- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
válasz
cracky86 #15294 üzenetére
Na speciel tegnap ezért is lett elegem a xNXT™ 9.2 - Switch to NXT ROM felrakásából. Vakított a bill világítás és leállt hibával az elején a nyelv választásná. Előtte egy másik custom volt, de az meg egy idő után szintén program leállásokat generált. Igaz barátnőm telója, nagyon nem is érdekel, őt meg pláne, de én is custom párti vagyok az én telómon, de itt valami borzalom. Esküszöm visszatettem a gyári "fos" ICS-t + kapott root-ot és mintha újjá született volna. A lényeg, hogy lehessen netezni meg telefonálni vele..
Apropó! Normális, hogy a térerő ingadozik? Kézben leugrik 15-20%-ra, ha leteszem akár 80 körül is van ugyanott. Árnyékol a kezem vagy mi a baj? Fura. Van hogy 1 csík sincs, pedig Bp szívében vagyok.
-
D-Phrag
senior tag
Zárt bootloaderes telóra szinte lehetetlen custom romot tenni? Már kettőt is megpróbáltam, de csak a baj van vele. Egyszerűen nincsenek jól optimalizálva ezek a romok. Meg milyen dolog, hogy egy rom 4-5 féle készülékre is megfelel..
Ment vissza a gyári ICS + EROOT azt jóvan. -
D-Phrag
senior tag
válasz
Grande Ale #15124 üzenetére
Hát ugorj be vodába és sonyba talán tudnak segíteni..
-
D-Phrag
senior tag
válasz
dokee78 #15116 üzenetére
Nos az a helyzet, hogy az első hsz-re szerintem egy frissítés, bővítés ráférne. Illetve pdafanclub-on is vannak leírások és a root-olást vagy az első hsz. szerint (kernel cserés) vagy a másik oldal alapján (előfeltétel egy rootolt GB, majd frissítés és úgy lehet kirootolni). Ez csak a kommentekben van, hogy létezik az eroot progi. Ha gyik-ból kiedült volna nem gébézek.
Nade megoldottam a dolgot. Végül csak felment a NextGEN, igaz másik irányból Aromában, szerintem az volt először is a gond, mivel Aroma installer alapból formatálja a szükséges dolgokat.Egy kis személyes kritika:
Tegnap annyira tele lett a t*köm az egész mindenséggel, hogy nem igaz. Ennyire nehezen kezelhető flashelési módok meg kínlódás, hogy felmenjen egy nyomorult rom. A CWM felpakolás is csak 3. féle módon akart rendesen felmenni.Ráadásul ezt a nyitott/zárt bootloader dolog is siralmas számomra. Most azért hogy feltegyek egy custom JB-t buheráljam meg a telót, hogy aztán még a garanciát is elveszíthetem
Egy normális összefoglaló pedig nem ártott volna, amiben minden benne van. Most már tudom én is mit hogy érdemes, de ráment egy fél napom.
Igaz másik márka iránt vagyok elkötelezve, de nem tartom elfogultnak magam.. Speciel van még egy Sony a repertoárban és meg is vagyok elégedve vele, bár azt nem romolgatom, jó ahogy van gyári ICS-sel. -
D-Phrag
senior tag
válasz
fatal` #15112 üzenetére
Hát igen kezdhettem előről. Csak ez a rootolás most nem sikerül elsőre (1. hsz alapján), pedig így csináltam korrában. Most felteszem a gyári GB-t, amit rootolok leírás szerint. Erre fel tudom tenni akkor a CWM-et és tudom egyből flashelni a kiválasztott custom ROM-ot?
-
D-Phrag
senior tag
-
D-Phrag
senior tag
válasz
fatal` #15108 üzenetére
Köszi. Végül erre esett a választásom: NextGen ROM v2
-
D-Phrag
senior tag
Hogyan tudom megnézni, hogy a bootloaderem zárt vagy nyitott? Haa zárt és kinyitom akkor vissza lehet zárni?
Jelenleg rootolt a telefon és gyári ICS van rajt, de szeretném lecserélni, mert nagyon belassult. Tudtok ROM-ot ajánlani, ami jól kezeli a ramot és az FM Rádió is rendesen működik? Gondolom CM alapúaknál csak a Spirit FM-el lehet rádiózni nem?
JB sokkal jobb mint az ICS ennél a telónál? Köszi a választ. -
D-Phrag
senior tag
válasz
Brutális eb #11688 üzenetére
Köszi. Ezt feltoltam rá és teszi a dolgát..
Ha gyári volt rajt ha nem, akkor is furi, hogy egyik napról a másikra eltűnt!?!
Elég furcsa számomre, hogy gyári ROM-ok nem tartalmaznak Statusbar kapcsolókat. Más márkájú telefonoknál alap.. Érdekes minden esetre.
-
D-Phrag
senior tag
Ez hülyeség. Mondom, hogy 2.3.4 ROM esetén egyik napról a másikra eltűnt.. Halucináltunk?
Akkor tudsz olyan moddot, amivel fel tudom varázsolni, anélkül, hogy főzött ROM-ot teszek fel? EZ például működne, ha feltolom CWM-mel? Melyik verziót érdemes használni (V.1 ... V.7)? Mi a különbség egyik-másik között?
Vagy EZ a módszer? Mondjuk ehhez .587-es ROM kell és ROOT jog. Apropó, a ROOT-olásnak ez a legjobb és legegyszerűbb módja? -
D-Phrag
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek van ilyen telefon. Gyári 2.3.4-el használta, mivel neki nem fontosak ugye a tuningolások, főzések.
Namost. Frissítettem neki 4.0.4-re, de nem is ez a lényeg. Sajnos az a probléma volt Gingerbread-del és most ICS-sel is, hogy ha lehúzom a felső info sávot (status bar) hiányoznak a különböző funkció kapcsolók (WIFI, GPS, Auto Rotate stb.) Nem tudom, hogy mitől tűnt el korábban is, de zavaró, hogy frissítés után sem jelenik meg. Tudtok valami orovosságot a panaszomra??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest