Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz6
aktív tag
-
FET-MEN
veterán
na gyerekek x8 sikeresen megutáltatta magát..gyári rom-mal nem ébresztett és lekéstem a buszt miatta, gt540 is ezt csinálta,ez először produkálta.nem kell többet droid ,mert ilyen alap.dologra nem képes
hiába szép és jó
-
boto13
csendes tag
valaki tudja hogy hogyan kell a wifi key recorceryt használni?
:$
-
mathaus=)
senior tag
Hát felraktam ezt a Brian féle Sensation Droidot... Hát elég szar lett... Amennyire tetszett az előző verzió, hát ez pont annyira nem jött be... Össze vissza villog a kijelző amikor feloldom a billentyűzárat, amikor irok be vmi szöveget befagy a telefon... Szar lett... Most a GingerCruzt 7.4 jön.
Remélem ez marad is !
-
Smiro
senior tag
Szasztok! Bocs a kérdésért, ha már volt téma, de nem akarok átolvasni idő híján 12 ezer hsz-t. A gondom az lenne, hogy mostanában gyakran SD kártya hibát ír ki, formázni akarja. Persze én meg nem. Helyreállítani úgy tudom, hogy vagy kikapcsolom, vagy hátlap le, SD ki-be. Rohadtul idegesít, mert a legrosszabb időpontokban nyomja a hibaüzit. Tehát van-e ötlet, keressek szorgalmasan - ha lenne kis iránymutatás, hogy kb mennyivel korábban tárgyaltátok -, vagy megoldás? Már arra gondoltam, hogy másik típusú SD-t nyomok be, ha az segít. Tehát egy 5lettel szánjon már meg valaki lécci!
-
zsolesz6
aktív tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy mevel tudom lementeni a marketes cuccaimat?. Mert felrakam a GDX-et és sok cuccomat, ami eddgi volt, nem találok marketen. Viszont a régi bacupomból ki tudnám szedni, ha lenne mivel.
-
boto13
csendes tag
valaki esetleg, hogy hogyan lehet használni a Wifi Key Recorveryt?
-
punk17
aktív tag
válasz
BRIKLY #12080 üzenetére
Nekem tökéletes a gdx és jópár embernek is az. Minden más? Hát nem tudom. Van még miniCM, kuya(hackdroid), esetleg GingerXperia de ennek az alapja a miniCM. Ezek közül egyértelműen a GDX a legjobb. A copypaste igen kimondom egy lopott sz@r. Amúgy is a GDX-el kb. 2 felhasználónak volt baja, de biztos nem user error...
-
BRIKLY
veterán
válasz
punk17 #12079 üzenetére
hol írtam hogy sz@r? nekem csak annyi bajom van azzal, hogy mindent külön kell belerakni. dualtouch,stb. a többi apróság meg biztos előjön ebben is...
erre sem mondtam hogy isten... csak annyit, hogy tetszik. lehet, hogy 2 nap mulva ezt is cserélem... csak este óta nyúzom...Te mondod azt, hogy isten a gdx, minden más sz@r.
-
BRIKLY
veterán
jólvan. befejeztem. én nem vitázok ezen. a lényeg hogy amit módosított rajta az jó. vagy akkor inkább úgy mondom, hogy így már tetszik a gdx.
gondolom a következő beszólásotok az lenne, hogy én is mekkora köcsög voltam, hogy más romját saját nevemre írtam pár apró módosítás után. de én ezt be is vallottam, meg is mondtam, hogy nem tudok teljesen sajátot csinálni. páran megköszönték így is, de épp az ilyen beszólások miatt nem folytatom. -
punk17
aktív tag
válasz
BRIKLY #12073 üzenetére
De csak hasonlítsd össze.
1. Cm Hero 119 mind2. DX október 1. frisistette erre a buildre a romját. Érdekes a a "zseniális" Senstationdroidnak is ez az alapja. Aztán dx megcsinálta(ő maga fejlesztette) a Gyakran használt appok a statusbaron. Érdekes pont ez van a Senstationdroidba. Biztos csak véletlen egybe esés. Az xloudról meg csak annyit, hogy xdan leírták, hogy tönkretehti a hangszórót, de mind1. 4 apk-t lecserélt és bemásolta a x8oc.ko fájlt. Mekkora meló lehetett. Komolyan. Én sokkal több mindent szoktam moddolni benne, mielőtt felteszem. Szóval akkor én is szakács vagyok? Komolyan, ha ez nem elég hasonlítsd össze a 2 rom fájljait, Nem lepődnék meg ha szinte minden pontosan megegyezne. De hát tényleg, saját fejlesztés, nem lopott.És igen, megvan az okai amiért dicsérjük a gdx romot. Saját munka, nem lopott. És egy olyan fejlesztő aki qv@ sokat tett le az asztalra, mellesleg szvsz. ez a legjobb rom jelenleg x8-ra. De ha ezt nem vagy képes belátni akkor tudlak sajnálni.
-
FET-MEN
veterán
dejó hogy ezen vitázik a nép
amikor ott az XPERIA Off topic és senki nincs már pár hete ;(((
-
dnelb
veterán
válasz
BRIKLY #12068 üzenetére
Téged az életben is ilyen könnyű megvezetni? Miből gondoljuk? pl ezen a képen a kis ikonok szted nem dx fejlesztése? [link] Énis fogok már romot csinálni, belerakok egy ICS launchert meg zenelejátszót, bravia cuccokat, ram script oszt én leszek a jani, lesz SAJÁT romom
12074 persze hogy van, végül is a sensation droid mindig is a gdx újbóli kiadása volt saját név alatt, de az igaz nem számít, mer MÁÁÁÁÁS a neve. Félelmetes mennyire birka a magyar nép
Mikor megmondtuk brian régi oldalán hogy azért be kéne vallani hogy ez mégis csak a gdx romja és nem az övé, egyből kitiltott és utána már csak előzetes moderálás után lehetett postot írni. Éééérdekes -
punk17
aktív tag
válasz
BRIKLY #12070 üzenetére
Ha ez nem szánalmas akkor semmi. Mi az, hogy más a ramkezelés? Nem egészen értem mire gondolsz. Nagyon nehéz a gdxet felrakoni igazad van. Nem xrecoveryt használsz hanem cwm-et, és ha nem linuxdx kernelt akkor fel kell még rakni egy kieget hozzá. Komolyan diploma kell hozzá... Ennek semmi köze a rom fejlesztéshez. De gondolom, hatalmas c++/java fejlesztő vagy...
Szerintem amihez nem értesz, abba ne szólj bele
-
legenda007
aktív tag
Tudja valaki hogy a mini cm7 romhoz a dualtoch-t, hogy lehet rárakni. A gdx-s stockkal nem megy, bootnal lefagy.
-
BRIKLY
veterán
válasz
punk17 #12069 üzenetére
hát nem tudom... a ram kezelés is más...
de ha igazad is van, legalább helyre pofozta a gdx-et. nem kell szenvedni a sok szarral hogy lehessen használni.de véleményem szerint csak annyi a történet, hogy annyira istenítitek a gdx-et, hogy nem tudjátok elfogadni, hogy más jobb rom-ot csinál...
-
punk17
aktív tag
válasz
BRIKLY #12068 üzenetére
Mert mindig is lopott romot mondott sajátjaként. Amúgy nagyon egyszerű CM-Hero alap és pont 199-es buildet használ, ha ő csinálta volna miért nem frissebb buildet használt? Mindenbe megegyezik a GingerDX-el. Egy két apkt kicserélt és átírta a verziót. Hatalmas tehetség kell hozzá. Annyi szánalmas, hogy hihetetlen. Amúgy nem gondolom, hanem tudom
-
FET-MEN
veterán
nem lett rossz mehet fel sima recovery?
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
hmmm. egész jó lett az új szenzációs droid.
-
zsolesz6
aktív tag
válasz
beholder00 #12054 üzenetére
Csak tipp, de ha a menü gombot megnyomod akkor nem teszi háttérbe?
-
beholder00
tag
Hali
Van arra Megoldás h YouTube -ot. Háttérbe lehessen lejatszani?
-
l4c
senior tag
válasz
csontho #12037 üzenetére
A linuxDX egy kernel. Ez felelos tobbek kozott a memoria, proci stb kezeleseert. Lesz belole jobb is, de egyenlore szvsz nem sok pluszt ad. Szoval en meg varok vele egy kicsit. A FXP szinten kernel, ugy hallottam az mar hasznalhatobb, de en meg azt nem probaltam, igy nem alkotok velemenyt arrol.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Spokmeister #12041 üzenetére
ez fura..
húzd újra seussal, [link] ha nem jó akkor service
-
Spokmeister
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyen érdeklődöm, de nem igazán találok megoldást a problémámra! A probléma pedig a következő: X8-asom van, 2.1-es Androiddal, root-olva van. Van benne egy 8 gigás kártya is. Ha fényképezek a telóval, sokszor előfordul, hogy nem sikerülnek a képek. A telefon nem tudja megjeleníteni a képet, de ha felrakom a gépre, akkor látszódik, hogy valamennyit sikerült fényképeznie, de ez van hogy csak 10%, de van, hogy 60%. Tapasztalt már valaki ehhez hasonlót? Mi lehet az oka? Tud valaki segíteni? Előre is köszi!
-
csontho
tag
L4C vagy valaki válaszoljon :
Én arra lennék kíváncsi hogy ez a LinuxDX kernel mire jó? mit lehet vele csinálni amit android alap rendszeren nem ? köszi -
boto13
csendes tag
valaki nem tudja hogya a Wifi key recorveryt hogy lehet használni?
elvileg fel lehet vele törni a WEP-es wifiket nem?
-
ktomek
aktív tag
-
Dyrtyho
őstag
X8-ra ilyen sötétkékes-fehér hátlap mennyibe kerül ? Csak kérdezem
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek melyik a legjobb rom,ami nem indul újra bizonyos időközönként ?
-
szjoci
őstag
kint van az fxp042. Kernellel még ne próbálkozzatok, nem bootol vele a teló
A romot mindjárt letesztelem a blagus féle kernellel -
l4c
senior tag
válasz
zsolesz6 #12014 üzenetére
Messzemenően a legjobb választás a GingerDX v017, ha kernel nélkül rakod fel akkor, miután felraktad CWM recoveryből, még reboot előtt rakd fel a Modules for stock kernel kiegészítést is hozzá.
Ha gondolkozol kernelben is abból a LinuxDX vagy a FXP-t ajánlom.
Jelenleg, szvsz jobban jársz kezdés képpen, ha nem variálsz a kernellel, csak pucéron a GDX-et rakod fel, ugyanis igen jól használható, megbízható, és kellőképpen gyors is. -
zsolesz6
aktív tag
Na lemondtam a CyanogenMod-ról. Nagyon nincs még kész ahogy utána olvasgattam. Valaki tudna linkelni egy normálisan működő 2.3-as ROM-ot x8-ra? Ha kell hozzá kernel akkor azt is pls. Köszönöm.
-
boto13
csendes tag
mióta felraktam a ginger dx-et azóta mint ha gyorsabban merülne a telóm lehetséges?
esetleg valami megoldás?
-
Dyrtyho
őstag
Android 2.1 alatt még a telefonmemóriájába telepíti az alkalmazásokat ?
-
Tom-y
csendes tag
Sziasztok!Most váltottam androidos telóra.A korábbi SE telefonomban volt kódmemória.Van olyan progi,ami ugyanezt tudja?Szerettem használni,mert így biztonságosabban tudtam tárolni a jelszavakat,azonosítókat.Köszi!
-
Fleed
aktív tag
Hellosztok!
Valaki cserélt már x8 on házat? Ezt akarom rárakni, mert már idegesít a fehér. Gondolom ez garancia vesztéssel jár. Telenor 1 vagy 2 év garit vállal? -
zsolesz6
aktív tag
válasz
punk17 #12001 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1299296
Ezen az oldalon fenn van az X8-as CM7.1 és van hozzá kernel is. Már a bootloadert is tudom nyitni. Azt nem tudom hogy ezzel a kernellel tudja-e már kezelni a wifi-t, illetve gondolom a Cyanogenmod nem lesz magyar. Vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest