- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megéri az árát? - Reolink Altas PT Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Szegényt jól lehúztad
Az 1 GB memória volt a gyenge pontja szerintem, az már manapság kevés. Nekem 1 nap volt a minimum amit kibít az akksi, általában két napig hajtottam - mondjuk csak akkor engedtem netre, mikor én akartam. Nova Launcherrel és Exdialerrel eltűntek a nem kívánt optimalizálatlanságok is.
Én is csak azért adtam el, mert jött egy lehetőség, amúgy tényleg 100-szor meggondoltam, hogy odaadjam-e. Szerintem mai szemmel sem rossz a készülék, ezt mutatja pl hogy értéktartóbb is, min egy One X pl. Egy áron mozognak és a One X elvielg egy jobb telefon.siofok: van JB a telóra.
-
bobace
addikt
Nagy-nagy szívfájdalommal elhagytam a tábort, váltottam Samura. De mindig úgy fogok emlékzni a elóra, mint a legszebb telómra, ami volt.
-
bobace
addikt
válasz
oliwire #6526 üzenetére
Nincs neki típushibája, hacsak nem az, amit előtted írtak egy hozzászólással. A 4.1-es rendszerben akad a FullHD videófelvétel, egyéb bugja nincs tudtommal. Bár én sosem vetem fel vele FullHDban, nem tudom mindenkinek van-e ez a probléma. Elvileg jön rá a frissítés..
Akksija nekem 2 nap, bár nem sokat nyomkodom. Ha sokat haszálom 1 nap. -
bobace
addikt
Én meg megelégedéssel használom a gyári billt
Nekem a magyarságával sincs baj.
-
bobace
addikt
Nem vagyok egy ROM mester, de bootloader nyitás nélkül nem fog menni a recovery. Csak sima gyári FW-t tudsz felrakni.
-
bobace
addikt
válasz
Hauptmann #6278 üzenetére
Hát ez sajnos ilyen. Vágd ki a teljes képből, ami kell
Ezt egy 12 Mp-es képnél könnyebb megtenni, mint egy 5 mp-esnél.
Én sosem használtam a digitális zoomot még fényképezőgépben sem, ugyanazt csinálja, mintha kivágnám a teljes képből, ami kell, annak meg semmi értelme. -
bobace
addikt
válasz
enginev3.0 #6250 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy lehet jobban jön ki az olcsóbb eladással, mint a kijelzőcserével. Sőt szinte biztos.
-
bobace
addikt
válasz
laszlolczka #6193 üzenetére
.
-
bobace
addikt
Nem is értem mit paráztok az akksin, nekem 3 napot is kibírt legutóbb, igaz külföldön volam és csak pár perc telefon volt, nulla internet, egy kis fényképezés
Amúgy sokszor 2 napot is kihúz, ha nem lát sok netet. Én mindig kapcsolgani szoktam, hogy ne menjen, ha nem kell. Amúgy ha használom is, akkor tényleg 1 nap. -
bobace
addikt
válasz
Crafter32 #6161 üzenetére
Kicsit el vagy tévedve, nem kicsit...
Az 1 Ft-os Vodafone Smarton is ugyanaz a rendszer, mint az Ionon vagy a Oneon mégis ég és föld a különbség. Az élményt össze sem lehet hasonlítani. Más UI, más sebességbeli dimenziók.
Ugyanez a designnál. Tök szubjektív. Neked lehet, hogy a Sony telók tetszenek, másnak meg nem. Az Ion gyöngyörű, de azért a One sem csúnyább. -
bobace
addikt
Ez olyan mint a Windows. Feltelepíted, és helyet foglal a C meghajtón a vinyódon. Mikor bekapcsolod a gépet, amiben van mondjuk 4 giga ramod, akkor abból elvesz vagy 1 gigát magának, és te köbö 3-at tudsz használni. Ugyanígy itt is.
Az hogy kevés van alapból az meg szerintem amiatt van, hogy a sony jól belenyúlt az androidba, és az jóval erőforrásigényesebb lett, mint egy alapdroid. De ezt majd megmondják a többiek. -
bobace
addikt
válasz
mkRoland #6041 üzenetére
Amiket leírsz, az tényleg katasztrófa. Valami app lehet a bűnös, vagy tényleg valami nagy baj van a telóval
Nekem mérsékelt használattal simán bír 2 napot, fél év alatt köbö 2x ha újraindult, a Nova ingyenes változatát használom launchernek, de ezt még egyszer nem töltötte újra (a gyárit nagyon sokszor), a ram kezelés az amúgy, ami tényleg gyenge pont, nem érzem jobbnak mint a 768 megás Desire S-em. -
bobace
addikt
válasz
redspot #6034 üzenetére
Szerintem ha olyan dolgot futtatsz, ami igénybe veszi a telefont rendesen (navigáció, csillivilli játék), akkor örül ha szinten tartja magát, vagy nagyon lassan töltődik.. De majd más is leírja a tapasztatát.
Hogy kicsit kötekedjek a kommenteddel kapcs: azt írod, hogy 9 perc alatt 4-5%-ot töltődik nyugalmi állapotban. Játék közben 1-2 perc alatt szeretnél 1%-ot. Az azt jelenti, hogy játék közben is 9 perc alatt szeretnél átlag másfél perc/1%-kal 6%-ot tölteni. Ez nyilván lehetetlen, ha amúgy 5%-ot töltődik használat nélkül ugyanennyi idő alatt.
-
bobace
addikt
válasz
Crafter32 #5998 üzenetére
Általában 1000 ciklust bírnak az akksik. Ezt van aki elhasználja 1 év alatt, van akinek 3 is összejön vele. Okostelefonoknál mivel sűrűn dugdussa az ember tölteni, gépre, stb, szerinem a 2 év jó eredménynek számít. Igazából még egy telefon sem volt nálam két évet, úgyhogy nincs tapasztalatom
A régi SE W800i-m 7 éves (mutter használja), de még mindig bír vagy 3 napot, szóval a kivétel erősíti a szabályt.
-
bobace
addikt
Szerinem egy céget nagyon is érdekel, hogy megtartsa a vevőket és törzsvásárlókat szerezzen. Ha csak a másik gyártótól érkezőket akarja kiszolgálni, akkor sosem lesz növekedés. Nem tudom mennyi időre lövik be a gyártók egy készülék életciklusát, szerintem 2 évre, ezen idő alatt azért elvárható lenne egy normális support. És mikor a ember vált 2 év múlva (mert frissítés ide vagy oda a 2 éves hardver már nem túl gyors sok esetben, főleg közép kategóriában) nagyon nem mindegy, hogy másik gyártóhoz megy vagy marad.
-
bobace
addikt
Azért érthetetlen a dolog, mert mikor a Sonynak rosszul ment az Xperia sorozat, javítottak a supporton, elkezdték normálisan frissíteni a készülékeket, ezt a felhasználók meg is hálálták, jobban fogytak a cuccaik, aztán a tavalyi vonal megint visszalépés. Úgy látszik az idei vonallal ezt már nem akarják eljátszani, na és ki szívja meg? Mi
-
bobace
addikt
Én meg kicsit egyetértek az LG-Samu nem az igazi dologgal. Az LG talán mostanság kezd telefonokat gyártani, az idei évig épkézláb dolgot nem tudtak letenni az asztalra. A Samsung meg még mindig műanyag szappantartó, igaz, hogy supportra viszont a legjobbak.
Én nagyon nagy Sony fan voltam - illetve még inkább Ericsson - (J70-T310-K700-W800-W810-W910), aztán androidos telefont szerettem volna és az LG és HTC után most Sony van. Külcsínre még mindig a Sony a best (ejj de vágytam egy Arcra is, de az nem jött össze anno), de belbecsben azért nem..
A gyártók supportja manapság botrányos, ezt általánosítva mondom. 12 egy tucat. Talán a Samsung az egyetlen, ahol normálisan jönnek a frissítések. És ez elgondolkoztat azon, hogy a következő telóm majd Samu legyen műanyag ide vagy oda. Sokan dicséritek az LG-t manapság, de ahhoz még legalább 1-2 évnyi pozitív visszacsatolás kell részemről.
Így maradt Ionka -
bobace
addikt
válasz
1stVikman #5908 üzenetére
A gyári bizt. mentésről csak annyit, hogy kegyetlenül megszenvedtem azzal, hogy csak kimentettem a gépre, és úgy gondoltam visszaállítom.. Felmásoltam a telóra, és mikor a visszaállításra mentem, fogta magát és letörölte. Ha csináltam új backupot, és abba másoltam be a égit, az xml fájlt is átírva akkor sem volt jó. Aztán végül örültem, hogy vagy 10 pogit sikerült visszaállítani összesen sokszori próbálkozásra.. Szóval én nem eőltetem többet ezt a funkciót.
-
bobace
addikt
válasz
Footballer #5838 üzenetére
Ha akkor jön elő, mikor a mobilnet is megy, akkor az adathasználatban nézd meg, melyik app mennyi netet fogyaszott, hátha ott lesz valami kiugró érték. Illetve le tudod tiltani a legtöbb appnál a mobilnet által forgalmazott háttéradatokat is (bár van ahol ez szükséges a működéshez, de ha wifin vagy ott úgyis frissít) egy próba erejéig. Valami nagyon szinkronizálni akar szerintem minden pillanatban..
-
bobace
addikt
válasz
Footballer #5809 üzenetére
A gyengébb a kijelzője nem paraméterek alapján értendő, mert az fullhd, ez meg sima hd. Csak itt is írták többen, hogy fakóbb, nem olyan életteli a képe.
-
bobace
addikt
válasz
Footballer #5807 üzenetére
Elég egyértelmű a dolog. 60-ért best buy az ION bárkinek (Úgy láttam, 65k-tól felfelé mennek garisan, függetlenül, jó állapotban). A Z meg van annyival jobb, hogy 50-et megérjen, még ha függő is. Amiben gyengébb, a kijelző minősége, nagyjából minden másban jobb a Z.
-
bobace
addikt
Valakinek van slim flip tokja a telóhoz? Mennyivel nagyobb tőle a telefon, pl egy "gumibugyihoz" viszonyítva?
-
bobace
addikt
Én mindig kikapcsolom a mobilnetet-wifit, ha nem kell. Ha szinkronizálok, addig bekapcsolom. 1 napot mindig kibírja, simán van hogy 2-t is.
-
bobace
addikt
Valaki csinált JB telepítés előtt mentést a telefonon levő Biztonsági mentés appal? És utána próbálta visszaállítani JB alatt? Sikerült?
Ha nem sikerült, akkor meg tudta oldani utána valahogy némi hackkel? -
bobace
addikt
Nekem az első volt minden telómon egy %-os akksiwidget
Szóval én meg örülök, hogy nem kell végre kiraknom külön..
A FullHD videó meg nem érdekel, elég a sima HD is arra a pár alkalomra, amikor videózok.Aminek nem örülök, hogy az ICS alatti mentésemet nem tudom visszaállítani, így újra be kell lakni a telót.
-
bobace
addikt
Én sem vártam tovább (nem akart megjelenni), flashtoolal felraktam a JB-t + root is megvolt. Tapasztalatok később
-
bobace
addikt
Egyből lett a topikban élet, csak egy kis frissítés kellett
-
bobace
addikt
válasz
andras5 #5395 üzenetére
Nehéz választás. Én majd két évig használtam egy Desire S-t az Ion előtt, és a One X-szel is közelebbi a barátság. Szóval a One S-t pontosan nem ismerem, de a HTC-t igen. Sokban hasonlít a Desire S/One X és az ION. A minőségi burkolat, külső felépítés alapján nem tudnék dönteni, de mind a kettő biztosan jó. A Sense felület hiányzik is kicsit, meg nem is. Azért is váltottam az Ionra, mert kicsit már meguntam a Sense-t, de szerintem jobb összességében, mint a Sony megoldása. A Desirenél is a memóriaelfogyás volt a kritikus probléma, ugyanúgy, mint az Ionnál... A maga idejében, mikor a Desire S-t megvettem sokat számított, hogy 768 memória volt benne, az akkoriban szokásos 512-vel szemben, aztán persze az alkalmazások fejlődésével, az is kevés lett, mint ahogyan az 1GB is kevés újabban, én már 2 GB-os telót vennék.
Szigorúan az Ion - One S csatából én az Ion mellett döntenék. Jobb kamera, nagyobb akksi, HD kijelző áll szemben a Sense nyújtotta szolgáltatásokkal. De az Ion árában már kb van One X is, azokat is nézegetném, és ott nincs kérdés
-
bobace
addikt
Én kicsit lenyugodtam most a frissítésekkel kapcs. Beleolvasgattam az S3 topikba, és ott is írták, hogy ugyanúgy elfogyogat a memória, pedig az már JB. Pedig én is elgondolkoztam a cserén, de most visszaállok kivárásra. 2GB memóval szerelt telóra egyelőre nincs pénzem, a legolcsóbb is az S3 LTE, ami legalább egy húszassal hosszabb...(Nexus 4 is hasonló, de a fix memória nem kell, na meg LG, amivel kapcs még él bennem a rossz tapasztalat)
-
bobace
addikt
válasz
Alexios #4781 üzenetére
Szerintem meg inkább örüljünk, ha kapunk rendes frissítést. Anno a HTC Desire S-re is be volt ígérve az ICS, és több hónap csúszással meg is jött egy optimalizálatlan vacak, amit nem is mertek kiadni OTA. Életemben láttam vagy 3 olyan telefont, amire nem késett a frissítés legalább egy hónapot. Minden nézőpont kérdése.
-
bobace
addikt
Én már megszoktam, hogy Androidra a frissítés sosem akkor érkezik, amikorra mondják. LG, HTC, Sony. Eddig ilyenjeim voltak, és mind csúszott 1-3 hónapot
Thats life.
-
bobace
addikt
válasz
Crafter32 #4703 üzenetére
Olyan appot telepítettél fel, amiben ez a "feature" van. Nekem is herótom van az ilyenektől, köbö abban a percben törlöm is a progit..
Mintha valahol meg lehetne nézni a rendszerben, melyik programok csinálnak ilyet, de hiába kerestem, nem találtam, pedig egyszer már összeakadtam vele..
-
bobace
addikt
Jó ez az Exdialer, engem is meggyőzőtt két perc alatt. Köszi az ajánlást!
-
bobace
addikt
Valamelyik nap valaki kérdezte, miért nincs automatikus fényerő. Létezhet, hogy nincs fényérzékelő a telefonban? Legalábbis Elixír2 nem lát a szenzoroknál ilyet.
-
-
bobace
addikt
Nézegettem a tokokat a telóhoz itt a topikban. Ez a kettő tetszett meg. Első, második. Valakinek van valamelyik? Nem nagyon látom a lényeges különbséget a kettő között, max az árban. Elég olcsók mondjuk, nem tudom olcsóbban hozzá lehet-e jutni (ebayen 2,5 dollár lol, csak hát egy hónap mire ideér..). Illetve más javaslat is érdekel, ami fehér és jól néz ki.
Illetve ti fóliát vettettek-e a kijelzőre és ha igen, honnan?Most egy ilyen tokom van, eladó is lehet, ha érdekel valakit, túl nagy, mondjuk védi a telót rendesen
-
bobace
addikt
Sziasztok! Meg lehet oldani valahogy, hogy a FB profilképeket hozzácsapja a teló a kontaktjaimhoz a'la HTC?
-
bobace
addikt
Fúú de kéne
Végre egy igazán jó cucc. A kijelző kicsit nagy, de azt talán meg bírnám szokni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- DOOM - The Dark Ages
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Milyen alaplapot vegyek?
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Star Citizen
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest