- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
-
D-Phrag
senior tag
válasz
cracky86 #15294 üzenetére
Na speciel tegnap ezért is lett elegem a xNXT™ 9.2 - Switch to NXT ROM felrakásából. Vakított a bill világítás és leállt hibával az elején a nyelv választásná. Előtte egy másik custom volt, de az meg egy idő után szintén program leállásokat generált. Igaz barátnőm telója, nagyon nem is érdekel, őt meg pláne, de én is custom párti vagyok az én telómon, de itt valami borzalom. Esküszöm visszatettem a gyári "fos" ICS-t + kapott root-ot és mintha újjá született volna. A lényeg, hogy lehessen netezni meg telefonálni vele..
Apropó! Normális, hogy a térerő ingadozik? Kézben leugrik 15-20%-ra, ha leteszem akár 80 körül is van ugyanott. Árnyékol a kezem vagy mi a baj? Fura. Van hogy 1 csík sincs, pedig Bp szívében vagyok.
-
Isten88
senior tag
válasz
cracky86 #15268 üzenetére
Ez nem az lesz. Ezt a jelet állandóan küldi a jackre, ha nincs rádugva semmi, elméletileg energiatakarékosságból, hogy ne kelljen állandóan a jack-re sugározni, ha nincs rádugva semmi. Erősítőn próbáld ki.
Ez a pattogás elvileg csak jacken kellene, hogy hallatszódjon - jó esetben még ott is észrevehetetlennek kellene lennie, de hát na... -
Foose
addikt
válasz
cracky86 #14530 üzenetére
Ezt én tudom,csak mivel egy régebbi androidos teló miatt rettentően összekuszált minden névjegyet egy szinkron,ezért most töröltem a google fiókról a címtárat,és ide szeretném "újra menteni" a névjegyeket,amik most jelenleg a sim karin vannak. Play SK17i-nek lát
ööö...telón a biztonsági mentés ---> memóriakártyára opcióval lementem a névjegyzéket,onnan utána fel tudom valahogy tölteni címtárba? -
Foose
addikt
válasz
cracky86 #14454 üzenetére
Persze,a recovery-t írtam is. Erre bőven elég a playről az x-parts is? Szóval az stimm hogy először azt kell feldobni. A wipe az még install előtt is??
Azt hittem azt majd csak akkor kell,amikor a sd-ről már "telepíti" a rom-ot. Nézem a linked,köszi!
Ui.: ja,csak ennyi? Ezt tudtam korábbi HTC-s főzött ROM-os időszakomból.
Mostmár csak valami jó kis stabil ROM kelleneAhogy itt olvasgatom,sokan használják a smultronic v5-öt. Más ROM-ot esetleg tud valaki ajánlani? Ha nem,lehet marad a smultronic v5. (bár tetszik a MIUI is,de kicsit idegen képek alapján[néhány napja próbáltam launcher formában is a MIUI-t])
-
-
leroyclub
senior tag
válasz
cracky86 #13520 üzenetére
Root az nem nagyon akar összejönni. Ugye flasht megcsináltam utána nem indul el a telo, de ettöl függetlenül rádugtam és elinditottam azt a runme.bat fájlt, végig is ment nagy nehezen de most meg nem indul el a telefon, csak a visszagomb világít fehéren
Nincs a Rootra valami egyszerübb megoldás csak ahogy az 1.hsz irja? Lehet hogy eleve nem jó kernelt rakok fel?
-
ko9
addikt
válasz
cracky86 #12007 üzenetére
Újratöltöttem reggel a ROMot, HW Keyboard, vaku és locked bootloaderes CWM fixálva. Link ugyanaz.
Mozzarella
Itt azért más a helyzet, mert a World Sony még nem jött ki. Ez egy a spanyol Vodafone által kiadott debrandolt változata, lehet nálluk valamiért tiltva van a vaku, nemtudom...
Érdekes húzás amúgy, HTC-knék is ez figyelhető meg, hogy hamarabb jön mostanában a frissítés a szolgáltatós készülékekre, mint a gyáriakra... -
ko9
addikt
válasz
cracky86 #12004 üzenetére
Azért kérdem, mert elvileg ha telepítőnél a Locked lehetőségre nyomsz, akkor fel kell raknia...
Ezzel csak QVGA és QCIFnél nem lesz sztereó a hang. Root Explorerrel cseréltem én is, ott kell lennie. Ha nincs akkor is csak rakd be a /system/etc-be.
Ja hogy Root Explorert nem találtál
Az más... Reggel van...
-
válasz
cracky86 #11934 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, sikerült felraknom.
Flashtoollal felraktam az 58-as romot, aztán pcc egyből ajánlotta a az ICS-t.(Mostmár a T elmehet a sunyiba..
) Eddig nagyon tetszik, szebb, gyorsabb mint a GB. Legalábbis nekem. Egy dolgot nem találok... Hol van az hogy ne engedélyezze a háttéradatokat? GB-ben a szinkronizálásnál volt, de itt nem találom. Valaki tudja merre van?
-
bogil99
aktív tag
válasz
cracky86 #9172 üzenetére
Erre gondoltál:
2.3.x-s és ICS romok rootolása.zip ?
Nekem ezzel sem ment. Igaz, ROOT-olt 58-asra raktam fel Flashtoollal az ICS-t úgy, hogy a wipe data-tól a pipát kivettem (vagyis elvileg mindennek maradnia kellett volna) és a ROOT jogok valahogy mégsem voltak az igaziak, mert csak azt a mappát nyitja meg, amit ő akar..
Ja igen, akkor nekimentem ezzel a zipp-elt cuccossal, és így sem változott semmi.
De várom a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged