Hirdetés
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punk17
aktív tag
A többiekkel értek egyet, szerintem is csalás áldozata lettél. Én még mindig azt mondom, tudod a címét és keresd meg. Szvsz. nem két forintról van szó, én tuti nem hagynám annyiban. Megjegyzem, én amúgy se vennék használtan telefont, annyival nem olcsóbb, hogy megérje, és ha nem jön össze akkor csak a szívás van vele
-
mrlujoak
veterán
válasz
Grave_444 #14379 üzenetére
Sajnos téged átvertek!
Lehet a postára kenni, de kérdem, ha csilli villi, meg jó volt a kijelzője, miért került olyan olcsóba, egy 4 hónapos, nem, vagy alig használt X8 ráadásul gyári garival. (Az biztos hogy nem előfizura vették, hanem feltöltőkártyás konstrukcióban? Csakert nehogy érjen egy újabb meglepi, ha mégis megcsináltatnád, és egyszer csak tiltja a voda a telefont, mert nem fizetik a részletet vagy a vele vett előfizut...)
Vaterán, itt, ott keress vagy beázott, vagy alaplaphibás olcsó X8-at, és tetsd át a kijelzőt. Olcsóbban megúszod, mint ha egy sima kijelzőt veszel "boltban".
Anno a Vivazom adtam el Szombathelyre. Még a gyári dobozát is bedobozoltam, azt is kibéleltem, hogy még csak véletlenül se sérülhessen.
Jah, és videó készült a becsomagolásról, amin még a bekapcsolt, működőképes telefon is rajta volt, hogy igen, tényleg működőképes telót vett az új tulaj, és nem köveket...Sajnos jó nagy az esélye, hogy a doboz sérülései is a feladótól származnak, és a postára fogja.
-
Grave_444
nagyúr
-
szekra
addikt
Wow, jövőhétre meg is van a vevő, ez remek
-
Grave_444
nagyúr
Bevittem a vodafone-hoz és azt mondták be van törve a kijelző.
Garancia hiába van rá nem cserélik ki.Valakinek nincs eladó x8 kijelzője?
Sürgős lenne. -
szekra
addikt
Nem tudtam, mintha már más is csinálta volna.. Egy arc s reményeim szerint.
szerk.: Igen, nagy váltás lenne ha összejönne, most van rá pénzem, tavaly ilyenkor nem volt ezért lett x8
Amúgy fáj a szívem, hogy el kell adnom, nagyon szeretem
-
FET-MEN
veterán
válasz
galchris #14367 üzenetére
hát hallod, ez lol. a flashtool gépre kell, azért jó mert nem kell driverezni mint superone clickkel. bekapcsolod a telon az USB Hibakeresést, elinditod a flashtool-t root gomb, megvárod míg telepiti majd ujraindul a telo, flashtoolba root ellenorzese gomb és telón allow. onnan meg már takaríthatsz. [link]
-
-
galchris
csendes tag
válasz
JoolsNOS #12610 üzenetére
Mi az amit le lehet szedni? Gyári 2.1-es ROM van rajta, nem tervezem custom ROM-ra cserélni, de a sok beégetett gyári vacaktól szívesen megszabadulnél...
Van esetleg valami infó arról, hogy mi az amit le lehet szedni anélkül, hogy a rendszer megsínylené? Egy kis helyet szeretnék nyerni vele.
Köszi.
-
mathaus=)
senior tag
Víruskeresőt szerintetek érdemes használni x8on?
-
FHŐŐZŐ
csendes tag
Sziasztok. haverom X8 ára akarunk 2.3 mat tenni, stock kernellel is menni fog?
-
FET-MEN
veterán
válasz
b_daniel #14351 üzenetére
első hsz
flashtool letöltése->root->root ellenorzes->xrecovery->gdx13 mat fölrakod xrecböl, utána reboot-nál nyomkodod a kijelzöt az első sony feliratnál, bejön a clockworkmod onnan telepited gdx 20 at és a modulokat a stock kernelhez.ha nagyon ráérsz akkor flashelheted a linuxDX-et -
b_daniel
tag
Hali este nállam lesz haver x8-a és szeretné ha frissiteném.
Nem igazan értek hozzá nekem egy sgs-em van.Hogyan tudnám a legegyszerűbben megcsinálni ?
-
Grave_444
nagyúr
Na holnap visszük be faterral a telefont a vodafone-hoz.
Aztán ha ingyen csinálják meg a gari miatt adok neki pár ezret hogy ne tartson sokáig.. -
phoenix64
őstag
Fúú most nézem telenornál kártyásan praktikum csomagban csak 42700 Ft a Live With Walkman... ennyiért ajándék, kár h nincs pénzem
-
Dyrtyho
őstag
A Pc Companion miben más mint a Services Update ?
-
-
FET-MEN
veterán
halljátok, tegnap ujraraktam gdx20 at, de olyat csniált hogy folyamatosan netezett magában, és forró volt a teleefon és merült mint a fene. mitől lehetett? kb 10 szer restartoltam, lekapcsolva volt a háttéradatok, stb, semmi app nem futott és mégis.. most kinlodhatok 2.1 el, vagy mtán megprobálom ujra
csak azt ne mondjátok h user error mert akkor én meg fatal errort kapok -
phoenix64
őstag
A rendőrség szarik bele az egész internetes csalás közepébe... mikor engem átvertek egy Phenom II X4 955 BE-vel ( előre utaltam oszt nem jött semmi...) , akkor is csak azt mondták tegyek feljelentést(tettem) és majd jelentkeznek.. ez kb 5 hónapja volt... pedig volt bankszámlaszám, név, telefon.
Szerintem is jobb "elérkni" tőle a pénzt személyesen pár haverral
-
Grave_444
nagyúr
Akkor lehet már csak 20 hónap gari van rá, tök mind1.
Csak az android lett frissítve.
SEUS-al frissítettem most, de azt írta ki hogy már a legújabb cucc van rajta.
Ez nem számít "belenyúlásnak", ami miatt elvesztené a garit?
Külsőre hibátlan, úgyhogy valószínű valami kábel romlott el.
Én hiszek az eladónak, hogy pár napja működött a telefon.Na elviszem majd szervizbe.
-
fgordon
senior tag
Az a tippem, hogy gariban nem csinálták meg, mert user error miatt hibásodott meg, erre eladták használtan és a postára fogják a hibát majd. Azért 3-4 hónap, mert ennyi idő volt találni olyat, aki így is megveszi ilyen feltételekkel...De reméljük tévedek és hamarosan kiderül, hogy vagy nem is kell javítani, vagy gariban ingyen javítják...
-
punk17
aktív tag
válasz
Grave_444 #14301 üzenetére
Igen a kamera fölött van egy kis fehér csík. Esetleg tedd fel a pc companion-t és a Support Zoneba próbáld meg a javítást. Ha ez se segít akkor nem szoftveres a hiba. De a képből ítélve nem szoftveres lesz, de egy próbát megér.
-
fgordon
senior tag
válasz
Grave_444 #14299 üzenetére
Drukkolok neked, hogy ne kelljen beírnod ebbe a fórumtémába...
Használt telefont venni postán = többszörös rizikó... Tized annyit sem ér kockáztatni szeritnem, mint a bolti ára (6e Ft?), remélem, te ennél jóval olcsóbban vetted. (Voda-nál 23e Ft körül újonnan, 2 év garival, 2 év hűséggel + kedvezmények még lejjebb vihetik az árat, ha régi ügyfél vagy)
Több hónapot állt telefon aksija maradandóan is károsodhatott, ha nem szakszerűen tárolták, esetleg nem töltöttek rá amikor kellett.
Ha nem volt speciális biztosítás a csomagra, akkor ha hibásan is adták fel a telefont, bukta(d)...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Mozgásban a SPINE című akciójáték
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest