Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
logarithm #13806 üzenetére
Majd kapok, hogy azt írtam, hogy a legjobb a stock..
Ezzel szemben az az igazság, hogy a a DGX19+alfs kernel szerintem jobb, szebb, gyorsabb.
Ha jól emlékszem, valami olyanról van szó, hogy az android 2.2-től felfelé más lett a képernyő kezelése, ezért gyorsabb, már ami a képernyőkezelést illeti. Az Angry Birds mindenesetre gyorsabb volt 2.2-n, mint 2.1-en. A 2.2 és a 2.3 között talán nincs meg az a sebességkülönbség, de a 2.3 frissebb, jobb stb.Amikor visszatettem a 2.1-et a 2.3 után, bizony nem is sikerült megszoknom a 2.1 "gyorsaságát". Soha többet nem fogok 2.1-et használni, úgyanúgy, ahogy win xp-t sem fogok többet (már vagy 3 éve nem használom azt sem).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest