- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
redspot #6034 üzenetére
Szerintem ha olyan dolgot futtatsz, ami igénybe veszi a telefont rendesen (navigáció, csillivilli játék), akkor örül ha szinten tartja magát, vagy nagyon lassan töltődik.. De majd más is leírja a tapasztatát.
Hogy kicsit kötekedjek a kommenteddel kapcs: azt írod, hogy 9 perc alatt 4-5%-ot töltődik nyugalmi állapotban. Játék közben 1-2 perc alatt szeretnél 1%-ot. Az azt jelenti, hogy játék közben is 9 perc alatt szeretnél átlag másfél perc/1%-kal 6%-ot tölteni. Ez nyilván lehetetlen, ha amúgy 5%-ot töltődik használat nélkül ugyanennyi idő alatt.
-
kelly416
veterán
válasz
redspot #4013 üzenetére
3D játékokat nem nagyon játszom (azt hiszen legalábbis, hogy a temple run 2 nem egy nagy eresztés fogyasztás szempontjából), de azt kell mondjam, nem normális. Mármint az én véleményem szerint. Az enyém is felmelegszik ha játszom, főleg töltőről, de nem merül, hanem töltődik. Lehet, hogyha energiavámpírabb játék lenne, merülne, de ezt elpasszolom. Annak idején a Defy merült navigálás offline közben töltőről, de ott kicsi volt az autós töltő. Nemrég merült az ION HTC töltőről, de ott meg kompatibilitási problémák vannak. Nálad nem tudom, mi lehet a baj, de (még egyszer mondom, szerintem) ez nem jó így.
De mint feljebb láthatod, én másképp is használom a telefont, mint mondjuk Te.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest