Hirdetés
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolmpi
aktív tag
Sajna, a West Endben SE boltban már nincs fehér hátlap. (Amúgy 3e forintot mondott a srác rá)
Elegáns lazasággal egy blokk hátuljára felírta a számom, és "tájékoztatott" hogy hív ha érkezik. Valahogy nem bízok benne
Valaki tud olyan helyet, ahol lehet kapni hozzá?
-
AcélAgyar
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a készülékkel milyen minőségű képeket, illetve videókat lehet rögzíteni?
-
csontho
tag
Az ADW launchert hol tudom beállítani?
-
szekra
addikt
Sziasztok, nem érdekelne valakit egy sötétkék-fehér átmenetes hátlap? Sima fehérre cserélném. (csere oka csak a szín, a teló (rajta hátlap) 3 napos, a mobil tokban tartott, teljesen karcmentes).
-
KLIOS
aktív tag
Sikerült a frissítés. A gépem szarakodott,a laptopon elsőre ment.
-
csontho
tag
Ha valaki tud mondjon légyszives olyan chatet ami bluetoothon mükszik, mert marketen nem találtam! PLS
-
KLIOS
aktív tag
válasz
LickTheClick #2090 üzenetére
Megpróbáltam úgy is és semmit nem csinál amikor rádugom,csak kiírja,hogy új hardver SEMC Flash Device. A zöld led világít amikor rádugom a gépre.
-
LickTheClick
csendes tag
Az én problémámra még mindig nincs ötlete senkinek???
-
LickTheClick
csendes tag
Nekem is benne volt a SIM is és a memóriakari is, és nem törölt le semmit egyikről se, uh. szerintem nyugodtan benne hagyhatod, sőt, lehet h. akkor az a probléma, h. a SIM nincs benne! De ez csak az én feltételezésem... Ha lementettél mindent, akkor próbáld meg! Veszítenivalód nincs
-
KLIOS
aktív tag
válasz
LickTheClick #2084 üzenetére
Hát ez nem csinál semmit,csak lefagy a gépem tőle.A sim és memókari kell ilyenkor a telóban?
-
KLIOS
aktív tag
válasz
LickTheClick #2082 üzenetére
Elindítom eljutok odáig még a visszagombot nyomva tartva rádugom az usb-t de nem csinál semmit. Meddig kell nyomni a visszagombot?
-
LickTheClick
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy letöltöttem a Zedge alkalmazással egy sms-hangot és hiába állítom be, sehogy sem az szólal meg, hanem ami előtte volt beállítva! Szerintetek mi lehet a probléma?
SD-kártya kivétel és visszarakás már meg volt, és az ismételt letöltés és beállítás is ...
Előre is kössz!
-
KLIOS
aktív tag
A 2.1-es szoftverre frissítenék. Amikor elindul a frissítés a telefon kijelzőjén az akkumulátor töltése látszik,vagy vmit rosszul csinálok?
-
KLIOS
aktív tag
A t-mobilos X8-hoz mekkora memóriakártyát adnak?
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Már több, mint egy hete nyúzok én is egy X8-at,ami T-s és le is frissítettem 2.1-re, ami nekem hozott jó pár addig hiányolt fícsört.Am is nagyon elégedett vagyok a kis droiddal,szal nem bántam meg a vételét.
Egy kérdésem van csupán:
Meg lehet oldani, hogy a cuccos modemként működjön?
Ugyanis hamarosan érkezik a notim és a telóra berendelnék vmi jó kis netcsomagot, h a gépen is tudjak netezni.Kösz a segítséget!
-
SE_HELP
tag
válasz
Messzilátó #2063 üzenetére
Szia. Szerintem próbáld meg a PC Companionban a javítás funkciót. Csak el kell indítanod a software frissítést és kiírja, h a legújabb van a telefonodon és ott lesz a javítási lehetőség.
-
2105
tag
válasz
Messzilátó #2063 üzenetére
Nekem is volt ilyen. Le kell formázni a memóriakártyát és megoldódik a probléma!
-
SE_HELP
tag
válasz
rögeszmés #2046 üzenetére
Szia. Marketről letölthető a CallMeterNG nevű alkalmazás, ami mutatja a kimenő/bejövő hívások idejét, a fogadott/elküldött SMS-ket, és az adatforgalmat. Van az alkalmazásban elég sok beállítási lehetőség.
Az MMS küldés automatikusan történik, tehát csak kezdj el egy új üzenetet és hozzáadhatsz képet, videót vagy hangot. -
Messzilátó
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap este óta produkálja a teló, hogy a pc-re való kötésnél kidobja, hogy csatlakozás, de miután bármit is nyomok neki, a teló folyamatosan újraindul. Így elég nehéz rajta dolgozni. Szerintetek mit csináljak vele? Már régebben frissítettem 2.1-re, azzal nem volt baj, azóta is progikat telepítgetek, törlök. Navigáció is volt, és wifi is.
Kérem, akinek ötlete van, írjon!! Nem szeretném szervízbe vinni a kicsikét. -
GEPESZ66
veterán
A WIFI-hez való csatlakozáskor tényleg a jelszóban lévő ékezetes betű volt probléma, azt módosítva sikerült csatlakozni.Viszont, ha a WIFI-t kikapcsolom, akkor a telefon jobb felső sarkában továbbra is ott maradnak a WIFI kapcsolatot jelző kis csíkok.Ez így jól van, vagy hogyan kell eltüntetni?
-
Ati3120
tag
Tegnap elhoztam egy katalógust a s@turnból amiben az x8 is szerepelt kis leírassál, szóval azt írták hogy a kijelző karcálló üveg .Ez lehetséges ? Mondjuk én nem vettem észre ,bár még mindig rajta van a gyári fólia.
-
Alex91
félisten
[link], frissult, de Telenor meg sehol...
-
bikeR1
csendes tag
Ezeket rendeltem a telóhoz. Hétfőn postázták, remélem jövő héten megérkezik.
http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-SILICONE-CASE-SONY-ERICSSON-XPERIA-X8-FILM-/160496083459?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item255e4fe203#ht_1986wt_1140
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170546776735#ht_2319wt_1140
-
Richee11
senior tag
valaki tud pár redkívűl hasznos programot, vagy jó játékot?
-
proly01
őstag
Valaki megtudná mondani nekem hogy milyen beállításokkal konvertált a telóra filmet hogy ne szaggasson?Mert már vagy 10 féleképpen próbáltam de nem akarja a jót:S
ill. valakinek jelentkezett már az a probléma hogy nem csinál a teló biztonsági mentést 2.1 alatt vagy próbáltátok már?
Mert az ismeretségi körömben elég gyakori 2.1 alatt.Nekem is mondták kipróbáltam és nekem se csinál de gondolom fogalmatok sincs mitől...
Elmegy minden 100 ig és mikor az alkalmazásokhoz ér akkor 1% és kiírja hogy nem sikerült
kikapcsolod hogy az alkalmazásokat ne mentse és akkor is kifagy komoly -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Remélem él még a topik és tudtok válaszolni. Holnap szeretnék telefont venni T-mobilnál. Jelenleg két készülék között vacillálok. Az egyik az LG Optimus GT540, a másik a Sony Ericsson X8.
Melyiket lenne érdemes megvenni?
-
rögeszmés
csendes tag
Hali
Tudnátok segíteni, hogy üzenet és adatszámlálót hol találok a telóban? 2.1-es vodás!És még egy dolog, egyszerűen nem találom az mms küldési lehetőséget.
Válaszokat köszönöm -
Frozzy
őstag
nemtudjátok van már az x8-asra főzött 2.1es esetleg ne agy isten 2.2es rom ? előre is köszi :]
-
gabe8719
senior tag
Sziasztok! Egy (szerintem) közérdekű kérdés: a RockPlayer filmlejátszása néhány DVDripnél nekem hagy némi kívánnivalót maga után, gondolom hardveres kódolással jobb lenne mint szoftveresen, de nem tudom aktiválni ezt a menüpontot. Végigolvatam a fórumot, láttam már, hogy volt akinek sikerült, de úgy rémlik, mintha csak 1.6-on lenne rá lehetőség - 1.6-om van, T-mobile, nincs root. köszönöm szépen előre is a segítséget! Üdv: Gábor
-
csontho
tag
Csak én nem találok se Helixlauncher, se Launcher-pro-t marketen?
-
ÉvyBaba
csendes tag
Sziasztok! a marketon elállítottam valamit! a fenti zöld sor elfoglalja a fele képernyőt és mennek rajta a reklámok! ezt, hogy tudnám visszaállítani eredetibe?
-
Richee11
senior tag
válasz
csontho #2030 üzenetére
szerintem teljesen felesleges telepakolni a telót progikkal....
Én raktam fel rá pár alapot egy Zenelejátszot, File Managert, Internetböngésző, Szótár, meg MSN..jó meg pár játék.. a Többi bőven jó zenének meg képnekAm szerintem frankó a telefon.. én 5 naponta újraindítom, és fagyásmentes.
Egyszer már koppant a padlón, meg az elején kicsit idegesített k nyikorog a hátlap mondjuk raktam be egy kis papírlapot, azóta enyhébb, de még mindig van egy minimális hangja -
csontho
tag
2.1es szoftveren lehet sd-re telepíteni alkalmazást??
-
KLIOS
aktív tag
Sziasztok!
A t-mobilos telóknál mennyi szabad hely marad a programoknak a2.1-es frissítés után?
-
csontho
tag
Amúgy nemlehet lezárni kóddal a billentyűt?
-
csontho
tag
Csak a Telenornál nincs még 2.1? Akkor igazad van
-
-
csontho
tag
Jó igen akinek van 2.1 es android rajta az tud küldeni
De az 1.6 os NEM -
doc
nagyúr
válasz
nordenmurg #2021 üzenetére
ott csak annyit lehet beallitani, hogy a het napjai kozul melyiken riasszon, a sleep meg egyaltalan nem allithato
persze ha valakinek ez eleg, akkor csak ezert felesleges kulon programot felrakni -
csontho
tag
Mivel nem lehet küldeni ajánlom szedjetek le hozzá bt file transfer-t azzal lehet próbáltam!
TUDTOK olyan játékot h bluetoothon keresztül játszhassunk a haverommal? Neki is X8 van .
PLS mondjatok -
kornellia84
tag
Az lehet, hogy a 8 MB-os mp3-at nem kezeli, vagyis nem látja, hogy rajta van a kártyán? És használni se lehet.
-
csontho
tag
Mivel nem lehet küldeni ajánlom szedjetek le hozzá bt file transfer-t azzal lehet próbáltam!
TUDTOK olyan játékot h bluetoothon keresztül játszhassunk a haverommal? Neki is X8 van .
PLS mondjatok -
troland26
őstag
sziasztok
Gondolkodom 1 ilyen készülék vásárlásán és az lenne a kérdésem , hogy csak a marketről tudok progikat a telefonra rakni ? Nincs olyan lehetőség , hogy pl asztali gépről töltök és onnan telepítek a telefonra. Ismerősöm szerint ez nem kivítelezhető csak a marketről töltött programokat tudja a telefon kezelni .
-
Richee11
senior tag
sziasztok!!
valaki légszíves segítsen abba, hogy miért van az, hogy ott vana telótól 30 cm-re a wifi, és rá is kapcsolódik, de amikor felmegyek netre, vagy marketre akkor nem hozza be és azt írja ki hogy nincs internet kapcsolat -
honeker
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy a teló milyen film formátumokat jáccik le???
Ráraktam a Halálfutam nevű filmet s az OI FILE managerrel bele megyek s azt írja ki hogy a film nem játszható le! -
doc
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #2001 üzenetére
tegyel fel egy kulso ebresztorira-programot, pl. Alarm Clock Plus, NAGYON jo, a gyari amugy is baromi buta
tsigalko87: nekem nincs... irtam a SE supportnak, meglatjuk mit szolnak
-
nordenmurg
csendes tag
válasz
ruszi_tomi #2001 üzenetére
Ha van task killer, akkor valószínű hogy kilövi az ébresztőóa alkalmazást.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Üdv mindenkinek!!!
Olyan problémával találkozott már valaki hogy az ébresztő hol ébreszt, hol nem?????
Konkrétan mióta 2.1 van a telón, többször előfordult már, hogy gondol egyet és nem ébreszt.
Nekem Samsung wave-em van, azon sosem fordult elő ilyen /pedig a Samu-ra írták sokan hogy nem ébreszt/, bnőmnek meg ugye X8 van, és előfordult már hogy elaludt, mert a kicsike elfelejtett ébreszteni :S
Valakinek esetleg ötlet????
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest