- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Tegnap töltés után újraindítottam a telefonomat, de boot közben újraindult. Magát a rendszert betöltötte, de amikor a programokat kezdte tölteni, folyamatosan újraindult. Kb. fél nap után meguntam és kiszedtem az SD kártyát. Úgy rendben volt, csak ugye, minden oda volt mentve, tehát az alap dolgokon kívül semmi nem működött. Este próbálgattam, hogy mi lehet a gondja, de volt, hogy csak SD nélkül indult el, meg olyan is, hogy ha a sim kártyát vettem ki, akkor is bebootolt. Csináltam egy rendszervisszaállítást egy korábbi időpontra, és letörölgettem a mostanában felrakott programokat. Így elindult a telefon, de most meg nem tud egy csomó alkalmazást elindítani, pl. a K-9-et, vagy a marketet sem.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Mit lehet tenni vajon?
Üdv:
R.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest