Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Tomacko #6624 üzenetére
Nem tudok vele semmit csinálni, a telefon nem reagál semmire.Tölteni nem tudom, gombok nyomkodására semmilyen módon nem reagál.Nem rezeg, nem villog, semmit nem csinál.Így semmit nem tudok vele kezdeni.
Egyedül onnan tudom, hogy még "él", hogy a flashtool felismeri, ha rádugom. Ennyi. -
Vermilion69
aktív tag
válasz
Tomacko #6210 üzenetére
Szintén külső problémák.. ez a kupakos akármi, vagy nem tudom micsoda, -szerintem- iszonyú. Nem is értem, hogy ezt hogy, vagy miért.. Már rég lenne akkor telóm, de hát egen, elég nehéz nekem olyat találni ami olcsó és tetszik. Még az ion van a legalsóbb árfekvésben így is..
-
Vermilion69
aktív tag
-
válasz
Tomacko #6091 üzenetére
Az se..
Egy ismerősöm elhagyta a telefonját(elvileg arra is jó) a téli felfordulásban, mikor ő is elakadt és próbálta menteni magát. Mikor bement, hogy na kérem, ezért fizetem a biztosítást, akkor közölték vele, hogy ha nem volt eszméletlen(!!) mikor elhagyta, vagy nem verték meg/ütötték le, akkor szevasz van..
-
arpy17
tag
válasz
Tomacko #5027 üzenetére
Már bocs, de onnantól fogva hogy android (tehát google) rendszerű készüléked van, adadtgyüjtési szempontból még aggódsz egy (google) chrome miatt???
darvinya
Szerintem sokkal több kisképességű készülék van a fizetőképes userek kezében, mint csúcskészülék, és ezért nem mindig értem az ilyen hozzáállású szoftverfejlesztőket, de lehet hogy igazad van.
A mi kis Ionunk a Sony tavalyi csúcskészülékeinek egyike. Ennél (sokkal) roszabb hardverrel is jól használhatóak a fentebb említett programok, több készüléken - de nem minden készüléken. Ezért gondolom, hogy nagyrészt az optimalizálás hiányzik nálunk. Persze a piaci trend, hogy vegyél újabb, jobb készüléket másfél havonta, de a mai mezőnyben még mindig jó kis vas az Ion. -
Alexios
veterán
válasz
Tomacko #4870 üzenetére
Nem is maga a böngészö lassú, ha csak azt használom akkor az általában még rendben van sebesség szempontjából, a gond ottvan, hogy annyira kevés a szabad ram, hogy ezek mellett képtelenség bármit csinálni, vagy pont emiatt bezárja a launchert, meg kb minden egyéb még futó programot, és kilépésnél is várhatok, hogy újratöltsön stb. Lehet ez egy átlag droid felhasználónak nem annyira zavaró, vagy nem tünik fel, de aki ios/wp-röl jött annak nagyon bosszantó.
Föleg, hogy annó az Arc S-t hasonló okok miatt adtam el, de abban 512mb ram volt, itt 1gb van, és nem érezni semmi különbséget.
-
1stVikman
senior tag
válasz
Tomacko #4799 üzenetére
Ezt néztem én is de szerintem nagyon belóg az ember elé, ha meg a töltőt is rádugod, akkor akadályozna is.
Még azt sem tudom, hogy a kecsesebb flexibilis karos, vagy a robusztusabb, de masszívabb? Egyáltalán kell-e a vastag karos vagy bőven elég másik? Ilyen is tetszik, de elég stabil-e?
Azért várom még a kollégák tapasztalatait, hogy kinek milyen vált be. -
petipetya
nagyúr
válasz
Tomacko #4642 üzenetére
A nagy betekintési szög akkor hasznos, amikor az irodában ülsz és az asztalon fekvő telefonra pillantasz. Ezt azért szoktam hiányolni az Xperia S esetén.
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez az előny számomra mit sem ér akkor, ha nem látom a készülék kijelzőjét a napsütésben. Ezért elviselem azt, hogy más készülékeknek nagyobb a betekintési szöge.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest