- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
"Beyond Ice Cream Sandwich we would not able to guarantee owners of these smartphones the user experience you expect and we demand"
Ez meg milyen röhejes indok már? Bezzeg az Xperia J-n azon tudja garantálni, az MSM7227-tel, mi?
Inkább mondja azt, hogy vegyetek újat, mint megint ez a röhejes, "nem bírja a hardver" duma, szánalmas.
-
ko9
addikt
Mondd valamit a batterystats.bin? Nem hiszem, hogy az akksiban lenne - végülis csak egy fájl.
Szerintem meg tudhatja, mert az akksiban lévő chipben van egy egyedi azonosító, ami arra az akksira vonatkozik. Ha ez megváltozik, akkor a rendszer tudja, hogy az előzőleg tárolt adatok nem helyesek, és bővíteni kell a "tudását". -
Regiee
aktív tag
-
Hol vetted a telefont hogy "2 hónapja" nincs garid?
Szinte az elsők között vettem a T-nél, ott két év van rá... És most augusztusban lesznek a készülékek 1 évesek..
Hol adnak fél év garanciát?Igen bizonytalan bolt lehet...
Többieknek: nehogy vegyetek fóliát (itthon), e-bayen másfél $-ért vettem két (!!) darabot, ingyen szállítással, teljesen ugyanaz a 3 rétegű gyári volt... Az itthoni árakat nézve a hülyének is megéri..
-
Kobor
aktív tag
-
ko9
addikt
Olvass és tanulj
De senki, ismétlem SENKI ne rakja fel, mert folyamatos bootloopot fog kapni! -
Zoja™
őstag
Ja... A múltkor elkertem haverom Arc S-ét, egy kis angry birds space után simán volt vagy 35-40 fokos a hátlap a procinál. Szegény gyerek a 3.-at nyuzza, annyiszor cserélték már neki gariban, ráadásul bele sincs nyúlva, még rootolva sincs. Meg jó hogy aranykártyás és nem került neki sokba.
Na meg az Arc S-ben nem 1200 mA akksi van, 1,4 Ghz-n járatva nem biztos, hogy kibírná estig szuflával.
-
e-newsee
addikt
Tényleg nem kötekedésből, de azóta többször újraindítottam már a gépet (minden nap végén leállítom ugyanis), sőt, a SUS-t is újratelepítettem, azután is újraindítottam már, és a mini pro még mindig nem jelenik meg a típuslistában.
Sem magyarul, sem angolul, sem sehogyan. Ezt már tényleg nem értem... :/
-
murga
tag
akkor ezek szerint csak a mi készülékünkben nincs ilyen?
Ha a Galaxy Note-on nézem, akkor ott van ebben a menüben egy "egyebek" lehetőség, ahol valóban be lehet állítani a névjegyekkel kapcsolatos dolgokat. De ennél a telónál csak az alábbi képeken látható menüpontokat ajánlja fel...
mit csinálok rosszul? -
murga
tag
Köszi szépen.
Frissíteni jómagam nem szeretném. Majd küldi a T... vagy ha nem... az se bajViszont a névjegyekkel meggyűlik a bajom. Sehol sem találom a gmailen kívüli szinkronizációt.
Régen még az okostelefonok ideje előtt egyszerűen lehetett az outlock-kal szinkronizálni, most nem találom a módját...
meg régen egyszerűen át lehetett állítani hogy a vezetékneveket írja előre, ne a keresztneveket...
nem értem én ezt... -
-
Zoli133
addikt
-
-
mrlujoak
veterán
Beleszerelmesedtem a ray-be.
Plusz a QWERTY-t egyre ritkábban használtam. Ráadásul mindig hibáztam, mert ugye qwerty-s volt a mini pro-m, én meg eléggé a qwertz-hez vagyok szokva. Bütykölni nem akartam, plusz egyre ritkábban toltam szét. Akkor meg minek legyen ott a sok gomb...Használja más megelégedéssel
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged