- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Pont ma olvastam ezt a hírt:
Jobb fotókat ígér az Android 4.4.1Felmerült bennem egyből, hogy emiatt nem kaptuk meg a 96-ost a Sony mérnökeitől, mert minden bizonnyal erre gyúrnak.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Vermilion69 #6794 üzenetére
Régebben én is voltam valamelyiknél (talán vipmail), aztán hamar rájöttem, hogy a gmail messze a legjobb számomra, úgyhogy átirányítottam az összes vipmailre érkező emialt a gmail-emre. Azt nem kunszt beállítani semmin.
Igaz, ez nem a probléma megoldása, hanem megkerülése, de tényleg ajánlott egy gmail-fiók az androidos készülék miatt a felhasználónak. Nekem több is van, mindegyik droidos eszközömnek külön-külön egy, van egy a megvásárolt Play-es alkalmazásoknak fenntartva, egy olyan, amit bátran megadok minden oldalon, nem gond a reklám ezzel és van egy privát is, amit csak kevesnek adok meg. -
Vermilion69
aktív tag
válasz
mkRoland #6793 üzenetére
Nem működik, már ezerszer végigcsináltam.
Az SMTP beállításnál van bukta. Beállítom a upc smtp-jére, mert az a wifi itthon általában arról veszem a netet, de a felhasználónevet és a jelszót nem fogadja el.. de hát nem tudok mást írni mint ami az indamailes e-mail címem, azt írja h nem jó valamelyik, szóval passz.. -
mkRoland
senior tag
válasz
Vermilion69 #6792 üzenetére
K9 Mail és az alábbi beállítások: indamail HelpCenter - POP3 IMAP SMTP.
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Vermilion69 #6786 üzenetére
gyári email. Nem tudom, hogy milyen levelezőt használsz, de szerintem minden beállítható az xperian is. MOL-nál dolgozom, elég sok mindent annyira védenek, hogy már kacifántos az elérés, de mégis minden megy. OWA push mail (outlook web acces), MS exchange, activesync, minden megy vele, méghozzá sokkal problémamentesebben mit az előző samsungomon.
-
Vermilion69
aktív tag
Olyat be lehet amúgy állítani -vagy az én igényeim túl nagyok-, hogy egy hívószámra csengőhangot, az összes többi meg csak rezegjen?
-
Vermilion69
aktív tag
Mikor megvettem utána jött a JB frissítés de annyi, azóta semmi.
Hauptmann: viber a kezdetek óta fent van, lehet, hogy most csak így elkezdi enni?
Ráadásul a stamina mód is be van kapcsolva, 98%nál bekapcsol, mobilnet nem is megy, csak wifi, más semmi nem fut úgy, meg mindig mindent bezárok ha már nem használom..
-
Hauptmann
veterán
válasz
A Viber pl. pont akksizabáló app, készenlétben nagyon szívja az akkut.
-
arpy17
tag
válasz
Ha már tényleg ilyen kevés alkalmazásod van, tényleg érdemes lehet egy visszaállítás.
Volt rendszerfrissítésed amióta használod? Az is bekavarhatott ha igen, frissítés után én mindig tiszta rendszert rakok egy rendszervisszaállítással. -
Vermilion69
aktív tag
Ha délben veszem le a töltőről és használom napközben akkor estére már megint rakhatom fel.. az elején 2 napot is szinte kibírt
szóval az is romlott..
Azért nem értem, mert alig van rajta alkalmazás, csak ilyen viber, facebook, meg ilyenek vannak rajta, semmi extra, játékból is kb 4 darab :/
Mindig figyelem az alkalmazáskezelőbe, hogy mik futnak, ami olyan azt törlöm, meg a gyorsítótárból is amiket berak oda és úgy látom, hogy felesleges.
Minden nap kikapcsolom, ez tuti nem lehet akkor a baja..A gyári e-mailt se lehet nekem beállítani.. nem tudom miért nem megy, páromnak egyből beállította a samsungja, anyukámnak is a nokia.. csak nekem nem megy, pedig nagyon jó lenne ha működne :'(
Olyanok ezek a telefonok, mint az autók is.. a régieket egy szerszámosládával meg lehetett javítani, most meg az égőket sem tudod kicserélni bennük.. modernizáció, hurrá...
-
arpy17
tag
válasz
Vermilion69 #6784 üzenetére
Ha első okostelefonod és neked is látványos a lassulás, akkor tényleg fogja valami. Akksiidő ugyanolyan mint újkorában?
Néha elég eltávolítani egy-egy memóriazabáló progit. Lehet próbálkozni optimalizáló appokkal, csak vigyázz, mert van amelyik többet árt mint használ. (én Smart RAM Booster-t használok, a háttérben óránként ramot pucol, nekem ez elég gyorsan tartja a telót, de heti 1 restart is biztosan kell...)
Végső esetben gyári visszaállítás, igen.
Gyári visszaállítás után lassan, egyesével telepíteni az appokat, hogy kiderüljön hogy mi terheli.(érdekesség: feleségemnek van xperia u-ja. néha rájön a fene, fél nap alatt megeszi az akksit. ilyenkor nem elég egy sima újraindítás, hanem kell neki öt perc pihi a kikapcs-bekapcs között, különben ugyanúgy zabálja tovább a milliampert-milliwattot. franc sem érti ezeket a ketyeréket...)
-
ZolkoW
őstag
válasz
Vermilion69 #6782 üzenetére
csak ez.. honamiban pirospont a reboot funkciónak, ha már percekig tart, mire feláll.. (a rendszer).
akkor nem tudok okosat mondani -
ZolkoW
őstag
válasz
Vermilion69 #6780 üzenetére
mennyi időnként indítod újra?
én is csak hetente 1-2-szer szoktam, amikor úgy érzem, torlódnak a bitek ;-) -
Vermilion69
aktív tag
Fiúk, mostanában sokszor belasssul ez a kis drágaszágom :-( augusztus végén vettük, nincs mokolva, cucc sincs rajta sok, csak órai anyagok.
Mit javasoltok, mivel tehetem a régivé?
Kösziiii :-)
-
bengalised
csendes tag
Sziasztok,
kb 1,5 éves a készülékem és az elmúlt hetekben többször előfordult, hogy egyik pillanatról a másikra nem érzékelte a sim kártyát. Gyakran beszélgetés közben is dobja a hálózatot, majd 2-3 perc múlva (vagy újraindítás után azonnal) visszaáll minden. Először SIM hibára gondoltam, de az azért zavar, hogy az utóbbi időben a GPS vevő is nehezebben fog jelet és gyakrabban akad le. Bár ez utóbbit lehet csak beképzelem.
Tapasztalt valaki már hasonlót?
Előre is köszönöm. -
ZolkoW
őstag
válasz
1stVikman #6776 üzenetére
azt hiszem, rájöttem:
SoftKey Backlight Always On = be
Phone, App Notificatioins = mindegyik kiGeneral: Don't show icon in status bar = be
most úgy tűnik, azt csinálja, amit várok, mert egyébként ugye ez nem erre van kitalálva, hanem hogy ezen a ledsoron jelezzen, ha beérkező bármi van.
csak arra sokkal jobb szerintem a célszerszám (66FF66 egész fehér tulajdonképpen, pedig az FFFFFF kéne, hogy az legyen..)
amíg nem kapcsoltam ki a státuszsoros opciót, addig az volt, hogy ha nem okéztam le a bejövő levelet mondjuk, addig világítottak a ledek, ha kell - ha nem. -
ZolkoW
őstag
ha már Illumination Bar (így hívják a progit, ugye?) - én vagyok béna, vagy tényleg nem volt olyan beállítása, hogy egyszerűen akkor világítson, mikor a képernyő is ON?
mert nekem egyszerűen ez kellett volna, de ilyet nem találtam, olyat viszont sikerült összehoznom, hogy azt vettem észre, alvó készüléknél is egyfolytában világítottak... hogy ez ennyire bonyolult legyen
(azóta töröltem is, mondom ez kéééész...) -
ayden
tag
Sokan siránkoztak itt a forumon hogy sötétben nem találják a gombokat meg azok háttérvilágitásával kinlódtak, nekem ma elkezdte hogy folyton világitanak a kis tapigombok, amikor én meg sötéten szeretem
na de majd besötétitek neki
-
Whynot?
aktív tag
A honami romban telefonálás közben, ha vissza szeretnék váltani kihangosítóról, akkor megjelenik 3 sornyi szürke alapon szürke betűkkel írt szöveg. ezzel lehet valamit kezdeni?
-
-
Vermilion69
aktív tag
Na igen, az én kezembe ez még éppenhogy elfér, de azért szoktak csodalkozni, hogy lány létemre nem valami kis matyómintás samsungom van
Én se fogom cserélni amíg él
olyan kár, hogy semmi szép telefont nem csinálnak újabban
az ionon kívül az acro s ami még, de az se mai darab.. Ha most kéne vennem... Inkább nem is vennék semmit.. (mondjuk nokia lumia 820 az tetszik, de wp... :s)
Vicces amikor az egyik fő szempont az, hogy szép legyen....
-
ZolkoW
őstag
Z ultrát megnézném,ha akkorát akarnék:-)
-
sixpak
nagyúr
válasz
Vermilion69 #6763 üzenetére
Hát, azért 5" felett, de 6" alatt még azért vállalhatóak.
Jó, mondjuk egy nő/lány/hölgy (válogass) kezében biztos furcsa látvány, de én majd' 110kiló vagyok, ezért nem fog úgy tűnni, mintha egy tablettel telefonálnék...remélem.
Amúgy ez az egész csere, ma pattant ki a kis agyamból, ezért még eléggé képlékeny a dolog.
Ha találok egy kedvemre valót, akkor cserélek, ha nem, akkor marad az Ion még egy darabig. -
ayden
tag
válasz
Vermilion69 #6763 üzenetére
Én le nem cserélem az biztos
Mióta Honami van rajta meg sokkal jobb a teló
-
sixpak
nagyúr
válasz
Vermilion69 #6761 üzenetére
Nekem sincs vele bajom, csak nagyobbra szeretnék váltani. Valami 5" felettire.
Mondjuk egy biztos: akármi is lesz az új készülék, az biztos, hogy az Ion-nál nem lesz szebb. -
sixpak
nagyúr
Nekem is kilép képernyő zár után. Az első rész nem. Mondjuk azt pénzért vettem, ez pedig ingyenes.
Más: mennyiért veszik mostanában az Ion-t? Az enyém lassan egy éves lesz és túl akarok adni rajt.
Még a gyári fólia van rajt, gyakorlatilag úgy néz ki, mint amikor megvettem. -
ZolkoW
őstag
válasz
karmester #6758 üzenetére
pár oldallal korábban volt egy jól összeszedett leírás, talán csak az ADB driver hiányzott, de ha az az, amire gondolok, akkor nekem az már fenn volt a gépemen.
mármint a Honami ROM telepítése volt leírva, de ha jól értem, neked az első 2-3 lépés kell belőlemás: Palánták vs. Zombik 2: ez ennyire szörnyen optimalizálatlan progi? 2D grafika, és ha ha van 20 növényem, ami egyszerre tüzel, össze-vissza szaggat a telefon.
a másik meg (ez lehet a teló hibája is), hogy egy egyszerű képernyőzár kilépteti... utána megy a töltögetés, miután újból elindítottam a programot (játszom->pause->képernyőzár->feloldás->asztal fogad. újból elindít...)
direkt kipróbáltam, a szintén 1 G RAM-os tabletem vígan ugyanonnan folytatja, a szaggatást még nem volt módom kipróbálni
olyan sokat nem játszom, hogy ez vízválasztó legyen, de hát na... :-S -
karmester
senior tag
Gyári Jelly Bean van a telómom. Szeretném rootolni és cwm-et feltenni. Tud valaki egy olyan helyet, ahol ennek a mikéntje szépen, részletesen le van írva? Adb driver telepítése, stb... Köszönöm: karmester
-
-
Hauptmann
veterán
Valaki hsznál hívásrögzítőt? Ha igen, melyiket? Én már a sokaidat próbáltam ki, de egyik sem jó, vagy csak az én hangomat rögzíti, vagy semmit.
Illetve a Black96 ROM-ban van működő hívásrögzítő, aki esetleg asználja a romot, meg tudná mondani, hogy melyik van a romba téve?
-
#Dániel
tag
Srácok. Nem volt még példa rá, vagy nem tudom. Mióta honamit használok , bődületesen fostos képet csinál a készülék... de a videó is rossz, minden !!! Már mosta le tiszta alkohollal azt a lila valamit, meg mondjuk már karcos kicsit szegény. De akkor is... továbbá még mindig látok rajta ilyen lila foltokat a lencsén.. nem tudom, ocsmány, katasztrófa, FÚJ! Nem ilyen volt, csak azért írok. Mutatok egy képet.
Az elülső kamerával sokkal jobb képet csinálok. Ötlet ? -
Somy_
tag
válasz
Vermilion69 #6736 üzenetére
Szia!
A fentebb említett progin kívűl, ha megnyomod az exponáló gombot, akkor kigyulladnak a gombok ledjei.
-
Tomacko
őstag
válasz
ZaitZev #6739 üzenetére
Szia !
Konkrét linekt nem tudok adni, de az Ebay lesz a nyerő szerintem számodra is. Be pötyögöd a telefontípust, be írod mögé hogy display és máris válogathatsz a találatok közt. Én már találtam és vettem is több telefonhoz kijelzőt ebay-ről, és mindegyik vétel jól sikerült.
Tomi
-
ZaitZev
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos sikerült berepesztenem az ionom kijelzőjét a hangszórónál....
Tudnátok nekem mondani olyan oldalt ahonnan rendelhetek új LCD panelt lehetőleg eredetit, meg, hogy kb mennyibe jönne ki.Előre is köszönet!
-
1stVikman
senior tag
válasz
Olyat lehet, hogy telepíted az Illumination Bar-t, és azon beállítod, hogy a gombok világítsanak.
Én így oldottam meg sokáig, de mióta JB-t tettem fel, elfelejtettem visszatenni és egész megszoktam, hogy hamar lekapcsol a fény.
-
arpy17
tag
válasz
Sehol nem lehet. (legalábbis normál user szinten biztos nem...)
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok, megmondanatok hol kell beállítani azt, hogy a 4 fizikai gomb alatti kis világítás meddig világítson?
Az istenért nem találom.. :/ -
ZolkoW
őstag
Honami rom: tetszik a testreszabhatóság, pl.a felső tálca alakíthatósága,meh ilyen apróságok. Nem érzem összességében gyorsabbnak,sőt, beállítások menüben kolbászolva szerintem többet kell várnom egy reakcióra. Apex launchert azért felraktam hamar, az villámgyors,szóval kezdőképernyővel nincs baj:-) nektek sem létezik fehér színű állapotjelző led? Nekem rózsaszín van helyette. Pedig a hexa kódokkal is próbálkoztam, és külön mindhárom alapszín jó,szóval nem értem.. a wifiven nekem is volt furcsaság, aztán újraégettem a módosítatlan beállítással. Az alap JB-n mondjuk volt betűtípus választás,nem? Kár,hogy itt előre kell megadnom.. hálózatot mintha többször veszítene percekre,legalábbis nem volt ilyen megfigyelésem korábban. A wifi most jó, inkább a másik irányba csal, nem jelez egy egység térerőt sem, de tűrhetően megy mégis pár falon keresztül.
-
zsolesz777
tag
sziasztok!létezik ionra hátlapi fólia?invisible shield-en kívül?
-
arpy17
tag
Honamit használókat kérdezném, hogy változott-e az üzemidő a gyári romhoz képest?
(az nem érdekel, hogy mennyi, mert mindenkinek egyedi, hanem hogy +/- eltérés van-e érzékelhetően.) -
mkRoland
senior tag
válasz
Footballer #6721 üzenetére
Szia. Egyiket sem használom, de felvetem a lehetőséget, hogy az ezeken keresztül folytatott üzenet váltások online vannak tárolva, a szerveren, nem (vagy nem csak) a telefonon. Kérdezz rá az androidos program fórumban, vagy keress rá Google-n.
-
Footballer
tag
Sziasztok!!
Biztos esett mar szo a dologrol, de en sajnos akkor nem voltam aktiv forumozo.
Teljesen le akarom pucolni az ionom, erdekelne, hogy app nelkul mentheto-e a whats app es a viberes beszelgeteseim??
A whats appot nezegettem, de az email-en valo elkuldesen kivul (ami nem mukodik) nem talaltam semmit.
Olyan megoldasra lenne szuksegem, aminek koszonhetoen a tiszta lapot kovetoen is tudom hasznalni a regi beszelgeteseket.Elore is koszi a segitseget!!!
-
ZolkoW
őstag
húdeizgi, feltelepült... majd beszámolok, addig is köszi a segítségeteket!
-
-
ayden
tag
A Honami V3 rommal valakinek jelentkezett az a probléma hogy a wifi hálózaton rajt felejti magát a telefon, hiába vagyok már kilóméterekkel arrébb?
-
arpy17
tag
válasz
Ficsi84 #6711 üzenetére
esélyes.
végső elkeseredésben próbáld újra particionálni (a windows alapértelmezésben nem értelmez több partíciót usb-n, sd-n, de vannak progik pl MiniTool.Partition.Wizard, stb, amikkel megoldható) nekem volt már sd kártya amit egy oda-vissza particionálással keltettem életre.
ha nem megy, akkor sajna kuka... -
-
ZolkoW
őstag
-
Ficsi84
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a Master Clean nevű alkalmazásomat. Ezt követően fent a memóriakártya megjelent kis felkiáltójellel, miszerint üres SD kártya, vagy nem támogatott formátum. Ha erre kattintok, akkor a formázást ajánlja fel. Beletörődve abba, hogy ezt buktam le akartam formázni, de ez se sikerült...ugyanazt írja ki.
A beállításoknál szintén nem látja a kártyát, ha arra megyek hogy SD kártya csatlakozás ... akkor se sikerül semmi se.
Olyan mintha valami blokkolná a kártya olvasását.
A komplett iGO rajta van... jó lenne ha valahogy életet tudnék bele lehelni.
Köszi a segítséget előre is
Üdv -
Whynot?
aktív tag
nah, megy már megint, nem lehet az iont tönkretenni
most tesztelgetem a honamit, eddig tetszik. -
Whynot?
aktív tag
ááá, nem igaz
Fel akartam tenni ezt a honami romot és pont ugyanúgy jártam mint anno a JB telepítésekor. Bootloop, nem válaszol a készülék, nem veszi a töltést sem. Most várhatok egész hétvégén a piros ledre :S -
Cece04
tag
Valaki próbálta már a főoldalon látható BatteryGuru programot az Ionon?
Ha igen: érdemes?ér valamit? -
Hauptmann
veterán
Aki haználja a Google Now-ot, az már találkozott a lépésszámlálós kártyával az ion-on? Nekem még nem jött elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest