- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobor
aktív tag
Sziasztok!
Elvileg ezekben a telefonokban 512 RAM van, akkor miért ír az összes sysinfo 350 MB-ot?
-
killer1203
senior tag
válasz
Bambusznád #1137 üzenetére
Szia
Neked menyit bír az aksija? Böngészés zenehallgatás néha egy kevés játék, na meg persze napi 30-60 perc telefonálás mellett? Nekem eddig mindig lemerült 15-20%-ra 1 nap alatt ilyen használat mellett.
-
ettee
csendes tag
válasz
dokee78 #1126 üzenetére
Köszi a választ dokee78!
Még nincs új telóm. Gondolom h. nagyságrendekkel ez a program sem emelne a minőségen!Ha nem lenne fontos a hangrögzítő minősége, valószínű hogy SE Xerpia mini pro-t választanám. De így úgy néz ki hogy a Samsung Wave marad!
Igaz hogy az BADA-s nem Android-os, de nagy tudású! Igaz hogy a mini pro is jó!
-
Schuey
tag
Sziasztok!
Van már nektek infótok, hogy a Telenornál vagy a Djuice-nál mikor lejenik meg az Xperia mini és várhatóan mennyibe fog kerülni?
Köszi!
-
csatakacsa
tag
Most ez kicsit off de nagyon meglepődtem, hogy ugyanaz a hardver van ebben a kis telefonban mint az Arc-ban.
-
Patrick76496
őstag
kösz a linket, de ezzel nem nagyon tudom összehasonlítani, a zylo-nál nincsenek db-s értékek
hát az az 1 óra most mit számít... így is aktív használatnál minden nap kell tölteni a telefonjaimat.
a "logikás részről" meg annyit h én ezt nem találtam, vmi másmilyen Zylo-s tesztet adott ki v ilysemi
-
Martina26
csendes tag
Mint már egyszer írtam a T-Mobile webshop-ban,qwertz billt. írnak.
Amit eddig olvastam qwerty-t írnak.Akkor most milyen van a T-nél? -
sxxorp
őstag
Ez a szám mesterséges - de azonos körülményekre számítják, így jó összehasonlításra. Ha ugyanazt csinálod a Pro-val tovább fogja bírni, mint a Mii ez a lényeg.
Lécci ne gyere olyannal, ha sarkítok, hogy tovább bírta a Mini stand by állapotban, mert a Pro-val közben játszott valaki...
valszeg emiatt van zaj a készülékben (és emiatt a video-ban) -
sdd2
veterán
Az aksi időre vonatkozóan amit kiír a gyártó az nem 100%-é.A lefedetség,3G használat,wifi,gps,stb sokkal többet számít.Lehet hogy ha használod a kettőt és írsz vele akkor a Mini tovább bírja.De az is lehet hogy a pro bírja tovább.Majd a tulajok megmondják mennyit bírnak.A prora kb 1.5-2 napot írtak.
-
dokee78
félisten
Mini Pro + 80MB RAM.
Valóban nincs fizikai bill stb,de viszont nem ciripel
Ennek ellenére még várok kicsit a Mini Pro-ra.
Ugyanis kinézetre jobban bejön.
Mondjuk nem tudom,melyik árvizkárosultnak pattant ki az agyából,hogy a Mini-nek a tetejére tegye az állapotjelző LED-et. -
sxxorp
őstag
válasz
Patrick76496 #1161 üzenetére
Többen jelezték, hogy nem jól működik náluk az xLoud - a teszt nagyon korrektnek tűnik, laborban végzik. Más kérdés, hogy a készülékük lehet hibás.
A 3xx készenléti idő mellett 9 óra semmi, kevesebb, mint 3%, viszont az 5.5 óra vs 4.5 körül az jelentős különbség. Szemléletesen: ha zsebedben van a telefon, nagyjából ugyanúgy teljesítenek, de használatkor a Mini érzékelhetően gyorsabban fogy. É használom a telefont - Te?
De a Zylo-s kérdés miatt sem a logikádról leszel immár híres
bocs - ez egy nehezen kiizzadható ötletnek tűnik?!
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_zylo-review-498p4.php -
Patrick76496
őstag
-szerintem hamar megszoknám a billentyűzet hiányát
-magamat általában tükörben kamerázom
-az se-portálon a Mini Pro 5 órára van értékelve, a Mini-hez kérdőjel van rakva. a készenléti időt a Mini meg is nyerte 340 órával, a Mini Pro-nak 331 van. amúgy nem hiszem hogy a Mini Pro sokkal tovább bírja, mert ugyanaz az akksi, ráadásul neki még a fizikai billentyűzet megvilágítása is ott van...
-hát a hangerő xLOUD-dal meghaladja a Mini Pro xLOUD nélkülijét, de ez tényleg fura hogy nélküle hangosabb (na ezek után bízzunk a gsmarena tesztjeiben...), a Zylo-ról tudna valaki linkelni ilyen decibel tesztet, mert google-ben nem találtam, ezek után még mérlegelnék
köszi
-
sunshinee
csendes tag
"ha tárcsázok, tehát beütöm a hívó száémot, akkor miért rezeg a teló,"
Ha zavar, akkor beállítások, hang és megjelenítés, majd a hallható érintéshangjelzések
-----> en is erre gondoltam, de mondom kiprobalom, mielott leirom, es nem tunik el a rezges tarcsazaskor, mas otletem viszont nekem sincs -
válasz
ricsike81 #1132 üzenetére
"ha tárcsázok, tehát beütöm a hívó száémot, akkor miért rezeg a teló,"
Ha zavar, akkor beállítások, hang és megjelenítés, majd a hallható érintéshangjelzések!
"gyors hivó tárcsázást hogyan tudok beállítani"
Telefonkönyv, kapcsolat szerkesztés, itt van egy olyan opció, hogy kedvenc, na itt mellette tapicskolj a csillagra.
Ha nincs kép a telefonszámodhoz, akkor csak egy piktogram lesz látható a gyors hívó menüben, ezért válasz előbb képet a kapcsolatodhoz. -
sxxorp
őstag
Na, akik a Minire áhítoznak vegyék figyelembe:
- gyengébb akkuidő (nekem nem logikus, de 5.5 vs 4.5 óra a beszélgetési idő a Pro javára)
- gyengébb hangerő (speakerphone test: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini-review-634p4.php) azzal együtt is, hogy ez még a pár ember által jelentett érdekességet is tartalmazza, miszerint XLoud-dal halkabb lesz a Pro egyeseknek, nekem nem.
- nincs fizikai bill.
- nincs előlapi kamera
Viszont:
- kisebb, könnyebb
- olcsóbb
- nem tudok a zaj-dologról Minik eseténA fotó téma, hogy jobb lenne: The image quality is identical to what we saw on the mini pro - good, but it could have been much better. There’s enough of fine detail in the Xperia mini shots and the color rendering is good, but the noise levels are too high.
-
FET-MEN
veterán
Várom már a sony ericsson XPERIA MINI-t, én az X8 utódjának fogom tekinteni.
-
Patrick76496
őstag
válasz
e-newsee #1152 üzenetére
gondolhatod hogy lehettem a laptopommal
Dell Inspiron N5110 1 gigás VGA-val, 2 hónapos. ezért vagyok regelve ProHardver fórumon, de a mobilok érdekelnek a legjobban, szóval jó, hogy a MobilArena is bele van integrálva. az S betű a nevem végén a Sony Ericsson-t képviseli csak az e betű lemaradt
-
hurrikan
addikt
válasz
Bambusznád #1131 üzenetére
Ez így van.
Ezt a hibát nem jelzik tömegesen. Sőt még közepes menyiségben sem. -
e-newsee
addikt
válasz
Patrick76496 #1149 üzenetére
Hű, te telefonokkal álmodsz? Akkor tényleg nagyon kellhet..
-
dokee78
félisten
válasz
Patrick76496 #1149 üzenetére
Én is akarom már a telot,de engem zavar.
Én már a mostani mobilom is eladtam,rendeltem a leendő Mini Pro-ba egy 8GB microSD-t is.
Mégis várok még.
Téged is fog zavarni,ha megveszed hidd el. -
ko9
addikt
válasz
Patrick76496 #1147 üzenetére
Reméljük megoldódik akkorra
Mondjuk a laptopban van pl ventillátor és merevlemez, ami zajossá teheti, de ebben (szerintem) egyik sincs. -
Patrick76496
őstag
válasz
sunshinee #1145 üzenetére
hát ennyi erővel a laptop is picit zajos, tehát ha nem nagyon hallatszik, akkor engem nem zavar, max elfogadom processzor aktivitásnak
nekem karácsonyra lenne (remélem lesz is), és ha addig lesz valami baja, akkor majd azt az egyik fórumozó biztos leírja, esetleg addigra már lehet megoldódik
-
ko9
addikt
válasz
Patrick76496 #1144 üzenetére
Nem a zaj a zavaró, hanem az, hogy mi okozhatja, és ez milyen hatással van a telefon élettartamára.
-
sunshinee
csendes tag
válasz
Patrick76496 #1144 üzenetére
Videonal ha vmi csendes kornyezetben veszel fel, akkor igen, zavaró, ha zajos környezetben, akkor meg se hallod. (visszajátszásnál)
Alapjáraton csak akkor hallod, ha közel teszed a füledhez és csend van, egyébként semmit nem hallani.
-
ko9
addikt
válasz
Patrick76496 #1142 üzenetére
Én a térerő-problémára gondoltam
-
szente
addikt
válasz
Bambusznád #1137 üzenetére
valamelyik t-s user írhatna,hogy nála mi újság ezzel.
-
sunshinee
csendes tag
válasz
Bambusznád #1131 üzenetére
Nekem viszont nem csinalta ezt a regi telomnal, sot egyiknel se volt ilyen problemam, pedig mar 7 eve vodas vagyok
-
ko9
addikt
Küldött Ricsike81 egy videót, ami az ő telójával készült. Abban 1-1 helyen van egy kicsi reccenés, de egyáltalán nem végig. Teljesen más mint pl az enyémen...
Na erre magyarázat? -
ricsike81
aktív tag
gyors hivó tárcsázást hogyan tudok beállítani, van e rá valamilyen program.
-
ricsike81
aktív tag
adjatok már választ arra, hogy ha tárcsázok, tehát beütöm a hívó száémot, akkor miért rezeg a teló, és hogyan tudom a rezgést kikapcsolni ? Várom válaszotokat!
-
Patrick76496
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=xdv7QKWM-zU
ha ez nem izzasztja meg, akkor semmi -
sunshinee
csendes tag
1,5 hete nekem is mini pro-m van, vodas, a videos zaj nalam is fenn all, de ezt a bizonyos hangot en csak a kamera menupontnal hallom, mas helyzetben nem, tehat pl bongeszesnel se. Terero problemat is tapasztaltam mar, 10-bol olyan 2-3 hivasnal elojon, hogy alig hallom-szakadozik (masok hallanak, csak en nem igazan). Ezen kivul ami nekem negativ az a usb vedoburkolat levetele, szerintem ez nem is lesz vmi hosszu eletu, a hatlapot sem egyszeru levenni, de persze mivel ezt nem is kell, igy ez nem is mondanam problemanak.
Ezeket leszamitva viszont nagyon gyors, es csak jot tudok mondani rola.
Ja a gyartasi ido 11w30
-
szente
addikt
válasz
ricsike81 #1116 üzenetére
nem hiszem,hogy ehhez a telefonhoz kellene task killer.256mb ramma szerelt telefonoknál van értelme,de itt már elég sok minden elfér a ramba.ha meg még is elfogyna,akkor az android bezárja magától a futó programokat.
más:
valaki kérdezte,hogy net nélkül hogyan lehet programot feltenni.neten elég sok helyen lehet legális formában találni *.apk file-okat.csak a beállításokban engedélyezni kell,hogy külső forrásból engedélyezze a telepítést,aztán file kezelővel indul a mandula. -
dokee78
félisten
Telepítsd fel ezt!
-
ettee
csendes tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy milyen formátumban rögzít a diktafonja és hogy jónak tűnik-e a minősége? -
dokee78
félisten
Már írtam 1 honapot várok,addig az ára is eshet,jöhet a QWERTZ is,talán javíthatják is.
Ha meg akkor sem lesz javítva akkor sima Mini.Az legalább már volt is a kezemben.ricsike81
Ne zárogasd be a háttérben futó progikat,mert a Linux kernel vagy mi,megoldja,ha kell a hely.
Taskkillerekről meg volt pár cikk,hogy miért nem ajánlott. -
ko9
addikt
válasz
Patrick76496 #1120 üzenetére
Nem frissíteni akartam, hanem a frissítéshez letöltött szoftvert "bedobni a közösbe"
-
ko9
addikt
válasz
GegeWarrior #1118 üzenetére
Szerintem mindenféleképpen várjon MINDENKI aki ilyen telót akar venni. Vagy ne várjon, és akkor majd vihetjük vissza
-
GegeWarrior
senior tag
Na asszem várok én is, mert kéne ez a teló de majd ha megoldják a ciripelős problémát
-
ricsike81
aktív tag
a háttérben lévő futó programokat bezárásához melyik programot kell letölteni ?
A korábbi tárcsázásnál előforduló rezgés kikapcsolásával feltett kérdéseimre válaszoljatok légy szíves, és segítsetek hogy ki kikapcsolni a rezgést ott ?
-
ko9
addikt
válasz
hurrikan #1112 üzenetére
Akkor ez marad így egy darabig...
Seria-s felhasználónevem meg 3 éve rossz... beírom a felhasználónevet meg a jelszót, és Enter vagy Belépés, és visszadob a login képernyőre, semmi hibaüzenet, semmi változás. Automatikus bejelentkezéssel, vagy anélkül, semmi. Kértem új jelszót is, de semmi változás...
-
hurrikan
addikt
De javítás funkciónak lennie kellene.
-
n@p@lm
őstag
akkor jó
dokee, te kivárod a pro javítását? illetve szerinted javítják ezt a dolgot? -
hurrikan
addikt
Minden telefonnál megvan ez a hang kivétel nélkül a Jack környékén, és egy telefon minél kisebb ez anál erősebben hallatszik. De az Xperia Mini pro-k esetében valamiért hatványozottan. De majd meglátjuk.
-
dokee78
félisten
Ebben a tesztben nem hallani a ciripelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged