- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Bluetooth hangszórók
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
frankyZah #21397 üzenetére
Oké. Nekem bluetooth headset van, így szinte állandóan megy. A wifit sem kapcsolgatom ki itthon, csak ha olyan helyre megyek, ahol tudom, hogy nem fogom használni.
Csinál valamit, a progi, hogy merüljön, vagy ez egy több órás procedúra? Csak mert nekem este szükség lenne a mobilra, és akkor csak holnap csinálnám meg. 2 hete van nálam, de még 10% alatt sem volt sohaEz a GPS progi használ mobilhálózatot mármint netet?
-
frankyZah
csendes tag
válasz
draco31 #21396 üzenetére
az aku úgy ahogy írod, megvárod a 100% -ot majd kalibrálsz, leveszed a töltőről és legközelebb csak akkor teszed vissza ha 5 % alá merul.
wifi, és az adatforgalmat én csak akkor kapcsolom be ha használom,
"status bar"-ról gyorsan megy...
itt tudod beálítani:
/settings/CyanogenMod settings/Interface/Notification power widgetfasterFix - GPS Lock Speed Improvement, szóval a gps bekapcsolás után hamarabb magára talál
-
draco31
veterán
-
frankyZah
csendes tag
válasz
draco31 #21394 üzenetére
Probáld ki a köv. programokat
:
[Root Uninstall]
[Battery Calibration]Ja és hogy el ne feledjem:
[FasterFix]
custom - hu.pool.ntp.org -
petyuska74
tag
Közben mentem egy kicsit a magam feje után és az xda oldalon megtaláltam a GingerDX v28-at. (nekem még az eredeti 2.1 van fent.)
Jónak tűnik de azért kérdeznék ha lehet...1. kell-e full wipe a telepítés előtt? A leírásban nem látom..
2. a leírásban ez van:Install the Stock Kernel Modules. ez mit jelent (értek angolul, de azt nem értem, hogy mi ez), hogy /hol kell?
3. azt látom, hogy fel lehet tenni az app2sd-t. Ez most azt jelenti, hogy particionálnom kell a memkarit vagy csak a úgy hagyni ahogy most is van és a memóriakártyára menti a programokat?
4. kell-e előtte formázni a memóriakártyát, vagy megcsinálja a rom telepítés és ha én választom meg, hogy mire formázza, mit használjak (EXT2-4)?előre is köszi
-
xcel2000
aktív tag
NA... 11W44 es telóval mit lehet kezdeni?
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni. Amióta itt jártam utoljára, kb 1250 új hsz jött, és nem szeretném most mindet végigolvasni.
Már mindent megcsináltam a a telefonon ahhoz, hogy feltehessek rá más romot, csak az hiányzik.
3 hónapja még egy cyanogenmod 7-est ajánlottatok (talán van belőle újabb), most azt szeretném tudni, hogy melyik a jó.
Fontos, hogy csak a gyári kernel van a telón és valami miatt akkor nem is ajánlottátok a cseréjét, tehát olyan rom kéne ami megy a stock romon.
Jó lenne ha megdobnátok valami linkkel is ahonnan leszedhetem de olyan linkkel ahol a leöltéshez nem kell regisztrálni.
ja és szerintem ez a bootloaderes dolog sincs nyitva, mert eredetileg az enyém nem volt független.előre is köszi mindenkinek.
üdv
-
l4c
senior tag
válasz
draco31 #21383 üzenetére
Olvasd át az első hsz-t, mielőtt egy ics-t akarsz rátolni a telódra....
Amúgy a CWM az maga a recovery, és ott van egy olyan hogy fullwipe.
A google appsot meg a miniCM9 topikból pl az XDA-ról tudod leszedni.
És a félreértések elkerülése végett a ROM-ot és a KERNEL -t is belinkelem neked, de hasznos lenne olvasgatni az istrukciókat egy ilyen művelet előtt amúgy......@ #21384 punk17: Köszi szépen, úgy látom pereg a fejlesztés rendesen
a MiniCM7-ABuild-v002 + ABu-02b párossal nagyon rendben vagyok.... -
xcel2000
aktív tag
Na ma jön meg a telóm szervizböl kiváncsi vagyok hgy 11W2x3xlesz e
punk17 SBQL az mi ha szabad kérdeznem? -
punk17
aktív tag
Srácok, ha valakit érdekel itt a kernelem teszt verziója, beton stabil, csak nem sok időm van foglakozni vele a meló miatt. ABu-03t3. Megpróbálom a hétvégén megoldani az SLQB-t és akkor ebben is olyan tejlesítmény lesz mint az Alfv9-ben egy vagon bug nélkül
-
draco31
veterán
Nem tetszik, mi a visszaállítás menete? Recoveryvel csináltam előtte mentést a kártyára. Tegyem rá SEUS-ra, aztán recovery fel, root-olás, és biztonsági mentés visszaállítása?
Ja és a nyitott bootloaderrel kell valamit csinálnom? -
draco31
veterán
A hang félig megoldva. Egy régebbi SE BT fülest használok, és úgy veszi, hogy azon akarja a zenét lejátszani, ha csatlakoztatva van, de az meg nem képes erre. Csörgésnél pedig csak rezgés van ilyenkor. Meglehet ezt oldani?
-
draco31
veterán
Megvagyok, él a rendszer, de nincs hangja a telefonnak. Mi lehet a hiba?
Illetve a marketen nem jelennek meg a képek. -
draco31
veterán
válasz
upsyka #21371 üzenetére
Ezeket töltöm. Őket kell? Nézegettem én már korábban ezt a romot, de akkor még nem volt x8-am. Akkor tetszett, és most is.
Csak felrakom Flashtool-al a kernelt, aztán recovery-vel a romot, aztán kész is van igaz? -
draco31
veterán
válasz
raziel01 #21366 üzenetére
Oké, akkor az lesz.
Letöltöttem onnan mindent. A romot és a kernelt értem, de mit kell csinálni az GingerDX Overclock Module (x8oc.ko v004)-al. Azt hogyan kell felrakni? Be kell másolni csak?
Amit letöltöttem a képen lévő kernelt az előző hsz-emben jelölt oldalról, abban van egy pár mappa, és jó pár fájl.
Valahogyan még mindig nem értem a dolgot. Valahogyan most nem fog az agyam. -
draco31
veterán
Az itt található v021 az amit mindenki a legjobbnak tart? Ez tud magyarul is igaz? Ha jól olvasom, minden működik vele. Tudnátok hozzá linkelni hozzávaló kernelt, és esetleg ami még kellhet? A program már megvan amivel felrakom a kernelt.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486Tegnap este megvolt a bootloader nyitás már.
-
Olavi
tag
Hali.
Szeretném szinkronizálni az X8-am a markettel, de nem jön össze. Azelőtt valami hiba üzenetet írt ki (nem emlékszem rá, nem is fontos), reseteltem a telefont, és habár most már sikeresen szinkronizál, a market még mindig azt írja, hogy "Nincsenek eszközei.". Mobilnetet használok, ha ez fontos.
Valakinek valami ötlet? -
l4c
senior tag
válasz
Andoidtibi #21361 üzenetére
Olvastad a mCM9 telepítéséhez szükséges lépéseket?
- Select 'wipe data/factory reset' (MUST DO)
Ebből érdemes kiindulni, és a helyes google apps telepítése után a play is menni fog. -
Andoidtibi
csendes tag
Nálam egész jó 2 napja van fent Kamera jó wifi jó galéria és jó gyorsnak is tűnik húzott proci nélkül is annyi hibát vettem észre hogy a play nem jó benne! valaki tud segíteni? és az miért van hogy ugye update ként raktam fel minden megmaradt rajta de nem jók ezek azért vannak mert 2.3.7 androidra lettek leszedve??
-
Breeze
aktív tag
Üdv x8-hoz alap kernellel jó ez a rom? Mini CM9 3.0.3
-
(jan)
őstag
Kinél hogy muzsikál az uj cm9 ? üzemidő stabilitás ?
-
funk648
aktív tag
Most az alfs8 van fenn GingerDXv28-on, és hogyha fel akarom tenni az új kernelt, akkor csak simán flashtool-al felteszem ahogy a régit?
-
punk17
aktív tag
Kint az új Alfs v9
-
l4c
senior tag
válasz
kalmancsaba #21337 üzenetére
Idézném egy régebbi hozzászólásomat, és nem értek azzal egyet, hogy úgyis áthúzzák.... Nyilván ez attól függ, mennyire érzed magad hunyónak a történettel kapcsolatban, de ha úgy érzed, a meghibásodás nem rajtad múlt (pl nem állatkert módjára tépkedted ki az aljzatból a csatlakozót, vagy nem esett rá a csatlakozóra bedugott kábellel)
akkor ki kell állni az igazadért. Ugyanúgy megillett a védelem téged is mint a szervizet, nem hadakozni meg okosakat mondani kell, a szervíznek is bizonyítania kell az állítását. -
raziel01
veterán
válasz
kalmancsaba #21337 üzenetére
Hát garanciában úgyis azt mondják, hogy a te hibád volt és áthúzzák a gari papírt.
-
raziel01
veterán
válasz
kalmancsaba #21332 üzenetére
Régi X8-aknak könnyen meghalt a töltőbemenete a telóban.
-
bobooo
addikt
válasz
kalmancsaba #21332 üzenetére
nem a toltoddel van a gond akkor ?
-
draco31
veterán
válasz
gipsztigris #21333 üzenetére
Köszi, jó hogy oda is vagyok regelve már pár éve, de ott ezt nem is kerestem, pedig eléggé egyértelmű lett volna.
-
kalmancsaba
tag
srácok szereztem egy kártyafüggetlen x8at és ez sem akar tölteni pedig ebbe semijen hack piszka nincs talán széria hiba? Segitségetek elöre is köszönöm mert már nagyon idegesit
-
dansi
tag
egyébként ez a popfan féle ics is belassult már most ... érdekes
-
draco31
veterán
válasz
FET-MEN #21328 üzenetére
Azt hiszem a GingerdX lenne jó. Nagy külömbség van a kettő között? Holnap olvasok róluk, ma már nem fog az agyam. Találtam egy videót, nem tudom most rendesen linkelni, csak bemásolni. Valóban ekkora sebbességnövekedést lehet elérni egy sima romcserével, ha kernel marad a gyári?
http://m.youtube.com/watch?gl=US&hl=hu&client=mv-google&rl=yes&v=l27sKxJQy38
-
draco31
veterán
válasz
gipsztigris #21326 üzenetére
Tudnál nekem ajánlani akkor egy ilyen romot, ami nagyon stabil? Nekem vodás a gép.
-
Fetyoka0
tag
Sziasztok,
biztos ezerszer megbeszéltétek már, de csak a megbizonyodás miatt kérnék segitséget. Túl kaotikus ez az egész
Szóval adott egy T-s 2.1 gyári szoftverral ellátott x8 és 2.3.7et szeretnék felrakni hozzá.
Ha jól értettem ennek menete:
-root
-bootloader nyitás
-xrecovery flashtoolsból csak 1 klikk? nem kell semmi file hozzá?
-Kernel fölrakás flashtoolsszal
-Xrecocery-s custom rom fölrakása recovery menüböl.Valami ilyesmi?
-
draco31
veterán
Én még mindíg vacilálok kicsit. Az biztos csak eddig, hogy kernelt is cserélni kellene, mert ahogy olvadgatom, úgy jobb teljesítményt lehet elérni, mintha csak romot cserélnék. Az is körvonalazódik már, hogy elég lenne nekem a 2.3 is, ott már van több újjas érzékelés, és microSD telepítés is ha jól tudom. Na meg a flash.
Már csak a fájlokat kell megkeresgélnem. (romot, kernelt, és ami még kell)
A bootloaderrel nem vagyok még tisztában. Nekem vodás a gép, csak recovery menü van, és rootolás eddig, de azt sem én csináltam.
A sorrend nálam úgy nézne ki tehát, hogy bootloader nyit-kernel-rom. Jól tudom? -
dansi
tag
válasz
gipsztigris #21321 üzenetére
ne haragudj csak akkor még nem olvastam el ...
nagyon jól működik eddig tényleg gyors köszi!
-
dansi
tag
válasz
gipsztigris #21319 üzenetére
köszi! és milyen kernel kell hozzá tudsz linkelni?
-
frankyZah
csendes tag
válasz
gipsztigris #21317 üzenetére
Honnan lehet letölteni?
-
Lajbymester
tag
Közben rájöttem miért volt ennyire lassú a MiniCM9. A class6-os kártya úgy látszik nem elég neki: ext4-en lévő appokra várni kell néhány másodpercet, mire elindulnak, és swap nélkül sokkal gyorsabb az egész. Egy CL10-es kártya nem ártana neki
de amíg nem teljesek az ICS romok addig kár újat venni csak ezért.
-
dansi
tag
market csak nekem nem akar jó lenni? utólag kellett telepítenem ... amikor meg megnyitom ki is lép
-
dansi
tag
MiniCM9 3.0.3-at telepítettem de bootanimációnál nem megy továbbmi lehet a gond?
nem kérdeztem semmit... köszönöm
-
Fooler89
őstag
válasz
Lajbymester #21300 üzenetére
Ja, úgy leejtettem a telefont, hogy kinyílt a bootloader.
Szerintem cserélnék a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest