Hirdetés
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Reaper04 #11896 üzenetére
1; Csináltam egy jegyzettömböt, amibe beírtam egy elérési utat és egy link nevet elmentettem html-be. Felmásoltam kártyára, böngészőben megnyitottam, megjelent úgy ahogy kell, rákatt, " a csomag elemzése során hiba lépett fel".
Másik variáció, böngészőből nem html-t nyitottam, hanem egyenesen az apk-t íram be, de ugyan ezt írja ki.
Most ezt szándékosan csinálja ? -
Reaper04
aktív tag
-
szekra
addikt
Amúgy ez hihetetlen, mindig ha felrakok egy újabb romot, vagy akár egy teljesen újat (full wipe, wipe dalvik cache és a többi..) kb. 1 hétig jó a vízszintmérőm, azaz elfordul a képernyő rendesen ha elforgatom, de most már megint nem működik.. És ezt mindig csak a rom újratelepítése oldja meg.. Valaki nem jár hasonló cipőben? Nagyon kezd idegesítő lenni.
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Reaper04 #11889 üzenetére
Leszedtem a honlapról egy progit (Pc companion). Van bent frissítés is, rákatt, de azt írja a legfrissebb szoftver van fent. De javíthatom ha szeretném.
Szerinted ?
Hol tudom amúgy megnézni a szoftver verzióját ?
Telefon adatai > "Belső vezérlőprogram verziója: 2.1 update" -
törölt tag
válasz
beholder00 #11879 üzenetére
Az nem számít. Nekem most mind a kettő rajta van, az xrecovery is és a cwm is.
-
törölt tag
válasz
beholder00 #11878 üzenetére
Ezt másold fel az sd kártyádra: gdx17
Aztán cwm -> install custom zip -> kikeresed az sd kártyáról, majd rányomsz, feltelepíti a rom-ot, majd full wipe/facrory reset és voilá. -
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Most vettem egy X8-at.
Szeretném rá feltenni az astro file managert, de sehogy sem sikerül:
-Felmásolom a memória kártyára, de nem tudom megnyitni a memória kártyát (vagy én vagyok béna és nem találom)
-Wifi nincs a közelben, de du voltam munkahelyemen, tudom a kódot is, de valamiért azt írta nem hozható létre kapcsolat. (mondom akkor letöltöm marketről)Hogy tudnám feltenni úgy, hogy ne kelljen hozzá net?
Nincs semmi böngészőprogram fent. Segítsetek ha tudtok!Köszi, előre is!
Üdv: Dave -
punk17
aktív tag
válasz
Tedd fel a GingerDX v017-et
-
beholder00
tag
válasz
Elötte XRecovery volt rajta
-
punk17
aktív tag
CM fórumba már csak az X8 hiányzik. Szerintetek valaha kapunk
?
-
törölt tag
válasz
beholder00 #11874 üzenetére
E15i GingerDX v017
kell neked!
-
beholder00
tag
Sziasztok
Már nyár közepén rootoltam a telefonom...de mostmár elavultá,sőt sok felesleges program került a telefonra.Szeretnék egy másik ROM-ot feltenni,csak szerintem elavultak az emlékeim hogy mit is kell pontosan tennem
mármint pl recovery-vel kell e stb...szóval szerintetek hogy kezdjek hozzá? vagy tegyem fel gyári rom-ot és utánna telepítsek vagy mit ajánlatok?
Másik kérdés hogy milyen ROM-ot tegyek fel...lényeg nekem az lenne h gyors legyen a telefon,wifi is,jó képet csináljon.
Remélem tudtok segíteni -
l4c
senior tag
-
törölt tag
Köszike! Ennek én is hasznát veszem.
A telefon sebességére jótékony hatással volt az, hogy egész éjszaka kikapcsolt állapotban volt. Reggel, amikor bekapcsoltam, azt hittem bekávézott valahol, olyan gyors volt.
Ha valakinek kell egy pofás zenelejátszó és mondjuk a walkman-t szeretné magáévá tenni, itt a lehetőség. Tessék!
-
punk17
aktív tag
Belinkelnéd a témát, úgy többet tudnánk segíteni.
-
szekra
addikt
Titanium backupban mindig megfagy a rendszerfájlok mentésénél 19%-nál.. Van valami ezen kívül valami jó kis backup progi, hogy ne kelljen mindig mindent újra beállítanom?
-
Dyrtyho
őstag
De nehéz erre a hétre összehozni egy telefon bussines-t
-
mathaus=)
senior tag
Ha Theme Chooserben beállitok egy témát akkor mért csak az ikonokat cseréli le? A launchert mértnem? És miért nem lehet beállitani se a másik launchert? Pl. felrakok egy Xperia Arcos témát akkor a launcher mértnem lesz olyan mint ami a képen van?
-
szekra
addikt
Ha bekapcsolok mindent, a gps mellett (wifi,3g,mobilhálózatok), akkor talál csak jelet. Most akkor így hogy is lehetne ingyenesen használni?
-
szekra
addikt
válasz
lsebestyen #11858 üzenetére
Így sem talál semmit.
-
törölt tag
Megszámoltam a másodperceket én is a gmail indításánál. GDX17 van fent, igaz csak délután óta, de 1 mp. Ha levelet tölt le, akkor kicsit lassabb, de nem annyira, mint fentebb írtátok.
Mondjuk, indítás előtt nyomtam egy task killert. -
FET-MEN
veterán
válasz
lsebestyen #11858 üzenetére
PLÉDRE
-
szekra
addikt
Huhh, nagyon penge ez az ájgó, tényleg sokkal gyorsabb mint a régi. Viszont most nézem, hogy nekem egyáltalán nem talál GPS jelet.. valamikor 10 percig is hagytam keresni.
-
FET-MEN
veterán
válasz
lsebestyen #11854 üzenetére
xD nekem az akksi mindíg egy nap
ez nem GT540, de az amúgy meg egy fosch volt ehhez képest
-
FET-MEN
veterán
válasz
lsebestyen #11850 üzenetére
nem gondolkoztál esetleg procihúzáson? vagy még nem próbáltad?? én gdx-el a minimumot is fölveszem 245Mhz ra hogy hamarabb ébredjen és így tökéletes Max 600Mhz-vel is
-
l4c
senior tag
válasz
lsebestyen #11847 üzenetére
nekem úgy, hogy K9 mailt használok rá, max 3 - 5 s (a levelek betöltésével együtt).
Viccen, és túlzásokon kívül! -
lsebestyen
addikt
válasz
FET-MEN #11848 üzenetére
a választ ebben a hsz-ben találod. és lehet user error, de nem tudok rájönni mi lehet
francba
most nekem is 4 mp volt, de mikor pont kellene akkor bezzeg nem jó, de ezt írtam is, h nem minden esetben, csak néha rossz kedve van ezekszerint...jajj
de velem van a baj, túl sokat várok el tőle, megszoktam, h rányomok, és bejön minden azonnal, egy másodpercet nem kell várnom semmire, csak hát a pénz nagy úr. -
dnelb
veterán
válasz
lsebestyen #11847 üzenetére
Nekem gmail indulása 1 sec, levelek betöltése 7sec. Sms azonnali, nevek 1 sec.
-
FET-MEN
veterán
válasz
lsebestyen #11840 üzenetére
ott valami nem klappol, nyílván user error csakhogy gonoszkodjak
amúgy milyen vasra cseréled??
-
lsebestyen
addikt
azt videózzátok le, h mennyi idő alatt lép be gmailbe!
-
l4c
senior tag
válasz
A gyárival is megvannak ezek a hibák? Nem lehet esetleg valami hw hiba?
Nem tudom, Te mihez képest érted a lassút, de én is inkább gyorsnak mintsem lassúnak értékelném, sőt a v017-tel tényleg penge.
Mindegyik főzöttel ilyen amúgy? Egy totál szűz rendszerrel is.Gmailre meg használj K9 mailt az alapból sokkal gyorsabb!!
-
lmno
őstag
válasz
Szerintem nekem nem ilyen
Legalábbis nem 20mp-ig nyílik a gmail. Tény hogy nem a leggyorsabb de ennyiért nem is vártam mást (sőt rosszabbra számítottam).
Amúgy nekem a GDX v006 volt fent sokáig, az lassult be, de frissítettem 017-re (mindenféle wipe meg törlés nélkül) és faszán felgyorsult. -
punk17
aktív tag
válasz
Hát az enyém, minden csak nem lassú. Sőt Krisztián telója is ugyan ilyen. Annyira smooth és gyors. Igo hibátlan. Szóval nálad nem klappol valami.
Ahogy érzed, én nagyon megvagyok elégedve a telómmal
-
lsebestyen
addikt
az lett felrakva!
amiket írtál mind megvoltak. szerintem nektek is ilyen, mármint ami másik x8-at néztem, az is dög lassú volt, csak lehet engem idgesít a legjobban.
gdx v017 van fenn(#11841) punk17: hát, fene tudja, próbáltam én már mindent, annyira nem érdekel, 1 hónapot még használom, aztán eladom a fenébe.
-
l4c
senior tag
válasz
lsebestyen #11836 üzenetére
Egy full wipe + új install sokat tudna dobni a helyzeteden, hidd el. Az iGO-hoz meg nem kell gyári ROM, csak rossz verziót tettél fel. kicsit feljebb meg lett súgva melyik megy jól belőle.
-
P-SZ-S
aktív tag
Üdv!
Valaki elmondaná nekem hogy 168 avagy 256 MB RAM van a telefonban? Mindenhol mást írnak.. -
lmno
őstag
válasz
lsebestyen #11836 üzenetére
ez melyik rom?
-
lsebestyen
addikt
válasz
punk17 #11835 üzenetére
nagyon lassú, random kifagy a legrosszabb helyzetekben. igot felraktam, de nem tudom elfogadni a feltételeket, mert nem érzékeli h megnyomtam, de ezért nem fogom felrakni a gyárit, inkább használok sygics-et ami csak 6-ra indul el, mikor már a cache-t is töröltem...
számoltam, és 20mp mire megnyitja a gmail üzeneteim, 14mp, mire az smseim, és 3x-a nyitja meg a névjegyzékem, ha közbe ki nem fagy. nem tudtam fel venni a telót, mert le fagyott. persze nem mindig van ez, csak minden 15. esetnél, de attól még marhára fel tud baszni, mert fontos lenne felvennem! zenélni szépen tud, meg a kamerája is jó szerintem, de ennyiben sajnos ki is merül. vagy 3gs lesz, vagy xperia mini pro, de ez már másik sztori -
mathaus=)
senior tag
Egy témát hogyan lehet feltelepíteni, h aztán Theme Chooserben kitudjam választani?
Punk17 mi annak a zenelajátszónak a neve ami a homescreeneden jobb oldalt alul van?
-
lsebestyen
addikt
ááá, megőrülök ettől a telefontól
de majd novemberbe végre csere
ubinak már csak két nap?! el is felejtettem, mondjuk múltkor késtek sokat...
-
szekra
addikt
Nekem is kéne már valami jó téma telóra
-
l4c
senior tag
válasz
lsebestyen #11830 üzenetére
Simple Calendar (a simi skint kell kiválasztani)
#11829 punk17: Váljék egészségedre
#11828 FET-MEN: crashing.jpg
#11832 szekra: Itt válogathatsz kedvedre
-
punk17
aktív tag
Melyik scriptet használod? Én utoljára a 18.8.2011 próbáltam, de az egy idő után belassult, és a 13.8.2011 vált be. De most néztem van már újabb. Ha jól gondolom a 19.9.2011 használod
. Azzal esetleg van valami probléma? Mert ha nincs már cserélem is ki
#11823 l4c:
Hatalmas az Ubi visszaszámlálód -
l4c
senior tag
válasz
mathaus=) #11820 üzenetére
1. Letöltöd a csatolt file-t, kitömöríted, és a könyvtárban lévő script-et bemásolod a /system/etc/init.d könyvtárba Root Explorerrel, hosszan nyomsz rá és a premissions-nál mindent kipipálsz. [777 (rwxrwxrwx)]
2. Reboot
-
mathaus=)
senior tag
Öcsém ezt nemhiszem el.
Quadrantba nembirok 1000 fölé menni. 997 a rekord
Valaki leirná részletesen h ezt a ramscriptet hogyan kell felrakni?
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv.
Láma kérdés: 2.3.5 GingerBread MiniCM Alfa1.7-t tettem fel, de a multitouch nem megy?! -
l4c
senior tag
válasz
FET-MEN #11814 üzenetére
Annyit, hivatalosan is támogatott lett az x8 és így lesz "gyári CM" ROM-rá. Hogy ennek milyen szinten lesz érezhető hatása, az más kérdés szerintem. De meglátjuk.
A sonyericssonnak nyilván azért is jó ez, mert nem kerül majd 'sokba' a support
Nekünk meg azért, mert legalább lesz, aki 'hivatalosan' is foglalkozik velünk. -
törölt tag
DGX v17 vissza. Jó ez.
-
DzsedalY
tag
Üdv!
Nézd meg légyszi, hogy a /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree-ben milyen értékek vannak? Elvileg ezeknek kéne ott lenniük: 2560,4096,5632,10240,11776,14848
De nekem az alapértékék vannakPedig beletettem az S97ramscriptet az init.s-be, megadtam neki a jogokat és rebootoltam.
-
l4c
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest