Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
dokee78 #1519 üzenetére
A 'szerkesztés'-nek köze nincs ahhoz, amit belinkeltél. Még egyszer nem kérném, de azért is kaptam egy fél elnézést:
"Üdv!
A topicban való takarítás alapján rendesen elolvastam a hozzászólásokat, és nem kerülte el a figyelmemet a másik oldal sem. Csupán azért nem kaptak szankciót a többiek, mert a kommentjeid stílusa annyira provokatívan durvára sikeredett, hogy elkerülhetetlen volt némi indulatos visszavágás. Ilyen előzmények nélkül viszont valóban figyelmeztetést ért volna egy-két másik felhasználó megnyilvánulása is.
yetike"Úgyhogy kérlek most szállj le erről. A stílus nem ezt jelenti.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest