- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Epic79
tag
Fejlődőképes világban élünk.. Előbb utóbb lesz olyan hardver a mobil szférában és ahhoz lesz megfelelő akkumlátor is.
Illetve maga a hardver adott (részben). Mert ha a telefonod hotspotként használod egy laptoppal például, akkor ott megvan a sebesség! Hisz olyankor a telefont csak az adatátvitelre használod, a feldolgozás a gép feladata.
-
Epic79
tag
Fogalmam sincs, azon kívül, hogy 4G! De a két sáv közti különbséget se észlelem. Nekem tökéletesen megfelel a 3G is, arra amire én használom. Elméletben a LTE 60Mbit/s sebességet tud a HSPA+ 21Mbit/s sebességével szemben. (a HSDPA 7,2Mbit/s) De én ezt a 21 megabitet se érzékelem. És valószinüleg nem is fogom. Ha valóban ténylegesen léteznek ezek a sebességek, akkor itt a telefon tudása szab határt. Hogy az adott oldalt, vagy tartalmat milyen gyorsan tudja feldolgozni.
Mondjuk nekem az a véleményem, hogy ezek a sebességek se a telefonoknak lettek kitalálva! Hanem inkább az usb stick-eknek. Most, hogy a családban lett egy Xperia Z, így van alkalmam az ION-al össze hasonlítani. Semmivel sem gyorsabb rajta az internet használat! Pl az origo oldalát ugyanolyan sebességgel nyitja meg mit az ion. Pedig a Z használja az LTE-t. És ugye 4 mag, meg 2gb, etc...
-
szirtg
csendes tag
Néztem a videót is.
Kissé érthetetlen.Készítettem két-két egyforma / szándékom szerint egyforma próbavideót.
Mindkettő esetében akadt a fullhd, jó volt a hd.
De míg az egyik esetében a hd 6Mb-t volt a fullhd 7, addig a hosszabb mérete 12 és 13.
Visszanézve (hdmi-n, full hd TV-n) a fullhd semmivel sem részletesebb.
Laikus vagyok, de ez a +10-20% méretkülönbség nekem nem adja ki a két felbontás közötti felbontáskülönbséget...Na akkor ezek után végleg sima hd-ra állítom a kamerát, azt csókolom.
Minden más téren nagy előrelépés a JB.
-
darvinya
titán
Annyira bánt akkor root-old és hw _config-ban vedd feljebb.
Vagy ha az sem elég és van olyan LED ami bivaly erős, cirka 15000Ft kicsivel gyengébb az ugyanakkora xenon vakuhoz(de tényleg csak kicsit).
Aztán beszerelteted, kompatibilis az előzővel.
Aztán élvezed a 840 lux-ot. -
DeadMeat
nagyúr
-
boletus
aktív tag
Ezzel azt akarod mondani,hogy az U minőségben jobb,vagy csak a vaku része?
Nézd,ha az U-t jobbnak találod,akkor tájékozódni kellett volna az ION vásárlása előtt. Én, a villanó dolgot nem tartom döntően meghatározó tényezőnek,egy,más szempontokban pedig nagyon jó telefon esetében. De,ha Te így látod,ez is egy vélemény. És,ez így természetes,így van rendjén. -
boletus
aktív tag
Hát igen,engem egyáltalán nem zavar a vaku erőssége,nagyon ritkán használom.
A múltkor,nappal,erdei fényviszonyok közt használtam,fotóztam gyűrűs tuskógomba csoportokat egy hatalmas fatuskón,és meg voltam elégedve a képekkel. Igaz,hozzágondoltam,hogy az ION mobiltelefon,nem pedig mobilfényképezőgép. -
szirtg
csendes tag
Tapasztalatok másfél hét után.
Szép, tökéletesen működik, eddig probléma nem volt vele.
A betekintési szöget szokták szidni, de amihez (drágább készülékhez) tudom hasonlítani (iPhone4), annál sokkal jobb.Ha simogatom az alsó gombokat, akkor már oké a használatuk.
Az akkuidő megfelelő, bár egy kicsit jobbat vártam.
Viszont a villanót továbbra is gyengének találom, a sötétben fényképezése ennek a mobilnak sem erőssége...A GB után a gmail kliens sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest