoftvert újratenni. Ez hogy lehet?
-
Nagya21
addikt
Hali!!
A Focalprice-n vettem előrendelésben(presale) 97 dodóért március 10.-én, várható megjelenése Márc 25.-én volt kiirva, kiskinyai ,hogy ne idegüjjem magam adott 2*5% kuponyt.
Márc 28.-án adta postára, 1-én felkerült a repülőre, tegnap 10.-én hozta a postás.
Balga postával jött, átcsusszant a vámon.
Jelenlegi ára a focalon most még 3napig 110 dodó (140 helyett.)
DOOGEE
A gyárilag rajta levő fólia szar.(a Zasszony doogee 100-asán is, de arra már van ugy folia, doogi honlapon meg már van hozzá 3 frissítés)
Wi-Fi jó.
Hangosan, és tisztán szól a nagyhangszórója.
Körbe a fémkeret az festett müa, nemrecseg , egyben van.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
gabancs #11069 üzenetére
HAli!!
Egy jó L-el lehet, hogy egálban van, de az én L-em rossz(szar a fókusz, van itt régebbi hozzászólásomban kép), és a szerviz nem ismeri el a hibát............
Ha ollan képet csinált volna, mint Lomha márkatársnak, akkor nem is problemáztam volna, és nem gondoltam volna másik telóra.
(más kérdés, hogy a doogee 97 dodóért megjött, és ezért a pízért királyság van tezsvírem
)
Üdv Nagya -
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy honlapon flash videó van, azt le tudja játszani a teló vagy sem?
-
Zarbi
tag
A pocsék erős túlzás. Szerintem sokan csak nem foglalkoznak vele, hogy miként kéne beállítani a különböző opciókat, és nyavalyognak inkább. Normál módban, egymezős autófókusszal, automata fehéregyensúllyal, auto isoval, átlag fényméréssel és az expozíciós érték manuális állítgatásával egész jó minőségű képeket lehet csinálni. Persze nem egy dslr minőséget kell várni, sőt még csak nem is egy kompakt gépét, de hát ez egy telefon
-
bgyg1
aktív tag
Még egy valami, tényleg pocsék képeket készít?
-
Krakesz27
tag
Kéne egy kis segítség valakitől mert nem tudom, hogy mitől van az, hogy az eggyes képeket nem látja a telefonom. Mitől van ez? Válaszokat PM-be kérem. előre is köszönöm.
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Most a Vodánál 1 Ft-ért tudok ilyen telót venni. Olvastam, hogy nincs flash támogatás benne (ez újabb Rom-al orvosolható e vagy sem) illetve mennyire elfogadható a teló gyorsasága az állandóan frissülő alkalmazásokkal szemben (facebook, viber, facebook messenger...stb), mert az újabb frissitésektől ugye lassul. Kinek mi a tapasztalata.
Van Xperia P-m de nem vagyok a Rom-ok terén megelégedve vele, mert zárt bootloader-s, s nincs rá egy normális rom.Előre is köszi a válaszokat!
-
dokee78
félisten
válasz
Padawan000 #11053 üzenetére
A közelség érzékelő világít folyamatosan.
-
Padawan000
csendes tag
Elég sok hozzászólást olvastam vissza de nem áll össze, hogy ez a szenzor bug pontosan micsoda? Nekem még semmilyen hiba nem jött elő, egyedül az zavar hogy bal felső sarkát ha megnyomom a telefonnak akkor recseg, mintha nem lenne rendesen beleillesztve a kijelző a keretbe.
-
szabi__memo
nagyúr
Na ma jött két sw frissítés, most már nekem is szar a szenzor. Remek
-
2rda
tag
válasz
nincskedvem #11047 üzenetére
15.3.A.1.14
1. Hsz-ben lévőt, xperia easy rootkit, néhány random google találatot. Telenor függő egyébként, nem tudom mennyire számít. -
2rda
tag
Üdv! Adatmentés céljából szeretném rootolni a telefonom. Többféle verziót próbáltam, de vagy nem elérhető az eszköz vagy failed initalizing daemon, stb.
Álhelyek, ismeretlen forrás, usb debugging bekapcsolva, driver telepítve, kapcsolat pedig médiaátvitelre kapcsolva.
Próbáltam win7en és 8.1en is, két kábellel. SU települ de root jogot nem kapok.
Ötletek? -
Siriusb
veterán
Egyre többször előjön, hogy fél percre használhatatlan a teló hívás befejezése után. Mivel az új ROM-ok sosem fognak megérkezni hozzánk, gondolkozom egy custom ROM felrakásán, pl. régen nagyon szemeztem a clean 'n tweaked-del, ami a 0.26-ra épül.
Esetleg valakinek mostanában jó tapasztalata van más ROMmal?
Kösz. -
dokee78
félisten
Ma frissült a filmek alkalmazás.
Galériából melyik a legfrissebb? -
dave0825
őstag
válasz
szabi__memo #11040 üzenetére
Haverom SP-je is ugyanezt csinálja, szóval szerintem a router lesz a ludas, valamit állítanak rajta, vagy csak simán sz@r. (Sőt, másik haverom Wayteq telefonja is eldobálja állandóan, és újra be kell írnia a jelszót)
-
dave0825
őstag
válasz
szabi__memo #11038 üzenetére
Nálam a suliban van így az SP-mmel...Mindig (de naponta többször is) kiírja, hogy Hitelesítési probléma, és újra be kell írnom a jelszót. Otthoni wifivel nálam sincs gond, szóval szerintem se a telefonokkal van a gond.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
szabi__memo #11036 üzenetére
Nálam akkor fordul elő, ha az informatika módosít valamit.
Otthoni WIFI-nél ez nem fordul elő. -
szabi__memo
nagyúr
Találkozott valaki olyannal, hogy a wifi nem csatlakozik egy már mentett hálózathoz, csak ha újra módosítja a jelszót?
Mi a megoldás? Már ha van -
Sunyista
tag
Kedves Tulajok!
Telefon vásárlás előtt állok, DE nem a szokásos kérdéseket tenném fel, hanem megkérnék valakit, hogy egy appot teszteljen le nekem, hogy működik-e rendesen, ha igen, instant egy új tulajt üdvözölhettek.Jelenleg Live with Walkman-em van, amin elég nagy megelégedéssel használom a RecForge nevű appot, amivel az fm rádióról tudok felvenni így. Aki tudna/akarna a "tesztelésben" segíteni, az kérem írjon privit és leírom, hogy működik az app, ami abszolút nem bonyolult, root jogosultság sem kell a használatához. (és nem kártékony)
Előre is köszönöm, aki tud segíteni, linkelem az XDA-s posztot, ahol fellelhető az INGYENES verzió. (a Play áruházon kívül)forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1717236
-
Lacko87
tag
luna40, oszkarfincs
Köszönöm szépen a tanácsokat! Átettem csak GSM módba és azóta tényleg folyamatosan jó.
Van esetleg olyan kezdőképernyőre kirakható egyszerű kapcsoló, amivel ezt igény szerint tudnám kapcsolgatni?
-
ataman
aktív tag
válasz
Siriusb #11012 üzenetére
Nálam lefagyni ugyan nem szokott a teló - ezzel a Rom-mal (15.3.A.1.14)még nem fordult elő. De olyat csinál, hogy telefonáláskor a percszámláló általában megáll olyan 8 másodperc környékén. Nem mindig, néha. Újraindítás szokott segíteni a memória feloldásában. Lehet, hogy valami programomba akad bele...
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
juhasz26 #11018 üzenetére
Nálam ezt akkor csinálja, ha WCDMA/GSM módban van a teló és olyan helyre megyek, ahol pont olyan szar a WCDMA lefedettség, hogy csatlakozni még tud hozzá, de a telefonálásra már nem futja. De ezt az összes nokia és samsung is csinálta eddig, szóval nem a sony sara.
Ezért használom GSM only üzemmódban, így mindig maxon van a térerő. Azt javaslom, hogy használd pár napig így. A mobilnet ugyan lassú, de a levelek szinkronizálására elég.
-
DrDobos
őstag
válasz
szlovibuki #11023 üzenetére
Gl to SD app. Root jog kell hozzá
-
Bingoo
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne azt beállítani, hogy a telefonkönyvemben lévő névjegyekhez hívóképeket töltsön le a telefon automatikusan a facebookról? Amikor megvettem a telefont, akkor sok névjegyhez szedett le, viszont azóta lett jó pár új név, amihez nem szeretnék egyenként hozzárendelni képeket. Valaki tudna ebben segíteni? Köszönöm
-
szlovibuki
tag
hy
nagyméretű játékokat hogyan lehet áthelyezni memóriakártyára?
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Padawan000 #11017 üzenetére
Nem nagyon lehet köze hozzá. :-)
-
dzoli87
aktív tag
válasz
Padawan000 #11017 üzenetére
Nem tudom, az tény, hogy nekem is új töltöm van, de nem gondolnám.
-
juhasz26
csendes tag
Sziasztok!
1, Azt miért csinálja a telefonom, hogy néha teljesen lenullázódik a térerőm olyan helyeket ahol teljes térerő kéne legyen? Néha csak azt veszem észre, hogy jön az SMS mert hívtak. Ugyanazon a helyen ha kikapcsolom a telefont és vissza, akkor megjavul a térerő.
2, Hasonló problémám van a mobil nettel is. Azzal az a gond, hogy nem kapcsol be, folyamat ezt csinálja. Ugyanazon a helyen ha kikapcsolom a telefont és vissza, akkor megjavul a mobilnet.Már csináltam rendszer frissítést is, de nem használt.
Valaki valami megoldás? -
Padawan000
csendes tag
Nem lehet, hogy azért jönnek a különfajta bugok mert többségében hibás töltővel adták ki ezt a telefont?
Mióta laptopról töltöm, azóta se szenzor bugom se touch bugom se halózat elvesztésem sincs. -
dzoli87
aktív tag
Üdv!
Nekem 1 hét használat után még nem jött elő a kis piros gonosz szenzor hiba a 16-os ROM-ban (kopp-kopp). -
dokee78
félisten
-
-
Siriusb
veterán
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy telefonhívás után "lefagy" a rendszer? Ha 1-2 perc múlva ránézek, akkorra helyreáll, de addig nem reagál semmire.
-
FST200
tag
válasz
dokee78 #10837 üzenetére
kicserélték azóta ?
mert már nálam ez a második L - az elsőt egyből visszadtam hogy cseréljék ,mert hívás közben nálam és a másik félnél is furcsa , recsegő volt a vétel,
kicserélték, az újjal semmi gond nem volt ,de most már ennél is jelentkezik hogy recseg,szaggat a vétel, de akivel beszélek annál is , ez mitől lehet ?? -
Zarbi
tag
Jó estét!
Hol tudnám beállítani azt, hogy a telefonnal készült képek nevének, azok készítésének idejét adja meg (pl:1404061516) ne pedig a DSC_random szám formátumot?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest